Top site! Duidelijk kunnen vinden wat ik zocht en goede prijs met snelle levering. Als je een bestelling plaatst krijg je gewoon direct bevestiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestel... Ver mais
Dinsdag 2 hoesjes besteld, 10 dagen later pas ontvangen. Tussendoor wel contact gezocht waar hoesjes bleven. “U heeft er 1 besteld die niet op voorraad was, komt er morgen aan” was fijn geweest als ju... Ver mais
Mijn eerste reactie was negatief, omdat PostNl in gebrekewas gebleven met het bezorgen van het pakje. De reactie van Appelhoes plezierig zij hadden begrip. Na ontvangst van de bandjes blij met een de... Ver mais
Ik had een kortingsbon van €5 voor bestellingen boven de €40, maar bestelde een iPad hoes voor €34,90, helaas de verkeerde. Netjes gratis teruggestuurd en tegoedbon van €34,90 ontvangen. Het goede hoe... Ver mais
Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!
Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 79% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Wel duur, maar prima product en snel geleverd. Het ging om een screenprotector. Ik kreeg drie stuks met een soort mal waarmee je de screenprotector netjes uitgelijnd op je smartphone kunt plakken.

Resposta da Appelhoes
goed compact toetsenbord voor een scherpe
prijs en snel geleverd

Resposta da Appelhoes
Bij elke advertentie staat gratis verzenden, maar dit blijkt lang niet overal te gelden. Zelfs in winkelmandje staat nog gratis verzenden maar dan komen er toch nog verzendkosten bij. Ondanks dit product 20 euro was en dus boven de minimale grens was. Mijn vraag over de email hierover was na een week nog niet beantwoord. Via de chat kreeg ik terug dat het niet fout staat bij de advertentie want gratis verzenden staat nou eenmaal overal op de website.

Resposta da Appelhoes
Duur maar wel snelle levering.
Ondanks dat er nog een korting overheen is gegaan via een code.

Resposta da Appelhoes
Ik word veel te veel bestookt met mailberichten na een bestelling!

Resposta da Appelhoes
Product zoals beschreven en snelle levering. Wat je van een leverancier mag verwachten.

Resposta da Appelhoes
Hoesje en case voor airpods gekocht. 14 dagen later. nog steeds niet aangekomen. Nu krijg ik vrolijk het antwoord "Zodra de artikels retour komen zullen wij u dat laten weten. Tot op heden hebben wij nog niets retour van hen ontvangen."
Dat lost mijn probleem niet op. ik bestel, ik wacht, ik ontvang niks... zelfs geen degelijk antwoord van de klantendienst. Die per vraag in een chat venster 24u nodig heeft om te antwoorden...
Tot op heden geen oplossing!

Resposta da Appelhoes
Het bedrijf reageert niet alleen als het hun uitkomt. niet fjn om hier iets te kopen en advies te vragen , het lijkt een puur papieren firma met weinig empathie voor de klant. Advies van mij koop er niet. Echt klantonvriendelijk dit " bedrijf "!!!

Resposta da Appelhoes
Niet behulpzaam. Had een cadeau voor iemand die dubbel was. Ik wilde hem terug sturen en heb dit gemeld nog voor dat het verzonden zou worden. Ze konden niets doen. En nu kan ik lekker de retour kosten zelf betalen terwijl ik wilde annuleren.

Resposta da Appelhoes
De bandjes voor de apple watch ultra zien er goed uit en passen.
De bezorging was erg snel.
We zijn ook goed op de hoogte gehouden
Zijn er blij mee

Resposta da Appelhoes
Gewoon heel eenvoudig leveren wat gevraagd is op een nette snelle en correcte manier

Resposta da Appelhoes
Ik had een nieuw hoesje nodig voor mijn iPhone 16. Een mooie bruine Decoded uitgekozen die, zoals al vermeld werd op de website, daags erna via de post afgeleverd is. Makkelijk bestel- en betaalproces.