Super goed geholpen door Luna. Wij waren opzoek naar een nieuwe auto voor mijn vrouw en de kinderen. Uiteindelijk met Luna in contact gekomen voor een nieuwe Ford Kuga. Luna heeft ons met alle vragen... Ver mais

Vandaag mijn nieuwe ford transit custom ev opgehaald. Super tevreden en goed geholpen door Avi Ramsoedh
Wordt altijd prima geholpen. Ervaring met aanschaf van occasion en voor garantie en allerlei werkzaamheden. Als ze extra dingen die uitgevoerd moeten worden tegen komen, dan word je hierover geïnfo... Ver mais
Ik kwam binnen een er werd meteen misprijzend naar mijn oude bus gekeken. Verder wilden ze dingen uitvoeren die helemaal niet nodig waren (fusee kogel, koelvloeistof slangen enz.) Totale rekening: rui... Ver mais
Minervum 7001 / c, 4817 ZL, Breda, Nederland, Holanda

Super goed geholpen door Luna.
Wij waren opzoek naar een nieuwe auto voor mijn vrouw en de kinderen. Uiteindelijk met Luna in contact gekomen voor een nieuwe Ford Kuga. Luna heeft ons met alle vragen goed geholpen en de deal was snel rond. Tevens heel goed ontvangen in de showroom met de aflevering van de auto. Zou iedereen aanraden als je opzoek bent naar een Ford om deze bij Luna te halen.

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
betere uitleg over de rekening graag specificatie

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Ik heb een gebruikte Ford Kuga gekocht en hoopte deze na een Welkoms Check bij Van Mossel Breda, daar in onderhoud te doen, maar alles ging daar mis, zo werden wij na aanmelding van onze afspraak voor Welkomst Check naar boven gestuurd ( mijn vrouw is slecht te been) en daar weer naar beneden gestuurd en uiteindelijk bij juiste balie gekomen, daar werd om onze sleutels gevraagd en moesten zelf maar een plekje zoeken om te wachten. Na anderhalf uur nog niets en ben naar balie gelopen en bleek auto allang klaar te staan, maar niet laten weten aan ons en ook zag ik thuis op de factuur, die 29 euro was i.p.v. 49 euro, dat ze een lentecheck hebben gedaan i.p.v. Welkoms Check. Geen vertrouwen meer in Van Mossel op deze manier.
Blijkt ook nu weer, als je na 2 maanden een aanmaning van een niet betaalde factuur krijgt die volgens afspraak met directeur Van Mossel Ford Breda gratis was.

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Na overname door van Mossel was mijn onderhoudsgeschiedenis niet meer bekend en werd ik weggestuurd met een motorprobleem, die ik sinds de aankoop van de auto ervaarde. Voorgaande dealer verleende alle service en medewerking, maar dit kon niet meer sinds van de Mossel het dealerschap overnam met dezelfde medewerkers en op dezelfde locatie.

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Laats mijn nieuwe auto gekocht top service ze zijn duidelijk eerlijk en transparant, ik konden zaken doen met Aron een professionele verkoper geen op of aanmerkingen eerlijk en betrouwbaar!

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
We zijn goed geholpen bij het kopen van onze auto. De service was goed. Vriendelijke verkoop medewerkers.
Ook de dag van ophalen goede uitleg gekregen over de auto. Nadien nog telefonisch contact gehad of alles naar wens was. Top!

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Goed geholpen de tijd genomen zodat je een goede beslissing kan nemen.
Prettig contact .

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Luna. Echt een toppertje. Onze volgende auto zullen wij zeker weer daar aankopen.

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Tja, moet je drie maanden van te voren een afspraak maken om een rammel bij het optrekken te laten onderzoeken. Dat vond ik echt te lang. Of wat dacht je van vier weken om een lamp te vervangen.
Omdat Luna mij geweldig heeft geholpen!
Dank voor alles
Mvg Koenraad Engels

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Super lange wachttijd (enkele weken) bij gestrande bus. Collega dealer in de buurt fixt het in 2 dagen. Die heeft dus 5 sterren gekregen.

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Afspraak gemaakt en netjes geholpen. Er wordt aan de hand van je wensen goed meegedacht en gezocht naar de perfecte auto voor jou.
Ook de proefrit en daarna de aankoop werden netjes geregeld.

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Prettig klantcontact tijdens de aankoop en levering van onze auto. Komen afspraken na.

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Luna heeft ons super geholpen met de aankoop van de nieuwe Kuga en de inname van mijn in te ruilen auto.

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Uitstekend en snel geholpen. Mooi ook het filmpje dat achteraf wordt toegestuurd over de staat van je auto. Geeft goed gevoel.

Resposta da Van Mossel Ford - Breda
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.