Mols Linien Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kæmpe joke at man køber en dyr blueclass billet for at få ro men der placeres skrigende børn omkring en alligevel. Endnu større joke er det ikke står man ikke må medbringe en allergi hund på sin 950 k... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

jeg har skrevet flere gang og sendt billeder , det er møg beskidt rundt omkring , når du slår et klap bord ned er der tit gl rester fra ketchup ,remolade og div på og sidder du op ad vindues karmene e... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Lad mig starte med at sige at se de to stjerner er fem stjerner for booking, check-in og dét at vi kom i land, minus tre stjerner for Danmarks ringeste pomfritter og pølser. At man ikke lave bare én... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Efter behagelig sejltur, idag kl 08.20 fra Odden. Knækkede filmen. Da vi kom ned til bilen, holdt på 2 dæk, da var vores, nyvanskere bilen helt hvid af havsalt. Medarbejderen vi talte med var ikke de... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

38 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Altid ret ringe

WIFI nærmest ikke eksisterende, vanvittige priser for overfart og sidst men ikke mindst er rengøring meget mangelfuld. Eneste grund til at jeg benytter denne færge er, at jeg bor tæt ved Odden og har ofte arbejdsopgaver i Aarhus. Så jeg sejler 1 til 2 gange om ugen, så jeg ved hvad jeg taler om. Når man ser på alle de anmeldelser med kun 1 stjerne, begriber jeg ikke at der ikke gøres mere for at imødekomme passagererne. Men det kommer nok, når der kommer endnu en broforbindelse

2 de novembro de 2023

Manglende kundeservice

Jeg kunne ikke anvende min billet og ville i stedet flytte den 2 md frem. Man må så kun flytte 1 md af gangen, så efter at have talt med kundeservice som venligt forslog mig at jeg kunne prøve at sælge min billet til en anden (service????) måtte jeg betale 100 kr for at flytte den 1 md frem og skulle nu til at ændre den den den resterende måned frem. Det fortalte jeg til kundeservice. Nu forsøger jer at flytte den og det kan ikke lade sig gøre. Så nu har jeg både tabt billetten og de 100 kr i ombookningsgebyr + billetten ud i tid er blevet dyrere. L….selskab!

28 de outubro de 2023

Fast track virker ikke

Tjekkede ind online da man ifølge molslinien kunne køre hurtigt igennem deres slusesystem uden at skulle anvende deres tryk skærme og indtaste informationer. Det virkede selvfølgelig ikke og skulle stadig indtaste alting. “Fast Track” banen som vi fik adgang til var også den sidste bane der fik lov at køre ombord så ingen pladser på færgen da vi var sidst. Elendigt service design og eksekvering på børnehave niveau. Komplette amatører

16 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstrem dyr parkering og ingen offentligt transport

Hej,

Jeg ville prøve at være “grøn” og økonomisk.

Da jeg blot selv skulle til Århus 1 dag med overnatning, valgte jeg, at istedet for at køre over Fyn, så kører til Odden og tage færgen.

1) 450 kroner for at parkere bilen på en tom og øde parkeringsplads ved færgen 😳😤
2) ingen mulighed for offentligt transport fra færgelejet i Århus 😫😤 - Taxa til Århus Centrum 250 kroner.

Næste gang tager jeg bilen og broen over Fyn.

Combardo……. nej tak 😕
Jan

16 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Efter at have siddet og ventet 40 min i…

Efter at have siddet og ventet 40 min i telefonen for at få hjælp til bestilling af billetter t/r får man at vide at, billetter til Molslinien skal bestilles online og at man ikke får hjælp til dette da prisen så ville være højere, for øvrigt var jeg velkommen til at ringe til en anden medarbejder og at ventetiden igen ville være 40 min. - Tak for ingenting Molslinien.

3 de outubro de 2023

Musik!!!

Nu må i simpelthen se at få slukket for den KOMBARDOSANG!! Det kraftedme træls at høre på hver gang!!!!!!! STOP!!!!!!!!

30 de setembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

2 stjerner for overfarten og absolut 0…

2 stjerner for overfarten og absolut 0 stjerner for deres café ved navn Baristas.
Jeg anser en Barista for en person der ved noget om kaffe, forstår at indstille en kaffekværn korrekt, ikke brænder mælken på osv.
så at kalde en café for Baristas, når medarbejderne ikke har nogen idé om hvad de arbejder med, er i sig selv lidt en hån mod kunden.
At tage rigtig mange penge for en kaffe hvor vandet er sprøjtet igennem på 17 sekunder og altså langt fra de 25-30 sekunder man normalt ville sige at en espresso skal løbe på, og i øvrigt brænde mælken af, ved at varme den op til omkring de 80 grader, er kun en endnu større hån mod os kunder, og den pris man tager for et så dårligt produkt.
De flotte ord der bliver sagt i højtalerne mht caféen kan kun betegnes som vildledning, hvis man ved bare det mindste om kaffe.
Produktet er så skidt, at en ordentlig fuldautomatisk maskine kunne levere et bedre job, end folkene bag disken.

Tror ikke nogen af os ville acceptere en halvbagt kage - men når det kommer til kaffe, er det utroligt hvad I slipper afsted med.

Det har været konsekvent på alle mine ture, at kaffen løber på mellem 17-19 sek, og man fristes derfor til at tro, at I forsøger at spare tid, for at kunne behandle flere kunder, og derved, tjene flere penge, på et produkt i bevidst levere ufærdigt.

Behøver jeg nævne den brændte mælk igen?

I dag sagde jeg fra, og begge ansatte udstillede deres egen uvidenhed med deres svar.

Den ene - kaffe skal løbe på mellem 20 og 30 sek.
hvilket man jo su undre sig over, når den stadig løber på 17 sek.

Den anden medarbejder.

Men den smager stadig godt, svare hun.

Men nej - kaffen er rigtig skidt.

14 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle til Sjælland og hente en…

Jeg skulle til Sjælland og hente en hundehvalp, ud og hjem samme dag.
Fik en god morgen komplet på turen over.
Venligt og serviceminded personale.

Hjemturen gik ud over mine forventninger. Der var "fuldt hus" på færgen, og da vi kom op fra bildækket kunne vi ikke finde siddeplads, og hunde skulle være i den bagerste del af færgen.
Vi spurgte et meget serviceminded personale om hjælp, og de spurgte pænt andre rejsende, om de kunne flytte til blue lounge, så vi kunne sidde ned.
Det er service, super oplevelse

10 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Lidt en træls oplevelse på bildækket

Lidt en træls oplevelse på bildækket, skulle holde så tæt at vi ikke kunne bruge bildøren af bag og da vi havde 2 ældre på bagsædet blev det meget vanskeligt og derefter blev vi nød til at tørre alle biler af for at komme hen til trappen pga de skulle holde så tæt.

10 de setembro de 2023

Manglende kundeservice

Efter aftale med BroBizz bliver jeg viderestillet til jer, da vores BroBizz er gået tabt i posten og der er en ny på vej til os.

Vi skulle forhører os om det er muligt at vi kommer over med vores nummerplade så vi stadigvæk bruger af de færgebilletter vi har.

Der kommer en dame i røret (der glemmer at præsenterer sig) jeg stiller mit spørgsmål, men inden jeg er færdig med at spørge bliver jeg afbrudt og får af vide at det kunne der ikke blive tale om og så var det ellers farvel og tak…

Mit spørgsmål til jer er:
Ordet samarbejde og kundeservice er det fremmedord for jer?

Det hedder sig at i skal arbejde sammen med BroBizz men det gør i da bestemt ikke kan jeg høre, hold da nu op.

6 de setembro de 2023

Jeres app stinker

Jeres app stinker.

Trykker man på rediger navn, så lukker appen ned. Jeg har forsøgt i en halv time nu at bestille billetter over appen, og når jeg swiper for at betale får man også bare fejl.

Så pt nægter i at tage imod 1200,-, så vi må tage broen :))

Man bliver virkelig ærgerlig både over prisen og brugervenligheden, Molslinjen. Ikke nok med prisen er helt vanvittig, men når man træffer beslutningen om at købe, så skal man slås med jeres app over at betale.

10 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais