Dejligt personale 😊 Vi kom til plads, hvor der lige havde ligget nogen. Vi spurgte om græsset kunne blive slået. JA, kom prompte. Jeg kommer inden 16. Det gjorde han. Skønt med papirruller på toil... Ver mais
A empresa respondeu
Per Jensen Dårlig oplevelse på DCU Skovly Camping „ Vi har gennem vores lange liv besøgt rigtig mange campingpladser men er aldrig oplevet en så uforskammet velkomst lejrchefen overfusede først... Ver mais
SUPER KUNDESERVICE Havde bestilt og betalt plads med ankomst 28.maj og afrejse 2. juni 2025. Ringede 28. maj og oplyste at vi først kunne ankomme 29.maj, pladsen skulle nok være der til os. Ve... Ver mais
A empresa respondeu
Alene udsigten får karakteren op på 3 stjerner. Det lyder så godt med flot udsigt og tæt på Aarhus. Men det er også det. Slidte toiletbygninger, f.eks oplevet flere gange ingen papir til at t... Ver mais
A empresa respondeu
Dansk Camping Union (DCU) - 20 campingpladser i Danmark + kæmpe database over campingpladser i hele Europa. Her kan du finde inspiration til, hvor I skal hen og campere. Som medlem nyder du 30 % rabat på DCU's egne campingpladser i Danmark.
Ørneredevej 35, 8270, Højbjerg, Dinamarca
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Dejligt personale 😊 Vi kom til plads, hvor der lige havde ligget nogen. Vi spurgte om græsset kunne blive slået. JA, kom prompte. Jeg kommer inden 16. Det gjorde han. Skønt med papirruller på toilettet.
DCU må gerne smide lidt flere penge i renovering 😉 Badefaciliterer er slidte på de fleste af deres pladser. Når nu personalet forsøger at holde det kørende.
Familiebadet skal have en bænk udenfor bruseniche. Der er ingen steder man kan lægge tøj. Det er bedre på de individuelle baderum.
Vi elsker at komme til Blommehaven.

Resposta da DCU-Camping - Blommehaven
Alene udsigten får karakteren op på 3 stjerner.
Det lyder så godt med flot udsigt og tæt på Aarhus.
Men det er også det.
Slidte toiletbygninger, f.eks oplevet flere gange ingen papir til at tørre fingre, der er møgbeskidt på toiletterne, selvfølgelig er jeg obs på det er højsæson, men alligevel vildt det kan gå så stærkt.
Der var ikke nok varmt vand til at kunne tage opvasken i køkkenet, det har jeg ikke prøvet før på andre campingpladser.
Da vi ankom var stømmen gået, alt i alt kan fejl ske, men virkelig en dårlig oplevelse på blommehaven, trænger til en opgradering.
Vær glad for udsigten og beliggenhed, den redder jer.
Kiosken lukker kl 19. Der er min erfaring at der er man færdig med at spise og fået taget opvasken og nu skal børnene have is, men desværre lukket kl 19 i højsæsonen.
Desværre ikke på gensyn.

Resposta da DCU-Camping - Blommehaven
Super dejlig plads med en skøn beliggenhed nær skov, strand og by. Et sødt og hjælpsomt personale og en helt fantastisk og engageret lejrchef! 5 store stjerner herfra!
Kunne man give 6 stjerner havde den fået det!
Heine

SUPER KUNDESERVICE
Havde bestilt og betalt plads med ankomst 28.maj og afrejse 2. juni 2025.
Ved ankomst29.maj fik vi oplyst at Blommehaven havde forlænget op holdet med 1 døgn. Positivt.
Ved afrejse i dag den 2.juni fik vi 1 døgn refunderet, da vi desværre ikke kunne udnytte dette.
Så en rigtig god oplevelse.
Vi ses en anden gang.
DCU medlem siden 1996.
Poul.

Resposta da DCU-Camping - Blommehaven
Nye vinde på Blommehaven!
Tak for denne gang til Danmarks sødeste campingmutter👏👏👏

Blomme haven Århus
Vi havde planlagt 7 dage i vores lille campingvogn. Det blev forlænge da strømmen til pladsen konstant gik ned.
Lejrchefen undskyldte at der i vores område var dårlig strøm.
Jeg kunne blot måle 195 volt og i perioder 0 volt. Mange andre campister udtalte frustration på grund af de mange strøm udfald.
Så for mig blev det for meget og vi tog hjem efter blot 5 dage.
/ivan

Resposta da DCU-Camping - Blommehaven
Meget skøn beliggenhed og udsigt til vand og skov, mulighed for mange dejlige gåture.
En del af pladserne er lidt ujævne og mangler græs nogen steder og der er meget langt mellem vand posterne.

DCU-Camping Aarhus - Blommehaven
Den smukkeste beliggenhed midt i Marselisborg Skovene og ud til Aarhus Bugten. Det er både muligt at bade direkte fra stranden og fra badebroen, og skønne Aarhus er blot en gå- eller cykeltur væk. Lene Thomasen er en gæv, smilende, serviceminded og yderst imødekommende lejrchef, der knokler dagen lang for at give sine besøgende det bedst mulige ophold.

Resposta da DCU-Camping - Blommehaven
Ankom fredag og fik en rigtig god modtagelse af kvinde i receptionen (ny i faget, men med utrolig godt humør)
Vi fik den hjælp der var behov for, og det lykkedes at få en lille dejlig plads på østsiden. Stor travlhed på campingpladsen p.g.a. Aarhus festuge, rigtig god stemning campisterne imellem.
Lidt slidte toilet faciliteter.
Vi kommer gerne igen.

BLIV VÆK FRA Dcu blommehaven Århus
Vi blev tjekket ind af en ung mand der mest havde fokus på musikken i radioen ....
Vores bestilte udsigt plads til campingvognen var umulig at bruge p.g.a. mudder.
Udsigten blev blokeret af en hæk på 1.20 m i højden .
Da jeg klagede påstod han først at pladsen var fuldt booket........ først efter en del diskution kiggede han i reservationerne og flyttede os til en anden plads.
Der er ingen udsugning i bade/toilet rummene .... derfor meget fugtigt luft.
Der er meget stejle grusveje på pladsen, der næsten kræver en bil med firehjulstræk. Asfalt kunne hjælpe.
Konklusion : bliv væk fra denne campingplads !!!!

Resposta da DCU-Camping - Blommehaven
Blommehaven Camping: Sjældent har vi følt os så godt velkommen. Smilende lejrchef, som i en ruf, hjalp med at finde ledning, der kunne nå, så jeg kunne se fodbold....tak Lene. Flinke og smilende øvrige medarbejdere, vi kommer snart igen!

Resposta da DCU-Camping - Blommehaven
Har da aldrig oplevet så frækt et lejerchef par i de 13 år vi har været på campingpladsen..

Resposta da DCU-Camping - Blommehaven
Desværre kan jeg kun Sofia fra blommemhave camping 5 stjerner selv om 1o stjerner var på sin plads hun ydede en meget professionel kundeservice Og jeg kunne ligefrem mærke smilet gennem telefonen glæder mig til at se og tale med hende ved vores næste ophold

Resposta da DCU-Camping - Blommehaven
Vi havde bestilt plads på dcu blommehaven. Det er rigtigt øv at grundene er så små, ( man kan ikke se hvor store grundene er) Vi har et telt på 7,4 x 4,1 meter og vi måtte rundt på 4 pladser for at finde en grund der var stor nok. (For vi skulle også kunne parkere med vores bil).
Den grund vi fik til sidst var stor, men desværre var græsset ikke slået så det var ret højt, hvilket var øv at gå/ligge i.
Det er rigtigt øv, for det er ellers en hyggelig plads med en god beliggenhed.
Kører 2 1/2 time for at finde ud af at den plads vi var blevet anbefalet telefonisk af Blommehaven ikke har strøm som aftalt. Den ansatte er nærmest ligeglad og siger, at det ikke er hans problem. Der er overhovedet ingen god service. Vi bliver så anvist 4 pladser, vi ikke kan være på enten pga. størrelse eller mudder.
Så kunne vi lige så godt være blevet ved den gode campingplads, vi kom fra!!
Absurd dårlig service!!
Vi kørte 2,5 time for at komme til vores i forvejen bestilte plads. Da vi ankommer, er der ingen strøm på pladsen og da vi har betalt for en plads til vores campingvogn med strøm, skal vi naturligvis have, hvad vi har bestilt dage forinden. Personalet er enormt uforstående og undskylder på ingen måde, selvom vi har en bekræftigelse på, hvas vi har bestilt. De giver os tre andre mulige pladser, som vi på ingen måde kan være på og er fyldt med mudder… det kørte vi 2,5 time for og må vende snuden mod en anden campingplads. Super ærgerligt da campingpladsen er skøn, men personalet simpelthen er super dårligt.
Vi havde nogle dejlige dage på Blommehavens camping hvor vi med garanti kommer igen.
Søde og imødekommende, da jeg ringede for at spørge om min glemte stråhat var indleveret fik jeg at vide at det var den og at de nok skulle sende den til mig på Sjælland. Jeg gjorde opmærksom på at jeg selvfølgelig nok skulle betale portoen og lidt til kaffekassen, men det skulle jeg ikke, Emilie Friis skrev til mig at de 62kr gav de, en fantastisk service. Jeg har nu fået min stråhat som betyder utrolig meget for mig samt 3 slikkepinde vedlagt, jeg er bare så glad og når vi kommer næste gang skal de selvfølgelig have en kage til kaffen.
Hilsen en glad Marianne Olsen
DYBT ELENDIGT WiFi. Fortjener ikke engang 1 stjerne.
Hvad med at få lagt fiber ind og føre det ud til nogle access points?
I kan ikke gøre for at der er 0% mobil dækning, men I kan gøre noget ved det andet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.