Safekid Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Had Safekid Rocket 4G watch three years: - GPS highly inaccurate, slow to update and occasionally placed our son in other countries at random - regular problems with charging culminating in the... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hade först modellen superwatch som höll i några månader och fungerade ganska bra tills min son tappade den och skärmen gick sönder. Såklart gick den inte att laga utan fick svaret att det bara var m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte en Safekid Zenit till sjuåringen för att kunna veta var hen är och att hen kan ringa hem och vi till hen. Problem från start. GPS- funktionen visade fel, det du funkade ok att ringa men krångli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vilken fantastisk service och snabb hantering av mitt ärende. Fick dessutom mer hjälp än vad min försäkring täckte. Kan stort rekommenderar inköp av produkter hos Safekid. Produkter som är så himla br... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

En Safekid GPS klocka för barn är perfekt som barnets första mobiltelefon när ni vill kunna nå varandra.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

158 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 65% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Klockan fungerar inte utomlands

Köp inte deras klockor. Fungerar inte utomlands. Läs på deras hemsida, deras FAQ om hur omständigt det är att använda deras klockor utomlands. Det räcker du åker till Danmark eller Norge. Min sons klocka fungerade inte i varken Norge eller Danmark och SAFEKID och Verbal kunde inte lösa problemet.

8 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag hade en klocka super nova som inte…

Jag hade en klocka super nova som inte gick att ringa eller ta emot samtal,, efter att ha tagit kontakt med safekid så behövdes en uppdatering på klockan pga släckning av 2 och 3G nätet, så nu funkar klockan klockrent och grabben är nöjd,, dom bjöd på nytt skärmskydd och en uppfräschning av klockan

Niklas på safekid all creed rill dig
10 av 10⭐️

7 de janeiro de 2026

Jag köpte Seniorklockan XL17 i början av 2024

Jag köpte Seniorklockan XL17 i början av 2024. Nu i höstas slutade den att fungera. Tog kontakt med kundtjänst. De ville att jag skulle skicka klockan till dem så att de kunde se vad som var fel. Jag paketerade klockan invirad i bubbelplast i en hård kartong. Jag fick svarat att paketet hade gått sönder i frakten. Och att de skyllde på att jag hade paketerat för dåligt. Och därför kunde de inte göra något. Jag tycker det var postens fel att paketet gick sönder. De skickar tillbaka den trasiga klockan så jag får se.

17 de dezembro de 2025

hej

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen att det här känns både ledsamt och frustrerande – särskilt när man skickar in en produkt i hopp om att få hjälp.

När en produkt skickas in till oss för service ligger tyvärr ansvaret för paketeringen på avsändaren. Om en försändelse skadas under transporten och det bedöms att emballaget inte har varit tillräckligt för att skydda produkten, kan vi dessvärre inte ta ansvar för skadan som uppstått under frakten. Det är transportören som hanterar försändelsen, och vi har ingen möjlighet att påverka hur paketet behandlas på vägen till oss.

Med det sagt vill vi understryka att vi verkligen försöker hjälpa våra kunder så långt det är möjligt, och vi beklagar att detta drabbat dig. Vi förstår att det är tråkigt när något sådant här händer, även om det ligger utanför vårt ansvar.

Om du har frågor eller vill fortsätta dialogen är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, så ser vi gärna om det finns något mer vi kan göra för att hjälpa dig vidare.

Kundtjänst Safekid

Classificada 1 em 5 estrelas

Navigon-GPS:en ger inte exakta…

Navigon-GPS:en ger inte exakta positioner, vilket gör att den inte fungerar som den ska. Känns som bortkastade pengar – riktigt besviken!

4 de dezembro de 2025

Resposta da Safekid

hej, klockan ger inte exakta positioner. Sen är det beroende på modell, vart klockan befinner sig mm. Om du har fortsatta problem, kontakta vår kundtjänst, så kan vår support undersöka den åt dig, ifall det skulle vara fel på just din klocka.
se www.safekid.se/kontakt för support.

Classificada 1 em 5 estrelas

Klockan kopplar inte fram samtal

Klockan kopplar inte fram samtal. Fungerar att ringa varannan gång. Stänger ned samtal efter 1 minut. Ger ett billigt och Temuliknande intryck.

Skräp.

13 de novembro de 2025

Hej Anders

Din klocka kan behöva felsökas, och vår kundtjänst hjälper dig vidare.

Dock kan vi inte se att vi har något ärende registrerat hos oss gällande din klocka än.

Kontakta oss på safekid.se/kontakt/ så kommer vår kundtjänst och support att hjälpa dig med din klocka.

Classificada 2 em 5 estrelas

Riktigt dålig GPS den stämmer inte…

Riktigt dålig GPS den stämmer inte alls. Batteriet tar slut fort trots ingen användning. Köpte två st till mina barn, ångrar köpet om det ska vara såhär.

5 de novembro de 2025

Resposta da Safekid

Vad tråkigt att höra att GPS:en och batteriet inte fungerar som de ska. Det låter som att något kan vara fel på klockorna, och vi hjälper dig självklart att undersöka det närmare.

Kontakta gärna vår support så kollar vi på det och ser till att du får hjälp med en lösning.
www.safekid.se/kontakt/

Skräp

Fungerar inte trots byte 2 gånger . Gps visar flera mil fel, dålig mottagning på samtal, dålig respons på pekskärm. Hittar inget positivt med klockan, känner mig bara grundlurad.

4 de novembro de 2025

Hej Göran
Vi kan inte finna något ärende hos oss på ditt namn. Vi hjälper dig gärna vidare med din klocka och GPS problem. Kontakta vår kundtjänst på safekid.se/kontakt/

Classificada 1 em 5 estrelas

Spårning fungerar inte alls!

Jag har köpt fem eller sex stycken Nova- klockor och jag kan garantera att GPS- funktionen inte fungerar, inte spårning eller säkerhetzoner överhuvudtaget. Den kan visa någon position då och då men bara ungefärlig och det går inte att följa barnets färd i realtid. Det var en en jätteviktig funktion för oss när vi valde klockor så det känns väldig tråkigt. De är också väldigt ömtåliga och blir oanvändbara vid minsta spricka i skärmen, detta trots skärmskydd. Den funkar att ringa till och från och det går att sätta påminnelse-larm. Det går även att ställa in skolläge.

3 de novembro de 2025

Hej Lena

Vi förstår hur viktigt det är att GPS- och spårningsfunktionen fungerar som den ska, särskilt när det handlar om trygghet. Dock är den aldrig helt exakt.

Vi vill gärna undersöka klockan och se varför det inte fungerar på din klocka. Det kan röra sig om ett fel på just din enhet. Hör gärna av dig till vår support så hjälper vi dig vidare.

www.safekid.se/support/

Ångra att vi köpte den

Klockan fungerar otroligt dåligt med gps funktionen vart man befinner sig ej ens i samma stad ibland. Dåligt batteri tid inte ens en dag håller den, blir överhettad och klockan känns varm och obekväm. Ångrar att vi köpte en känns ej tryggt.

1 de novembro de 2025

Resposta da Safekid

Tack för att du delar din upplevelse – det låter som att klockan inte fungerar som den ska. Vi vill gärna hjälpa dig att undersöka vad som kan vara fel.

Om GPS:en inte får korrekt uppkoppling kan det påverka både positioneringen och batteritiden, så vi vill gärna ta en titt på din klocka för att se vad som händer. Hör gärna av dig till vår support så hjälper vi dig vidare och ser till att du får en fungerande klocka.

Kontakta vår kundtjänst på www.safekid.se/support/

Classificada 1 em 5 estrelas

Otroligt dålig hållbarhet på skärmen

Har tyckt att klockan och appen fungerar ok, även om GPS uppdaterar väldigt opålitligt ibland.
MEN, skärmen är ungefär lika tålig som på en iPhone (inte "en mobiltelefon", de flesta tål trots allt mer). Tappad från en sjuårings midje/brösthöjdhöjd, med skärmskydd på, och ändå helt krossad. Visst, man ska inte tappa telefoner och liknande men klockan riktar sig ju mot yngre barn och borde tåla mer än så.
De ber en också höra av sig via support, se svaret, men det är inget de sedan svarar på.

30 de setembro de 2025

Resposta da Safekid

Hej, och tack för din recension. Vi förstår din besvikelse över att skärmen gick sönder. Våra klockor har en känslig skärm som exempelvis en iPhone, och därför behöver klockan hanteras med samma försiktighet.

Vi rekommenderar alltid användning av både skärmskydd och armband som sitter ordentligt för att minimera risken vid fall.

Hör gärna av dig till vår support så kan vi se vilka lösningar som finns för dig.

// Safekid

UPPDATERING
Vi hittade nu ditt svar till oss, det hade hamnat i vår spam korg, därav sent svar tillbaka till dig.

För kontakt, använd www.safekid.se/kontakt/ där våra ärende formulär finns.

Verkligen bra service

Verkligen bra service. Skärmen slutade fungera helt svart, skickade in den till SAFEKID och fick snabb återkoppling. Klockan kom tillbaka med bytt skärm på några dagar. Excellent!

25 de setembro de 2025

Mycket nöjd

Jag fick klockan inför sommar. Funkat bra från början även på semester i Europa på flera länder. Sen började klockan att inte fungera som det ska. Kontaktade support, de svarade snabbt, skickade klockan in till de på ett smidigt sätt. De bedömde att klockan var fel och jag fick en ny klocka direkt dagen efter till posten. Supernöjd. Snabbt lösning. Ej krångel.

1 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte en Safekid Zenit klocka till min…

Köpte en Safekid Zenit klocka till min dotter i 7års present som höll i två månader. Hon tappade den i asfalten och efter det blev skärmen helt knäpp och svarta ränder/fläckar uppstod så man inte ser vad som står i menyn! Skärmen är hel o fin men enligt supporten på Safekid så har klockan väldigt känslig elektronik i sig och tål inte ett tapp i golvet. Nej fyfaan va dålig och det är en dyr barnklocka som man tror ska va välbyggd och mindre känslig!
Köpte klockan med abonnemang hos Bredband 2 och garanti ingick men inte mot en sådan här skada tydligen då man i efterhand skulle tecknat en drulleförsäkring hos Safekid vilket Bredband 2 inte tipsar om! Jag blev istället erbjuden att byta ut enheten för 800kr. De blir nej tack för samma sak kommer garanterat att uppstå igen. En helt värdelös barnklocka helt enkelt som jag inte rekommenderar någon att köpa även om man tecknar drulleförsäkring! Barnen hinner ju inte använda dem om Safekid ska skicka ut nya enheter var och varannan månad 😴

6 de setembro de 2025

Hej Niklas

Att tappa en klocka i golvet kan leda till att displayen spricker, precis som när en mobiltelefon tappas i asfalten och glaset går sönder.
Därför är det viktigt att hantera klockan varsamt, på samma sätt som man gör med en mobil eller annan klocka.

Vi har låtit vår tekniker granska ditt ärende, och tekniker rekommenderar att vi byter ut din klocka mot en ny.
Samtidigt vill vi gärna ta emot din trasiga klocka för att undersöka den närmare och se om vi kan hitta en bakomliggande orsak till skadan.

Om detta låter som en bra lösning skickar vi gärna en ny klocka tillsammans med en returpåse, så att du enkelt kan returnera din nuvarande klocka.

Vänligen svara i vårt pågående ärende.

Safekid

Classificada 1 em 5 estrelas

GPS och trygghetszon fungerar inte som utlovat

GPS och trygghetszon fungerar inte som utlovat.
Klockan marknadsförs med GPS och trygghetszon som viktiga funktioner, men i praktiken fungerar de mycket bristfälligt. Felmarginalen är ibland upp till 10 km och vi får slumpmässiga notiser flera gånger i veckan om att vårt barn lämnat trygghetszonen, trots att det inte stämmer.

När jag kontaktade kundservice fick jag ingen bra lösning, utan i stället en genomgång av hur GPS fungerar. De kunde inte förklara varför andra GPS-enheter inte har samma problem. Dessutom hänvisar de till återförsäljaren Hallon för marknadsföringen, trots att Safekid själva på sin hemsida och Instagram profilerar klockan som en “GPS-klocka med trygghetszon”. Deras lösning till detta problem är att barnet måste vara i rörelse och att man behöver gå in och uppdatera det flera gånger tills den visar rätt.

Hade det framgått tydligt att dessa funktioner har så hög felmarginal och att man måste ta sådana actions hade jag aldrig köpt produkten.

Update: Efter mycket om och men så skyller de ifrån sig till återförsäljaren gällande marknadsföringen och bett om att jag ska inkomma med information för retursedel där de ska testa klockans gps.
Om det vore så att klockan behöver vara i konstant rörelse och att man ska sitta och uppdatera gps kartan flera gånger så är det enormt dålig teknik man valt att använda jämfört med Xplora, mobiltelefoner och bilar.

2 de setembro de 2025

Resposta da Safekid

Tack för din recension. Vi har ett pågående ärende med dig och för att kunna gå vidare behöver vi ta in klockan för undersökning och testning. Det är ett viktigt steg för att kunna utvärdera vad som orsakar problemet och ge dig en korrekt lösning.

Vi vill självklart att klockan ska fungera som förväntat och därför hoppas vi att du skickar in den till oss så att vi kan undersöka den vidare.

Safekid

Classificada 1 em 5 estrelas

Klockan fungerar inte som man uppgivet…

Klockan fungerar inte som man uppgivet fladdrar mellan gps och wifi hoppar än hit och än dit man kan absolut inte lita en sekund på klockans position taotalt värdelös och fruktansvärt dyr i det förhållande att man inte kan lita på var den är skitkass

26 de julho de 2025

Hej Hans Åke,

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd.

Utifrån din beskrivning låter det som att vissa inställningar kan behöva justeras. En annan möjlig förklaring är att klockan använder olika metoder för positionering – GPS, WiFi och LBS.
Det verkar som att du ibland får en WiFi-position när du kontrollerar läget. Kartan i appen kan också visa olika positioner beroende på vilken mobiltäckning klockans abonnemang har vid tillfället.

Du kan även testa att manuellt positionera klockan för att få fram den aktuella platsen.

Vi hittar inget tidigare ärende från dig om detta problem. Hör gärna av dig med ditt ordernummer via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig givetvis att gå igenom inställningarna och svarar på eventuella fler frågor.

Teamet på Safekid

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag vill understryka att denna klocka inte håller måttet…

Jag vill understryka att denna klocka hämtades ut via abonnemang på 3.
3 månader, sen samma strul som många andra beskriver med skärmen. Knappen slutar fungera och klockan går endast att ringa till eftersom skärmen bara kan väckas med laddaren i. 3 lämnar inga garantier och vill inte ens hjälpa att reklamera.

12 de junho de 2025

Resposta da Safekid

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att du har haft problem med klockan. Vi vill gärna förtydliga att det finns garanti på våra produkter och att du alltid är välkommen att kontakta oss direkt på Safekid för support och hjälp – oavsett om klockan är köpt via en återförsäljare som Tre.

Vi har förståelse för att det är frustrerande när något inte fungerar som det ska, och vi hjälper gärna till att felsöka eller ta emot en reklamation om det behövs.

Vänligen kontakta vår support via support@safekid.se eller genom vår hemsida, så ser vi till att du får den hjälp du behöver.

Safekid Supportteam

Classificada 3 em 5 estrelas

Har inte alls levt upp till…

Har inte alls levt upp till förväntningarna.. ljudnivån på samtal går inte att ändra, upplever den seg i användningen och lite okänslig display, uppdaterar platsen dåligt. Har en gratis app på telefonen som funkar bättre. Man har ju lite förhoppningar när man Köper en klocka för hög peng.

18 de junho de 2025

Resposta da Safekid

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension. Vi är ledsna att höra att klockan inte levt upp till dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill gärna undersöka varför platsuppdateringen inte fungerar som förväntat – det kan ofta bero på inställningar eller specifika omständigheter kring t.ex. täckning eller mobilabonnemang.

Vår support finns här för att hjälpa dig med detta, och vi hjälper dig gärna att optimera inställningarna för att förbättra upplevelsen. Du är varmt välkommen att kontakta oss på support@safekid.se eller via vår hemsida.

Tack igen för din feedback – den hjälper oss att bli bättre.

Team Safekid

Classificada 2 em 5 estrelas

Omöjligt att kontakta supporten

Jag köpte en klocka, NOVA v2, till mitt barn, 8 april 2025. Klockan kom fram utan problem, men när vi började använda den visade det sig att positioneringen inte fungerar. WiFi-lokaliseringen fungerar ibland, GPS:en nästan aldrig. Upprepade försök att kontakta SafeKid via formulären på deras webbplats har inte givit några resultat. Det finns ett telefonnummer till support på webbplatsen, men det visar sig att det bara går till en telefonsvarare som berättar att det inte finns någon telefonsupport och hänvisar till webbformuläret.
---
Uppdatering: Efter mitt kritiska inlägg här på Trustpilot fick jag kontakt med Safekid, och de skickade mig en ny klocka som fungerar. I mina självkritiska stunder funderar jag på om jag kanske gjorde något fel när jag försökte kontakta Safekid via deras webbformulär. Men inte två gånger, för så dålig är jag inte på att använda webben. (Jag är systemutvecklare, har använt Internet sedan 1993, och beställer ofta saker på webben.) Jag vet inte om de har satt i system att ignorera frågor från kunder eller om de bara har någonslags bugg i sitt webbformulär, men i resultatet är alldeles oavsett att deras kundservice är orimligt svår att kontakta. Därför sätter jag lågt betyg. Men, det är värt att poängtera att till slut fick en ny klocka som fungerar.

27 de maio de 2025

Hej Magnus,

Tack för att du tog dig tid att uppdatera din recension och beskriva din upplevelse i detalj. Vi är glada att den nya klockan fungerar som den ska, men beklagar samtidigt att det krävdes så mycket för att få kontakt med oss.

Det är förstås inte acceptabelt att du inte nådde fram via vårt formulär – vi tar detta på största allvar och kommer att se över både teknik och rutiner för att undvika liknande situationer i framtiden.

Vi uppskattar din ärlighet och förståelse, och hoppas att du och ditt barn nu får nytta och glädje av klockan. Skulle du behöva hjälp framöver är du alltid välkommen att kontakta oss direkt på support@safekid.se.

---------------

Uppdatering:
Vi har bett om dina uppgifter här på Trustpilot nu så att vi kan hantera ärendet på bästa sätt.

Uppdatering 2:
Vi har hittat dig som kund hos oss men tyvärr inget ärende registrerat på det ordernummret eller din mail.

Tidigare svar baserades på ett liknande ärende som du beskrev som också hette Magnus. Och supporten blandade då ihop det. Så tyvärr verkar det som att vi ej har något ärende hos oss från dig på det ordernr.

Du får gärna skicka in ett ärende igen till oss eller direkt på epost till support@safekid.se så tar vi hand det.

Vi ber om ursäkt för det inträffade.
Fredrik // Team Safekid

-----

Hej

Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med både produkten och kontakten med vår support – det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi har försökt hjälpa dig i ditt ärende och är ledsna att du inte har fått den återkoppling du förväntat dig. Vår ambition är att svara på alla inkommande ärenden så snabbt som möjligt, men ibland kan svarstiderna bli något längre än normalt, särskilt vid hög belastning.

Angående positioneringsproblemen med din NOVA v2-klocka så hjälper vi dig gärna vidare för att felsöka detta – ofta kan det röra sig om inställningar eller yttre faktorer som påverkar GPS-funktionen. Vi ber dig vänligen att kontrollera din skräppostmapp om du inte har fått svar, då våra mejl ibland kan hamna där.

För att vi ska kunna hjälpa dig vidare på bästa sätt får du gärna svara på det senaste meddelandet vi har skickat, eller skicka ditt ärendenummer till oss här, så prioriterar vi det direkt.

Tack för att du hörde av dig – din feedback hjälper oss att bli bättre.

Teamet på SafeKid

Classificada 1 em 5 estrelas

Snabb utvecklad halvdan produkt.

Nja, känns som en halvfärdig produkt. Vissa delar i inställningarna om man går lite djupare in i dom översätts inte till valda språket (svenska) utan är på typ spanska eller något liknande, även sos meddelandet på klockan är på främmande språk även fast svenska är enda system språket.
- Går ej att byta ringsignal
- går ej byta aviserings ljud
- ingen vibration
- går ej att byta bakgrundsbild
- går ej att stänga av access till inställningar på klockan. Med andra ord kan vem som helst stänga av den.

Hade inte köpt safekid om jag visste allt utan hade köpt en exempelvis OnePlus Watch istället och modifierat access på den.

3 de maio de 2025

Resposta da Safekid

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och dela med dig av din upplevelse.

Vi beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar. Din feedback är viktig för oss och vi tar dina synpunkter på stort allvar. Språkproblematiken du nämner – att delar av systemet inte översatts korrekt till svenska – är något vi är medvetna om, och det pågår ett arbete med att förbättra översättningar i kommande uppdateringar.

Angående funktionerna:

För närvarande är det inte möjligt att ändra ringsignal, aviseringsljud eller bakgrundsbild, men vi förstår behovet av större flexibilitet och arbetar med att utveckla detta.

Vibration är inte tillgängligt på alla modeller, beroende på hårdvarans specifikationer.

Möjligheten att begränsa åtkomst till inställningar är en funktion vi också ser över, då trygghet och barnsäkerhet är kärnan i våra produkter.

Vi uppskattar din ärlighet och tar med oss dina synpunkter i vår fortsatta utveckling. Om du vill att vi ser närmare på just din enhet och dess inställningar är du varmt välkommen att kontakta vår support.

Teamet på Safekid

Classificada 1 em 5 estrelas

Vissa användbara funktioner, men flera problem som inte kan ignoreras

Vi har använt Safekid Nova v2-klockan i 6 månader, och tyvärr är vi missnöjda med produkten. Det finns några funktioner som skulle kunna vara bra, men flera allvarliga problem drar ner hela upplevelsen.

Positiva:
Ljudvaktfunktionen fungerar okej för att tjuvlyssna på omgivningen
Kundservicen har varit hjälpsam och vänlig när vi haft problem

Negativa:
GPS-uppdatering: GPS-funktionen är långt ifrån pålitlig. Positionen uppdateras bara var 10:e minut om man inte manuellt uppdaterar den, vilket innebär att vi inte kan vara säkra på var barnet faktiskt är i realtid.

GPS-inomhus: När klockan är inomhus fungerar GPS:en dåligt, särskilt om den kopplar upp sig på okänd Wi-Fi istället. Detta gör att man inte kan lita på klockans position.

SOS-sms: Om barnet trycker på SOS-knappen får jag ett SMS med en position som ibland är helt felaktig, med upp till 5 km fel. Om barnet är i skolan får jag till exempel ett SMS som säger att barnet är hemma.

SMS och WhatsApp: Det är omöjligt att skriva något på klockan eftersom texterna är så små att det knappt går att läsa.

Mottagningsproblem: Under flera tillfällen förlorade vi kontakten med klockan, vilket gjorde att vi inte kunde nå barnet och barnet inte kunde ringa oss. Det kan ha berott på simkortet vi fick från Verbal, vilket vi nu har bytt ut till en annan leverantör. Efter bytet har vi inte upplevt problemet, men det påverkar fortfarande betyget.

Helhetsbedömning: Skulle jag köpa samma klocka igen för exempelvis halva priset? Nej, tyvärr inte. Jag tycker att SafeKid Nova v2 ger en falsk känsla av trygghet. Om jag får ett SMS som säger att barnet är hemma, vill jag kunna lita på det. Det är en klocka som man kan ringa till och ifrån, men tyvärr är GPS-funktionen inte bra nog för att ge den säkerhet vi förväntar oss.

28 de abril de 2025

Resposta da Safekid

Tack för att du tagit dig tid att lämna en så detaljerad recension. Vi uppskattar både dina positiva kommentarer och den konstruktiva kritik du delat med dig av – det hjälper oss i vårt kontinuerliga arbete med att förbättra våra produkter.

Vi är glada att höra att du upplevt vår kundtjänst som hjälpsam och att vissa funktioner, som ljudvakt, fungerat tillfredsställande. Samtidigt är vi uppriktigt ledsna att klockan inte levt upp till dina förväntningar, särskilt när det gäller GPS-funktionaliteten och tillförlitligheten i kommunikationen.

Det stämmer att GPS-positionering kan vara begränsad inomhus på grund av signalstyrka och påverkas av exempelvis Wi-Fi-anslutningar i närheten. Vi arbetar ständigt med våra tekniska partners för att förbättra noggrannheten och uppdateringsintervallen, samtidigt som vi försöker balansera detta med batteritid och andra tekniska begränsningar.

Vi förstår att en trygghetsprodukt måste gå att lita på, och vi tar din feedback på största allvar. Om du har möjlighet får du gärna ta kontakt med vår kundtjänst igen så att vi kan titta närmare på just din klocka och se om vi kan erbjuda en lösning eller uppdatering som förbättrar din upplevelse.

Tack igen för att du delade med dig. Vi hoppas få chansen att återställa ditt förtroende.

Team Safekid