T-Mobile Polska Opiniões 640

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis
  2. Loja de acessórios para telemóveis
  3. Operadora de redes móveis
  4. Empresa de telecomunicação

Informação fornecida por diversas fontes externas

T-Mobile.pl: Poznaj naszą ofertę na telefony i abonament która przygotowaliśmy dla Ciebie. Korzystaj z promocji na telefony komórkowe i inne urządzenia.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Zapłaciłem rachunek w piątek

Zapłaciłem rachunek w piątek, a mimo to do dziś nie mam dostępu do internetu. Mijają kolejne dni, a operator nadal twierdzi, że „nie ma płatności”, co jest nie do zaakceptowania. W dzisiejszych czasach brak dostępu do usług przez kilka dni po dokonaniu opłaty to po prostu żart.
Kontakt z obsługą klienta nie rozwiązuje problemu — zamiast realnej pomocy słyszę tylko, żeby dalej czekać. Klient wywiązał się ze swojej części umowy, a usługa nadal nie działa.
Oczekuję natychmiastowego wyjaśnienia sytuacji oraz odblokowania usług. Jeśli problem nie zostanie szybko rozwiązany, sprawa zostanie zgłoszona dalej.

14 de abril de 2026

Najgorszy internet

Najgorszy internet, teraz to w ogóle ta firma przegięła pałe, internet w ogóle nie działa w żadnym miejscu ciągle wszystko przerywa i cały czas są 2 lub 1 kreska zasięgu nieważne w jakim miejscu nawet w centrum Warszawy

9 de abril de 2026

Katastrofa

Katastrofa. TV magenta? Całe święta wielkanocne oglądałem kręcące się kółeczko. Gratuluję i dziękuję za wiele lat rzetelnego bycia waszym klientem. Umówiony na konkretną godzinę technik nie dojechał, a ja specjalnie wybrałem urlop. To jest nieodpowiedzialne. Dno

7 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Самый конченый интернет за все семь лет…

Самый конченый интернет за все семь лет пребывания в Польше. Не рекомендую вообще связываться с этой конечной сетью. Это просто ужас и кошмар. Не возможно загрузить ничего, постоянно прерывается. Не понимаю за что они берут деньги, просто обман людей.

6 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kiepski zasięg internet podczas zakupu…

Kiepski zasięg internet podczas zakupu online obiecywano wiele a wyszła lipa nawet w domu muszę się wspomagać WiFi a żona ostrzegała bierz w Play i żałuję ona ma zasięg wszędzie oraz internet zmiana telefonu nawet nie pomogła porażka nie polecam i sam już więcej nie będę konsument t mobile .

5 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

T-mobile nie polecam - tragicznie niestyabnilny internet

Nie ma nic gorszego niż Internet, który podczas testowania 2 tygodniowego masz wręcz idealne łącze bez żadnych zarzutów, natomiast po upływie okresu testowego jest totalna tragedia, o stabilności sieci lepiej zapomnieć, ani nie pograsz we gry multi ani nie popracujesz zdalnie bo będzie ci połączenie wyrzucało i więcej czasu stracisz na błędy sieci niż pracę. Jestem ciekawy czy obniżając jakość sieci względem okresu próbnego jest w ogóle legalne, skontaktuje się z prawnikiem i złożę skargę w odpowiednim do tego organie.

4 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Laut Vertrag wurde mir ein stabiles…

Laut Vertrag wurde mir ein stabiles Internet zugesichert. Der Router zeigt ständig eine hervorragende Feldstärke an. Trotzdem schaltet das Internet ständig ab und der Router muß neu gestartet werden. Durch das Unternehmen wird alles negiert. Sie sagen es wäre alles in Ordnung. Außer einem Katentausch fiel ihnen nichts ein. Man bot mir einen neuen Vertrag mit schnellerem Internet zu höherem Preis an. Eine Kündigung aus wichtigem Grund wird ignoriert. Sie gehen nicht auf das Problem ein. Dieses Unternehmen ist eine einzige Katastrophe.

2 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

T- mobile to dno jedno wielkie…

T- mobile to dno jedno wielkie nieporozumie niestebilnosc to jego atut powinni tą pseudo firmę wsadzić za oszustwo i wyłudzanie pieniędzy internet to tylko na papierze oszustwo i dziadostwo

28 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Internet światłowód to jakaś kpina u…

Internet światłowód to jakaś kpina u tego dostawcy. Rozłącza regularnie kilka razy na tydzień. Nigdy, nigdzie nie miałem takich problemów z internetem jak u nich. Jak wymieniłem router na znacznie lepszy, to było odrobinę stabilniej ale w razie awarii nie obsługują, bo to nie ich sprzęt, więc wróciłem do ich sprzętu. Obsługa klienta nie istnieje w tej firmie, a jak ktoś już odbierze, to i tak nie ma pojęcia o czym się do nich mówi.

Dotrwać do końca umowy i nigdy więcej czegokolwiek, co ma T-Mobile w nazwie.

17 de março de 2026

Rzygam już tym internetem

Rzygam już tym internetem, 120 zł wyrzucone w błoto co miesiąc. Pełny zasięg a internet nie działa. Ciągle dzwonienie na infolinię która jedyne co robi to przyjmuje zgłoszenie. Przez dwa lata jedynie przez pierwszy miesiąc internet działał jak powinien. Nie polecam, wręcz odradzam.

15 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam . Telefon na gwarancji oddany do serwisu po miesiącu czekania cisza brak telefonu odsyłają do punktu . Punkt odsyła do serwisu i tak w koło A ratę za Telefon trzeba płacić a telefonu nie ma I NIE WIADOMO KIEDY BĘDZIE !!!!!!
NIE POLECAM. !!!!

12 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Polowanie na chorych starszych ludzi , zeby wyludzic pieniadze .

Moja 72 letnia chora mama poszla sama do punktu T-mobile , zeby zakonczyc umowe “MAX”, bo nie dzwonila duzo i chciala wrocic do doladowan “pre paid” na karte jak to mialo miejsce w przeszlosci a zamiast tego Pracownik Piotr Walczak tak w podstepny i wstretny sposob wylawirowal chorego czlowieka , ze podsunal jej Znowu umowe “MAX” do podpisania. Jako , ze “pre paid” i “MAX” sa do siebie podobne , bo w obu przypadkach doladowujemy na karte mama nieswiadomie podpisala! Tylko w Polsce takie rzeczy moga sie dziac. Skarga jest juz zlozona .

11 de dezembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais