Safekid Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Had Safekid Rocket 4G watch three years: - GPS highly inaccurate, slow to update and occasionally placed our son in other countries at random - regular problems with charging culminating in the... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hade först modellen superwatch som höll i några månader och fungerade ganska bra tills min son tappade den och skärmen gick sönder. Såklart gick den inte att laga utan fick svaret att det bara var m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte en Safekid Zenit till sjuåringen för att kunna veta var hen är och att hen kan ringa hem och vi till hen. Problem från start. GPS- funktionen visade fel, det du funkade ok att ringa men krångli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vilken fantastisk service och snabb hantering av mitt ärende. Fick dessutom mer hjälp än vad min försäkring täckte. Kan stort rekommenderar inköp av produkter hos Safekid. Produkter som är så himla br... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

En Safekid GPS klocka för barn är perfekt som barnets första mobiltelefon när ni vill kunna nå varandra.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

158 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 65% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fruktansvärd produkt

Fruktansvärd produkt, köp inte. Dåligt gränssnitt, har inte åäö, tappade batterikraften efter några veckor. Blufföretag som skor sig på barn och föräldrar!

19 de dezembro de 2024

Hej

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd.

Hör av dig till oss i ett ärende med ditt ordernummer på https://safekid.se/kontakt/ så hjälper vi dig naturligtvis med inställningar och eventuella ytterligare frågor.

Vill du ha ångest? Köp denna klocka

Jag önskar att jag hade läst recensioner innan jag bestämde mig för att köpa Zenit. Skärmen håller inte trots skärmskyddet. GPSn visar bara rentav ångest och stress istället för den riktiga positionen. Två positiva saker är att klockan går att användas med kontantkort och att barnet kan ringa.
Värdelöst produkt!!!

16 de junho de 2024

Hej Samuel

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd.

Skärmen är ömtålig, precis som på en mobiltelefon. Den håller inte om du skulle tappa den i backen, tyvärr.

Det låter på din beskrivning som om att inställningarna för GPS kan behöva justeras.

En förklaring kan även vara klockans olika metoder för positioneringar, GPS, Wifi och LBS. Det låter som att du fick LBS positionering när du tittade. Kartan i appen visar olika beroende på vilken täckning den får från klockan. Du kan även manuellt positionera klockan och ska då få ut rätt aktuell position.

Vi hittar inget tidigare ärende från dig om problemen. Hör av dig till oss med ditt ordernummer på https://safekid.se/kontakt/ så hjälper vi dig naturligtvis med inställningar och eventuella ytterligare frågor.

Vill du ha ångest? Köp denna klocka

Värdelöst produkt!!!

16 de junho de 2024

Hej Samuel

Helt oduglig GPS-funktion

Helt oduglig GPS-funktion. Inget som helst stöd från supporten. Ej stötsäkert glas. Det går ej att byta glas i händelse av att det går sönder. De menar att man skall betala för deras egen ”drulleförsäkring”. Undvik!

18 de outubro de 2024

Resposta da Safekid

Tack för din feedback. Det du beskriver gällande GPS kan bero på flera olika anledningar och går oftast att åtgärda med ändrade inställningar i appen. Vår support hjälper gärna till att guida dig genom processen för att förbättra GPS-funktionen.

Vad gäller glaset så kan det naturligtvis gå sönder vid olyckor eller hårda stötar, precis som glaset på en mobiltelefon. Tyvärr är det inte möjligt att byta ut glaset eftersom elektroniken är integrerad i skärmen, och att öppna klockan skulle ta bort vattenskyddet. Vi rekommenderar att använda ett skärmskydd för extra skydd mot skador.

Vi beklagar om du upplevt att vår support inte levde upp till dina förväntningar, och vi vill gärna hjälpa dig vidare. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare assistans.

//Teamet på Safekid

Classificada 4 em 5 estrelas

VARNING!! DÅLIG KVALITÈ PÅ KLOCKORNA, KÖP INTE EN KLOCKA FRÅN SAFEKID

Skulle inte rekommendera er att köpa en klocka från Safekid, klockorna håller inte.
Redan efter 2 månader så får man problem med första klockan då skärmen fick problem med vita ränder.
Vi reklamerade och fick en "ny".
Denna "nya" höll i ca 12 månader och samma fel uppstår igen. Kvalitén på dessa klockor är usel.(Nova)
Jag skulle säga att det är tydligt fabrikationsfel på dessa klockorna.

Uppdaterad:
Efter överenskommelse som fungerade för oss så att vårt barn inte var utan klocka så valde vi att köpa en ny klocka och fick rabattkod då vi även hade drulleförsäkringen.
I stundens hetta kan man ibland överreagera men att vi väljer Safekid igen visar bara egentligen hur nöjda vi är.
Tack Safekid

17 de outubro de 2024

Hej

Vi beklagar verkligen de problem du har upplevt med våra klockor. Vi värdesätter din feedback och strävar alltid efter att förbättra våra produkter och tjänster.

Som du känner till har vi ett pågående ärende där vi har meddelat att vi behöver ta in klockan för undersökning. Detta är ett standardförfarande i alla våra supportärenden för att säkerställa att vi kan erbjuda den bästa lösningen. När vi har mottagit och undersökt klockan kommer vi naturligtvis att ersätta den med en ny om det visar sig att den är trasig.

Vi ber dig vänligen att följa instruktionerna i ärendet så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Classificada 2 em 5 estrelas

GPS funkar ej korrekt

Blev så glad när klockan kom då min son vill börja gå till och från skolan själv.

Köpte när det var erbjudande på abonnemang och trodde helt klart högre om SAFEKID och dens funktion.

Hela syftet är att vara trygg med vart sitt barn är men skapade istället mer oro när klockan visar en bra bit bort från skolan/fritisds , varpå att jag ringer fritids som har viktigare saker för sig som att ta hand om barnen. Men han var på plats där han skulle vara sån tur var. Den oron hade inte inträffat om jag inte tittat på klockan.

För att inte tala om SOS som ska kunna hitta positionen om det skulle hända nått.

Så himla ledsen att jag inte läste recensionerna tidigare.

18 de setembro de 2024

Hej Micaela

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd.

Det låter på din beskrivning som om att inställningarna kan behöva justeras.

Classificada 2 em 5 estrelas

Supporten kan man inte ringa till…

Supporten kan man inte ringa till längre.
Man måste krångla med att skriva in ordernummer för att få kontakt.
GPS funktionen värdelös då den visar flera kilometer fel ibland.
Provade att skriva till en mailadress som jag hittade. Fick då relativt snabbt svar.

14 de agosto de 2024

Hej Jonas,

Vi beklagar att du är missnöjd med vår support.

Vanligtvis besvarar vi supportärenden inom en arbetsdag, och vi ber alltid om ordernumret för att kunna säkerställa vilken produkt ärendet rör.

Vi har nu hittat ett ärende (#50973) som inkom för en timme sedan och har redan svarat på det.

Vi hoppas att vårt svar är till din belåtenhet och att vi kan hjälpa dig vidare om det skulle behövas.

Fyller tyvärr ingen funktion

Har haft en safekid zenit till min 6-åring i cirka en vecka nu och GPS- funktionen verkade till en början fungera oväntat bra. Dröjde dock inte många dagar förens den började visa fel, men inga enorma skillnader. Idag testade vi SOS funktionen som bland annat innebär att det nummer man lagt in som SOS-kontakt får barnets koordinater på sms. Platsen som visades stämde inte alls utan det skiljde ungefär 5 kilometer och flera tunnelbanestationer. Det går inte heller att se samtalshistorik i föräldraappen vilket borde vara en självklarhet för en klocka vars syfte är att ha koll på vad barnet gör och är. Samtalshistoriken ska man kunna klicka fram i själva klockan men hittills har den funktionen lagt av 2 gånger och det står ”aktivera i app” när man försöker... självklart finns ingen sådan aktivering i appen och det enda som fungerat har varit att nollställa klockan vilket gör att alla kontakter och inställningar försvinner och måste läggas in på nytt.

Hade förväntat mig mer av en sådan här klocka, inte bara att den fungerar men även till exempel notiser i appen när barnet ringer och messar och kanske möjlighet att se hur länge samtalen pågått.

Sammanfattningsvis fungerar appen bristfälligt, GPS är värdelös och jag vet varken vart barnet är eller vad han gör.

8 de agosto de 2024

Hej Felicia

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd.

Problemen som du beskriver beror troligtvis på att klockan är trasig, vilket innebär att vi bör reklamera den.

Vi hittar ett pågående ärende (#50506) där vi svarat dig gällande detta idag.

Vänliga hälsningar

Kunde börjat brinna

Köpt klockor vid 2 tillfällen och vid båda tillfällen så har laddsladd kunnat börja brinna. Synd man inte kan lägga ut bild. Jag tackar för nya laddsladdar som skickas ut kostnadsfritt.
Jag kommer aldrig att köpa klocka från er igen även om ni är billigast med klockorna och snabba svar via Mail.

9 de fevereiro de 2024

Otroligt bra service

Otroligt bra service . Min sons klocka gick sönder .Skickade ett mail och efterfrågade en ny klocka med 50% rabatt eftersom jag har köpt försäkring till klockan , blev då ombedd att skicka klockan för att kontrollera . 3 dagar efter fick jag en ny klocka . Väldigt bra och snabb support samt trevligt bemötande!

12 de janeiro de 2024

Appen fungerar ej

Började med att installera appen som manualen hänvisade till.
Alltså MasWear. Dålig app, med dåligt gränssnitt, få funktioner, få urtavlor, och väldigt dålig svensk översättning.
Blev oerhört förvånad då SafeKid ju är ett svenskt företag och jag förväntade mig mer.
SÅ! Blev ju toppenglad när jag såg att ni faktiskt hade en egen app för den svenska marknaden, perfekt tänkte jag.
Men nej, trots "Appen fungerar till alla våra klockor" tydligt på hemsidan, och med lite mindre tydliga två undantag för äldre modeller, fungera appen inte till One.

Safekid beklagar att maswear appen är usel, men bemöter inte osanningen på hemsidan.

Tycker Safekid känns oseriöst, första och sista gången jag handlade där.

Mvh Andreas

26 de dezembro de 2023

Resposta da Safekid

Safekid One smartklockan fungerar enbart med MasWear appen, vilket står på vår produktsida om Safekid One. detta då det inte är en GPS klocka utan en smartklocka som har ett helt annat gränssnitt.

Vi jobbar på en översättning av appen MasWear, vilket är en 3:e parts app. Men en uppdatering kommer inom kort.

Inte bra tyvärr

Klockan visar mestadels fel positionering trots att barnet är ute. Jag litar inte alls på den nu! Har följt instruktioner på FAQ men den visar flera km fel även när den har gps.
Verbal använder tele2’s nät. Skolan ligger i ett område med full täckning. Men går inte att ringa om inte klockan är utomhus.
Kundtjänst har jag försökt ringa flera ggr men dom verkar ha stängt normal kontorstid (safekid)
Mailat för 1v sen - inget svar.
Tyvärr alltså! Uselt. Klockan ligger bara hemma mestadels. Ska säga upp verbal och skaffa telia. Om det ens är värt när nu gps:en ändå är sämst.
Ville så gärna kunna ha kontakt med min lilla dotter på skolbussen och se när hon kom fram osv. Men det står E4:an 2 mil åt andra hållet, så man blir ju mer nervös av att hon ens har den på sig!

20 de novembro de 2023

Hej Erika

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår klocka.
Det du beskriver kan bero på flera olika anledningar och går oftast att åtgärda med justerade inställningar i appen och klockan.

Vi hittar ett pågående ärende (#36471) där vi svarat dig onsdagen den 15 nov 2023 klockan 09:31, men vi blir osäkra på om du verkligen har fått vårt svar.

Kontrollera om vårt svar har hamnat i skräpkorgen och återkoppla till oss i ärendet, vi fortsätter givetvis gärna med att hjälpa dig med klockan!

Vi kan alltid nås via våra kontaktformulär och våra telefontider hittar du här: https://safekid.se/kontakt.

Vänliga hälsningar

Kundtjänsten är fenomenal

Kundtjänsten är fenomenal. Det är inte bästa kvalitén på klockorna men supporten gör vad de kan. De kontrollerar och löser ditt problem. Får nya laddare och klockor. Nu är det andra gången vi får klockan utbytt så kvalitet är bristfällig. Vi har även andra märken av barnklockor och GPS funktionerna i samtliga vill du ändå försöka undvika för batteritiden blir ännu sämre. Fördelen med safekid är att du är helt fri vad gäller operatör och kan komma ner något i pris jämfört med premiumkonkurrenter.

11 de setembro de 2023

Produkterna är bra

Ändrade recesionen från missnöjd till väldigt nöjd då både safekid och verbal rättat till det som var fel. Bra företag, professionellt bemötande!

30 de junho de 2023

Resposta da Safekid

Hej Caroline. Tråkigt att höra att inte uppsägningen av era abonnemang vart ordentligt avslutat. vi kan inte finna något ärende hos oss på Safekid, utan ni måste bara ha varit i kontakt med vår leverantör av simkort, Verbal.
Vi kontaktar Verbal nu och ser vad vi kan göra för dig ang era abonnemang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Köp inte saffekids klockor!!

Köp inte saffekids klockor!!! De positinerar fel och visar helt annat håll.Det är för att känna sig trygg när barnet är ute/Skola. Men med det här klockan känner man oro, för att den visar E4 i stället Skolan. Har kontaktat kundtjänst men de hjäper inte utan skyller på wifi på skolan i stället trots att klockan har en mobilnät.Köp lite dyrare men säker klockor.

31 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag är så trött på våra två klockor

Jag är så trött på våra två klockor. Den uppdaterar gps positionen... Ibland. Vi måste lägga in telefonnummer 3 ggr per person bara för att täcka 0046 +46 samt 07xx versionerna på telefonnummer.

Batterierna håller ca 1 dag vilket man kanske kan leva med.

Enda anledningen till att köpa den är för att barnen inte tappar bort den då den faktiskt sitter fast på armen...

1 de junho de 2023