Leia as opiniões dos outros
OKROPNA I CHAMSKA OBSŁUCHA od stycznia placone jest za internet a wlasciwie jego brak nie zgadzaja sie na reklamacje wystawiaja ogromne kary za chcec zerwania umowy mimo ze jest ona z ich winy!... Ver mais
Zostałm oszukana przez Play - umijać szerokim łukiem! Na wszytko mają wytłumaczenie, naliczają za co chcą, kontrolować trzeba wszystko, stosują praktyki które tak mieszają, ze już sama nie wiesz co... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Empresa de telecomunicação
- Operador de Internet
- Operadora de telecomunicações
- Operadora de redes móveis
- Empresa de software
Informação fornecida por diversas fontes externas
Icelandic-led Novator acquired a large stake in the company.
Informações de contacto
05, Warsaw, Polónia
- play.pl
Bardzo słaba jakość połączenia…
Bardzo słaba jakość połączenia internetowego.Częste zrywanie połączeń .Konsultanci niekompetentni,nieprofesjonalni.Ogólnie firma słabo świadczy usługi.Z roku na rok coraz gorzej.Zdecydowanie nie polecam.
Wiecznie internetu nie ma najgorszy…
Internet tragedia w nocy w ogóle nie ma
Zostaąłm oszukana przez Play
Zostałm oszukana przez Play - umijać szerokim łukiem!
Na wszytko mają wytłumaczenie, naliczają za co chcą, kontrolować trzeba wszystko, stosują praktyki które tak mieszają, ze już sama nie wiesz co podpisujesz ... DRAMAT !
Play to chyba najgorasz firma.
Niestety podpisałam umowę z Play i mam same kłopoty. Umowę mam na telewizję , internet światłowód i telefon komórkowy. Najpierw przez 2 tygodnie nie miałam telewizji. Nie miałam też internetu w komórce co już jest sprawą niebywałą. Natomiast stałą uciążliwością jest internet.Niby światłowód a powiem kolokwialnie LEZIE! Nie da się korzystać z internetu , nie da się grać. Ręce opadają.
OKROPNY INTERNET I CHAMSKA OBSŁUCHA
OKROPNA I CHAMSKA OBSŁUCHA
od stycznia placone jest za internet a wlasciwie jego brak
nie zgadzaja sie na reklamacje
wystawiaja ogromne kary za chcec zerwania umowy mimo ze jest ona z ich winy!
Katastrofa ludzie nie kupujcie oszukuja i wyceniaja kary z kosmosu po mimo ich błędów!!
Ogólnie wielka tragedia
Ogólnie wielka tragedia. Konsultanci w czasie rozmowy jak nie wiedzą jak rozwiązać problem zakończają rozmowę i wyłączają się.Po drugie o swoje trzeba dochodzić i sprawdzać co jest w Play24, bo inne są terminy umów a co innego mówią
Dostarczają uszkodzony sprzęt
Dostarczają uszkodzony sprzęt. Są bardzo nie kompetentni i nie chcą przyznać się do tego. Długa droga z firmą i to przez kancelarię prawną 🤦. Nigdy więcej.
Mam tą telewizhe od kilku miesiecy
Mam tą telewizhe od kilku miesiecy. Całkowite dno. Dekoder play box to czysta porażka zarówno technicznie (ciagle sie zawiesza) jak i oprogramowanie jest nieprzemyślane. Router ma bardzo słaby zasięg (nie mam sieci WiFi w pokoju obok). To, ze niby można ogladac np film w dowolnym czasie (cofnąć itp) to oczywiście nieprawda. Obsługa klienta niekompetencja. To nie ma nic wspólnego z dawnym UPC.
Logowanie do konta to tragedia
Logowanie do konta to tragedia, w stosunku do porzedniego UPC to jak zjazd z marki Premium do klasy ekonomicznej z problemami. Osobiście nie polecam tej firmy, sam czekam na wygaszenie umowy i żegnam się z uśmiechem z tą fajansiarską firemką.
Podpisałem umowę 25 marca 2026r
Podpisałem umowę 25 marca 2026r. na ofertę obejmującą telefon, telewizję i internet światłowodowy. Od tamtej pory nie działa mi internet, a przy okazji nie mam dostępu do telewizji internetowej, którą dostałem w ofercie. Prawdopodobnie otrzymałem z salonu zepsuty router. Skontaktowałem się z infolinią, pomocą techniczną. Kazali mi zrobić zdjęcia czy wszystko jest prawidłowo podłączone – zdjęcia wykonałem i przesłałem. Przekierowali mnie z jednego działu do drugiego. Do tej pory trwa to 16 dni. A telewizja i internet nie działają z ich winy. W końcu, gdy zagroziłem zerwaniem umowy,7 kwietnia odezwał się konsultant z działu utrzymania umów. Potwierdził, że router jest uszkodzony. Od tego czasu nie ma żadnego kontaktu z biurem obsługi. Kiedy kontaktuje się z działem obsługi klienta za każdym razem jest ten sam tekst że musze czekać bo zgłoszenie jest w trakcie realizacji. Czy w takiej sytuacji jestem w stanie zerwać z nimi umowę i domagać się jakiejś rekompensaty?
Korzystam z internetu światłowodowego…
Korzystam z internetu światłowodowego od PLAY i niestety muszę stwierdzić, że stabilność usług pozostawia bardzo wiele do życzenia. Internet potrafi znikać bez żadnego wyraźnego powodu — nie jest to jednorazowa sytuacja, tylko powtarzający się problem.
Przy łączu światłowodowym, które z definicji powinno być stabilne i praktycznie bez przerw, takie zaniki są po prostu nieakceptowalne. Co gorsza — w momentach awarii nie pomaga dosłownie nic, bo sygnał nie dochodzi po kablu, jakby usługa przestawała istnieć po ich stronie.
Kontakt z pomocą techniczną również nie przynosi żadnych realnych rezultatów. Otrzymuję głupie odpowiedzi, nie rozwiązują problemu, problem nadal występuje. Trudno w takiej sytuacji zrozumieć, za co właściwie płacę — skoro usługa nie działa stabilnie, a wsparcie nie jest w stanie pomóc.
Nie polecam, jeśli ktoś potrzebuje internetu do pracy/gier lub oczekuje niezawodności.
Najgorszy operator na świecie nie…
Najgorszy operator na świecie nie polecam każdemu ten internet w losowych momentach się zacina mimo że mam 500mb/s to i tak czasem się zatnie przez chwilę i potem ruszy nie mam pojęcia o co chodzi z tym playem ale nie polecam każdemu
Chuja zrobili
Mieli mi zamontować internet w mieszkaniu złożyłem zamówienie przez stronę i czekałem aż przyjdzie umowa na adres korespondencyjny, nic nie przyszło, zero odzewu z ich strony, po miesiącu znów zamawiam wysyłają umowę ale na adres montażu a nie na adres korespondencyjny (są to 2 inna miasta oddalone od siebie o ok. 100km), dzwonię na infolinię wszystko wyjaśnić a ci że to nie ich wina tylko dpd, żeby nie było wcześniej gadałem z dpd i to oni mi powiedzieli że play często podaje im nie te adresy co powinny być , kończąc - dogadałem się z play kiedy do nich zadzwoniłem i umowa miała zostać wysłana na adres korespondencyjny mieli na to 2 tygodnie, ale 2 dni przed montażem jednak anulują wszystko xD, te tępaki miały jeszcze 2 tygodnie aby wysłać umowę na dobry adres zamiast tego anulowali montera i umowę na 2dni przed umowym terminem, nie rozumiem jaki był problem aby wysłać umowę w odpowiednie miejsce mając w zapasie 2 tygodnie
Zacznę od tego
Zacznę od tego, że w Play mam 5 numerów, firmowe, prywatne, założyłem kilka lat temu kolejną działalność i automatycznie wziąłem w play kolejny numer ( tel i internet ) płaciłem w granicach 130 zł za tą usługę, zadzwonił konsultant, że zmniejszą mi o 20 zł rachunek, zgodziłem się. Niestety pech chciał, że musiałem zamknąć kilka miesięcy później tą działalność z powodu niskiej rentowności, a wręcz jej brakiem. Zadzwoniłem do Play rozwiązać umowę na ten jeden numer, dostałem informacje, że będzie kara i zapraszają do salonu, ok poszedłem, pomijam pana dyrektora z salonu Play w Galerii Echo w Kielcach, który siedząc w firmowej koszuli dumny jakby był prezydentem USA rozmawiał ze mną jak z debilem, dostałem informację, że rozwiązać umowę owszem mogę, ale karą jest wypełnienie abonamentu do końca, czyli jak mam 20 miesięcy do końca to muszę z góry zapłacić 2200 zł :), no to nie jest, żadna kara, czy rozwiązanie umowy, tylko zapłata za całą usługę jednorazowo. Dziękuje Play, że w ciężkim momencie zamykania działalności, dostałem od Was może nie jakiś mocny, ale dodatkowy cios. Co zrobię? Idę ze wszystkimi numerami do innego operatora, fakturki 600-800 zł będę co miesiąc płacił gdzie indziej. Gratuluje i dziękuje
Najgorsza sieć jaka istnieje
Najgorsza sieć jaka istnieje . Przebywałam za granicą w Turcji . Nie odbierałam żadnych połączeń ani nigdzie nie dzwoniłam . Po przyjeździe do Polski zauważyłam , że mam naliczone jakieś połączenia wychodzące i przychodzące 😅 dlaczego niby mam zapłacić za to , że ktoś dzwoni do mnie gdzie nie odbieram inagrywa się na pocZcie głosowej ? Chora firma
. Ost raz jestem do końca umowy u nich potem z całą rodziną przechodzę na inną sieć. I będę rozpowszechniac by każdy ich unikał , a patrząc na opinie szybko zniechęcają do siebie klientów
Ta sieć to jedno wielkie oszustwo!!
Ta sieć to jedno wielkie oszustwo!!! Jeśli zastanawiasz się nad montażem światłowodu to OMIJAJ TĄ SIEĆ SZEROKIM ŁUKIEM!! Od 7 miesięcy czekam na instalację światłowodu. Umówiono minimum 8 wizyt, na którą monter stawił się raz i stwierdził że potrzebna jest u mnie koparka…. I tu zaczyna się prawdziwa jazda. Od tego czasu umawiane są kolejne wizyty na które monter zupełnie się nie zjawia bez wcześniejszej informacji. Bez względu na to czy jest temperatura 15 stopni na plusie i świeci słońce, za każdym razem otrzymuje wiadomość że są „złe warunki atmosferyczne”. Sieć nie podaje namiarów do montera. Na własną rękę udało mi się zdobyć jego numer. Monter po usłyszeniu wytłumaczenia że są złe warunki atmosferyczne zaczął się śmiać i stwierdził że on już od dłuższego czasu nie wykonuje nowych podłączeń światłowodowych. Zrobiłam na infolinii około 26 zgłoszeń w tej sprawie. Do tej pory monter nie został zmieniony. Jedyne co słyszę na infolinii „musi się pani uzbroić w cierpliwość” “dział techniczny będzie się z panią kontaktować” „na ten moment nie możemy nic zrobić” „możemy napisać zgłoszenie i dodać do niego ponaglenie”. To jest cyrk na kółkach. Rozmowa w tej kwestii z konsultantem to jak rozmowa z robotem.
Na początku powiedziano mi że maksymalny czas oczekiwania na montaż do 2 tygodnie. Czekam już 7 miesięcy i nikt nie potrafi rozwiązać tej sprawy.
Rezygnuję ze wszyskich usług z których do tej pory korzystam i opiszę tą sytuację wszędzie gdzie to możliwe, aby nagłośnić tą sprawę, by inni nie musieli przechodzić takiego koszmaru.
Internet to kompletna bzdura
Bardzo niemiła obsługa klienta
Bardzo niemiła obsługa klienta - w życiu nie spotkałam się z takim chamstwem i ignorancją! Zadaję podstawowe pytania i nikt nic nie wie i zachowuje się, jakby mi robił łaskę. Właśnie straciliście klienta. Sorry, not sorry.
Pobieranie opłat bez powiadomienia
Pobieranie opłat bez powiadomienia
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.