Sämsta försäkringsbolaget och bedrar kunder, hyrde en bil som tidigare var skadad och det syns även på tidigare bilder innan hyresperioden som jag sedan fick stå skyldig för och betala 10000kr för någ... Ver mais
Kontaktat deras kundtjänst via formuläret 5 gånger. Efter en månad har jag inte fått något svar alls. I telefonkön kan man stå för alltid. Du får heller inte reda på vilken plats i kön man har.
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fått. Ärendet hanterades professionellt och smidigt från början till slut. Jag fick tydlig information och ett bra bemötande under hela processen. Rekommenderar ve... Ver mais
STOR VARNING ⚠️ ‼️ Drar ut på processen, ett skadegörelseärende har hållit på i över 1,5 år och är fortfarande inte löst! Deras personal letar efter oväsentliga detaljer och är inte trevliga i tone... Ver mais
Försäkringar, on demand. Omocom är ett svenskt försäkrings- och insurtechbolag som distribuerar API-baserade och sömlösa försäkringar. Omocom jobbar med plattformar som strävar efter att öka användandet av befintliga resurser, för en mer hållbar framtid.
Birkagatan 1, 11336, Stockholm, Suécia
Respondeu a 86% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder

Resposta da Omocom
Omocom erbjuder en värdelös försäkring som ändå inte gäller om ditt uthyrda objekt via hygglo går sönder vid normal uthyrning.
Såvida inte hyrestagaren tappat/slagit i din maskin, enbart en drullehändelse för då gäller tydligen försäkringen.
Inte lätt att få sin hyrestagare att erkänna om din maskin hanterats felaktigt/tappats/slagit i etc.

Resposta da Omocom
Snabb hanläggning, bra bemötande! Riktigt bra :)

Resposta da Omocom
Mycket bra försäkringsbolag.Som hjälpt mig mycket.Och snabb återkoppling.

Resposta da Omocom
I will always insure my moves from now on. I paid 89sek for 10,000 coverage. Sure enough they damaged something in the move and with very little work, I was reimbursed for the repair. Don't take a chance. You're not always using professional movers!!!!!

Resposta da Omocom
Köpte en soffa som transporterades med TipTapp. Transportören skapar så stora skador i soffan så att det är revor i tyget och på hörn.
Svaret från Omocom: Försäkringen kan ge ersättning med 20% då det inte är någon större skada som påverkar funktionen.

Resposta da Omocom
Jätte bra utmärkt arbete och snabb svar på frågor och ärendet lika till

Resposta da Omocom
Försäkringen avskriver sig från allt. När skadan väl är framme så finns det ingen hjälp att få. Under all kritik! Min vanliga försäkring skulle täckt skadan, men inte vid uthyrning. Omocom täcker inte skadan. I mitten står jag tydligen oförsäkrad.

Resposta da Omocom
Riktigt usel firma. Ingen verklighets anknyttning.

Resposta da Omocom
Totalt usla. Kräver underlag som inte framgår av avtal. När jag ber om var det står i avtalet får jag en text där det inte alls framgår.
Uppdatering: Återigen har Omocom hänvisat, se nedan, till en del i avtalet där det inte framgår överhuvudtaget att en kund måste uppsöka en reparatör. Jag har svarat på alla frågor de har ställt och redovisat alla omständigheter. Som sagt varnar jag alla för detta bolag.

Resposta da Omocom
Hade problem med en vara jag köpte från blocket, Omocom tog hand om mig otroligt bra och löste mitt problem snabbt och proffsigt. 100% positiv upplevelse av Omocom!

Resposta da Omocom
Skrämmande lurendrejeri. Ersätter inte enligt utlovade villkor som förmedlats via Blocket.
Håll er borta.

Resposta da Omocom
Snabb handläggning av skadeanmälan och utbetalning för skadan.

Resposta da Omocom
Jag har fått skador som Omocom inte bedömer som tillräckliga för att utge ersättning. En totalt nedskitad lägenhet går säkert att hyra ut ostädad till någon desperat person, men inte till en vanlig hyresnivå, men detta förstår inte Omocom, så Blocket Qasa borde byta försäkringsbolag om de vill hyra ut lägenheter fortsättningsvis. Men jag ger upp nu !

Resposta da Omocom
Dålig hantering av ärende som gäller köp av mobiltelefon via blocket. Visade sig att kameran var trasig i efterhand och blev otroligt många diskutioner med Omocom ang detta. Tog lång tid att få svar, diskutioner i 3 dagar och fortfarande inget givet svar. Sedan kom helgen, därefter på Måndag kom äntligen ett svar och då att jag måste betala reparationen själv först för att sedan skicka in kvitto på detta och därefter få ut en betalningslänk. Detta kunde man väl talat om från första början istället för flertal diskutioner innan detta läggs fram. Tycker absolut inte en försäkring på en vara ska gå till såhär. Inget smidigt sätt alls, så försäkring via Omocom blir det dessvärre inte framöver om dom inte styr upp detta.

Resposta da Omocom
Man flyttar fokus helt från det "försäkrade" objektet till att börja rota i folks relationer. Som de flesta försäkringsbolag - Skräp!
Uppdatering på ert svar:
Då kanske ni kan fråga efter ett sådant intyg istället göra slagningar på Google vem som är skriven var, med vem.
Tips! Ni som känner er trygga med denna försäkring via Hygglo tänk om då den absolut aldrig gäller!

Resposta da Omocom
Köpte ett grafikkort på blocket.se det var trasigt vid leverans. Kontaktade Omocom fick ersättning för reparation av grafikkortet. Snabb hantering av mitt ärende då det var fel på produkten vid leverans. Smidig utbetalning och väldigt trevliga hjälpsamma handläggare.

Resposta da Omocom
ja, hanteringen är nog så som man kan förvänta sig av ett dåligt försäkringsbolag... låt bli att köpa försäkringen hos de. om du nu kan välja.

Resposta da Omocom
Värdelöst försäkringsbolag annonserar lögner och lovar 14 dagars extra försäkring för begagnade Blocket använde elektronik. Efter du har betalat och när du frågar efter din försäkring kommer de att fråga dig om de normala 24 timmarna Blocket “reklamera ditt köp till säljaren”.
Varför skulle någon betala för extra försäkring 14 dagar om jag i slutändan fortfarande behöver Blocket 24 timmar klaga .. löjligt!!
Mitt råd till alla, fall inte för denna bluff och betala för denna värdelösa extraförsäkring. Totalt slöseri med pengar.

Resposta da Omocom
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.