Cykloteket Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Att kundservice, Erik, tog min reklamation på allvar, höll mig uppdaterad hela tiden vad som skedde, detta i alla led med tillverkare och leverantörer, total handläggning av ärendet blev ca 10 dagar,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kungens kurva. Mycket besviken. De gjorde först en uppskattning av kostnaden för service, men efter att jag lämnat in cykeln meddelade de att det skulle bli betydligt dyrare. Jag valde därför att a... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bad om råd vilka delar som passa min cykel. De hade dom inte tid med. Beställde saker med 1-3 dagars leverans. Dag 3 va det inte skickat så skickade in att jag ångrade mitt köp. 2min senare fick jag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erik på cykloteket är kung! Jag tabbade mig helt vid beställningen och råkade beställa 2 pakethållare. Mailade dem och fick svar inom någon dag att dem löst det, fick återbetalningen på Swish och snab... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Sobre Cykloteket

För dig som gillar att cykla! Och självklart för dig som skall köpa cykel. Vi på Cykloteket har genom vårt eget cyklande lärt oss att uppskatta kvalitetsprodukter och har alltid detta som utgångspunkt när vi bestämmer vilka cyklar och tillbehör som får säljas hos oss. Allt för att du som kund skall få samma förutsättningar som oss att ha kul på din cykel.

Glid över på vår hemsida för att läsa allt eller sväng förbi någon av våra butiker så berättar vi mer!

Garanterat nöjd!

På Cykloteket har du full bytesrätt på alla produkter inom 30 dagar från köpet - även om varan är använd.

Det viktigaste för oss är att du som kund är Garanterat Nöjd. Därför är vi väldigt noggranna när vi väljer sortiment, för att kvalitén ska motsvara våra och dina förväntningar. Det gäller att välja den produkt som passar bäst för just ditt ändamål och där hjälper vi gärna till. Är du vid köpet det minsta osäker är Garanterat Nöjd ett perfekt sätt för dig att känna dig trygg med ditt köp.
  • Garanterat Nöjd gäller vid köp i våra fysiska butiker. Inbytet ska göras i samma butik där varan köptes.
  • Inga pengar betalas tillbaka, du får byta till annan likvärdig eller dyrare vara mot mellanskillnad. Annars får du ett tillgodokvitto.
  • Bytesrätten gäller vårt ordinarie sortiment, ej beställnings-, kampanj- och reavaror.
  • För köp i webshopen gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

96 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Extremt dåligt hanterat

Extremt dåligt hanterat!
Köpte en ny mtb av detta företag, efter endast 2 dagars användning så rasslar dr i hjulen och kedjan hoppar av hela tiden.
Fick ingen hjälp med varken reparation eller reklamation.

7 de agosto de 2025

Hej Anna,
vi beklagar verkligen att din upplevelse inte blev som förväntat. En ny MTB ska självklart fungera utan problem, och vi förstår att det här måste ha varit frustrerande.

Vi tar med oss din feedback och arbetar kontinuerligt för att förbättra både kvalitet och service.

Jätteproffsigt bemötande när…

Jätteproffsigt bemötande när transportören strulade!

1 de agosto de 2025

Resposta da Cykloteket

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du upplevde ett proffsigt bemötande, även när transportören strulade. Det betyder mycket för oss.

Proffsigt

Proffsigt. Tydligt med svar på frågor.

6 de agosto de 2025

Resposta da Cykloteket

Tack för din feedback! Vi är glada att du upplevde vår service som proffsig och att vi kunde ge tydliga svar på dina frågor.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans

1 de agosto de 2025

Hej Jimmy,

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med snabb och bra leverans. 🚴‍♂️

Klump i magen

Klantade till det vid beställningen och såg ej att varan bara levererades från de fysiska butikerna, insåg detta efter lagd beställning. Men se… efter ett mail löste man det galant och min vara är snart hos mig. Chapeau!!!

25 de julho de 2025

Hej Kent,

Tack för att du delar med dig! Sånt händer ibland 😅Men vad kul att vi kunde lösa det smidigt och att du blev nöjd med din upplevelse. Vi ser fram emot att ha dig som kund igen!

amazing customer service

Cykloteket honored Trek’s official bike discount even though they had stocked the model earlier—unlike other retailers who ignored the promotion. Their transparency and customer-first approach made my purchase smooth and satisfying.

22 de julho de 2025

Hi Amir,

Thank you for your kind words! We’re glad to hear that you appreciated our transparency and customer-first approach. It’s great to know that your purchase went smoothly and that we could honor the Trek promotion for you.

Snabb och proffsig service

Fantastiskt bra butik och service. Vänder mig alltid till Cykloteket när det är något jag behöver till mina cyklar!

29 de julho de 2025

Resposta da Cykloteket

Tack för dina fina ord Jesper! Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar både butiken och servicen. Fantastiskt roligt att vi får vara ditt självklara val, precis de vi strävar efter! 🚴‍♂️

Snabb och bra service

Snabb och bra service

25 de julho de 2025

Hej Daniel,

Tack för din feedback! Vi är glada att du upplevde snabb och bra service.

Utmärkt service!

Snabb och tillmötesgående kundtjänst efter jag strulat till min beställning. Cykloteket visar prov på utmärkt service och tydligt fokus på kunden!
Jag kommer återkomma som kund.

18 de julho de 2025

Beställde en ny cykel

Beställde en ny cykel, en Scott spark rc 910.
Bara efter fåtalet mil så har missljud uppstått i cykeln. Visar sig vara komma från vevlagret, kontaktar service men de ska ha ljudbevis innan åtgärd. Har mailat detta utan respons, dålig hantering av företaget anser jag.

16 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fick tyvärr ett presentkort köpt i…

Fick tyvärr ett presentkort köpt i butik, så kan enbart användas i butik, ej online.

Dåligt med produkter i butik, det enda jag behöver finns online.

Man kan beställa till butik, men det finns ingen betala i butik betalmetod, kundtjänst säger välj Svea Faktura (bara att man ens använder sig utav Svea är ju varning)
Iaf, de tycker man ska betala med faktura och göra en onödig kreditupplysning för en produkt man ska hämta i butik och betala med presentkort. Helt sinnessjukt, 0 service.

16 de julho de 2025

Bra kundtjänst

Snabb leverans. Jag hade en problem med min produkt, kundtjänst var snäll och ersätt produkten direkt. Mycket nöjd!

25 de junho de 2025

Serviceminded

När jag klantade mig och beställde varor till butik fast jag skulle haft hemleverans löste Jocke på kundservice det snabbt. Oerhört trevligt bemötande dessutom.

2 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Dåligt bemötande och lögner

Fick en inkomplett leverans trots en försäkran om att allt fanns med. Fysiska butiken som lämnade ut beställningen vägrade hjälpa till, kundtjänst ljög om progression och att saknade produkten var på väg.
Efter två veckor fick jag istället meddelande om att de inte kommer leverera någon produkt.
Kundtjänst duckade alla som helst frågor om kompenasation eller om de ens gjort något fel.
Ombads handla mer i deras butik istället. Oklart om de ens tänkt återbetala den produkt som aldrig levererades innan jag bad om detta.

25 de junho de 2025