Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vectra to jeden z liderów usług telekomunikacyjnych. Oferujemy telewizję, VOD, Internet i telefonia. Na stronie znajdziesz promocje i informacje o usługach.
Informações de contacto
Polónia
- vectra.pl
Não respondeu a opiniões negativas
Dobra obsługa
Pani Hania w biurze w Łodzi bardzo miła. Wszystko cierpliwie wytłumaczyła i pomogła mamie wybrać ofertę
Najgorszy operator telewizji i…
Najgorszy operator telewizji i internetu z którym miałem do czynienia, wprowadzanie klienta w błąd podczas rozmów, niezgodność sprzedanej oferty z rozmową, zawyżone ceny, inna oferta programowa asprzedana. Ponad pół roku reklamacji, pierwszy raz i ostatni. Omijać szerokim łukiem !!!!!!!!
Uciec trudniej niż z Alcatraz
Robią wszystko, żeby klient "został" - utrudniają rozwiązanie umowy, następnie robią wszystko, żeby były już klient chociaż jakieś jeszcze pieniądze im dał w formie kar - nie polecam.
Przeniosłem numer ponad pół roku temu z…
Przeniosłem numer ponad pół roku temu z Vectry do plusa a Vectra mi przesyła rachunki do płacenia za ten numer to jest sprawa co najmniej dla rzecznika praw konsumenta albo do prokuratury na jej zwykle i świecie to jest poziom bezczelności sięgający zenitu i pisałem do nich w tej sprawie kilka razy i nic.
The service technician cancelled on me…
The service technician cancelled on me three times leaving me without internet for a week, though I work fully from home. The customer service agents keep giving me false information and are untrustworthy. Stay away from this company!
Codzienne problemy z internetem
Codzienne problemy z internetem, rano śmiga a od południa jak w zegarku internet albo przestaje działać albo prędkość spada z 300Mb/s do 4Mb/s. Kiedy powiedziałem konsultantowi że nie wywiązują się z umowy to i nie zapewniają wystarczającej prędkości internetu to on na to że wcale nie gwarantują prędkości która jest zapisana w umowie 300Mb/s i że po ich stronie jest wszystko ok i nie jest w stanie nic zrobić. Czy to przyznanie konsultanta do złamania umowy przez Vectrę?
high latency pings up to thousands all…
high latency pings up to thousands all the time. 4 days of disgusting quality, no internet. the technician changed my router and the issues still stay.
DO NOT RECOMMEND
Nie polecam.
Nie polecam.. obsługa na fatalnym poziomie.. konsultant Roksana ucieka z czatu by nie udzielić odpowiedzi. W ramach za to firma dostaje negatywną opinię 😍
Obsługa na infolinii jest miła ale na…
Obsługa na infolinii jest miła ale na tym pozytywy się kończą. Internet wiecznie się traci. Serwis był wzywany 5 razy i ani razu się nie pojawił. Pan serwisant nigdy do nas nie zadzwonił. Internet niby najszybszy ale tego nie widać bo wiecznie go nie ma. Odradzam. Lepiej ich omijać szerokim łukiem
Najgorszy operator
Najgorszy operator. Mieli fajna ofertę więc skorzystałem, a okazało się to niczym więcej jak wyłudzeniem. Miałem ofertę, w której przez pierwsze miesiące place 5 zł, a później kwota wzrasta do około 100 zł i wszystko było tak jak należy nie było żadnych problemów, aż do momentu gdy kwota faktycznie wzrosła. Nagle na fakturze widzę 500 zł zamiast 100 zł. Zadzwoniłem do nich na infolinię dowiedzieć się o co chodzi bo widziałem na fakturze jakiś pakiet sportowy, o który nie prosiłem, dowiedziałem się, że sam sobie to aktywowałem, ale gdy wdałem się w dyskusje (nie było możliwe, że sam go aktywowałem) to nagle okazało się, że to nie ja jednak go aktywowałem, a w umowie miałem informacje, że ten pakiet zostanie aktywowany po jakimś określonym czasie. Zapoznałem się jeszcze raz z umową i tam oczywiście nie było najmniejszej wzmianki o tym pakiecie więc zadzwoniłem jeszcze raz i zlozylem reklamację, ale mija pół roku od tego zdarzenia po reklamacji ani śladu, a kwota do zapłaty już jest ponad 1000zl. Warto również nakreślić, że faktury dostaje cały czas na kwotę tych około 100zl, a te rzekome 1000zl, które mam zapłacić wisi sobie im w systemie i nie mam tego na żadnych fakturach, co jakiś czas wyłączają mi internet i włączają po tygodniu spowrotem jak do nich zadzwonię. To jest jedna wielka kpina i próba wyłudzenia ode mnie większej ilości pieniędzy także wszyscy co się zastanawiają nad vectra lepiej dajcie sobie spokój, weźcie droższą opcje u innego operatora i miejsce święty spokój.
Polecam. Kanały w tv wyłączyły się z dnia na dzień- zgłoszony problem telefonicznie i reakcja jeszcze tego samego dnia ze strony serwisu i wszystko działa :)
Tragiczny internet
Tragiczny internet. Nie dość że prędkość duża niższa niż w umowie. Problem zgłaszany tysiąc razy, oczywiście twierdzą, że wina nie leży po ich stronie. To jeszcze codziennie w godzinach porannych jsst przerwa w dostawie internetu przez dobrą godzinę. Porażka. Czekam tylko na zakończenie umowy i przechodzę do konkurencji.
Poniżej wafla
Działa jak chce. Na reklamacje reagują po 2 tygodniach. Jedyne co robią dobrze to naliczają jakieś karne opłaty z kosmosu.
nie bierzcie żadnej oferty z Vectry
nie bierzcie żadnej oferty z tej jebanej Vectry ciągle są jakieś problemy z tym raz działa dobrze a raz nie działa w ogóle
Oszustwo w biały dzień
Przy przedłużaniu umowy pani napiasła mi na kartce cenę 101.99 zł a w przysłanej umowie cena za pierwszy miesiąc 101.99 zł a za nstępne 22mce 134.99 zł
To jest jawne oszustwo
Tragedia...
Dostawca internetu fatalny, mają regularne problemy z dostarczeniem usługi internetu, obsługa klienta leży i błaga o dobicie, sprawy techniczne ciągną się tygodniami, mają problem z komunikacją miedzy swoimi biurami. Ja od 2 tygodni czekam na internet muszę co drugi dzień dzwonić na infolinię i chodzić do biura stacjonarnie żeby w ogóle coś sie ruszyło w mojej sprawie, serwisanci mnie okłamują, kobiety w biurze umawiają wizyty widmo. Totalne dno i porażka
Obsługa w salonie
Obsługa w salonie - super, konkretne propozycje, wyjaśnienia, zero ściemy i wciskania czegoś dodatkowego. Miło, sympatycznie. Sprzedawca- p.Ewa M.
Co mnie zaniepokoiło - odszedłem od Orange z internetem, ale w przypadku Vectry masakrycznie dużo negatywnych opinii. Strach się bać... No i od początku umowa na dwa lata... Kolejny haczyk, bo odszkodowanie...
Internet tragedia ciagle tylko bledy a…
Internet tragedia ciagle tylko bledy a strona internetowa to na ziemniaku podlaczona
Brak usunięcia awarii dostępu do TV
W dniu 05.03.20026 r. zgłosiłem awarię dostępu do odbioru TV. Usługa jest powiązana z dostępem do internetu. Dostęp do internetu jest prawidłowy, natomiast brak dostępności sygnału telewizyjnego. Jest to już trzecia awaria tego sprzętu. Do dzisiaj, 09.03.2026 r. Brak jest jakiejkolwiek interwencji pracownika vectry który powinien po prostu wymienić dekoder na prawidłowy. Otrzymuję komunikaty, "że nad sprawą pracuje zespół konsultantów" itp bajki. Dzwoniąc na infolinię vectry nie mogę uzyskać żadnej informacji kiedy awaria zostanie usunięta. Konsultanci nie posiadają wiedzy na ten temat, tylko powtarzają komunikat, że sprawa jest w toku. Brak możliwości rozmowy z jakąkolwiek osobą decyzyjną. Byłem pozbawiony odbioru telewizji przez cały weekend. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM KORZYSTANIA Z USŁUG VECTRY. Michał Włoszek
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.