Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos geworden, overgenomen door een of andere overkoepelend verkoop kanaal. Wil je wat retourneren, dan mag dat. Kost je alleen wel 8,50€... Compleet belachelijk, laatste keer geweest dat ik... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer bestellen hier!! Onbeschoft, alleen AI chatbox en telefonisch ook een computerstem. Ruilen is onmogelijk dus. Nu in mn maag met een artikel die niet past. Vorige webshop van Verstappen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Een Cap besteld met veel te lange wachttijden. Na ontvangst bleek ook de kleur toch iets anders dan in de advertentie. Ook de kwaliteit viel tegen door de te zachte stof aan de achterzijde. Te duur d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super klantenservice. Vraag gesteld ivm onze tickets voor een GP. Binnen 4 minuten had ik een vriendelijk antwoord en hadden ze me meteen verder geholpen. Betere klantendienst ga je niet vinden!... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de veículos motorizados para competições

Verstappen.com is de enige officiële Max Verstappen webshop met 100% officiële merchandise. Onze ruime collectie bestaat uit caps, kleding, accessoires en schaalmodellen. De Red Bull Racing collectie bestaat uit team- en lifestyle kleding, uiteraard voorzien van alle (sponsor)logo’s. De Max Verstappen collectie is een exclusieve lijn artikelen die in samenwerking met Max is geproduceerd. Een groot deel van de Max Verstappen merchandise is verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Verstappen.com is daarom dé webshop voor alle Max Verstappen fans.

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

253 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 3 em 5 estrelas

Duur en trage levering

Zelf ga ik vooral voor de schaalmodellen, maar de lol is er voor de verzamelaar wel af. De modellen worden steeds duurder terwijl ze gewoon dezelfde mal kunnen gebruiken. Vervolgens worden er nog dure verzendkosten gerekend. Neem dat gewoon mee in de prijs. De levertijd is veel te lang en voor een verzamelobject is de oplage ook nog veel te hoog, zeker in combinatie met de hooge vraagprijs. Die kan met het huidige volume gemakkelijk gedeeld worden door 2. Je hebt ook geen idee wat je bestelt, anders dan de gereden race, maar of er iets speciaals bij zit moet je dan maar hopen, want de beschrijving bij de modellen is verder ook nietszeggend.

In het verleden veel gekocht hier. Dat was nog in de tijd van nu bestellen, morgen in huis. Nu moet je al vaak een jaar wachten omdat het vel al verkocht wordt voordat de beer geschoten is en dat is erg jammer! Ik kom steeds hier steeds minder vaak

10 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Schaalmodellen van top kwaliteit!

Bestel al jaren schaalmodellen gelijk wanneer ze te pre-orderen zijn. Van 1:2 helm schaalmodellen, een aantal 1:18 auto's en in de winkel in Batavia stad een 1:12 auto. Dit betreffen prachtige gedetailleerde schaalmodellen die ik nog steeds met trots ter display heb staan.

Grijp helaas met de pre-orders altijd naast de acties die vaak vlak erna van toepassing zijn.

Edit: na contact met de klantenservice toch nog een jaarboek van de laatste actie mijn kant opgestuurd gekregen. Erg blij mee! =)

19 de setembro de 2023

Beste Roy,

Dank voor je terugkoppeling. De actie met het jaarboek was wel van toepassing op pre-orders. Wij willen je vragen om contact op te nemen met support@verstappen.com, dan kunnen we even kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Al jaren tevreden klant.

Ik heb gelukkig tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Ik koop al jaren online schaalmodellen en kleding. 1x per jaar bezoek ik de shop in Swalmen. Personeel is heel klantvriendelijk en behulpzaam.

6 de outubro de 2023

Verzenden dhl

Ik bestel regelmatig de 1 op 18 modellen van de fan shop. Zijn prachtig en gedetaleerd Ik ben ook blij dat ze tegenwoordig het plastic onder de voorwielen hebben weggelaten. Wat ik wel jammer vind is dat de verzending vanaf bijvoorbeeld 100 euro niet gratis is. De meeste web winkels doen dit namelijk wel. En ik denk dat de shop die financiele ruimte makkelijk heeft. Verder alles naar wens

6 de outubro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte aanbiedingen

Vaak na het bestellen van een nieuwe helm ( 170,70), komt men met een “ aanbieding “ bij besteding boven de €75 een gratis ( boek, shirt,etc)

2 de outubro de 2023

Beste Hendrik,

Dank voor je feedback. Vervelend om te horen dat je de actie net hebt misgelopen. We nemen z.s.m. contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Had model gekocht kwam later het jaarboek van 2022 dat je dit gratis kreeg bij bestelling vanaf bepaald bedrag,ik contact opgenomen met vraag of ik er nog voor in aanmerking was geen probleem .En het boek netjes ontvangen

5 de outubro de 2023

Afhandeling levering

Er was een bestelling niet geleverd terwijl de leverancier aangaf dat het product wel was bezorgd. Gelukkig had ik een deurbel camera en kon ik dit weerleggen. Verstappen. Com heeft het product gewoon op nieuw geleverd top.

25 de setembro de 2023

Goede service.

Goede service. Makkelijk te bestellen!

Alleen als groot liefhebber van de 1,2 helmen,
Dat deze te duur worden en zeker als er meerdere op korte termijn uitgebracht worden.

5 de outubro de 2023

Beste Ilse,

Hartelijk dank voor je eerlijke feedback over de prijzen van de miniatuur helmen. We willen graag benadrukken dat we de waarde van elke klantwaardering serieus nemen en we streven ernaar om onze producten betaalbaar en toegankelijk te houden voor alle fans.

Classificada 5 em 5 estrelas

Producten zijn goed. Levering via DHL is slecht.

De producten ontvang ik in goede staat. Echter, de levering via DHL laat sterk te wensen over. Je krijgt een tijdslot door van 4 uur waarbinnen ze komen, maar dan komen ze pas anderhalf uur nadat het tijdslot is verstreken. Of ze leveren het af op een ander adres, terwijl je gewoon thuis bent. Dat scheelt de bezorger weer een wandeling die je als klant vervolgens zelf kunt maken. DHL is een bezorger waar je niet op kunt rekenen en afspraken zeer regelmatig niet nakomt. Er komen ook geen reacties op klachten.

21 de setembro de 2023

Tevreden met mijn bestelling

Had een klein probleem met een kortingscode invoeren. Heb deze uiteindelijk wel kunnen gebruiken door niet in mijn account in te loggen. Te vreden met de producten die ik heb ontvangen zien er netjes uit. Kreeg ook het jaar boek gratis omdat max jarig was.

30 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.