Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos geworden, overgenomen door een of andere overkoepelend verkoop kanaal. Wil je wat retourneren, dan mag dat. Kost je alleen wel 8,50€... Compleet belachelijk, laatste keer geweest dat ik... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer bestellen hier!! Onbeschoft, alleen AI chatbox en telefonisch ook een computerstem. Ruilen is onmogelijk dus. Nu in mn maag met een artikel die niet past. Vorige webshop van Verstappen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een Cap besteld met veel te lange wachttijden. Na ontvangst bleek ook de kleur toch iets anders dan in de advertentie. Ook de kwaliteit viel tegen door de te zachte stof aan de achterzijde. Te duur d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super klantenservice. Vraag gesteld ivm onze tickets voor een GP. Binnen 4 minuten had ik een vriendelijk antwoord en hadden ze me meteen verder geholpen. Betere klantendienst ga je niet vinden!... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de veículos motorizados para competições

Verstappen.com is de enige officiële Max Verstappen webshop met 100% officiële merchandise. Onze ruime collectie bestaat uit caps, kleding, accessoires en schaalmodellen. De Red Bull Racing collectie bestaat uit team- en lifestyle kleding, uiteraard voorzien van alle (sponsor)logo’s. De Max Verstappen collectie is een exclusieve lijn artikelen die in samenwerking met Max is geproduceerd. Een groot deel van de Max Verstappen merchandise is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Verstappen.com is daarom dé webshop voor alle Max Verstappen fans.

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

253 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Kleding is slecht van kwaliteit, maatvoering en pasvorm. Klantenservice enorm onvriendelijk

Kleding is slecht van kwaliteit, maatvoering en pasvorm. Als je de klantenservice erop aanspreekt komen er alleen maar opmerkingen die erop neerkomen; jij hebt gekregen wat je hebt besteld, zoek het uit. Als je dermate ontevreden bent dat je het echt niet wil hebben betaal je zelf maar de retourkosten.

Mijn zoon wil graag max verstappen spullen. Als hij ernaar vraagt word ik op voorhand onpasselijk (daar gaan we weer….)

3 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Felice again causing the Verstappen name to be shamed & poor service

Well, I was going to leave a review about this company but it seems that Felice is the problem in the company as other buyers have pointed to this agent. I am going to put this in writing to Red Bull Racing & a Copy to Max Verstappen as I'm shocked that the website is still allowing these issues no wonder they don't want to add Trustpilot to their home page instead they have used Google reviews so I'm asking everyone from now on if they have an issue with verstappen.com to review on both sites this will then show the reviews on google are in fact fake not like Trustpilot who give true accounts of the issues & credit when its due which I have done about many websites. Sorry Max Verstappen but until you sack Felice nothing will change & will turn your fans against you.

17 de novembro de 2023

Wat een bagger bedrijf

Wat een bagger bedrijf
Kleding is goedkope rotzooi met een veel te kleine maatvoering die voor veel te veel geld verkocht wordt.
Als het artikel niet goed is kan je ook nog voor de retour kosten opdraaien.
Kortom niets kopen bij deze ballentent

11 de novembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Zo snel als Max op de baan zijn de leveringen van schaalmodellen helaas niet

Heb inmiddels nog 12 schaalmodelen die een verwachte levertijd hadden in Q2 t/m Q3 niet ontvangen.
Wel op 28-09-2023 een mail dat met o.a. de tekst
"Helaas hebben we te maken met een onverwachte vertraging in de levering waardoor we de afgesproken levertijd van een aantal schaalmodellen helaas niet halen"
Van de week een bericht via het contactformulier op de site gestuurd en kreeg wel snel een antwoord, helaas niet volledig.
Van 1 bestelling die in Q2 2022 geleverd zou worden hadden geen gegevens over naar welke parcelshop het gestuurd moest worden.
Voor de overige bestellingen verwijzen ze me naar de website waar de verwachte uitleverdatum staat.
Nou van 2 stond er inderdaad een andere datum maar de rest nog steeds dezelfde, inmiddels verstreken, datum.

Zo snel als Max op de baan is, zo snel gaan leveringen van bestellingen schaalmodellen helaas niet.

9 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Verwerking retour 1 tot 2 weken wegens drukte belachelijk.

Een artikel retour verwerking 1 tot 2 weken wegens drukte sorry hoor maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.
Dat een verwerking van een retour artikel wat langer kan duren ok en een dag of 2 is aanvaardbaar maar 1 tot 2 weken dat kan je niet maken voor je klanten en dat in Nederland zeg.
En dan die standaard smoes het is druk alsof heel Nederland bij jullie een arikel terugstuurd en wil ruilen voor een maat kleiner sorrij hoor dat gaat er bij mij niet in.
Trouwens een artikel retour via China gaat nog veel sneller dan bij jullie.

6 de novembro de 2023

Achat en ligne

Achat en ligne. Tee-shirt reçu défectueux et aucun remboursement effectué à ce jour, nombreuses relances par messages sans réponse du service client. Je déconseille fortement la boutique en ligne Verstappen.com. Je ne compte pas en rester là.

Online purchase. T-shirt received defective and no refund made to date, numerous reminders by messages without response from customer service. I strongly advise against the Verstappen.com online store. I don't plan to stop there.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zouden 5 dagen geleden naar aanleiding…

Zouden 5 dagen geleden naar aanleiding van mijn vorige review contact met mij opnemen. Tot op heden niks gehoord. Word er niet positiever op.

21 de outubro de 2023

Beste Jenny,

Ik heb even nagekeken en zie dat onze klantenservice op dezelfde dag nog contact met u heeft proberen om te nemen. Wellicht is onze mail in de spam terecht gekomen?

klantenservice is top!

Het contact met de klantenservice is op zijn zachts gezegd positief bijzonder! Er is spraken van een open communicatie, er wordt naar je geluisterd en probleemoplossend na gedacht. Men is daarbij ook erg betrokken en er komt snel antwoord. Kortom, zo zou het overal moeten zijn!

19 de outubro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Wij hebben al een aantal keren besteld…

Wij hebben al een aantal keren besteld en nog nooit problemen gehad je weet als er een pre -order is dat je moet wachten staat er ook bij verpakkingen waren altijd dicht en niet beschadigd wil dit toch zeggen we zijn ook in de winkel geweest en werden daar heel netjes en vriendelijk geholpen we hebben nog pre- orders staan maar dat zal goed komen

11 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik vind het belachelijk als je een…

Ik vind het belachelijk als je een kampioenschap hebt dat je een helm en een shirt wil bestellen en dat het dan niet in 1 bestelling kan omdat de helm een pre order is. En vind het al helemaal belachelijk dat je elke keer verzendkosten moet betalen voor elke helm of schaalmodel die ver boven de 100 euro kosten. Hoezo service bij de Max Verstappen Shop.

8 de outubro de 2023

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor je feedback. Helaas is het door technische redenen op dit moment nog niet mogelijk om pre-orders te combineren met reguliere bestellingen. We werken constant aan verbeteringen van ons platform en streven er dan ook naar om dit in de toekomst wel mogelijk te maken. Onze excuses voor het ongemak.

Max Helmen 1:4

Ik bestel altijd de 1:4 helmen. Nu is het zo dat deze in een lastig te openen case geleverd worden. Tot 2x toe de nopjes van de case afgebroken. Keurig opgelost door de klantenservice. De case moet altijd open om het schuimrubber te verwijderen en eventueel de kinspoiler te monteren.

Wat ik wel jammer vindt is dat het over het algemeen lang duurt voordat je de pre-order modellen ontvangt. Dacht even bij de Zandvoort'23 helm is het lek boven, maar helaas de Japan en Retro helm komen pas in nov/dec.

Het zijn mooie producten, maar de prijs is stevig. Helmen in schaal 1:5 van bijvoorbeeld Lando, koop je voor € 34,95

Tot slot zou ik willen adviseren om nog eens een ronde seizoenhelmen 2021 uit te brengen. Max zijn eerste titel deze helmen gaan voor woekerprijzen op bijvoorbeeld marktplaats van hand tot hand.en er is veel vraag bij de fans.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb altijd een goeie ervaring met…

Ik heb altijd een goeie ervaring met Verstappen shop, heb afgelopen keer een 1:4 helm gekregen met een barstje in de omhuizing contact gezocht met klantenservice ze vroegen nog of niks anders kapot was en hebben mij een nieuwe omhuizing gratis verstuurd. Tevens met kerst een pakket bij service punt opgehaald zat een deuk met gat er in en miste een paar sokken, contact gezocht met klantenservice kreeg nieuw paar opgestuurd prima service. Enige ervaring wat iets minder was was met behalen kampioenschap 2021 werd klantenservice overspoeld door klanten met reacties van merchandise verkoop en duurde even iets langer voor dat je reactie kreeg op je vraag maar werd wel beantwoord heel netjes.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, maar duurt steeds langer voordat de helmen en auto's binnen komen...

6 de outubro de 2023

Beste Patrick,

Dank voor je feedback. Helaas hebben de schaalmodellen een langere levertijd omdat een groot gedeelte handwerk is. Uiteraard streven we ernaar om de schaalmodellen zo spoedig mogelijk te leveren.

schaalmodel van 1:4 zandvoort open

Ik had een schaalmodel van 1:4 van de helm van zandvoort, het schaalmodel is open geweest en ik moet m van hun open maken, maar dat ga ik niet doen, want dan breekt het doorzichtige gedeelte, ik vind dit echt niet kunnen. Ik heb al mail contact gehad, maar daar komen ze niet met een concrete oplossing.

28 de agosto de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Ik ben met de producten zeer tevreden…

Ik ben met de producten zeer tevreden maar het verzenden heel erg teleurgesteld ik heb echt voor serieus geld dingen besteld nooit geen klachten gegeven zelfs niet met het slechte shirt die ze bij hebben laten maken maar van de kampioensauto van vorig jaar besteld betaald en nooit ontvangen verschillende keren op en neer gemaild en dan word er gezegd dhl heeft geleverd dus hierbij is het voor ons klaar nou ik heb niks ontvangen wel betaald dus ben ik buiten het geld zwaar teleurgesteld ik had wel meer service verwacht en niet zomaar dhl geloven ik heb er 1 ding van geleerd ik haal het wel op bij een servicepunt maar als ze de ontvanger laten teken ben je er ook vanaf ik weet dat dit niet door Max komt anders had ik nooit niks meer besteld

9 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.