Monteur komt voor servicebeurt, cv werkt op dat moment goed, monteur voert enkele handelingen uit , krijgt cv niet meer aan de praat, geeft reparatie advies van ca 1300 Euro , en gaat weg terw... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Het maken van een afspraak ging wat rommelig. Wat ook jammer is, is dat Warmtegroep niet van te voren kan aangeven welk dagdeel een monteur komt. De werkzaamheden worden tip top en snel uitgevoerd. De... Ver mais
Het maken van de afspraak ging snel en eenvoudig, de monteur was binnen de gegeven termijn, was duidelijk over de kosten en over risico's met de ketel (die bejaard is). Hij gaf bovendien goed advies o... Ver mais
Een nieuwe HR ketel is geïnstalleerd door 2 hele vriendelijke monteurs. De meer ervaren medewerker was eerder bij mij geweest en herkende mij ook. Heel vriendelijk vertelde hij wat hij ging do... Ver mais
Informações sobre a empresa
Warmte Groep BV is een gespecialiseerd bedrijf in het onderhouden van cv-ketels en warmtepompen.
Informações de contacto
Holanda
- warmtegroep.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
SCAM - Avoid this company
I paid EUR225.00 for the maintenance of boiler system. They came home, replaced some parts and went out.
Then, 2 hours later the same error that was happening before showed up. I spoke to the lady on the phone and she told me I would have to pay extra EUR150.00 if I wish to have a new technician in my property. Also, she was very rude during the call. This company is a scam. Avoid it!!!
You went to my apartment on Feb 26th at 04pm. So, you know to whom you are responding. Please, don't pretend anything. That's a shame.

Resposta da Warmtegroep
Goede ervaring met het plaatsen van de…
Goede ervaring met het plaatsen van de nieuwe CV-ketel. Ze waren erg snel met reageren en qua prijs de goedkoopste. De jongens hebben netjes en vakkundig de ketel geplaatst.

Van harte aanbevolen!
Keurige en aardige mensen. Maakten zeer competente indruk. Rookafvoer (en dus koolmonoxide-afvoer) was zeer slecht gemonteerd door vorige installateur. Lag voor een deel los op het dak. Had gevaarlijk kunnen worden. Het is nu in orde, met dank aan de Warmtegroep.
Van harte aanbevolen!

Personnel is useless
Upd: Warmte group reached out saying that they suggested to watch YouTube video just to save my money, even though it was not communicated over the phone. Warmte groep, you don’t decide for me, you offer options and I choose. If I feel uncomfortable to fill up the tank, I’ll better pay the money. Anyhow, the issue is not resolved, lady on the phone was not helpful. I would not recommend paying them a subscription.
Personnel is useless, you pay subscription for maintenance but no one will come to fix the issue, you will be advised to watch YouTube videos.

Zeer slechte servicebeurt
Wij hadden vrijdag 17-1 voordat de monteur kwam een werkende ketel, doordat hij lekkage had veroorzaakt is printplaat nat geworden en heeft hij probleem zelf niet meer op kunnen lossen.
Hij is vertrokken met de mededeling, maandag komt er pas weer iemand om probleem op te pakken.
Wij hadden bij dit bedrijf dus een service abonnement lopen om buiten kantooruren geholpen te worden, met een probleem wat door hen zelf veroorzaakt was wordt je dus letterlijk in de kou gezet. Ik heb uiteindelijk zelf probleem die dag nog op kunnen lossen wat te denken geeft over de technische kennis van de monteur.
Per mail reactie gegeven dat ik voor deze servicebeurt niet ging betalen, zeker gezien het feit dat monteur 8 uur bezig is geweest en mijn vrouw de hele dag vrij heeft moeten nemen.
Mijn grote frustratie in deze was dat ik niet de service heb gekregen waar ik recht op had.
Na heel wat mail verkeer denk je dat Warmtegroep met een nette oplossing komt maar niets is minder waar, zij begrepen de frustratie en de impact die het heeft gehad en na intern overleg stelden zij voor alsnog de servicebeurt uit te voeren maar begrepen ook mijn keuze daar vanaf te zien.
Voor mij was het een principekwestie en komen de de deur niet meer in.
In plaats daarvan wilde ze mij een credit factuur sturen waarmee de kosten voor de servicebeurt zouden komen te vervallen, mooie oplossing zou je denken voor een rekening van 290€ en de ellende die wij er van hebben gehad, als ik akkoord ging zou er een credit opgemaakt worden.
Vreemde gang van zaken was dat er voorafgaand aan hun voorstel per mail al een credit van 5€ was verstuurd voor het omzetten van het service abonnement naar een eenmalige servicebeurt.
Na mijn akkoord is er verder geen credit verstuurd en dit is naar mijn mening misleiding.
Heel slim, als je de service niet levert vanuit het abonnement maak je er maar een eenmalige servicebeurt van om dat te omzeilen.
Nadat er een betalingsherinnering was verstuurd kwam ik er achter dat dit dus echt de definitieve oplossing was van Warmtegroep, zelf geen verplichtingen nakomen maar wel het volledige factuur bedrag min 5€ opeisen.
Daarna vanuit mij nog voorstel verstuurd om alleen voor de materialen te betalen a 160€ maar ook dat werd afgewezen.
Uiteindelijk heb ik het bedrag van de servicekosten/abonnement a 130€ terug gekregen van mijn rechtsbijstand verzekering en hebben zij de vordering over genomen.
Gezien de hoogte gaan ze daar waarschijnlijk niets mee doen maar voor mij is het een stukje genoegdoening dat ik door hen in het gelijk wordt gesteld.
Er zal vast wel weer een mooi antwoord komen van Warmtegroep op deze review maar wordt tijd dat ze met hun gemiddelde cijfer een keer hand in eigen boezem steken en gaan werken aan hun klantvriendelijkheid en servicekwaliteit.
05-3-2025 n.a.v. reactie Warmtegroep
Redactie van warmtegroep dat mijn reactie hen verbaast verbaast mij nog meer.
In het mailverkeer is duidelijk naar voren gekomen dat ik het niet eens was met de door hen voorgestelde regeling welke in eerste instantie goed leek maar uiteindelijk iets anders in elkaar zat dan het over kwam (lachertje van 5 euro)
Dit is duidelijk gecommuniceerd per mail!! dat een monteur fouten kan maken is heel menselijk maar dan vervolgens geen actie ondernemen om het alsnog direct op te lossen is geen voorbeeld van servicekwaliteit en klantvriendelijkheid.
Ik heb juridische bijstand gevraagd omdat ik vond dat ik niet heb gekregen waar ik op dat moment recht op had en dat was service op het zelfde moment en niet na het weekend met een door warmtegroep veroorzaakt defect.
Ik betaal 130 euro voor het krijgen van service die ik niet heb ontvangen en dat was reden dat ik die niet bereid was te betalen, hierin werd ik door mijnrechtsbijstand in het gelijk gesteld
Op die basis heb ik geld van hen ontvangen en is de vordering overgenomen, maar zoals eerder gemeld gaat daar waarschijnlijk niks mee gedaan omdat dit meer gaat kosten dan dat het voor hen oplevert.

Snel weer warmte
Monteur had snel in de gaten wat het probleem was en samen met Atag hulp werd het snel opgelost.
Vriendelijk personeel, goed bereikbaar.

Resposta da Warmtegroep
Ga nooit in zee met Warmte Groep!
Twee jaar geleden hebben we een nieuwe gasluchteenheid moeten aanschaffen voor €1.100. Tijdens de controle een jaar later was er niets aan de hand, maar bij de meest recente jaarlijkse controle beweerde de monteur opeens dat we wéér een nieuwe gasluchteenheid nodig hadden – dit keer van €1.300 – omdat de schroefjes ‘niet meer werkten’.
Alsof dat nog niet erg genoeg was, vertrok de monteur zonder enige oplossing en liet ons een week lang in de kou en zonder douche achter, met een zogenaamd ‘afgekeurde’ cv-ketel. Alsof dat nog niet verdacht genoeg was, verdween onze koolmonoxidemelder ook nog ‘per ongeluk’ in zijn tas.
We hebben vervolgens geprobeerd contact op te nemen, maar drie mails bleven onbeantwoord (op twee torenhoge offertes na) en bij telefonisch contact kregen we de smoes dat ze onze mails "nog niet konden vinden." Pas na een week in de kou hebben we een second opinion aangevraagd – en wat bleek? Er was helemaal niets mis met onze gastluchteenheid dan wel cv-ketel.
Dit bedrijf is totaal onbetrouwbaar. We hebben direct al het contact verbroken en ons abonnement opgezegd. Pas nadat we ze eindelijk zover kregen om onze koolmonoxidemeter terug te geven – zonder excuses, gewoon door de brievenbus gegooid – hebben we besloten overal een waarschuwing te plaatsen aan de hand van een review.
Kijk vooral op andere reviewplatforms of het Radar-forum, dan weet je genoeg. Blijf ver weg van Warmte Groep!

Resposta da Warmtegroep
Vriendelijke monteur(s) werken netjes…
Vriendelijke monteur(s) werken netjes en beantwoorden al je vragen

Vermijd dit bedrijf
Vermijd dit bedrijf! Zijn niet gekomen en moest wel betalen voor het “onderhoud”. Ze gaven aan dat ze geen parkeerplaats konden vinden. In Amsterdam is dat natuurlijk een bekend probleem. Makkelijk geld verdienen zo…

Snel en klantvriendelijk
Tijdens de koude dagen in januari hadden we een probleem met de verwarming. Bij Warmtegroep konden we snel een afspraak maken. De monteurs waren vriendelijk, zeer ervaren en ze hebben goed meegedacht. Een aanrader!

Resposta da Warmtegroep
Ik maak al meer dan 3 jaar gebruik van…
Ik maak al meer dan 3 jaar gebruik van dit bedrijf. Ze zijn echt goed en betrouwbaar voor jaarlijks onderhoud en ze regelden snel een afspraak en stuurden een monteur toen mijn boiler problemen had. De monteurs zijn deskundig en aardig.

Resposta da Warmtegroep
Dit lijkt meer op chantage dan onderhoud...
Tijdens reguliere controle moest een rubber worden vervangen. 17,50 boven op de 130 abbonnementskosten. Prima.
Toen bleken schroeven niet los te komen en moest de hele voorplaat worden vervangen. 400 euro er boven op.
Schroeven die ze zelf 2 jaar geleden erin hebben gedraaid.
Was een bekend probleem en kwam door de warmte. Echter hebben ze dit bij de controle een jaar geleden niet gecontroleerd / de schroeven vervangen.
Na kort zoeken bleek het onderdeel van 400 euro eigenlijk maar 160 euro te kosten.
Maar goed, je cv ketel ligt open. Kan niet meer veilig in elkaar worden geschroefd dus kan je kiezen tussen betalen of in de kou zitten.
Fijn.
Voor planning mag je altijd bellen. Voor klachten of een gesprek voor je betaalt kan je mailen. Erg netjes.
Ik zet oplichters hier even neer.. Als je het leest hebben ze nog niets oplost via de mail.

Periodiek Ketelonderhoud
Monteur wilde de brander vervangen want die was versleten. Toen ik hem vertelde dat hij 2023 de brander al had vervangen, was de brander plotseling prima in orde was vervanging niet meer nodig. Dan voel je je toch bijna opgelicht en ga je ook twijfelen aan de noodzaak van alle andere onderdelen die door de jaren heen zijn vervangen?

Prima service
Prima service. Vriendelijke mannen. Netjes gewerkt

Resposta da Warmtegroep
Veel te duur en slechte kwaliteit
Offerte van 1.500 euro, denk omdat we zonder warmwater en verwarming zaten ze dachten alles te kunnen vragen. Concurrent loste het snel en voor de helft op en wees ons op tekortkomingen in het eerder uitgevoerde onderhoud door warmtegroep. Geen fijne club dus.

Resposta da Warmtegroep
Professionele aanpak van zaken.
Professionele aanpak van zaken.
Door zijn kennis van zaken en efficiënte wijze van werken (schoon), is de monteur snel klaar.

Tevreden
Monteurs waren vriendelijk en op tijd en werkten netjes de klus af (plaatsing beugels afvoerpijpen vc ketel)

Kwaliteit in cv onderhoud
Een kennis van ons raadde de Warmtegroep aan voor onderhoud CV ketel. Het blijft inderdaad een goede keuze. CV is prima onderhouden en er werd een checklist uitgevoerd conform de wettelijke onderhoudsrichtlijnen.

Resposta da Warmtegroep
Keurig nette monteur en uitstekend onderhoud!
Monteur stelde zich netjes voor en ging direct aan de slag met het ketelonderhoud. Hij wilde wel koffie, maar alleen tijdens het werken. Ik was onder de indruk van het uitgebreide onderhoud en de nette manier van werken. Nadat de werkzaamheden waren afgerond werd alles weer keurig netjes en schoon achtergelaten. Als dit representatief is voor de standaard kwaliteit van dienstverlening bij Warmte Groep BV, dan ben ik blij dat ik daar een service-abonnement heb afgesloten!

Resposta da Warmtegroep
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.