Cykloteket Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Att kundservice, Erik, tog min reklamation på allvar, höll mig uppdaterad hela tiden vad som skedde, detta i alla led med tillverkare och leverantörer, total handläggning av ärendet blev ca 10 dagar,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kungens kurva. Mycket besviken. De gjorde först en uppskattning av kostnaden för service, men efter att jag lämnat in cykeln meddelade de att det skulle bli betydligt dyrare. Jag valde därför att a... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bad om råd vilka delar som passa min cykel. De hade dom inte tid med. Beställde saker med 1-3 dagars leverans. Dag 3 va det inte skickat så skickade in att jag ångrade mitt köp. 2min senare fick jag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erik på cykloteket är kung! Jag tabbade mig helt vid beställningen och råkade beställa 2 pakethållare. Mailade dem och fick svar inom någon dag att dem löst det, fick återbetalningen på Swish och snab... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Sobre Cykloteket

För dig som gillar att cykla! Och självklart för dig som skall köpa cykel. Vi på Cykloteket har genom vårt eget cyklande lärt oss att uppskatta kvalitetsprodukter och har alltid detta som utgångspunkt när vi bestämmer vilka cyklar och tillbehör som får säljas hos oss. Allt för att du som kund skall få samma förutsättningar som oss att ha kul på din cykel.

Glid över på vår hemsida för att läsa allt eller sväng förbi någon av våra butiker så berättar vi mer!

Garanterat nöjd!

På Cykloteket har du full bytesrätt på alla produkter inom 30 dagar från köpet - även om varan är använd.

Det viktigaste för oss är att du som kund är Garanterat Nöjd. Därför är vi väldigt noggranna när vi väljer sortiment, för att kvalitén ska motsvara våra och dina förväntningar. Det gäller att välja den produkt som passar bäst för just ditt ändamål och där hjälper vi gärna till. Är du vid köpet det minsta osäker är Garanterat Nöjd ett perfekt sätt för dig att känna dig trygg med ditt köp.
  • Garanterat Nöjd gäller vid köp i våra fysiska butiker. Inbytet ska göras i samma butik där varan köptes.
  • Inga pengar betalas tillbaka, du får byta till annan likvärdig eller dyrare vara mot mellanskillnad. Annars får du ett tillgodokvitto.
  • Bytesrätten gäller vårt ordinarie sortiment, ej beställnings-, kampanj- och reavaror.
  • För köp i webshopen gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

96 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hjulet försvann

Beställde och betalade för ett hjul som skulle levereras till Cykloteket Häggvik. Detta skulle ta 1-3 dagar. Enligt kundtjänst så finns hjulet att hämta i Häggvik men i butiken finns inget hjul. Nu Svarar kundtjänst inte på mina mejl. Det har gått tre veckor.

6 de maio de 2025

Hjälpsam personal

Fick snabb support och svar på alla mina frågor. Mycket nöjd med den nya elcykeln från Skeppshult så här långt.

29 de abril de 2025

Hej Ann,
Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med både supporten och din nya elcykel. Hör gärna av dig om du behöver mer hjälp framöver! 🚴‍♂️✨

Beställning via webbutik

Beställde via webbutiken en barncykel som skulle finnas för leverans inom 1-3 dagar. Efter tre veckor kontaktar jag kundtjänst för att stämma av vart den tagit vägen, får då besked att det varit fel på lagersaldot men att den "just idag kommit in igen".

Kontaktade åter kundtjänst veckan efter så ingenting dykt upp och personen som svarar lovar att kolla på frågan för att därefter under dagen kontakta mig med besked.

Dagen efter när jag fortsatt inte fått någon information eller cykel kontaktar jag återigen kundtjänst för att reklamera köpet. Kundtjänst lovar nu att prioritera frågan, vilket de gör, och cykeln skickas samma dag.

Men summan av hela upplevelsen är tyvärr en amatörmässig känsla där jag behövde vid upprepade tillfällen göra mig omaket att kontakta en kundtjänst som inte var särskilt hjälpsam med ett köp som jag redan betalat för.

Rekommenderar ingen att handla från Cykloteket dessvärre.

30 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Försenad leverans och felaktig information

Försenad leverans och informationen på hemsidan om produkten stämde inte om produkten. (Cykelbyxor som skulle vara vadderade var inte det...)

28 de abril de 2025

Hej Petter!

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att leveransen blev försenad och att produkten inte motsvarade dina förväntningar vad gäller vadderingen på cykelbyxorna. Det är viktigt för oss att våra produktbeskrivningar är korrekta, och vi tar till oss din kommentar för att se över detta.

Om du vill får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig med retur, byte eller annan lösning som passar dig.

Bra priser och kundsupport

Bra priser och hjälpsam säljavdelning inför köp och support mailledes vid montering av cykeln. Transporten tog lite längre tid än utlovat men jag tror det beror på att den inte fanns på lager.

Jag kommer kolla cykloteket igen nästa gång jag ska köpa cykel!

23 de abril de 2025

Hej Fredrik,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både priserna och det stöd du fick från vår säljavdelning och support. Vi beklagar att leveransen tog lite längre tid än väntat och uppskattar din förståelse kring lagersituationen. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa cykel – vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Mailade in en fråga på helgen och fick…

Mailade in en fråga på helgen och fick svar nästa dag, trots att det var påskdagen. Snabbt agerat.

21 de abril de 2025

Hej Martin,
Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi försöker alltid finnas tillgängliga och hjälpa till så snabbt vi kan – oavsett dag. Det gläder oss att du är nöjd med servicen. Varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb hjälp med min reklamation och…

Snabb hjälp med min reklamation och inga krångligheter

16 de abril de 2025

Hej Adrian,
Tack för din feedback! Vi är glada att kunna hjälpa snabbt och smidigt – precis som det ska vara. Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans av prylar, felfri retur

Snabb leverans av prylar.
Gjorde en retur då jag beställde fel vara, det löste sig snabbt och felfritt med bra kommunikation hela vägen.

16 de abril de 2025

Hej Niklas,
Stort tack för din fina återkoppling! Härligt att höra att både leveransen och returprocessen fungerade smidigt. Vi strävar alltid efter tydlig kommunikation och snabb service – kul att det märks! Varmt välkommen tillbaka när du behöver något nytt.

200% nöjd kund

Utmärkt snabb service både i butik och via mail, tom flera år efter inköp av cykel då jag behövde hjälp med reservdelar.

14 de abril de 2025

Hej Haleh,
Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att du är så nöjd – både med servicen i butik och via mail, även långt efter ditt köp. Vi finns här när du behöver oss, oavsett när cykeln är köpt. Varmt välkommen åter!

Classificada 1 em 5 estrelas

Betalade för en cykel som inte fanns

Beställde och betalade en cykel med 1-3 dagars leveranstid. Efter en vecka hade jag inte hört något. Skrev och frågade och fick besked att det var en beställningsvara som tas från leverantörens lager. Beskedet var att ”cykeln dock ankommit nu och kommer plockas inom kort”. Det gick en vecka till utan att jag hörde något. Jag skrev igen och frågade vad som hände. Fick då besked att det inte fanns någon cykel pga fel lagersaldo och att denna därför inte kunde levereras.

10 de abril de 2025

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Fast jag saknade en order i paketet skickade dem en ny vara till mig direkt!

2 de abril de 2025

Resposta da Cykloteket

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och smidig. Vi beklagar att en vara saknades i ditt paket, men vi är glada att vi kunde ordna en snabb lösning för dig. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Varmt välkommen tillbaka!

Bra sortiment och priser

Bra sortiment och priser. Snabba svar från en trevlig kundtjänst.

1 de abril de 2025

Hej Johan,
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar vårt sortiment och våra priser. Det gläder oss också att höra att du fått snabb och trevlig service från vår kundtjänst. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 😊

Snabb och trevlig support

Snabb och trevlig support, mina varor har alltid kommit på utlovad tid och priserna är bra!

31 de março de 2025

Hej Kristoffer,
Tack så jättemycket för din fina recension! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med både vår support och att dina varor alltid kommer i tid. Vi är så glada att vi kan leverera en bra upplevelse och att du också är nöjd med våra priser. Hoppas vi får hjälpa dig snart igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra och snabb återkoppling.

26 de março de 2025

Hej Urban,
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vår återkoppling. Vi strävar alltid efter att vara snabba och hjälpa till på bästa sätt. Hoppas vi får chans att hjälpa dig igen snart

Classificada 2 em 5 estrelas

Köpte en cykellampa för ca 1200kr vars…

Köpte en cykellampa för ca 1200kr vars fäste gick sönder efter några dagar. Fick ett nytt fäste, det gick sönder samma dag. Jag kontaktade Cykloteket och påpekade att det var väldigt dålig och skickade in foton på det trasiga fästet men Cykloteket vill inte ta tillbaka produkten eller ge pengarna tillbaka.

14 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hjälpsamma och snabba på att svara

Hjälpsamma och snabba på att svara. Precis som det ska vara.

Haha det rimmade!

Hej Jonas,
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att du upplevde oss som hjälpsamma och snabba. Och förresten, riktigt bra rim! 😊 Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Vänligt bemötande

Vänligt bemötande, kunniga och snabb service. Rekommenderar!

Resposta da Cykloteket

Tack så mycket för din fina feedback, Emma! Vi är glada att du upplevde oss som kunniga och att servicen var snabb och vänlig. Det betyder mycket för oss! Vi uppskattar verkligen din rekommendation och hoppas få hjälpa dig igen snart

Superservice!

Hej Johannes,
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att du upplevde vår service som superservice. Det betyder verkligen mycket för oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart. 🧡

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb återkoppling då storleken inte…

Snabb återkoppling då storleken inte passade min son o vi behöver returnera sakerna
Trevligt bemötande🤩 🌷☀️

24 de março de 2025

Hej Ann-Sofie,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att återkopplingen var snabb och att du upplevde vårt bemötande som trevligt. 🌷☀️ Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart

Classificada 5 em 5 estrelas

Suverän hjälp genom flera olika köp

Suverän hjälp genom flera olika köp. Svarade noggrant på alla frågor/mejl som ställdes och finns inget att klaga på

21 de março de 2025

Hej Hampus,
Stort tack för de vänliga orden! Vi är verkligen glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med oss och att vi har kunnat hjälpa dig genom dina köp. Det betyder mycket att veta att vi har kunnat svara på alla dina frågor och ge den hjälp du behövde.

Om du har några fler funderingar eller behöver hjälp framöver är du alltid välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga service.

Tack igen och ha en riktigt bra dag!