Gisteren gebeld met het juridisch loket, Zeer onvriendelijke telefoniste. Luisterde totaal niet..ze vroeg me of ik een uitkering had terwijl ik dat net had gezegd. Je kunt beter een computer aan de... Ver mais
Hopeloze prutsers feitelijk. Die graag neutraal proberen te zijn en daarbij dus werkelijk niets bereiken natuurlijk ook. Zaken volledig verprutsen. In geval van een 100% positieve uitspraak va... Ver mais
Geen fijn gevoel over gehouden aan het eerste aanspreekpunt in mijn contact met het juridisch loket. Zeer demotiverend en te veel meningen om mijn oren gekregen welke niet aan deze persoon zijn om ov... Ver mais
Absoluut schandalig beneden alle peil. Werken alleen multiculturele medewerkers waarmee je uberhuapt moeilijk tot begrip van de zaak komt wat betreft communicatie. Willen geen afspraak maken op kantoo... Ver mais
Het Juridisch Loket biedt gratis eerste hulp bij juridische vragen. Let op! Er zijn organisaties met een naam die lijkt op het Juridisch Loket. Zoals het Juridisch Bureau of Juridisch Adviesbureau. Zij vragen wél geld voor juridische hulp. Bij het Juridisch Loket krijg je gratis, deskundig en onafhankelijk advies. Heb je een laag inkomen, dan kunnen we je ook persoonlijk helpen. Bel gratis 0800-8020, of kom zonder afspraak langs in een van onze vestigingen. We zitten op meer dan 50 plekken, dus er is altijd een Juridisch Loket bij jou in de buurt. Wij verdienen geen geld met onze hulp. Als wij je niet zelf kunnen helpen, verwijzen we je door naar bijvoorbeeld een mediator of advocaat. Hun hulp is niet gratis, maar met een laag inkomen krijg je vaak korting. Dit heet een ‘toevoeging’. Op onze website www.juridischloket.nl vind je tips, stappenplannen, kant-en-klare voorbeeldbrieven en adviezen.
Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ik belde laatst en toen werd ik na een kwartier gewoon opgehangen. Toen belde ik weer terug en toen moest ik weer 10 minuten wachten; werd daarna wel geholpen.
Ik belde vanmorgen en toen werd er na 20 (!!) minuten verteld dat er niemand beschikbaar en ik werd zo opgehangen..
In totaal hebben ze 70 euro gestolen, alleen maar door niet op te nemen.
Ik raad iedereen af om hier GEEN gebruik van te maken. Ze laten je wachten voor stront en op die manier stelen ze geld van je.

Resposta da Juridisch Loket
Ik belde voor verduidelijking van een verkeerd aangewezen advokaat die was toegewezen door een juridisch adviseur die een fout had gemaakt.!De verkeerd toegewezen advokaat had het direct teruggekoppeld aan het juridisch loket maar de melding was niet behandeld !
Ik had niets vernomen van het juridisch loket! Ik belde de advokaat per toeval.Toen ik naar het juridisch loket belde voor verduidelijking ,kreeg ik een oudere allochtone vrouw die slecht nederland praatte en verstond aan de lijn ,die me bij iedere zin die ik wilde uitspreken om de zaak uit te leggen mij de mond letterlijk snoerde.Niets werd duidelijk! Mijn vraag was niet beantwoordt!
De vrouw was vaag ,niet goed georienteerd en verstond mij niet.
Echter kan het zijn dat de stand van zaken ook niet duidelijk was voor de vrouw,maar om zo met een klant om te gaan vind ik gezien mijn eigen rustige houding niet passend en een overdreven reactie,ze snoerde mijn mond en snapte niets van mijn verhaal! Dat lijkt me logisch als je niet wilt luisteren !
Toen ik maandagmorgen opnieuw belde,kreeg ik een vrouw aan de lijn die me wel liet praten,en alles was gelijk helder!

Resposta da Juridisch Loket
Per mail niet te bereiken. Bellen is tegenwoordig (nieuw?) €0,80 per minuut met 4 wachtende voor je in de rij. Wil je een "gratis" telefoonnummer bellen, dan wordt je verzocht via SMS even een betaalverzoek te betalen van €15 voorafgaand. Einde verhaal voor deze organisatie.

Resposta da Juridisch Loket
1uur en 30 min in de wacht eerst krijg je iemand aan de telefoon die je als eerst vraagt om je gegevens en inkomen heel apart je word ermee overvallen en vervolgens 1uur en 20 min staat en bandje in je oor te teteren dat je eigenlijk gewoon op de website info kan halen en vervolgens is het stil en krijg ik helemaal niemand aan de lijn je word ook niet terug gebeld ik vind dit gewoon subsidie naaiers

Resposta da Juridisch Loket
Hebben tot 2 keer toe 10 minuten lang met hun proberen te bellen en na 10 minuten wordt de verbinding verbroken........weg € 17,- is gewoon een boevenclub !!!!!

Resposta da Juridisch Loket
Ik ben geholpen door meneer Tielenburg in Den Haag. Hij heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd en nam de tijd om mij te begrijpen. Hij heeft veel moeite gedaan om het probleem voor mij op te lossen.

Resposta da Juridisch Loket
Ze geven je hoop om t vervolgens heel hard kapot te maken. Er wordt 1 x gebeld en en de telefoon gaat letterlijk 1 x over.
Oplichterij.

Resposta da Juridisch Loket
Ik weet niet wat ik hier hiervan zeggen moet omtrent dat 0800 nr van het juridisch loket, Snap niet hoe mensen aan hun torenhoge kosten komen maar inderdaad vele mensen kennen het juridische loket onder het 0900 nr. Ik was dat nr ook aan het zoeken. Niet iedereen weet dat het 0900 is veranderd naar 0800 maar de kwaliteit bij 0800 en die van 0900 van vroeger is duidelijk te merken want ze vragen zowat je hele levens verhaal, naar je volledige inkomen en weet ik wat. Meerdere keren wordt de hoorn zomaar erop gegooid omdat zij het te moeilijke vragen vinden. En of hebben geen telefonisch bereik of je krijgt iemand aan de lijn die gebroken nederland spreekt. Zijn totaal niet vriendelijk en of weten zelf niet eens of je rechten hebben en moet er een supervisor bij komen en veel te lang in de wacht staan met een oorverdovende muziek die overstuurt klinkt.. Bel zo wel ergens een advocaat want dit schiet niet op. De juridisch loket had vroeger een 0900 nummer. Was een dure telefoontje maar daar kreeg je tenminste een professioneel iemand aan de lijn en vroegen niet naar je inkomen en die onzin. Daar was het je vraag stellen en werd je door verwezen naar een advocaat en die handelde het daarna af. Dat was vele male beter dan deze kneuzen. Kan er niks mee

Resposta da Juridisch Loket
Tevreden over de snelle en professionele service van het Juridisch Loket Eindhoven. Toen mijn eerste advocaat geen tijd had voor mijn urgente bijstandszaak, heeft Martine binnen één dag een nieuwe advocaat voor mij gevonden. Ondanks de korte deadline (beroepstermijn tot 15 juli) werd er direct actie ondernomen. Ook de handige link naar de advocatenzoeker voor gespecialiseerde advocaten in sociale zekerheid was zeer behulpzaam. De communicatie was helder en de medewerkers tonen begrip voor urgente situaties. Echte professionele hulp voor mensen die juridische bijstand nodig hebben!

Resposta da Juridisch Loket
Ik had een niet deugend product en nam contact met juridisch loket voor advies. Het eerste gesprek was fijn er werd gezegd tegen mij ze mij zouden helpen met alle stappen en als er nog niks uit zou komen zou ik een advocaat toegediend krijgen (dat werd letterlijk gezegd). Vervolgens moest ik een aangetekende brief sturen zo gezegd zo gedaan, als ik niks zou horen moest ik weer bellen voor de vervolgstap. Niks gehoord dus moest ik weer contact opnemen met juridisch loket, hierbij zouden ze mij terug bellen op de opgegeven dagen. Nou dit gebeurde niet binnen 4 werkdagen waardoor ik gebeld werd op momenten dat ik niet kon. Moest er week een belverzoek aangemaakt worden, eindelijk na 2 weken weer in contact. Vervolgens zegt de jurist aan de telefoon, ja dan kun je niet veel meer doen maar moet je dan maar naar een advocaat. Blijkt dus dat ik helemaal geen advocaat toegewezen kreeg en zelf naar een advocaat moet, jammer dat de eerste keer dat ik belde dus iets wordt vertelt wat niet zo blijkt te zijn. Heb ik serieus 2 weken gewacht op hun telefoon om te horen succes zoek een advocaat. Heeft de jurist mij wel nog een paar advocaten doorgegeven waar ik zogenaamd terecht kan. Heb ik een advocaat benaderd die waar juridisch loket mij naartoe heeft gestuurd. Zegt de advocaat letterlijk sorry ik kan je niet helpen ik hou mijn niet bezig met dat soort zaken. Juridisch loket kon mijn niet een verwijzen naar een advocaat voor mijn zaak, sta je er weer alleen voor. Ik heb het idee dat ik met juridisch loket alleen maar tijd heb verspeelt, ik had vanaf het begin al beter zelf kunnen zoeken naar een advocaat.

Resposta da Juridisch Loket
Ik wil aangeven dat ik goed geholpen ben door het juridisch loket hier in Amsterdam. Het is een drukke stad hier dus ik ging er niet meteen vanuit dat ik op tijd hulp zou hebben.
Het had betrekking tot een dagvaarding die wat mij betreft heel onprofessioneel geleverd is die ik pas bijna twee weken later onder oog gehad en waardoor ik eigenlijk al binnen twee weken zitting gehad. Doordat de telefoniste snel doorhad dat ik een advocaat nodig zou hebben heeft zij eigenlijk de koppeling iets versnelt en ik sprak snel een jurist en ik heb toen snel de schakeling kunnen maken naar een advocaat. Dit was echt een hele opluchting. Heel erg bedankt.

Resposta da Juridisch Loket
Het juridisch loket is er voor mensen op bijstandsniveau.
De openingszin dit gesprek kost 0,80 ct per minuut PLUS alle gebruikelijke gesprekskosten had ik door alle spanning niet gehoord. Mijn casus is vrij complex dus het gesprek duurde een half uur tot het onverhoopt werd afgebroken (in dat half uur volledig door mijn volle 15GB/min/sms heen geblazen bleek achteraf).
Het gesprek was waardeloos. De persoon in kwestie begreep er duidelijk geen snars van en toen de verbinding werd verbroken bleef het ijzingwekkend stil. Nog even terugbellen zat er niet in.
Ik kreeg wel diverse mails nagestuurd dat ik natuurlijk altijd nog contact kan opnemen en een verslag dat kant nog wal sloeg. Volledig door mijn bundel heen geblazen dus moet voor deze maand een nieuw abonnement afsluiten om in contact te blijven (wat met mijn medische situatie een noodzaak is). Dit zogenaamd ‘gratis’ en volledig nutteloos gesprek kostte mij alleen al €42 aan telefoonkosten (37€ aan netto telefoonkosten en €5 + €12 om om de rest van de maand nog bereikbaar te blijven). Ronduit schoftelijk voor een instantie dat werkt met mensen die in de bijstand zitten en hulp nodig hebben.
Dat dit kan- en mag snap ik echt niet.
Tip: besteed je geld aan een goede rechtsbijstand, daarmee ben je goedkoper uit. En een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Resposta da Juridisch Loket
Een vreselijke ervaring met het "juridisch loket" Er wordt totaal niet geluisterd naar je ! Ze vragen je 10 vragen tegerlijkertijd en willen per direct een antwoord krijgen ze zijn compleet gestoord . Er werd mij beloofd binnen 5 werkdagen een antwoord te krijgen (dit was 2 weken geleden) Schandalig ik snap niet waarom deze organisatie bestaat .

Resposta da Juridisch Loket
They are completely useless. I've been there 3 times with different cases and all three times they refused to receive my complaints. I thought it was me maybe who had cases that were not eligible to file complaints but I came to find out by two other people that they also refused to receive their case. So my conclusion is that they are just lazy "so-called" lawyers getting paid for doing nothing.

1,20€ pm met een max van 60€ per gesprek,
40 minuten totale wachttijd en 10 minuten iemand gesproken (waarbij ik de indruk had dat het geen jurist was) en daarna plots de verbinding verbroken.
Conlusie, 60 euro lichter en niks opgeschoten.
Toch nog 1 ster vanwege de slimme manier van geld verdienen

Resposta da Juridisch Loket
Ik ben gelukkig goed geholpen in tijden van nood door het juridisch loket. Ik wil een tip meegeven dat hopelijk word meegegeven aan advocaten en een waarschuwing voor slachtoffers in psychiatrische wanpraktijken:
Ik werd gevangen gehouden en gegijzeld door een "beschermd woon" voorziening dat niets anders is dan een staatsgevangenis. Ze pakken je rechten daar af , en zitten aan gegevens waar ze niet aan mogen zitten. Kortom, jouw leven is jouw leven niet meer maar van hun, je hebt geen privacy en geen keuzes. Mensen worden gevangen gehouden en mishandeld in deze staatsgevangenissen dat zich vermomd onder "beschermd wonen". Tyrannie van de overheid.
Er moeten advocaten werkzaam worden in de sector dat psychiatrische patienten moet beschermen want deze zijn in mate heel weinig. Er zitten veel mensen in de psychiatrie die niet ziek zijn en onterecht labels krijgen die fictief en niet waar zijn en wanneer je bedreigd word door ze kom je al met de realiteit dat er heel weinig hulp voor je omdat je in een afzonderlijk wereld geplaatst bent. Veel mensen hebben achtergrond problemen waar de overheid niks aan doet en het slachtoffer als crimineel of gek neerzet dat totale onzin is. Je gaat in de psychiatrie ver achteruit en waar advocaten je daar horen te beschermen zijn ze moeilijk te vinden.
Er worden veel wanpraktijken door psychiatrie uitgevoerd en advocaten moeten deze arme mensen ertegen beschermen maar ik heb gemerkt dat dat heel moeilijk was. Ik vond het juridisch loket en deze hebben me gelukkig erg goed uit de penarie geholpen en me beschermd tegen deze onwettige terreur en misdaad praktijken. Daar ben ik ze erg dankbaar voor. Gelukkig werd het geval ook in de computer gezet zodat gezien kan worden wat er allemaal gebeurt in de maatschappij. Er moeten advocaten komen die psychiatrische slachtoffers beschermen tegen geheimzinnige mishandelingen die plaatsvinden in beschermd wonen faciliteiten en klinieken. Ik ben niet de enige, al mijn lotgenoten zijn zwaar beschadigd, getraumatiseerd geraakt, gevlucht ( zelfs naar een andere land ) of dood gegaan, alles word in de doofpot gestopt.
Zonder het juridisch loket was ik geroosterd op een BBQ grill door de psychiatrie.
Voor iedereen die mensen kent in de psychiatrie of er zelf in zit: Word je bedreigd, gevangen gehouden/gegijzeld of mishandeld bel naar het juridisch loket en begin vandaar je strijd. Meld het ook aan de media wat je meemaakt en wat je om je heenziet met mishandelingen en nog erger. Stop met medicijnen innemen want dit is puur gif en maakt hersenweefsel kapot, dit is puur marketing door criminele psychiaters. Bouw langzaam af en als het steeds goed blijft gaan maak er een eind aan want je leven lang pillen innemen geneest totaal niks en beschadigd je.
In de laatste dagen dat ik daar nog zat werd ik ook nog bedreigd door die idioten en malloten inclusief een kleine aap en bolle varken ( ze zaten ook op mijn deur te stompen en te slaan en te schreeuwen als malloten ) waardoor ik weer belde naar het juridisch loket en ze me met een hart hebben geholpen en beschermd. Ik vond een advocaat die snel korte metten met ze maakte! Erg dankbaar voor deze schild tegen het kwaad! Aarzel niet als je je bedreigd voelt en bel naar ze of ga naar een kantoor toe, voor bescherming moet je hier zijn.
Alle info over het gevaar van psychiatrie : cchr.nl

Resposta da Juridisch Loket
Juridisch loket is net zo corrupt als de Nederlandse overheid. Je kan niemand vertrouwen werk aan je zelf broeders.

Resposta da Juridisch Loket
Verschillende keren gebeld na 10 minuten word je weggedrukt.

Resposta da Juridisch Loket
14-04-2025 - 1 Ster is nog teveel. Als super slechthorende ben ik keurig van het kastje naar de muur gestuurd. Of te wel van rechtbank Groningen, via JL locatie Leeuwarden naar het invulformulier, en terug. Je wordt gedwongen om te bellen. Helaas, dat lukt niet meer. Dus houdt alles op...
Ging 'vroeger' prima maar sinds de 'vaag-generatie' een ontoegankelijke club en dus zinloos.
Ook hier faalt de overheid...
Na reactie: Standaard excuses, daar koopt een mens niks voor. Denk liever in oplossingen dan in excuses...

Resposta da Juridisch Loket
Gebeld om ALGEMENE informatie te vragen over het aanvragen van een vergoeding voor juridische bijstand. Ze helpen je geen millimeter, praten door je heen en doen stug en moeilijk net zo lang tot je geduld op is. Probeer je iemand te helpen. Nog nooit eerder gebeld maar weet nu dat het een zinloze club is.