WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Ver mais
A empresa respondeu
Ekstremt umenneskelig A kasse uden nogen form for empati eller ligende . Hold jer langt væk!
A empresa respondeu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Ver mais
A empresa respondeu
Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Ver mais
A empresa respondeu
Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.
Vester Farimagsgade 13, 1606, København V, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
AKA giver en behagelig og meget kompetent rådgivning, og jeg oplever stor hjælpsomhed og forståelse hos dem, jeg har talt med.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Utroligt dårlig til at fremhæve vigtig information og ikke villig til at imødekomme konsekvenserne af det – min oplevelse er, at de så vidt muligt ikke ønsker at udbetale dagpenge og altså derfor ikke lever op til deres formål. Chokeret over deres behandling.

Resposta da Akademikernes A-kasse
A-kasse systemet for dimmitender gør at man ikke kan leve af ydelsen heller ikke som supplerende dagpenge. Desuden, er rådgivningen hos AKA ikke noget at prale af.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Rigtig god sparring og hjælp til at komme fremad.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Ventetiden var lidt lang, men servicen var helt fin og jeg fik uddybende svar på de spørgsmål jeg havde.

Resposta da Akademikernes A-kasse
I've had my first meeting at AKA, and it was beyond my expectations. Many people have previously told me "not to keep my expectations too high from an a-kasse consultancy". This was different.
The whole meeting was driven with the purpose of "what we can find the best plan for you". I left with a clarity that I didn't expect would be possible. I highly recommend AKA.

Hurtigt og kompetent behandling

Resposta da Akademikernes A-kasse
Jeg fik afklaret min situation i forhold til dagpenge, da jeg havde glemt at indsende ledighedserklæringen. Inden for ca. 20 minutter modtog jeg dokumentet "Godkendelse af dagpenge til lønmodtagere.pdf". Jeg fik desuden bekræftet, at jeg inden for et par dage vil modtage mine dagpenge.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Medarbejderen spurgt ind til hun har forstået mit spørgsmål isf antage uden at forstå.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Jeg er blevet overflyttet fra en anden a-kasse efter 2 måneders ledighed, da jeg efter endt uddannelse nu kan målrette jobsøgning mod akademiske stillinger.
At gå fra en A-kasse med en velfungerende praksis, hurtig sagsbehandling, rettidige mødeindkaldelser og grundig guidning som ny-ledig er det bestemt ikke mit indtryk af aka. Jeg har flere gange måtte kontakte dem på grund af fejl og bare for at kunne følge reglerne for retten til dagpenge. De sendte ud af det blå en formular til ledighedserklæring selvom den for længst er udfyldt og godkendt af tidligere a-kasse. Jeg har over flere omgange selv måtte insistere på en manual oprettelse af 3. Sparringsmøde, da jeg ikke kunne få adgang gennem deres bookingsystem. Og det mest frustrerende er, at jeg ikke kan få lov til at udfylde ydelseskort fordi de ikke har “oprettet” mig i systemet efter en måned, hvilket betyder at jeg ikke kan få udbetalt dagpenge. Efter samtlige henvendelser har jeg kun fået svar, at “nogen” er på sagen, men ingen kan sige noget om hvor lang tid det tager. Jeg må bare afvente og håbe på det snart går i orden. What?! Det er for dårligt og de kan ærlig talt ikke være det bekendt overfor deres medlemmer! Det giver mig samlet et indtryk af en dårlig drift og praksis, hvor de forventer at man skal have forståelse for at de har travlt. Jo da, men det skal da også være rimeligt og de skal vel overholde vores rettigheder ligeså meget som vi skal følge reglerne?
Trods mine frustrationer føler jeg dog også en pligt til at nævne det positive. De efterhånden utallige gange jeg har været i kontakt med dem på telefonen er jeg kun blevet mødt af søde og forstående medarbejdere. Ja, der er lange telefonkøer, men deres call-back funktion virker super godt! Mit sparringsmøde med en af deres konsulenter var en virkelig god oplevelse, hvor han virkede velforberedt og gav super god og konstruktiv feedback.
Det negative overskygger dog det positive for mit vedkommende, så hvis du søger en A-Kasse, hvor der er styr på det grundlæggende om rimelig sagsbehandlingstid og som overholder dine rettigheder, vil jeg ikke anbefale aka.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Når jeg endelig har fået fat på dem har det været okay behandling, men det er simpelthen så svært at få fat på en medarbejder både over besked og telefon at jeg mange gange har måtte opgive at tage kontakt. Telefonkøerne er utroligt lange og der bliver ikke svaret på beskeder.

Resposta da Akademikernes A-kasse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.