Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstremt umenneskelig A kasse uden nogen form for empati eller ligende . Hold jer langt væk!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Seguro de protecção de rendimentos
  2. Associação ou organização
  3. Serviço de pesquisa de emprego
  4. Agência de seguros
  5. Recrutador
  6. Serviços de recrutamento

Escrito pela empresa

Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint møde med god feedback på min…

Fint møde med god feedback på min process.

28 de maio de 2025

Hej J S Melchior

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtigt godt at høre, at du oplevede at få en god feedback.

Classificada 4 em 5 estrelas

Konsulenten var oplysende og…

Konsulenten var oplysende og inspirerende.

Hej Ernest

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Vi er glade for at høre, at der var inspiration at hente i mødet med en af vores konsulenter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med Akademikernes.

Jeg er meget tilfreds med Akademikernes.

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med at være medlem hos Akademikernes A-kasse.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og vejledning.

Det var en god vejledning og service niveauet er som sædvanligt meget højt i mit tilfælde.

Hej Simon

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Det er godt at høre, at du fik brugbar vejledning.

Kompetent og tryk rådgivning

Venlig, relevant og imødekommende hjælp

22 de maio de 2025

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har fået den rådgivning og hjælp du havde behov for.

Kind support

Kind support

22 de maio de 2025

Hi Oleksandr

Thank you for your feedback, we really appreciate it. It is good to hear that you experienced kind support.

Camilla, Akademikernes A-kasse

God a-kasse!

15 de maio de 2025

Hej Annika

Det er vi glade for at høre, at du synes, og at du vil dele din oplevelse med os og andre. Tak😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Behagelig og brugbar feedback til min…

Behagelig og brugbar feedback til min videre ansøgningsproces.

14 de maio de 2025

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Godt at høre, at du fik brugbar feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent rådgivning i et vedkommende…

Kompetent rådgivning i et vedkommende forløb

8 de maio de 2025

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på, og godt at høre, at du har modtaget kompetent rådgivning.

Traumatic and Anxiety Giving

After several years as a member, I developed significant anxiety related to communications from this company. When calculation errors occurred on their end, I was required to repay the difference after they adjusted their figures. Conversely, if I submitted incorrect information-sometimes based on their own inaccurate guidance-the response was aggressive and threatening, implying potential loss of benefits if I did not comply promptly. This approach was distressing.

A recent issue involved an incorrect calculation of holiday pay by my previous employer, which I reported to the company. Their response was that they could not intervene because they are not a union, despite previously marketing themselves as "like a union." This contradiction was disappointing. Due to the miscalculation, I received less pay during a holiday month. After correcting my hours a year later, I applied for reimbursement of the difference. Despite submitting all requested documentation and multiple follow-ups, the company ultimately rejected my claim, requesting documents I had already provided. Furthermore, there has been no response for over a month, possibly related to my decision to leave Denmark-a decision influenced in part by their inadequate service, where instead of solutions they were creating problems for their member.

The company’s website redesign has also been problematic, with persistent technical issues and insufficient information. Based on my experience, I would not recommend this company for anyone seeking reliable and professional service.

2 de abril de 2025

Dear Kris

I'm sorry to hear that your interaction with Akademikernes A-kasse has been traumatic for you.
Any such feedback is taken seriously.

We would like to clear up any errors on our part and investigate the case. For us to do that, you will need to sign in at ‘Mit AKA’ and send us a message.

You can still do that, even though you no longer reside in Denmark.

Best,
Camilla/ Akademikernes A-kasse

Classificada 4 em 5 estrelas

Gennemfører det planlagte

Gennemfører det planlagte. Holder en god tone. Nogen ligegyldighed ift individuelle problemer

8 de maio de 2025

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på. Og vi tager selvfølgelig også den konstruktive feedback til os. Hvis du har lyst til at uddybe yderligere, hvad der kunne forbedres er du meget velkommen til at sende en mail på kontakt@aka.dk.

Meget tilfreds med høflighed

Meget tilfreds med høflighed, venlighed og vejledning og rådgivning medarbejdern gav

2 de maio de 2025

Hej Gulistan

Mange tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre, det er vigtigt for os, at vores medlemmer er tilfredse med den rådgivning vi yder.

Kompetent og imødekommende service

Kompetent og imødekommende service

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse. Jeg bringer de pæne ord videre, hvor jeg ved, at de er meget værdsat.

God facilitering

Hej Allan

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Akasse

The people who spoke with me were friendly and helpful. They were happy to answer any of my questions and ask me if I need any additional assistance.

Hi Foteini

Thank you for your feedback, we really appreciate it. It is good to hear that you had a good experience talking to us.

Camilla, Akademikernes A-kasse

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og fuld af gode råd

29 de abril de 2025

Hej Hedvig

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er opløftende at høre, at du har oplevet venlighed og gode råd.

AKA er en god A-kasse

AKA er en A-kasse jeg har været medlem af i 40 år. Jeg har været fuldt tilfreds med A-kassens hjælp i denne periode. Tak for det.

24 de abril de 2025

Hej Consumer

Mange tak for din anmeldelse, det er da fantastisk at høre, at du har været medlem i 40 år og at du har været tilfreds med den hjælp du har modtaget. Tak for det dele det.

Classificada 1 em 5 estrelas

I was previously a member of the…

I was previously a member of the Swedish Akademikernas A-kassa. After getting a job in Denmark, I switched to AKA.dk and paid 499 DKK/month for over two years.

When I was about to become unemployed, I contacted AKA.dk multiple times to ask how I could receive my benefits while living in Sweden and working in Denmark. Each agent gave different answers or had no information. After two months of trying, I contacted the Swedish Akademikernas A-kassa, following advice from the Swedish unemployment agency. They informed me that since I live in Sweden, I must claim benefits there—but I would need a PDU1 certificate from AKA.dk. They even offered to request it on my behalf. Despite this, AKA.dk didn’t respond for over two months, leaving me without any unemployment benefits when I needed them most.

Out of frustration, I joined DetFagligeHus.dk and cancelled my AKA.dk membership. Within a week, I received the PDU1 certificate and my unemployment benefits were paid retroactively.

My experience with AKA.dk was terrible. Their customer service is nearly impossible to reach, and the agents are often untrained or uninformed. If you're thinking about joining AKA.dk, try contacting their support first—you may want to reconsider.

1 de fevereiro de 2025

Hi Aravin

We appreciate your feedback, and we take every review from members and former members seriously.

I can see from your case that we informed you in 2023 about the need for a PDU1 certificate and advised you to become a member of a Swedish A-kasse since that is your country of residence.

Processing of legal documents between European countries takes time, and we understand that this can cause frustration.

Camilla/Akademikernes A-kasse

Classificada 5 em 5 estrelas

Medarbejderens engagement i at finde et ordentligt svar.

Medarbejderens engagement i at finde et ordentligt og rigtigt svar, og løftet om at ringe tilbage med svaret. Forfriskende ærligt og imødekommende. Som jeg selv holder af at være og selv holder af at møde. 🙂

15 de abril de 2025

Hej Jes Erik

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du blev mødt af engagement og ordholdenhed.

Mvh. Camilla / Akademikernes A-kasse

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais