Probably the lowest tiers of human beings living their miserable life by lying to people. Never ordered or signed anything by them. They never gave info about invoices or anything else. Transfered my... Ver mais
En sådan otroligt bra scam att jag var tvungen att skapa ett konto på Trustpilot och skriva här. De ringer från hemligt nummer. Hade inte huvudet med mig och råkade för första gången gå med på ett avt... Ver mais
Jag har en hemsk upplevelse med dem. Vid första samtalet lovade de ett kampanjpris på flera produkter, efter det kunde jag inte avsluta prenumerationen och fick betala för ett år som var tre gånger dy... Ver mais
Jessica på Vitalplus hjälpte mig på ett väldigt bra sätt med tydlig information och ett vänligt bemötande. Jag kunde byta från D-vitamin till magnesium och även få hjälp med att säga upp min prenumera... Ver mais
Vitalplus levererar hälsokost av högsta kvalitet. MSC certifierad Omega-3 och D-vitamin i samma paket! Skickas fraktfritt direkt hem till dig.
Suécia
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Väldigt svårt att avsluta abonnemang som man i princip blivit pålurad (som så många andra också upplever det) Eftersom det är så svårt att avsluta tvingas man till flera månaders leveranser trots att bindningstiden löpt ut sedan länge. Ingen effekt på pillren vi provade.
Det här känns inte som ett seriöst företag. Billigare och enklare att köpa det man vill prova på hälsokostbutik. Se upp!!
Fantastiskt trevligt bemött av Jessica på vitalplus+ idag måndag 8 juli,-24.
Hon hjälpte mig reda ut begreppen gällande mina betalningar/leverans på ett föredömligt professionellt sätt.
Tack Jessica & ha en fin sommar,
Med vänlig hälsning, Martin
Att det finns så fin och hjälpsamma människor, som kan hjälpa en när allt inte bli som det var tänkt. Jag är så tacksam över det fina som denna kille hjälpte mg med, att avsluta ett abonnemang som jag blev lurad till.
Denna Carl Skog , du är toppen.👍
Det här företaget lurar på sina kunder vitaminer och kosttillskott med fräcka och rentav olagliga försäljningsmetoder. Jag har anmält till KO och polis. Uppmanar er andra med liknande upplevelser att göra samma sak.
I samband med nyöppnad Claeos Ohlsson butik i min stad fick jag upp en enkät i mitt flöde från Claes Ohlsson. I enkäten skulle jag bla svara på vilka kosttillskott jag använde. I efterhand är jag tveksam till om det öht var en riktig enkät. Jag blev vid ett tillfälle uppringd av en man som menade att jag vunnit en utlottning av presentkort på Claes Ohlsson i enkäten. Han blev väldigt snopen över att jag inte ville veta av honom.
Någon dag senare blev jag uppringd av en telfonförsäljare som ville följa upp med några frågor. Det var en ny försäljningsmetod, så klart. Tyvärr gick jag på det. En "provperiod" med magnesium och omega 3. Men jag skulle skriva under på en gång, helst då och där, menade kvinnan i telefonen. Och det skulle inte vara något problem att säga upp avtalet efter en månad. Jag betalade, fick vitaminerna och var besviken på kvaliten. Så jag ville säga upp abonnemanget. Kontaktade kundtjänst och bad uttryckligen om att jag ångrade mitt köp och ville säga upp och avsluta abonnemanget. Och då verkar de ha pausat mitt abonnemang istället. 3 månader senare kommer första kravet från inkasso ...
Det här verkar inte vara något nytt för företaget. De har lurat folk sedan 2016 och har fått över 300 anmälningar under 2020 via KO. 2021 anmäldes dem av KO, enligt en granskning som SVT har gjort.
Hopplös kundtjänst utan medmänsklig förståelse. 24 månaders abonnemang till någon som inte önskar ha fler försändelser för produkten med ej påvisat effekt. Alltså kund som inte vill ha varan är uppbunden på orimligt långa 24 månader. Utan någon möjlighet till förmildrande omständigheter, exempelvis kunder med funktionsnedsättning.
Ett STORT j-a BLUFFÖRETAG!! 🤬🤬🤬
Säljare som ringer upp och ljuger för den de ringer upp 🤬
Snabbt svar och ett mycket trevligt bemötande.
Blev så glad för det professionella och förtroendeingivande bemötandet jag fick när jag ringde ang. mitt ärende. Personen jag talade med kunde snabbt och smidigt hjälpa mig och jag blev glad av samtalet, så tack!
Omdömet gäller enbart själv leveransen och omständighet som uppstod då jag fick ett bluffsms om att en leverans saknade min adress. Pga av att bluff sms kom precis när jag gjort min beställning hos er trodde jag felaktigt att detta SMS kom ifrån Er och kontaktade er kundtjänst som på ett trevligt sätt hjälpte mig att konstatera att detta bluff sms inte om ifrån Er.
Omdöme om Fiskoljan kan jag ju inte lämna förrän efter en längre tids användning.
Ett handikapp gjorde att kunden inte "får" svara ja på telefonförsäljning. Han lever på existensminimum och vi bad därför om annullering av ordern. Det var visserligen inom ångerveckan, men vi fick ett fantastiskt bemötande och stor förståelse. Det kändes gott så jag rekommenderar företaget, som också ger snabb respons vid problem!
Borde inte ens få en stjärna. Bluff, fula metoder, oseriösa, opålitliga som sysslar med bedrägeri. De borde skämmas!
SCAM AND FRAUD
Stay away.
They trick you to buy with a phone conversation. They aim for elderly people and people who came to Sweden recently and try to trick them in.
I am working on a collective act here to sue them and save some money of people in Sweden because my lawyer says there are actions there that can be labels as scam and fraud.
If you have the same experience, contact me here and I will help you.
Jessica hjälpte mig på ett jätte bra sätt och hade ett super bra bemötande henne ska ni vara rädda om
Ett företag som inte ens kan lyssna på sina kunder utan gör ALLTING FÖR ATT BARA FÅ BETALT!
Pinsamt!
3-6 månader men står ingenting om 1 år
Företag som luras vid telefonförsäljning. Verkar som att de har som strategi att vid försäljning säga en sak muntligt och en annan i avtalet. På gränsen till bedrägeri. Varning!
Jessica ställde till rätta på ett snyggt sätt, en missuppfattning vid beställningen. Sedan fick jag bra tips hur att hantera Omega3-kapslarna.
:-)
Fick ett otroligt fint bemötande av Carl S när jag behövde hjälp att avsluta ett abonnemang jag lyckats signa i sömnen efter nattjobb. Varm, trevlig och förstående, TACK Carl!
Blivit mycket bra mottagen utav Jessica på vital plus när jag ringde dit i ett ärende.😃
Tycker att detta är ett väldigt oseriöst företag och varnar alla för att handla här.
Omöjligt att säga upp avtalet tidigare än 1 år.
Varning Varning
Säljaren sa att jag inte band mig till något. Frågade om flera gånger för att vara säker. Kundtjänst menar att alla säljare säger som det är, undanhåller inget. Nu är jag bunden till något jag inte vill ha i 1 år. Så dåligt!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.