Ik werd gewezen op een mogelijk probleem dat onder de garantie viel. Daar is vervolgens een afspraak voor gemaakt en alles is netjes afgehandeld.

Leia as opiniões dos outros
Er is na het zetten van de handtekening veel mis gegaan. Veel ms gegaan. Teveel om dit te vernoemen. De verkoopster heeft dit toegegeven en bij het afleveren van de auto dit geprobeerd goed te maken.... Ver mais
Over F ord Nederland ben ik niet te spreken! Maken fout op fout. Gelukkig heeft van Mossel Herten elke keer geprobeerd de fouten op te lossen door een passende oplossing voor te stellen waar ik super... Ver mais
Onze beste gezinskeuze. Verkoper heeft me indertijd de auto verkocht die het beste bij mijn wensen paste. De auto heeft daardoor een meerwaarde gekregen waar ons hele gezin inclusief onze hond plezi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contacto
Sodaweg 3, 6049 CM, Herten, Nederland, Holanda
- 0475 316 161

Profiteer nu van topdeals!
Ik werd gewezen op een mogelijk…
Alles op tijd en zoals afgesproken…
Alles op tijd en zoals afgesproken uitgevoerd.
Alle reparaties goed uitgevoerd.
Er is na het zetten van de handtekening…
De verkoopster heeft dit toegegeven en bij het afleveren van de auto dit geprobeerd goed te maken. Dit is deels gelukt, maar het vertrouwen is er jammer genoeg niet meer.
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, goede service en prijs. Snel geholpen.
2x terugbelverzoek niet teruggebeld
2x een verzoek achtergelaten wederom niet teruggebeld. Wat een balletent
Vriendelijke niet opdringerige…
Vriendelijke niet opdringerige verkoopster die de tijd nam om alles door te nemen.
100% tevreden
Erg prettig ontvangst met vriendelijke medewerkers achter de servicebalie. Werkzaamheden worden snel en professioneel uitgevoerd.
Onderhoud netjes volgens afgspraak
Altijd goed, kleine beurt en APK
Zeer prettig geholpen en geen vraag is te veel. Ze zoeken het graag voor je uit. Weer een kleine beurt en APK, kunnen weer vooruit.
Zeer slecht informatie over o.a…
Zeer slecht informatie over o.a terugroep acties
Goede ervaring geheel op het conto van…
Goede ervaring geheel op het conto van Juul Smeets. Deskundig advies. Communicatief sterk - geen ‘gladde praatjesmaker’ zoals veel van zijn collega’s elders- Komt afspraken na.
Mooi bedrijf
een zeer gewaardeerd bedrijf je wordt er vriendelijk behandeld en snel geholpen ,en voor advies voorzien
omdat er bij problemen altijd een…
omdat er bij problemen altijd een klantvriendelijke oplossing wordt gezocht
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.