Dejligt personale 😊 Vi kom til plads, hvor der lige havde ligget nogen. Vi spurgte om græsset kunne blive slået. JA, kom prompte. Jeg kommer inden 16. Det gjorde han. Skønt med papirruller på toil... Ver mais
A empresa respondeu
Per Jensen Dårlig oplevelse på DCU Skovly Camping „ Vi har gennem vores lange liv besøgt rigtig mange campingpladser men er aldrig oplevet en så uforskammet velkomst lejrchefen overfusede først... Ver mais
SUPER KUNDESERVICE Havde bestilt og betalt plads med ankomst 28.maj og afrejse 2. juni 2025. Ringede 28. maj og oplyste at vi først kunne ankomme 29.maj, pladsen skulle nok være der til os. Ve... Ver mais
A empresa respondeu
Alene udsigten får karakteren op på 3 stjerner. Det lyder så godt med flot udsigt og tæt på Aarhus. Men det er også det. Slidte toiletbygninger, f.eks oplevet flere gange ingen papir til at t... Ver mais
A empresa respondeu
Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.
Ørneredevej 35, 8270, Højbjerg, Dinamarca
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Okay hytte. Vi lejede en “budget” og det afspejlede sig også på rengøringen. Der lå gammelt tøj, spindelvæv og snavs etc. i krogene. Der manglede bestik til 6 personer, som hytten skulle være udstyret til, men vi var kreative og klarede os! Men at der kun var 4 dyner og altså manglede 2 stk, det var ikke i orden!! Da vi ankom sent om aftenen fra København havde vi ikke mulighed for at skaffe 2 mere før næste dag. Det fik vi også og ekstra bestik.
Vi overvejer om vi vil leje en hytte en anden gang….
Utroligt sødt personale, skøn natur og så lige et stenkast fra Aarhus.
Jeg har dog sjældent set så nedslidte og beskidte toiletter og baderum. Køknet var fint rent, men det halvdelene af blussene virkede ikke.
Vi kunne ikke komme op på vores plads med campingvogn, pga det løse underlag der udgjorde vejen. Så campingvognen måtte vi frakoble, og heldigvis var der en flok andre campister der hjalp med at skubbe den op af bakken.
Legepladsen trænger til en stor opdatering.
Fantastisk beliggenhed og super service.
Rent og pænt alle vegne.
Eneste lillebitte minus er at "butikken på pladsen" ikke havde et udvalg af almene dagligvarer ( smør, mælk etc)
Blommehaven Så er det slut med vores forårsplads i skønne Blommehaven. Det er så dejligt et sted, med et dejligt personale. Og pladsen ligger bare skønt. Værd at fremhæve er at der på vandsiden,er lavet nyt køkken med 2 alm.ovne, og nye gas komfur og nye vaske i rustfri stål. Og ikke minst så er der en rigtig fri rengøring . Vi kommer helt sikke igen.
Virkelig en skøn plads, fantastisk beliggenhed ved skøn skov og strand. Kort til både midtby og Moesgård. Har været her mange gange. Det nye værtspar Allan og Susan gør det fantastisk, det var tiltrængt med udskiftning, man føler sig meget velkommen nu, de skaber en hyggelig, god og glad stemning. Glæder mig til at komme igen.
Er første gang vi er her - fantastisk beliggenhed den bedste vi har prøvet med DCU
Men klart den dårligste med køkken og toiletforhold
Intet varmt vand i køkken - beskidt både på toiletter og bade trænger til en kraftig renovering og rengøring
Vi har lagt flere år på denne dejlige campingplads, men må desværre sige denne gang var det en total fiasko. Manglende rengøring på toilettet samt køkken og fyldte affaldsposer i køkkenet 👎på toilettet var der overfyldte pissuar og brusekabine hvor vandlåsen var tæt.
Er kommet i flere år, normalt altid pæn og vedligeholdt plads, men i år, 2021, lever dette ikke op til hvad vi har oplevet tidligere.
Græsset er langt, ikke trimmet omkring vand og el poste, manglende reparationer på pladsen, meget lidt info ved ankomst, sanitet mangler vedligeholdelse, manglende personale ved spidsbelastning(1 pers. Lørdag 14.00)
Træls at opleve på en campingplads, det ligger smukt og altid har været velplejet.
Et stort minus herfra - MEGET DÅRLIG RENGØRING ! - meget - ingen udluftning på toiletterne, og meget varmt og lugt derefter. Dårlig reklame for de danske DCU pladser
- vi kommer ikke igen og vil ikke positivt kunne anbefale den pladsen til andre. På ingenmåde
Var her d. 12-16 maj i rigtigt dårligt vejr. Ved ankomst fin vi ingen information om noget som helst, dvs hvordan vi kørte ned til vores plads på vestsiden, ordenreglement, åbningstider i reception osv, ....måske vi havde forventet for meget. Pladsen virker meget nedslidt, hegn og andre udenomarealer. På vestsiden hvor vi lå var der MEGET blødt, campingvogne sank i til akslerne, grundet vejret. Vi havde foretrukket at vi havde fået en opringning fra pladsen inden ankomst, og fået en forklaring på forholdene og mulighed for at afmelde vores plads pga forholdene. Yderliger blev der ikke fra pladsens side gjort tiltag for at reparerer alle de "skader" der blev på pladsen.....flis ville have gjort det nemmere at færdes de udsatte steder. Ved godt der ikke kan gøres noget ved vejret, med her var absolut plads til mange forbedringer.
Skøn placering ved skov og strand. Tip top trimmede pladser med græs og buske. Rene baderum og toiletter. Sød og venlig betjening i receptionen. Opmærksom lejrchef. Vi kan ikke få armene ned. Vi kommer snart igen ! Kan anbefales.
Jeg er oprigtigt chokeret over at lejerlederen ikke er fyret endnu. Mage til sølle skrankepave har jeg sjældent set. Jeg har ondt af hans personale. Jeg kommer aldrig igen, og på den måde sikrer jeg mig at jeg aldrig bliver overfuset af lejrchefen igen.
Utrolig dårlig service.sur lejerchef
Havde reserveret en plads i god tid og skrevet hvor stor vores vogn er trods det var pladsen for lille da vi ankommer men det ville de over hovedet ikke høre tale om det var ikke det der stod i hans papirer der var pladsen 2 m bredere en vi kunne måle den til da vi ikke blev tilbudt noget vi kunne være på med hav udsigt som bestilt måtte vi have vores penge tilbage og køre fra pladsen ærgerligt man ikke hvad vad kunde service er for noget Mvh Jackie
Super beliggenhed og rolig atmosfære tæt på dyrehaven og lige ned til stranden. Vi boede der i 11 dage, og eneste kritikpunkter var familiebadene, køkkenerne og minigolfbanen, som ærlig talt trænger alvorligt til en overhaling. Familiebadene var meget små og uden ventilation, og derfor var det nærmest umuligt at klæde sig på derinde, fordi man ikke kunne blive tør. Meget klam oplevelse. Minigolfbanerne er gamle og absolut ikke vedligeholdte. De er fyldt med sten, blade og grene, og filten er løs og buler, så boldene ryger helt ud af kurs. Det kan man ikke tillade sig at tage penge for! Køkkenerne var sådan set fine, men der var bare ikke nok af dem til højsæsonen.
Vi havde en dejlig ferie på Blommehaven, men det skyldes altså mest stranden og at Århus ligger så tæt på. Jeg kan se, at mange har haft dårlige oplevelser med lejrchef og personale. Det har vi ikke - alle har været venlige og imødekommende. Lige pånær den fyr, der fortalte mig, at de aldrig har fået klager på internetforbindelsen - det lykkedes os aldrig at få forbindelse andet end lige ved kontoret, så vi var glade for, at vi ikke skulle betale for det (som DCU medlemmer). Dog undrer det mig efterhånden, at der generelt er så elendige forbindelser på DCUs pladser!
Utrolig dårlig service
Lejrchefen er både ubehøvlet og arrogant. Der er ikke meget godt at sige om dette sted andet end beliggenheden. Hytterne er små, toiletterne er dårligt rengjort, vi er dårligt informeret, vi skal betale penge for WiFi men det går så dårligt igennem at man lige godt kunne undvære.
Da vi en af de sidste dage ville spille minigolf som vi også skulle betale for blev vi mødt af baner med græs, sten og grene som gjorde det næsten umuligt at spille. Da vi nævnte det efterfølgende blev vi overfuset og fik at vide at vi "kraftedme selv kunne feje banerne for der stod en kost og så meget kostede det ikke".
Vi er så målløse og vi kommer aldrig igen!
Ubehøvlet og arrogant lejrchef. Havde været her i en uge og ville spille minigolf, her mødes vi af baner som er fyldt af græs og sten, og gør det praktisk talt umuligt at spille. Vi nævner det ved aflevering af køller og får at vide og jeg citerer: “I kan kraftedeme selv feje - der står en kost deroppe!” Vi blev fuldstændig overfuset. Anbefaler ikke dette sted!
Vi kommer ikke på DCU. Blommehaven i Aarhus før de får en værdig lejr chef, for han er utåleligt og uforskammet.
Vi bestilte en plads 3 mdr. før vi skulle bruge den, og jeg ringede hjemmefra for at sikre alt var ok.
Da vi kom blev vi tilbudt en meget dårlig plads og en lejr chef der svedte som et svin. Han råbte og skreg efter campisterne så vi kørte der fra.
Heldigvis var der en dejlig DCU. Plads Hesselhus ved Silkeborg og her stod de på hovedet for at hjælpe os.
Hvornår bliver der ansat en værdig Camping Chef.😡
Kunne man give minus stjerner, ville dette være en oplagt mulighed for minus 3. Chefen er umådelig uforskammet. 2 besøg hvor han har været leder. Det ene besøg ganske alm. dårlig service. 2. Besøg var
han´s modtagelse så dårlig, at vi valgte at give ham papirene tilbage
med samme og sige farvel. Vi kommer gerne tilbage, når han er flyttet på plejehjem. Han sender udtrykket SURE GAMLE MÆND til helt nye højder......
Den sureste chef og dårligste behandling. Sikke en skam, for beliggenheden er virkelig god. Men det sørger lejrchefen da for at ødelægge.
Felt I should post this here since it is not the first time we experience this bad behavior on campsites.
As a couple, camping with a medium sized family tent Blommehaven will not let you book it’s best or most popular pitches spite their availability. Staff will shamelessly ask you if you have children and deem you unworthy of popular pitches.
This is behavior comes across as a both greedy and an unethical busniss strategy looking to hold pitches for more profitable campers ie. auto campers and caravans.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.