Appelhoes Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Top site! Duidelijk kunnen vinden wat ik zocht en goede prijs met snelle levering. Als je een bestelling plaatst krijg je gewoon direct bevestiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestel... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Dinsdag 2 hoesjes besteld, 10 dagen later pas ontvangen. Tussendoor wel contact gezocht waar hoesjes bleven. “U heeft er 1 besteld die niet op voorraad was, komt er morgen aan” was fijn geweest als ju... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn eerste reactie was negatief, omdat PostNl in gebrekewas gebleven met het bezorgen van het pakje. De reactie van Appelhoes plezierig zij hadden begrip. Na ontvangst van de bandjes blij met een de... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik had een kortingsbon van €5 voor bestellingen boven de €40, maar bestelde een iPad hoes voor €34,90, helaas de verkeerde. Netjes gratis teruggestuurd en tegoedbon van €34,90 ontvangen. Het goede hoe... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis

Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

4 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 79% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

983 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super top alles ging perfect duidelijke…

Super top alles ging perfect duidelijke fotos van de product en snel bezorgt

19 de junho de 2026

Beste Morvin,

Dank voor de mooie woorden! Wellicht vergeten om het aantal sterren in te vullen? We horen het graag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Slecht bereikbaar en komen afspraken niet na

2 weken geleden een lederen Nomad hoes met bijbehorende kaarthouder besteld voor mijn nieuwe iPhone 17 Pro Max, er staat op hun website voor 21.00 uur besteld vandaag verzonden, dat is dus niet waar, ze verzenden het dan pas een dag later.

De kaarthouder is echt waardeloos, ik heb hem 1 dag geprobeerd en op die dag had ik 3 keer dat de kaarthouder los in mijn broekzak zat, hij liet ook erg makkelijk los van de hoes. Deze kaarthouder heb ik dan een direct teruggestort.

Na 1 week is het glaasje/plastic aan de zijkant van de hoes gebroken, de knop waar je de camera mee kunt bedienen zeg maar. Ik heb daar direct melding van gemaakt. Ik heb het volle begrip dat zij zeggen dat dat niet zo maar gebeurd, daar hebben ze helemaal gelijk in. Alleen is de telefoon echt niet gevallen of gestoten, in ieder geval niet dusdanig dat ik dat gemerkt heb. Ik vind dan ook oprecht dat voor een hoes van dit bedrag het wel erg makkelijk kapot gaat. Ik heb ze gemaild, whatsapp gestuurd, het duurt echt dagen voordat je ook maar enigsIns antwoord krijgt. Als je maar door blijft mailen en whatsappen krijg je uiteindelijk wel contact, als je dan antwoord geeft ben je weer een lange periode bezig, gewoon even bellen oid is niet mogelijk. Uiteindelijk na lang gewacht te hebben komen ze met een coulance. Ik kan een nieuwe hoes kopen via hun website en dan moet ik het ordernummer doorgeven, zij beloven dan een goede korting te geven. Ik heb dat direct gedaan en heb 2 dagen geleden al het ordernummer doorgegeven. Tot vandaag meerdere berichten en whatsappjes gestuurd. Nu ontvang ik zojuist als antwoord dat de hoes al in de aanbieding is welke ik uitgezocht heb en dat er al een vaderdag korting op zit. Als de hoes binnen komt stuur ik hem direct terug, ik koop hier nooit meer iets. Ik hou niet van bedrijven die keer op keer dingen toezeggen en steeds hun afspraken niet nakomen, telefonisch niet bereikbaar zijn en enorm slecht reageren op email en whatsapp berichten.

LET OP: reactie op de reactie. Het jammer is dat dit bedrijf behoorlijk wat negatieve beoordelingen heeft en het aan de reacties te zien nooit aan Appelhoes.nl ligt. Wat betreft de wallet, een klant heeft gewoon het recht om iets terug te sturen, daar is niets bijzonders aan. Wat betreft het afwijken van de oplossing: u zegt tegen mij bestel een hoes en geef het ordernummer door, dan ontvangt u van ons een korting! Ik doe precies wat u zegt, ik bestel een hoes zoals iedere andere klant deze kan bestellen. Toevallig is het een hoes in de aanbieding, dat staat los van de oplossing. Iedereen kan deze hoes voor een X bedrag bestellen. Mijn vraag aan u is waar is de coulance dan? U blijft mij via whatsapp bestoken met berichten, dusdanig dat ik u zelfs geblokkeerd heb. Het feit dat ik zeg u had kunnen zien van welk bedrijf ik ben, daarmee bedoel ik dat wij van een landelijk opererend smartphone reparatie bedrijf zijn. U bespaart nu misschien 3 euro, dat is naar mijn mening geen slimme zet. Wij verkopen zelf geen hoesjes maar zullen nooit een positieve reclame voor u maken, in die In vind ik u niet slim. Voor 3 euro had u een tevreden klant gehad, was u uw afspraak nagekomen en had u daar wellicht in de toekomst erg veel voordeel van gehad.

18 de junho de 2026
Opinião espontânea

Beste Michel.

Jammer om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. We willen graag enkele punten verduidelijken. De door u geretourneerde wallet bleek uiteindelijk niet aan uw verwachtingen te voldoen. Dat kan natuurlijk gebeuren. Daarom hebben wij uw retour zonder discussie geaccepteerd en het aankoopbedrag volledig terugbetaald. Ongeacht dat er niks mis met de Wallet is.

Wat betreft de beschadigde knop van de hoes: wij herkennen dit defect niet als een productiefout. Een dergelijke beschadiging ontstaat normaal gesproken niet spontaan. Ondanks dat wij hier onze twijfels bij hadden, hebben wij u uit coulance een passende oplossing aangeboden om u tegemoet te komen. Dat doen wij juist omdat wij klanttevredenheid belangrijk vinden, ook wanneer een situatie niet onder garantie lijkt te vallen.

Uiteindelijk hebt u zelf gekozen af te wijken van de geboden oplossing en komt u met teksten als "Als unue huiswerk een beetje had gedaan kunt u aan de hand van onze bedrijfsgegevens achterhalen wie ik ben, dan had u waarschijnlijk anders gehandeld."

Dat soort uitspraken zeggen voldoende over de inhoud van deze geplaatst review.

Snel en simpel

Snel en simpel, gewoon goed en het hoesje is ook erg mooi.

6 de junho de 2026

Beste Roald,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Past door brievenbus. Hoesjes zien er ook goed uit.

9 de junho de 2026

Beste Dennis,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons!

Alles volgens het boekje

Alles volgens het boekje. Die dag later bezorgd vergeef ik jullie

Beste Frank,

Veel plezier met de bestelling!

Top!

Super snel geleverd zoals afgesproken. Uitgebreide keuze.

Beste Wouter,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Hoes voor mini iPad

Snel en gelukkig de goede hoes

13 de junho de 2026

Beste Irene,

Dank voor het delen van uw ervaring! Veel plezier met de order.

Uitstekend

Goede website, ruime keuze, goede producten voor redelijke prijzen. Snelle levering.

Beste Fons,

Dank voor het delen van uw ervaring en de complimenten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee keer apple watch ultra bandjes…

Twee keer apple watch ultra bandjes besteld beide keer perfect gegaan en snel geleverd.topper +5 stars waard.

10 de junho de 2026

Beste Bunnaroat,

Dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed product en snelle levering

Beste Will,

Veel plezier met de order!

Zoals altijd

Zoals altijd: fijne website, groot assortiment, nette prijzen, eenvoudige betaling en snelle bezorging.

Beste Aad,

Classificada 1 em 5 estrelas

Vooral de communicatie met het bedrijf…

Vooral de communicatie met het bedrijf laat de wensen over. Nooit meer Appelhoes wat mij betreft.

7 de junho de 2026

Beste Ben,

Wat vervelend om te horen dat uw contact met ons niet helemaal naar wens is verlopen. Ik heb eventjes met u meegekeken, maar uw order is in het weekend geplaatst en direct de eerst volgende werkdag verzonden.

Dus we horen dus ook graag wat het probleem verder is, want zo te zien is alles netjes verlopen.

Prima product

Prima product, zoals omschreven en zeer makkelijk aan te brengen. Snelle levering

9 de junho de 2026

Beste Daniel,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons!
Veel plezier met uw order.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte kwaliteit en weigering fatsoenlijke zakelijke afhandeling

Voor mijn bedrijf heb je een telefoonhoesje besteld dat netjes werd geleverd. Echter, na enkele uren ontstonden er al barsten in en viel het hoesje letterlijk uit elkaar. Dit is een overduidelijk geval van non-conformiteit.

De reactie van Appelhoes? Ze gaven zelf schriftelijk aan: "Wellicht omdat het een oude hoes betreft." Als je als webshop bewust verouderd materiaal levert dat direct uit elkaar valt, hoor je dit kosteloos op te lossen. In plaats daarvan kreeg ik slechts een voucher aangeboden en moet ik nu zelf de retourkosten betalen voor hún defecte product om mijn geld terug te krijgen. Ik gaf aan dat ik geen voucher wilde, maar het factuurbedrag zoals dat ook hoort in deze situatie. Appelhoes bleef maar verwijzen naar de voucher terwijl ik in het begin gelijk duidelijk aangaf wat mijn keuze was. Ik kreeg reacties als: “Het is dan ook jammer dat u kiest voor deze aanpak”. Het werd daarna niet opgepakt en opgelost. Ook zakelijk hoor je gewoon een deugdelijk product te ontvangen en als dat niet zo is netjes op te lossen.

Daarnaast was het contact vanuit Appelhoes vrij defensief en klantonvriendelijk. Mijn eerste mail hierover is al op 26 mei verstuurd. Het hoesje is inmiddels al bijna een week retour bij Appelhoes, maar ik heb nog geen enkele bevestiging of terugbetaling ontvangen. Kortom, geen aanrader!

Eindresultaat: na 20 dagen opgelost met flink wat moeite.

Opinião espontânea

Beste Sebastiaan,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het ontvangen telefoonhoesje niet aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat u deze ervaring met onze service als onprettig heeft ervaren.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen over de ontstane schade, hebben wij uw melding in behandeling genomen en een passende oplossing aangeboden. Uiteindelijk hebben wij uw klacht na ontvangst en beoordeling van het geretourneerde product afgehandeld.

Wij begrijpen dat de doorlooptijd voor u langer heeft gevoeld dan gewenst. Daarvoor bieden wij onze excuses aan. We streven ernaar om iedere klant zo snel mogelijk te helpen en nemen uw opmerkingen over de communicatie en afhandeling mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Fijn dat de situatie uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.