Tog 6 arbetsdagar att få hem Och när jag hämta ut mina paket var ena hanterad väldigt vårdslöst och mitt andra paket var helt öppet så sakerna jag beställt hade lätt kunnat trilla ut
Fast delivery and a large selection. Best place to buy warhammer and black library releases. 10% off and free shipping for new items is a great deal also.
Riktigt bra priser, stort utbud och hemsidan är superenkel att navigera runt på. Frakten går också relativt snabbt (min erfarenhet har varit två dagar från beställning till att leveransen är framme).... Ver mais
Ett av dom bästa utbuden på figurer och rollspelstillbehör i Sverige. Priserna är lite ojämna, man kan definitivt hitta några riktigt fantastiska deals, men vissa produkter ligger långt över vad som ä... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Tog 6 arbetsdagar att få hem

Resposta da Terratide
got the wrong order, but customer service help me super quick and easy.

Resposta da Terratide
Står 2 dagar leverans på deras sida, men nu är det fjärde gången det har tagit över 5 dagar

Resposta da Terratide
Very good price and nice when you actually gain access to what you are looking for.

Resposta da Terratide
Very happy with my stuff and nothing was damaged

Resposta da Terratide
Stort sortiment, snabb leverans och vänlig kunnig personal. Rekommenderar dem verkligen.

Resposta da Terratide
Långsam leverans tid, skyller ifrån sig på sen omhändertagning av Bring (när bring väl fick paketet tog det 5h innan jag hade det). Värst så skickar dom brädspelen helt oskyddade så lådan blev ju självklart skadad.

Resposta da Terratide
Min order skickades den 31 juli. Paketet har fortfarande inte kommit fram och spårningen har inte uppdaterats sedan dess.
Min senaste order är en större förbokning och dessutom min allra första förbokning av Warhammer, så ni kanske förstår hur taggad jag var. Om ni vet hur Warhammer/Games Workshop fungerar, så vet ni också att när vissa produkter tar slut är de slut för gott och inte kommer tillbaka i lager.
Därför känns det riktigt tråkigt att min första, större och dyrare förbokning inte visar någon uppdatering alls i spårningen. Jag har inget problem med att vänta, men den totala avsaknaden av information är väldigt frustrerande.
Jag har köpt andra, mindre saker från Terraspel tidigare och det har fungerat bra. Men efter den här upplevelsen tror jag att jag skippar förbokningar och i stället betalar lite extra för att hämta varorna i en lokal spelbutik nästa gång.
Edit: Svar från kundtjänsten är otillräckligt. Bara "Vi beklagar", "Förstår din frustration", "tyvärr så.." osv osv men ingen hjälp.
Jag har köpt samma produkt från en annan butik och får den samma dag. Om ni vill köpa något och vill få hem det fort, köp inte från Terraspel/Terratide. När en order går bra funkar det, men om det uppstår problem så går det hela fel.

Resposta da Terratide
jag beställde på söndag den 19 ordern bekräftades vid måndag eftersom det inte är öppet under helgen. Men nu efter 2,5 dagar har det inte ens skannats in på bring när frakten är två dagar

The prices are good.
The packaging was...Okay.
The customer service was great.
The delivery time was disaster.
I expected a 2 business day deliver as it is stated in the website. But it took 5 business days.

Resposta da Terratide
My experience with Terraspel was just perfect. Quick delivery, good prices, great communication. What else can you ask from an online store?

Resposta da Terratide
+Snabb hantering och frakt.
+Bra utbud och bra priser.
-Dåligt förpackat, nerlagt I en låda utan skydd så böckerna åkte runt och var repiga och smått kantstötta.