Top 1 Toys Opiniões

13 070
TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

A wide range of products, also products for competitive prices and they in addition had good discounts. Fast shipping, the items were as provisioned, and consumer service answered with in a day. Would... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Op de site staat: weekend besteld, woensdag in huis Mijn ervaring: zaterdag besteld, woensdag nog niet verzonden. Heb hem geannuleerd. Geld kwam wel netjes terug. Toch jammer (de e-mail die gen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na bestelling is product binnen 24 uur geleverd. Product was goed verpakt en alles zag er netjes uit. Alle afspraken zoals waar product achterlaten moest worden als niemand thuis werden prima nagekome... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Cadeau is veel te laat bezorgd, maandag 13/7 ipv donderdag 9/7 (en dat was al laat). Ik heb een alternatief cadeau moeten kopen voor mijn kleinzoon zijn verjaardag afgelopen weekend. Dus extra kosten... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos

Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

13 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

(13 070)

518 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed product

Goed product

7 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is keurig op tijd verstuurd en het…

Het is keurig op tijd verstuurd en het speelgoed was mooier dan verwacht!

6 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat de verzending keurig op tijd was en dat het speelgoed zelfs mooier uitpakte dan verwacht! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bereikbaarheid en service is prima

Bereikbaarheid en service is prima. De bezorging liet te wensen over. Het pakje zou de volgende dag bezorgd worden. Dat schoof steeds een dag op. Uiteindelijk na bemiddeling van Top toys wel bezorgd maar 5 dagen later. Misschien een ander bezorgbedrijf?

4 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de bereikbaarheid en service positief beoordeelt. Het spijt ons te horen dat de bezorging niet naar wens was en dat uw pakket vertraging opliep. We begrijpen uw frustratie hierover. We zullen uw opmerking over de bezorgdienst meenemen in onze evaluatie om onze service te verbeteren.

Snelle levering, mooi product 😉

3 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat u zo blij bent met het mooie product! Bedankt voor uw positieve feedback.

Blij kind!

Alles was op tijd bezorgt. Het product in goede orde bevonden. De beschrijving voor het in elkaar zetten was oké.

3 de junho de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat alles op tijd is bezorgd en dat het product naar wens is ontvangen. We zijn blij dat de montage-instructies duidelijk waren.

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelde voetbal VOOR DE VERJAARDAG…

De bestelde voetbal VOOR DE VERJAARDAG was lek op de stikselnaad. Kreeg zonder problemen keurig een nieuwe! TOPSERVICE!

29 de maio de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat we het snel en goed hebben kunnen oplossen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Het werd vlug geleverd

Het werd vlug geleverd. En netjes aan de deur gebracht

29 de maio de 2026

Resposta da Top 1 Toys

We zijn blij dat uw bestelling snel en netjes is geleverd. Bedankt voor de positieve feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb nooit bericht gehad dat ik mijn…

Ik heb nooit bericht gehad dat ik mijn bestelde product op kan halen, terwijl in de bestelbevestiging duidelijk staat dat je moet wachten met ophalen op bericht dat het voor je klaar ligt.

28 de maio de 2026

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat u geen bericht heeft ontvangen dat uw bestelling klaar lag om opgehaald te worden.

Graag willen wij toelichten dat afhaalbestellingen worden verwerkt door de betreffende winkel. Alle winkels zijn zelfstandige ondernemers en wij als webshop hebben geen inzicht in of invloed op de communicatie vanuit de winkel over het afhalen van bestellingen.

In de bestelbevestiging staat vermeld dat u voor vragen over een afhaalbestelling contact kunt opnemen met de betreffende winkel. Zij kunnen u informeren over de status van uw bestelling en de afhaalprocedure.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Goed geregeld

Goed geregeld, kreeg een keurig telefoontje dat m’n bestelling klaar lag. ‘‘s avonds besteld en de ochtend erna kon ik het ophalen, top!

28 de maio de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel en goed geregeld was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Goed

Goed. Snel, prima service. Groot assortiment. Leuk voor een cadeautje.

3 de julho de 2025

Resposta da Top 1 Toys

We zijn blij te horen dat u onze snelle service en het grote assortiment waardeert. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb het product retour gedaan en nog steeds mijn geld niet terug gekregen . 54 euro . Dus behoorlijk bedrag . Slechte service

Graag mijn geld terug storten ik heb product gekocht en meteen retour gedaan maar ik heb nog steeds m’n geld niet terug het wordt nu wel erg vervelend .

26 de maio de 2026

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend dat u nog wacht op uw terugbetaling. Volgens onze gegevens is uw retourzending afgelopen vrijdag bij ons magazijn afgeleverd. Retouren worden na ontvangst eerst verwerkt voordat een terugbetaling kan worden uitgevoerd.

Omdat uw retour nog maar kort geleden is ontvangen, heeft ons magazijn nog niet de gelegenheid gehad deze te verwerken. Zodra de verwerking is afgerond, wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode.

Gewoon goed

Snelle bezorging. Goede artikelen en niet duur. Er zat zelfs een kadootje bij

27 de maio de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat de snelle bezorging en goede artikelen bevallen. We waarderen uw feedback enorm!

Gode keuze

Makkelijk gevonden, besteld en ontvangen. Allemaal netjes verzorgd.

20 de maio de 2026

Resposta da Top 1 Toys

We zijn blij te horen dat alles soepel is verlopen. Bedankt voor uw positieve feedback!

Levering was vlot

Levering was vlot, goede prijs en product was in orde.

4 de maio de 2026

Resposta da Top 1 Toys

We zijn blij te horen dat de levering vlot was en het product naar wens. Bedankt voor uw positieve feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

De producten zijn goed

Het product wat ik besteld heb was goed alleen de bezorgdienst GLS heeft maar 2 bezorgpunten in Houten en die zijn ver weg. Niet heel makkelijk om op te halen.

20 de maio de 2026

Resposta da Top 1 Toys

We vinden het jammer dat het ophalen van uw bestelling via GLS in Houten ongemakkelijk was. We waarderen uw feedback hierover.

Geweldig

Geweldig. Een kado besteld voor familie en daar laten bezorgen. Volgende dag al stonden ze bij hen aan de deur. Top service!

9 de abril de 2026

Resposta da Top 1 Toys

Wat fijn om te horen dat de levering zo snel en goed is verlopen! We waarderen uw positieve feedback enorm.