Tog 6 arbetsdagar att få hem Och när jag hämta ut mina paket var ena hanterad väldigt vårdslöst och mitt andra paket var helt öppet så sakerna jag beställt hade lätt kunnat trilla ut
Fast delivery and a large selection. Best place to buy warhammer and black library releases. 10% off and free shipping for new items is a great deal also.
Riktigt bra priser, stort utbud och hemsidan är superenkel att navigera runt på. Frakten går också relativt snabbt (min erfarenhet har varit två dagar från beställning till att leveransen är framme).... Ver mais
Ett av dom bästa utbuden på figurer och rollspelstillbehör i Sverige. Priserna är lite ojämna, man kan definitivt hitta några riktigt fantastiska deals, men vissa produkter ligger långt över vad som ä... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Stort utbud, många varumärken och bra priser. Smidig webshop, ibland lite segt att komma tillbaka från kundvagnen men ingen katastrof. Jag kommer handla där igen

Resposta da Terratide
Kundtjänsten är supersnabb att svara och ger fin service.

Resposta da Terratide
Bra och snabb respons och leverans.

Resposta da Terratide
Made an order, got it. No fuss, no problems. Cant ask for more. Will order again.

Resposta da Terratide
Bra priser och rykande snabb behandling av ordern; efter att jag fick orderbekräftelse gick det femton minuter, så hade jag redan fått leveransbekräftelsen också! Den enda nackdelen var att jag inte fick några alternativ att välja på när det kom till leveransen. För min del behövde jag hämta paketet i grannkommunen, så det var lite osmidigt.

Resposta da Terratide
Very fast delivery and good items in the shop.

Resposta da Terratide
Tar sjukt lång tid,märkligt att lämna omdöme innan grejer levererats

Ja de har gått 3v och ni har inte levererat det än 😡

Resposta da Terratide
Riktigt dålig paketering på varor och usel service. Känner mig otroligt besviken!

Resposta da Terratide
Som förstagångskund var jag lite osäker då recensionerna var få. Men med bra priser och en säker hemsida vågade jag testa.
Min produkt anlände tyvärr skadad. Ett fel med e-postadressen i kvittot gjorde att jag inte fick svar direkt, men efter att ha hittat rätt kontaktväg via hemsidan var supporten blixtsnabb!
En ny produkt skickades ut omgående och kom fram innan jag ens hunnit returnera den skadade. Det är service på toppnivå!
5 av 5 stjärnor!

Resposta da Terratide
snabb leverans och mycket trevlig kundservice

Resposta da Terratide
Snabbt och smidigt. Inga konstigheter. Fick ändra lite i min beställning, inom 30 min fick jag svar på mail och det var fixat. Favoritaffären online!