Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstremt umenneskelig A kasse uden nogen form for empati eller ligende . Hold jer langt væk!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Seguro de protecção de rendimentos
  2. Associação ou organização
  3. Serviço de pesquisa de emprego
  4. Agência de seguros
  5. Recrutador
  6. Serviços de recrutamento

Escrito pela empresa

Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Klar og tydelig besked

Jeg fik en god og tydelig tilbagemelding fra medarbejderen i AKA på mine spørgsmål.
Det kan for mig være en uoverskuelig situation at skulle jonglere mellem kommunens system og så A-kassens system. Her var det vederkvægende at opleve den tydelige og klare kommunikation, som medarbejderen fra AKA gav mig.

14 de abril de 2025

Hej Ellen Margrethe

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du fik en god og tydelig tilbagemelding.

Vi forstår godt, at snitfladerne mellem jobcenter og A-kasse kan opleves som snørklede. Derfor er det bestemt forfriskende, at du ligefrem oplevede kommunikationen som vedkvægende :) Den ros sender jeg videre.

Netværk og sparringsmøde

Stærk samarbejde med fælles arrangement.

Hej Mehrdad

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse med netværk og sparring.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var god og kompetent medarbejder…

Det var god og kompetent medarbejder jeg talte med.

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du blev mødt af en kompetent medarbejder.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget imødekommende medarbejder og…

Meget imødekommende medarbejder og undersøgende samtidig, - udviste interesse for henvendelsen og give svar 😊

Hej Hans

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du oplevede at blive mødt med imødekommenhed og interesse for din henvendelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået svar på præcis det jeg var…

Jeg har fået svar på præcis det jeg var interreseret i. Meget venlig behandling

Resposta da Akademikernes A-kasse

Hej Posthus Bilka (sikke et særligt navn 😊)

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Godt at du fik svar på dine spørgsmål og fik en venlig betjening.

Classificada 5 em 5 estrelas

God atmosfære med god oplevelse af den…

God atmosfære med god oplevelse af den rådgivning de gav på det personlige intromøde, som er obligatorisk ved ledighed

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse med rådgivningen på intromødet.

Not good for internationals

Not good for internationals

They answer e-mails in Danish, forms in danish, wite cannot be translated. horrible.
If you are an international without fluency in the burocracy I would avoid.

3 de abril de 2025

Hi Aurelia

Thank you for the feedback; it is appreciated. We are in the middle of a larger process of translating all relevant material to English to accommodate our international members better.

I understand that your experience has not been optimal in this regard.

Best,
Camilla/Akademikernes A-kasse

Sparringsmøde

Super dygtig og behagelig rådgiver.

2 de abril de 2025

Hej Jakob

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du blev mødt af en dygtig og behagelig rådgiver.

Classificada 2 em 5 estrelas

En ledig periode og jobsøgning er en…

En ledig periode og jobsøgning er en følsom tid. Og så bør A kassen gøre det let, overskueligt og (helst) undgå fejl. Det bør ikke være A kassen der skaber stressen, hellere omvendt. Men I har et system der virker skabt af en ledelse - der ikke er ledig og jobsøgende - med syn på effektivitet og lønsomhed fremfor på medarbejdernes og kundernes behov. Jeres telefoner er brudt ned mandag morgen, og man er “nr 53 i køen” igen og igen. Når man kommer igennem telefonen, får man af vide at ens henvendelse skal ske på skrift. Her to dage senere har jeg stadig intet svar modtaget på skrift. Og én afdeling kan ikke stille telefon om til anden afdeling. Eller kigge i sagsakter for et simpelt svar, så “kan jeg blive fyret” får jeg fortalt.
Der modtages brev 31.marts, der der dateret 22.marts, med krav om at et møde er afholdt SENEST 31.marts, ellers risiko for miste dagpenge!?
Sæt kontingentet lidt op. Billigst er sjældent bedst.
Og sæt jer i brugerens sted, det er dem I lever af. Og ikke omvendt.

31 de março de 2025

Hej Per

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Det du beskriver, ligger langt fra den måde vi gerne vil møde vores medlemmer.

Det er rigtigt beklageligt, at telefonsystemet var nede, da du stod og havde brug for at komme i kontakt med os. Vi er også godt klar over, at der i perioder kan være stor travlhed på vores telefoner, og at det som medlem ikke er tilfredsstillende.

Vi har en call-back-funktion, hvor man kan bede om at blive ringet op af en medarbejder, hvilket typisk sker inden for en time, så slipper man for at sidde i telefonkø.

Med venlig hilsen Camilla, Akademikernes A-kasse

Great

Great . Thank you for talking to me

31 de março de 2025

Hi Sylvanus

Thank you for your feedback, we really appreciate it. It is good to hear that you had a good experience talking to us.

Best regards
Camilla, Akademikernes A-kasse

Seriøst og professionelt

Seriøst og professionelt

28 de março de 2025

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du oplevede møde med Akademikernes A-kasse som seriøst og professionelt.

Varm velkomst, imødekommende

Fik en varm velkomst af Kristine, som var sød og imødekommende med at hjælpe mig godt på vej i jobsøgningsprocessen, indenfor mine kriterier og behov :-)

25 de março de 2025

Hej Frederikke

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at du fik en god velkomst og blev hjulpet videre i din jobsøgningsproces. Held og lykke med den.

Konstruktivt

Konstruktivt, oplysende og positivt.

Første gang ever, jeg har brug for A-kassen, så har ikke så stort sammenligningsgrundlag.

Fik svar på det jeg havde brug for samt yderligere info

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Det er godt at høre, at dit allerførste møde med AKA var konstruktivt og positivt.

Super god support

Super god support og service

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Jeg er meget glad for at høre, at du fik en super god support.

Empatisk og venlig medarbejder

Hej Mads

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Godt at høre, at du blev mødt af en empatisk og venlig medarbejder.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fornuftig A-kasse

AKA har for mig altid været en fornuftig A-kasse der tilbyder et bredt indhold af læringsmateriale og kurser til deres medlemmer.

Hej Mathias

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Det er godt at høre, at du synes, at AKA tilbyder relevante læringsmaterialer og kurser.

Classificada 5 em 5 estrelas

Afslappet og nede på jorden

Første møde som arbejdssøgende. God oplevelse, når situationen nu er som den er

17 de março de 2025

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Godt at høre, at du havde en god oplevelse, på trods af at situationen som jobsøgende kan være vanskelig.

Uacceptabel behandling

I forbindelse med en ansøgning om at sende ansøgninger og optjene dagpenge under et opkvalificeringsforløb oplevede jeg en særdeles ubehagelig opførsel fra en af deres sagsbehandlere. Vedkommende opførte sig yderst uprofessionelt og udtalte blandt andet: "Så hopper du vel i havnen, hvis din ansøgning ikke går igennem?" – en fuldstændig uacceptabel bemærkning og en form for påtaget jovialitet der bare ramte fuldstændig ved siden af.

Selvom jeg påpegede, at det ikke var i orden, og der efterfølgende kom masser af undskyldninger samt et løfte om at prioritere min ansøgning grundet det korte varsel, var oplevelsen dybt forstyrrende. Som langtidsledig kan man i forvejen opleve et lavt selvværd, og det er utroligt skuffende, at ens egen A-kasse behandler én på denne måde.

Min ansøgning blev alligevel ikke godkendt – igen med henvisning til det korte varsel, hvilket til dels er forståeligt. Dog er der uklare retningslinjer for, hvilke regler der gælder, hvis man ønsker et opkvalificeringsforløb, der ikke går gennem kommunen.

Derudover har det været utrolig svært at få arrangeret en ordentlig 1:1-samtale om min situation, herunder hvilke kvalifikationer jeg forsøger at opbygge, og hvordan A-kassen kan støtte mig i processen. Jeg håber, at dette vil blive prioriteret, når de overtager arbejdsopgaver fra jobcentret.

Som det sidste så udover lange kø i telefonen, så er kø funktionen god, og svar på ansøgningskrav og indmelding af ferie har fungeret ganske smertefrit.

17 de março de 2024

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os.

Det du beskriver, ligger meget langt fra den måde vi gerne vil være overfor vores medlemmer. Det er vigtigt for os, at vores medlemmer føler sig hørt og behandlet med respekt. Ud fra din beskrivelse kan jeg høre, at det ikke har været tilfældet.

Men godt at høre, at andre ting har fungeret efter hensigten.

De bedste

Så søde og hjælpsomme medarbejdere i røret hver eneste gang, man ringer

14 de março de 2025

Hej Luna

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. Og for de venlige ord om vores konsulenter. Jeg bringer rosen videre, det er jeg sikker på, at de sætter stor pris på.

Mvh. Camilla / Akademikernes A-kasse

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais