Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlighed, kompetencer og super service. Jeg har, ofte/med jævne mellemrum, handlet hos Henrik og Ulrich. Lige fra sokker, de grimmest (men fantastiske) brynjer, til støvler, jakker, regnbukser, ry... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige købt et par Salomon X Ultra 4 Mid GTX samt en fleece jakke - R2 TechFace - fra Patagonia hos Bjergkæden ApS Jeg havde et par spørgsmål omkring vedligeholdelse af sko samt vask af jakk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre

Informação fornecida por diversas fontes externas

Shop

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

4,5

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig levering, markant billigere end andre hjemmesider der sælger samme model Osprey rygsæk. Ydermere returnerede jeg rygsækken for at købe en anden model, fortryd ret hurtigt og skrev til kundeservice om det var muligt at sende den tilbage da den i mellemtiden var blevet udsolgt i den farve jeg havde valgt. Lynhurtigt svar, fik et link til betaling af fragt mærkat og indenfor få dage havde jeg rygsækken hjemme.

Helt ufattelig venlig, fortsående og tålmodig kundeservice. Det er ikke sidste gang jeg køber herfra.

23 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt, kompetent og lynhurtig kundeservice

Bestilte varer mandag og havde dem tirsdag. Fik kompetent hjælp i telefonen ifm etui til et tranguiasæt. Derudover var det en gave som først skulle gives i start november- ikke noget problem. Perfekt, kompetent og lynhurtig kundeservice. Kan kun anbefales!

15 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Venlighed, kompetencer og super service.

Venlighed, kompetencer og super service.
Jeg har, ofte/med jævne mellemrum, handlet hos Henrik og Ulrich. Lige fra sokker, de grimmest (men fantastiske) brynjer, til støvler, jakker, regnbukser, rygsæk, mv...
Ud over de rigtig gode produkter, så vil jeg rigtig gerne fremhæve deres service, venlighed og gode humør.

9 de setembro de 2026

God kundeservices.

Jeg købte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert størrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var, og sendte herefter etuiet i rigtig størrelse. Det var en rigtig fin services. Derudover sendte de varen hurtigt.

22 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig har jeg oplevet så god kundeservice!

Jeg har gennem flere år brugt butikken, og altid fået super god service og vejledning, og været tilfreds med alt jeg har købt. Vandrestøvler, vandresko, rygsække mm, altid i god kvalitet.
For 2,5 år siden købte jeg en Black diamond regnjakke, som jeg også var super glad for. Dog begyndte det inderste vandtætte lag at skalle af for nyligt - og jakken holdte ikke længere vand. Jeg gik ned i butikken uden kvitteringen, for at høre om man kunne gøre noget. Uden at blinke fik jeg en splinterny jakke i samme model (de mente der måske var en fejl ved den årgang jakke jeg havde købt dengang). Jakken stod ellers til 1400kr! Der kalder jeg service - der er god grund til stadig at støtte selvstændige og fysiske butikker som bjergkæden 😊

15 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Solved problem with missing inventory

Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accommodating and friendly every step of the way. Would definitely buy from them again.

23 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

På van-trip med familien ned gennem…

På van-trip med familien ned gennem Balkan så stod det ene blus af på vores 2 blus gaskomfur af efter kun to uger. Et komfur som vi havde købt til formålet fra Robens.
Henrik fra bjergkæden var super hurtig på tasterne da jeg klagede min nød. Han udviste stor ihærdighed med at finde en måde vi kunne blive forsynet med nyt komfur igen så vi kunne fortsætte vores tur. Heldigvis får vi snart besøg af noget familie på vores tur.
Det var en gylden chance og Henrik tøvede ikke med at sende en super fin erstatning til vores gaskomfur hen til vores familie som kan medbringe det til os.
Der er fuld plade på god service og kreative løsninger. Henrik var super behagelig at tale med og som sagt utrolig ihærdig med at løse problemerne.
Stor anbefaling herfra!

22 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet på toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et år.
Jeg skriver så til dem og får at vide at noget skulle have siddet fast og revet hul, jeg kan dog forklare at dette ikke er tilfældet.
De går så videre med bortforklaringer omkring at det er fordi jeg har gået i dem “på hårdt underlag”, personlige anekdoter at de har mange kunder, hvor deres sko er slidt op i stoffet på et halvt år og “de er designet til vandreture og ikke hverdagsbrug”. De har haft lidt til ingen indsigt i hvordan skoen er brugt og forklar at skoen går i stykker på toppen fordi at jeg har brugt skoen indenfor. Jeg er forundret hvordan man kan svare kunder på denne måde og efter utallige mails måtte jeg give op. Jeg handler der aldrig igen og vil fraråde folk det

29 de maio de 2026
logótipo da Bjergkæden

Resposta da Bjergkæden

Hej Thomas. Du sender os billeder af et par sko som syneligt er brugt og slidt i stykker. Vi bytter gerne produkter som er købt hos os hvor det er en reklamation. Ud fra de billeder som du har sendt er dine sko ikke en reklamation. MVH Henrik - Bjergkæden

Classificada 5 em 5 estrelas

Høj faglighed og eminent kundeservice!

Altid virkelig god hjælp og service. Alle medarbejdere er yderst kompetente og den høje faglighed har jeg ikke mødt lignende andre steder. Selv hvis man har brug for hjælp til et produkt, der ikke nødvendigvis er købt ved dem, er de klar til at hjælpe. De gør en dyd ud af at man som kunde ikke skal føle sig til besvær hvis man er ubeslutsom eller IGEN har brug for hjælp - det er jeg fan af. Klart mit foretrukne sted at handle til friluftsliv mm. Mine varmeste anbefalinger.

2 de maio de 2026

Super kompetent betjening

Vi har handlet mange gange hos Bjergkæden efterhånden.
Går altid derfra med oplevelsen af meget kompetent betjening.
Alle medarbejdere brænder for at yde god service og øse ud af deres viden om produkterne.

27 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse at handle med…

Dårlig oplevelse at handle med Bjergkæden Køge. Havde købt en julegave hvor produktet ikke levet op til forventningen. De har ikke andre produkter som har interesse og de tilbyder ikke at man kan få pengene retur. Alt i alt en dårlig oplevelse.
Gaven købt den 16 december og forsøgt byttet den 27 december. Fik et tilgode bevis på bon papir hvor printet forsvinder fra inden for kort tid.

Har været i butikken 2 gange og har ikke set nogen beskrivelse af at pengene ikke returneres. At det står på bonen er selvsagt for sent.

27 de dezembro de 2025
logótipo da Bjergkæden

Resposta da Bjergkæden

Hej Karsten. Vi lægger ikke skjul på vores handelsbetingelser. Det står i butikken og det står på din bon. Dit tilgode bevis er gældende i 5 år så måske kommer der noget som en dag mangler. Hvis du er bange for at teksten forsvinder på dit tilgodebevis så tag et billede af det, vi acceptere et billede af tilgodebeviset, hvis du en dag kikke forbi. Vi beklager at du føler dig dårlig behandlet. MVH Henrik Bjergkæden

Vi har skilte hængende ved kassen og på indgangsdør.

Talrige gode oplevelser

Her har jeg handlet alt for ofte. ;o)

Altid konkurrencedygtige priser, et kæmpe udvalg i den fysiske shop - og de mest dedikerede medarbejdere i branchen.

Og de sender bare hurtigt, når jeg bestiller online.

29 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais