Juridisch Loket Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Gisteren gebeld met het juridisch loket, Zeer onvriendelijke telefoniste. Luisterde totaal niet..ze vroeg me of ik een uitkering had terwijl ik dat net had gezegd. Je kunt beter een computer aan de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hopeloze prutsers feitelijk. Die graag neutraal proberen te zijn en daarbij dus werkelijk niets bereiken natuurlijk ook. Zaken volledig verprutsen. In geval van een 100% positieve uitspraak va... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen fijn gevoel over gehouden aan het eerste aanspreekpunt in mijn contact met het juridisch loket. Zeer demotiverend en te veel meningen om mijn oren gekregen welke niet aan deze persoon zijn om ov... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Absoluut schandalig beneden alle peil. Werken alleen multiculturele medewerkers waarmee je uberhuapt moeilijk tot begrip van de zaak komt wat betreft communicatie. Willen geen afspraak maken op kantoo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Gabinete de assuntos jurídicos

Het Juridisch Loket biedt gratis eerste hulp bij juridische vragen. Let op! Er zijn organisaties met een naam die lijkt op het Juridisch Loket. Zoals het Juridisch Bureau of Juridisch Adviesbureau. Zij vragen wél geld voor juridische hulp. Bij het Juridisch Loket krijg je gratis, deskundig en onafhankelijk advies. Heb je een laag inkomen, dan kunnen we je ook persoonlijk helpen. Bel gratis 0800-8020, of kom zonder afspraak langs in een van onze vestigingen. We zitten op meer dan 50 plekken, dus er is altijd een Juridisch Loket bij jou in de buurt. Wij verdienen geen geld met onze hulp. Als wij je niet zelf kunnen helpen, verwijzen we je door naar bijvoorbeeld een mediator of advocaat. Hun hulp is niet gratis, maar met een laag inkomen krijg je vaak korting. Dit heet een ‘toevoeging’. Op onze website www.juridischloket.nl vind je tips, stappenplannen, kant-en-klare voorbeeldbrieven en adviezen.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

127 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

51 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Juridisch loket gebeld voor zeer…

Juridisch loket gebeld voor zeer ingewikkelde zaak.Werd keurig te woord gestaan, door een receptioniste, die kundig samen met mij, mijn verhaal samen vatte in een kort verslag.Ik word terug gebeld. Ik was ongeduldig, belde na een week, kreeg een andere receptioniste, die eveneens kundig het verhaal van mij samen vatte,mij vroeg paar dagen geduld te hebben. Binnen 7 dagen, ben ik terug gebeld, met een bondig en goed antwoord. Waar ik iets mee kan. Ik was zeer blij met deze info en tips. Er zijn namelijk enorm veel bedrijven in de advocatuur die zodra je belt, beginnen te wapperen met abonnementen. Als je dan vraagt, maar wat kunt u nu daadwerkelijk voor mij betekenen krijg je geen antwoord. Helemaal sterk vind ik het, als dit soort bedrijven, zich negatief uitlaten, over het juridisch loket, alsof dit studenten zijn die van niks weten. Nou ik ben prima kundig geholpen.

17 de março de 2025

Resposta da Juridisch Loket

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door het Juridisch Loket! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Juridische Loket betekent welkom in HELL

Juridische Loket betekent welkom in het clubje van HELL

Bel je voor de eerste keer naar het Juridische loket. Je krijgt eerst een telefoniste een dame aan het lijn en die vergaart al jouw totale gegevens op zodat ze meer alles en op alles van je willen weten. een voorbeeld hiervan is familie je financieel en ook van je partner. Jouw onroerende goederen in Nederland en ook in het Buitenland. Ze onderzoeken je zelfs van top naar teen en zelfs kijken ze ook naar je dagelijkse leven. Jouw prive leven en die van jouw gezin valt in het handen van (overheid)Juridische loket. Hebben ze iets eraan en nuttigs dan pas gaan ze verder willen bekijken of ze wat voor jouw kunnen betekenen na hun beslissing meeste gevallen krijg je geen zomaar een jurist adviseur. Je krijgt niet zomaar Jurist adviseur ze willen jouw benarde situatie zo min mogelijk helpen en of de kosten zo laag mogelijk dekken zodat zij meer kan profiteren van andere partijen. Bij enerzijds schakelen ze voor jouw advocaat in mits als je genoeg geld hebt en of dat je laag inkomend hebt kunnen ze je echt niks betekenen dan ben je stuk afval die in prullenbak ingaat. Er zijn hoop dingen die niet correct zijn met zoals ander partij betaald flink geld aan datgene om de zaak te laten ontbinden en sluiten waardoor jouw zaak verdwijnt en of in doofpot ingestopt wordt. veel mensen worden naar Juridische Loket gestuurd en daar begint het jouw verhaal en eindigt in helse leven. echte hulp kan je van hen niet verwachten de kans is erg minimium.

17 de março de 2025

Resposta da Juridisch Loket

Het spijt ons te horen dat je het contact met ons als negatief hebt ervaren. Je feedback nemen we serieus. We helpen mensen met een laag inkomen persoonlijk, als je daar niet onder valt, verwijzen we je naar onze website, waar je veel informatie en voorbeeldbrieven kunt vinden.

We vragen daarom bij het eerste contact om wat persoonlijke gegevens om te kunnen bepalen of we je direct kunnen helpen en om je situatie goed in te schatten. Alles wat je met ons deelt, behandelen we vertrouwelijk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vandaag gebeld voor advies over een internationale consumenten vraag

Vandaag gebeld voor advies over een "redelijk eenvoudige vraag". De staccato toon van de dame aan de telefoon kwam buitengewoon onvriendelijk/neerbuigend over. Moest eerst door een hele vragenlijst heen waarbij zo ongeveer al m'n persoonlijke informatie werd opgevraagd, na 1 minuut aan de telefoon. En om te verifieren dat ik nu inderdaad "niet genoeg zou verdienen" om geholpen te worden, wordt je belastingopgave van 2jaar geleden! gecheckt. Zo'n intake en de verificatie zou toch echt wat klantgerichter en relevanter moeten kunnen.

10 de março de 2025

Resposta da Juridisch Loket

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je ervaring niet prettig was. We nemen je opmerkingen serieus en zullen kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen doen. Onze excuses voor het ongemak, en we hopen je de volgende keer beter te kunnen helpen.

Waardeloos

Waardeloos. Ben vrijwillig bewindvoerder en geen professional maar ik mag alleen maar mailen of op kantoor tijdens inloopspreekuur binnen wandelen en geen juridisch adviseur telefonisch spreken behalve wanneer de persoon waar ik bewind over voer erbij is. Echter die is wegens psychische redenen hier niet toe in staat... Op de email wordt minimaal traag en inhoudelijk slecht gereageerd en ik heb geen tijd een hele middag vrij te plannen om op een kantoor te zitten waardoor effectief het Juridisch Loket voor mij onbereikbaar is.

10 de março de 2025

Resposta da Juridisch Loket

Het spijt ons dat onze huidige dienstverlening niet aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen dat de huidige werkwijze niet ideaal voor je is en nemen je opmerkingen serieus. Echter hebben we op dit moment geen andere mogelijkheden die we kunnen aanbieden. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je snel verder te kunnen helpen.

waardeloze organisatie

wat een waardeloze organisatie is dit geworden zeg
betaald met ons belastinggeld
Heb je na 2 keer bellen niet de telefoon opgenomen dan vervalt je afspraak met een juridisch adviseur en kan je opnieuw een aanvraag doen
Ik had in Juni 2024 advies nodig van het juridisch loket
inmiddels is het februari 2025 en zit ik nog steeds met hetzelfde probleem als 9 maanden geleden
want ja ik kan moeilijk de hele dag naar mijn telefoon gaan staren in de hoop dat ik door een juridisch adviseur wordt gebeld
daardoor ben ik nog niet eens geholpen

mijn advies Ga langs op een kantoor telefonisch ben je gewoon een nummertje

24 de fevereiro de 2025

Resposta da Juridisch Loket

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We willen je graag verder helpen. Als je ons belt kun je aangeven op welke dagen je graag teruggebeld wilt worden of bezoek een van onze locaties tijdens de inloopspreekuren voor gratis juridisch advies. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je snel te kunnen helpen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sinds kort inkomstenafhankelijk of ze je…

Sinds kort inkomstenafhankelijk of ze je vragen kunnen beantwoorden! Maar snel opdoeken deze waardeloze instantie, dit is discriminatie.
En dat kunnen we niet gebruiken in ons al armzalige land!
Hardwerkende mensen sluit je op deze manier uit, daarbij werken jullie luie donders met een uitkering juist weer in de hand!

5 de fevereiro de 2025

Resposta da Juridisch Loket

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over onze dienstverlening. Voor juridisch advies kun je op onze website informatie, tips en voorbeeldbrieven vinden. Als je een laag inkomen hebt, kunnen wij je ook persoonlijk helpen. Het doel van deze maatregelen is om zoveel mogelijk mensen juridische hulp te bieden. We blijven werken aan manieren om zo goed mogelijk hulp te bieden aan iedereen en staan open voor je feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vanaf 07-01-2025 Bezig om een Advocaat…

Vanaf 07-01-2025 Bezig om een Advocaat te krijgen. Vanaf het Juridisch Loket krijg ik steeds lijstje mee met mogelijk beschikbare Advocaten, die niet terugbellen. Dan via de website moet ik maar weten over welk recht het gaat. Niemand belt terug of ze geven aan niet beschikbaar te zijn. Dan went ik me opnieuw tot het Juridisch loket. Dan zegt personeel dat ik recht heb op een advocaat en dat er wel een advocaat beschikbaar moet zijn. Misschien beter me best moet doen. Wat is Recht? Heb ik dat of denk ik dat te hebben? In zware tijden waarop ik er totaal niet meer uitkom. Kwetsbaar gekwetst verdrietig benadeelt. En niemand die helpt. Zelfs werkelijk als ik ga pushen helpt niet. Waarom zeggen die receptionisten steeds. Meneer rustig. Volgens mijn hebben ze nog nooit in nood gezeten. Wat is het nou? Beter me best doen? Of me niet druk maken want de straat heeft ook slaaplek? Betalen voor Recht. Iets waar we recht op hebben. Krom land. Denk niet meer dat het goed gaat komen. Geloof ook niet dat er nog meer uit het leven te halen valt. Een grote bende en rotzooi. Poppenkast dat over lijken gaat. Ik ga niet om mijn knieën voor hulp. Ben al diep gezonken. Dieper kan niet.

7 de janeiro de 2025

Resposta da Juridisch Loket

Het spijt ons te horen dat je zo'n slechte ervaring had. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer je het gevoel hebt dat je niet wordt gesteund. We vinden het jammer dat de communicatie en beschikbaarheid van advocaten niet naar verwachting waren.

Wij nemen jouw feedback serieus en willen je graag helpen om een oplossing te vinden, zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Zou je misschien nogmaals contact met ons willen opnemen, zodat we jouw situatie kunnen bekijken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Nutteloos bedrijf

Nutteloos bedrijf. Als je langs komt kan je minimaal 3 uur in de rij staan. Als je telefonisch contact wilt zeggen ze dat ze bellen. Maar ze bellen niet.
Als je vraagt of ze op dinsdag en donderdag kunnen bellen, bellen ze op vrijdag als je aan het werk bent. Volgens mij werken daar alleen verstandelijk beperkten.

30 de janeiro de 2025

Resposta da Juridisch Loket

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat lange wachttijden vervelend zijn. We proberen iedereen altijd zo goed en snel mogelijk te helpen, maar doordat de vragen van de mensen complex kunnen zijn, kan het gebeuren dat je soms wat langer moet wachten. We proberen onze dienstverlening altijd te verbeteren en we nemen je opmerkingen mee om ons proces te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat we je in de toekomst sneller en beter kunnen helpen.

Waardeloos

Vandaag contact gezocht voor een niet financiële vraag. Was redelijk snel aan de beurt maar moest eerst door de voorselectie heen. Na meerdere vragen juist beantwoordt te hebben komen zij met de cruciale vraag.
Of ik niet teveel verdiende. Helaas zat ik daar net boven dus werd ik niet geholpen terwijl zij het antwoord kunnen bevestigen.
Ga zo door. *thumps up*

3 de janeiro de 2025

Resposta da Juridisch Loket

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat we je niet konden helpen. Het klopt inderdaad dat voor persoonlijk advies voldaan moet worden aan een inkomensgrens. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar we raden je aan om een kijkje te nemen op onze website. Hier bieden we veel informatie die wellicht je vraag kan beantwoorden.

We hopen dat je daar verder mee geholpen kunt worden.

Oplichters

Oplichters. Ze laten je in de wacht staan en als je dan aan de beurt bent hangen ze gewoon op 15 minuten in de wacht die je gewoon moet betalen tegen 0,80ct per minuut.

Dus wel een rekening maar niemand gesproken. Echt top service van het juridisch loket!!

20 de dezembro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad. We willen graag verduidelijken dat het telefoonnummer van het Juridisch Loket volledig gratis is en dat er dus geen kosten verbonden zijn aan het bellen. Mochten er kosten in rekening zijn gebracht dan is het mogelijk dat je naar het verkeerde nummer hebt gebeld. Ons telefoonnummer is 0800-8020 (gratis)

Als je nog verdere hulp nodig hebt staan we graag voor je klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

G E W E L D I G !!!!!!

Ik ben gister geholpen door mevrouw B en Dhr N in opleiding van juridisch loket Maastricht.
Deze mensen hebben mij uitstekend geholpen!
En zou ik iedereen willen aanraden !

Dankjewel voor al jullie goede service een dikke 10!

12 de dezembro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We zullen je complimenten zeker doorgeven aan onze collega's in Maastricht. Bedankt voor je positieve feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Laatste maanden heb ik erg problemen

Laatste maanden heb ik erg problemen! Weet niet moet discriminatie noemen of …. ! Iedereen bij verwijst naar juridisch loket Rotterdam! Eerste afspraak ze luisterde niet wat ik zeg ! En ik was de onaardig ! Ze heeft naam van 5 advocaten aan mij gegeven die blijkbaar geen van werkte bij loket !
2de keer ze deed telefonisch zo vriendelijk dat ik in getrapt! Maar …. Zo wie zo ik heb 2 tel nummer van haar gekregen en ze zei als die niet aan nemen dan beter opgeven ! Ik heb gebeld en een jonge dame die secretaresse was zei onze advocaat is niet voor deze zaken waarom hebben ze …..!
Par dagen geleden . Met advice van gemeente nog een keer contact op genomen ! Tefonist heeft gevraagd gaat aan zelfde dossier? Heb ik gezegd ja ! En ze zei die is door onze adviseur behandeld en u hebt advice gekregen ! Kan ik niet door verbinden 👻😂
Leuk hè 👻
Ik vindt echt belachelijk deze alle help lukatie keringen alle me aan geld van de stadt en misschien helpen alleen eigen kanis of vrienden i ook f familie! Waaarom zo veel geld stadt betsld voor nix ! Waarom betal we n voor show ?
En ze zeggen sorry dat was toen ! Ik frag. Me af toen bedeling voor de Cristi’s ! Maar dat was paar weeks geleden ! Ik zou toe voegen mbt of maner. ? Ik heb ook in deze wereldwijde school af gemaakt ?
Jullie hebben geld mensen om brings en met een sorry als Maak een einde aan alles!je !

Sarbaze_Pir

3 de dezembro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Bedankt voor je bericht. We vinden het vervelend om te horen dat je een slechte ervaring had. Onze excuses hiervoor. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als je niet direct geholpen kunt worden. We doen altijd ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen en door te verwijzen. We nemen je feedback mee om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Waardeloos en tijdverspilling!

Waardeloos en tijdverspilling!
2x gebeld voor 1 simpele vraag en moest een heel traject met vragen doorlopen.
Uiteindelijk niet geholpen.
Ik kon beter gelijk Googlen.
Had me 20 minuten van mijn leven bespaard.

27 de novembro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en daarom moeten we aan het begin van het gesprek altijd een aantal vragen stellen. We blijven onze service verbeteren en we waarderen je feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

5 dagen voor niets naast de telefoon....

Ik werd aardig te woord gestaan door de telefoniste die een terugbelverzoek regelde en ik mocht daarvoor een dagdeel kiezen. Na 5 dagen naast de telefoon te hebben gezeten, wachtend op het telefoontje van het Juridisch Loket, werd ik NIET teruggebeld. Later bleek dat men mij op een ander dagdeel 2 keer had teruggebeld en zei men dat het kiezen van een dagdeel slechts een indicatie was. Waarom de mogelijkheid om een dagdeel te kiezen als ze precies het andere dagdeel kiezen om je terug te bellen. Ik weet dat zij het druk hebben, maar denken ze dat anderen niets te doen hebben?!! Vijf dagen voor niets naast de telefoon... en het was urgent en had daarna flinke consequenties!
Was het zo'n moeite geweest om even een mailtje te sturen voor een belafspraak met de dag/ uur die wel werkt? Dat scheelt de medewerker voor niets bellen en scheelt mij 5 dagen wachten in een kleine ruimte en aan huis gebonden. Recentelijk vroeg men mij weer een belafspraak te maken. Nee dus..

5 de fevereiro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

We vinden het jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met ons. We begrijpen dat het vervelend is om te wachten op een terugbelverzoek. Door drukte lukt het ons helaas niet altijd om terug te bellen op het door jou doorgegeven tijdstip. We zullen je feedback meenemen om onze service en communicatie te verbeteren. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Ongelofelijk!!

Het is dat ik niet minder dan één ster kan geven want dit was echt belabberd. dan zit je aan de telefoon dan beantwoord je alle vragen en dan wordt er na 8 - 9 minuten gewoon opgehangen vanuit het niets! een vrouw die sowieso al niet te verstaan was en dan aan jou gaat vragen wat zeg je wat zeg je zo slecht! heb ik het nog nooit meegemaakt. Je kan 0,0 hulp verwachten hiervandaan!!

29 de outubro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met ons. Dit is uiteraard niet de service die we nastreven. We nemen je feedback mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Indien je verdere juridische hulp nodig hebt, neem dan gerust opnieuw contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slecht. Waarom geen advies aan de telefoon?!

Waarom is het onmogelijk om telefonisch een jurist aan de telefoon te krijgen, bestaan die uberhaupt wel binnen het Juridisch Loket?

Zo ja, mensen kunnen extreem veel haast hebben bij een zaak en zo zou direct iemand via de telefoon spreken wel heel handig zijn anno 2024!

Erg teleurgesteld en zonde dat je moet wachten op een terugbelverzoek, in die tussentijd heb ik zoveel over de wet gelezen dat ik zelf een advocaat ben geworden en niemand meer nodig heb!

Walgelijk gewoon en in mijn optiek - net als de corrupte Nationale Ombudsman- een verlengstuk van de ROVERHEID.

Toevallig werd ik even gebeld door een jurist en ik vroeg deze meneer aan de telefoon wat hij van de zaak vond. Hij zei dat de overheidsorgaan weleens gelijk zou kunnen hebben. Twee dagen later bleek het onjuist te zijn en had ik het als ''leek'' (ik als advocaat in spe lol) aan het juiste eind te hebben, en deze ''jurist'' wist dus totaal niet waar hij het over had!

Lieve mensen, onze lieve Heer heeft ons verstand gegeven. Jij en ik kunnen dingen zelf oplossen, gewoon creatief zijn en de proble(e)m(en) zelf tegemoet gaan, of desnoods een stichting in uw buurt inschakelen.

Nationale Ombudsman, Juridisch Loket en al dat soort nonsens.. het is te mooi om waar te zijn!

En nog iets: wanneer je ziet dat je gelijk hebt, wilt men binnen de Nationale Ombudsman of Juridisch Loket liever niet dat je de r-overheid ongelijk geeft; iets met de slager keurt zijn eigen vlees!

3 de outubro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Het spijt ons dat je teleurgesteld bent over je ervaring met het Juridisch Loket. We begrijpen dat snelheid belangrijk is en doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen. We nemen je feedback mee en zullen blijven werken aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel.
Mijn partner is ziek geworden door haar werk, dat ze via een uitzendbureau deed, en bovendien financieel bedrogen door dat uitzendbureau tijdens haar ziekteperiode.
Ik ging naar het juridisch loket met een kopie van het arbeidscontract, om te zien welke mogelijkheden er zijn om het gemiste geld alsnog te kunnen ontvangen (geld wat we hard nodig hebben). Daar werd ik op kille wijze afgepoeierd door een onsympathieke dame, met het smoesje dat 'mijn partner dan zelf maar moest komen'.
Nu kon mijn partner niet aanwezig zijn, want ze was teruggegaan naar haar eigen land, omdat ze daar naar het ziekenhuis moest om de schade die ze hier in die baan opgelopen had te genezen (het is daar toch een stuk goedkoper dan hier). Omdat ze op dat moment in behandeling was kon ik haar niet bellen Bovendien, dat is toch ook geen bewijs dat zij het is? De wet is bovendien toch hetzelfde voor iedereen, en de vraag was niet over haar persoonlijk, maar over de juridische implicaties van het arbeidscontract, dat gelijk is voor alle werknemers die via dat uitzendbureau werken, en waarvan ik ter documentatie ook een kopie meegenomen had.
Het mocht niet baten, die onvriendelijke dame bleef maar mechanisch herhalen dat ze me niet kon (lees; 'niet wilde') helpen, en ik werd zelfs opgeroepen het gebouw te verlaten, terwijl ik me correct gedragen had, en alleen maar rustig en duidelijk verklaard had dat ik me niet zo maar laat afschepen. Haar andere collega was al net zo onsympathiek en onbehulpzaam tegen mij. Waardeloos!
Het kan je als burger zonder financiele buffer het gevoel geven totaal uitgeleverd te zijn in deze maatschappij, als je onrecht ondergaat en je je geen goede advocaat kunt veroorloven. Het juridisch loket wordt dan je laatste strohalm om alsnog je recht te kunnen halen. Maar helaas zijn ze daar tegenwoordig te lui om iets voor de burger in nood te willen doen, en schijnen ze het nogal hoog in hun bol te hebben.
Een aantal jaren geleden heb ik wel ooit een paar keer goede hulp van dat bureau ontvangen, maar toen werkten er vriendelijkere en competentere mensen. Het zal wel weer de bezuiniging zijn, dat ze de goede mensen niet meer kunnen betalen, omdat die elders beter terecht kunnen, en dan maar een aantal niveau's omlaag moeten gaan met wie ze daar kunnen aanstellen. Zoals het daar nu aan toe gaat, kan het net zo goed opgeheven worden, want de mentaliteit van de ploeg die er nu zit lijkt nergens op!

18 de setembro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Wat een vervelende ervaring voor u, onze excuses!
Kunt u laten weten op welke locatie u was en wanneer?

Classificada 1 em 5 estrelas

Absolute oplichting en verkeerde hulp

Absolute oplichting en verkeerde hulp!
Na 4 keer telefonisch contact te hebben gezocht nog steeds niet de juiste adviseur kunnen spreken. De ene telefoniste zegt dat we met 3 dagen terug worden gebeld, de andere telefoniste zegt weer een week, en vandaag kreeg ik te horen dat het nog 10 dagen kan duren. Gaat nergens over dit. Je kunt beter zelf een advocaat bellen en advies vragen want dit gaat nergens over.

9 de setembro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was. We proberen iedereen zo snel mogelijk terug te bellen, maar door drukte kan het soms langer duren. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en bieden hiervoor onze excuses aan. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren.

aanfluiting voor een hulpinstantie

Men was nauwelijks geinteresserd in de precaire situatie, onpersoonlijk op het botte af, gestresst, juridisch niet onderlegd, niet empathisch, constant op de tijd aan het letten, gevoelloos. Ben na een half uur met een nog veel slechter gevoel kunnen vertrekken.

13 de setembro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Wat vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring had bij ons. Excuses hiervoor en we zullen je feedback gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Advies gevraagd geregistreerd partnerschap

Ik had om advies gevraagd over een geregistreerd partnerschap vanwege een langdurige langeafstandsrelatie van alweer 2.5 jaar. Eerder probeerde ik al advies in te winnen bij de IND, maar zij wilden alleen informeren, niet adviseren. Aangezien het om de afdeling vreemdelingen naar Nederland gaat, zou het langer duren. Ik had een verzoek ingediend via een secretaresse en zou binnen drie weken worden teruggebeld. Uiteindelijk duurde het vijf (!) weken voordat ik werd gebeld, en dat gebeurde precies op de dagen waarvan ik had aangegeven niet beschikbaar te zijn. Vandaag heb ik weer gebeld en nu blijkt dat ik opnieuw drie weken moet wachten op een antwoord, omdat ik de eerdere oproepen gemist heb. Als ik dit had geweten had ik nooit bij het Juridisch Loket aangeklopt. Er is inmiddels zoveel tijd verstreken.. Daarnaast heb ik nooit eerder zulke prehistorische dienstverlening ervaren. Ik zou in ieder geval adviseren: bel er niet naartoe het is zonde van je tijd en energie :( p.s. als iemand anders mij kan helpen die dit leest graag. Ik heb hulp nodig want ik kom er zelf niet uit en ik word er verdrietig van.

10 de setembro de 2024

Resposta da Juridisch Loket

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. Het spijt ons te horen dat het zo lang heeft geduurd voordat je bent teruggebeld. We begrijpen dat dit vervelend is. We proberen iedereen altijd zo snel mogelijk terug te bellen op de aangegeven tijdstippen. Helaas lukt dit niet altijd. We nemen de feedback mee om onze dienstverlening te verbeteren.