Klockor till barn som ska trygga oss vuxna? Klockorna fungerar knappt. Det är lite som lotteri att skicka ut sitt barn med Xploras klockor, det kanske fungerar. Omöjligt att komma i kontakt med ku... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi är väldigt nöjda. Enkel att använda och tydlig /lätt för barnet att använda själv. Roligt med kamera där hen kan ta bilder enkelt. Jättenöjd med kartan/gps - vi har testat klocka av annat märke dä... Ver mais
Informações sobre a empresa
Xplora är ett ledande företag inom innovativ teknik för barn, vars mål är att hjälpa familjer skapa en tryggare och mer balanserad digital värld. Genom våra prisbelönta smartklockor erbjuder vi en säker kommunikationsplattform för barn som gör det möjligt för dem att utforska världen på ett tryggt sätt, utan behov av klassiska mobiltelefoner. Våra produkter kombinerar spårningsfunktioner via GPS, möjlighet att ringa och skicka meddelanden samt aktivitetsplattformar som uppmuntrar till en aktiv livsstil. Det som särskiljer Xplora är vårt engagemang i barnens välmående och utveckling. Genom att ge föräldrar sinnesro med våra tekniska lösningar, främjar vi en sund balans mellan digital och fysisk aktivitet, vilket gör att barn kan ta små steg mot att bli mer självständiga på ett tryggt sätt. Med över en miljon sålda enheter globalt och ett ständigt växande förtroende från familjer världen över, är Xplora mer än bara ett teknikföretag – vi är en partner i barns uppväxt och säkerhet. Xplora är stolta över att skapa produkter som är anpassade för både barn och föräldrar, vilket gör vår teknik till ett naturligt och ansvarsfullt val för moderna familjer.
Informações de contacto
Norrtullsgatan 17, 11329, Stockholm, Suécia
- +46188008119
- https://support.xplora.com/hc/sv/requests/new
- xplora.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 40% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Köp inte klockan till era barn!!
Omöjligt att komma i kontakt med kundservice på telefon, via mail får du svar efter en månad om du har tur.
Mycket dålig upplevelse
Mycket dålig upplevelse. Jag har haft kontakt med kundtjänst i över en månad, men trots upprepade försök att få hjälp har jag fortfarande inte fått något beslut eller någon lösning. Kundservicen är väldigt långsam och oprofessionell, och jag känner mig helt ignorerad.
Jag rekommenderar inte det här företaget till någon. Innan jag gjorde mitt köp varnade mina bekanta, mina vänner och mina kollegor mig för att handla från företaget eller ha med dem att göra. Tyvärr lyssnade jag inte, och idag ångrar jag mitt köp. Nu har det blivit segt att ringa klockan då man behöver ringa flera flera gånger innan samtalet kopplas.
Utifrån min egen erfarenhet avråder jag alla från att handla här. Det finns många andra företag som behandlar sina kunder betydligt bättre.
Sämst
Sämst. Haft 3 klockor, ingen funkar.. funkar väl typ 20% av fallen. Kundservice är sämst. Har slängt alla tre klockor och kör på ett par AirTags istället, vilket fyller det viktigaste behovet att veta var de är.
Nej herregud köp inte!
Köp ej för guds skull
Köp ej för guds skull. Oftast funkar klockan ej, då behöver man starta om 1-3 ggr för att få den att funka. Dvs helt meningslöst om den skulle behöva användas i en situation då barnet är otrygg. Vi köpte vår ny i julklapp och den har aldrig fungerat bra. Rekommenderar EJ!!
Kundservicen är undermålig
Kundservicen är undermålig! Har skickat mejl och fått ett ärendenummer det har nu gått fyra dagar och jag har inte fått något svar! Har även provat att nå dem via telefonen vid tre tillfällen den här veckan, ca 1,5 h väntetid varje gång men inte fått något svar där heller! Sitter det några från Xplora i kundservicen? Eller har de bara ett telefonnummer?
Kundservicen är det värsta jag varit med om
Kundservicen är det värsta jag varit med om.
De återkopplar inte på mail. De svarar inte i telefon. Vi fortsätter att få fakturor trots att abonnemanget är avslutat. Värsta företaget jag varit med om! Avråder alla som läser detta att anlita deras tjänster.
KÖP ABSOLUT INTE DENNA KLOCKA ELLER…
KÖP ABSOLUT INTE DENNA KLOCKA ELLER ABONNEMANG! Vi köpte klockan för ett år sedan och den funkade inte alls. Vi lyckades tillslut efter flera timmar och dagar få den att funka ett tag sen återkom samma problem med att det varken går att ringa till eller från klockan trots att man betalar för det varje månad. Kundtjänsten är verkligen under all kritik, när man ringer kan man välja att dom ska ringa tillbaka när det är ens tur och att man håller sin plats i kön men efter 3 timmar har de fortfarande inte ringt tillbaka. Tvivlar på att kön är över 3 timmar lång… När jag köat med telefonen i örat i över en timme, nästan två så kom jag tillslut fram och blev lovad ett nytt simkort. Fick sedan ett mejl efter samtalet där jag behövde betala för ett nytt simkort… så jag har alltså betalat för en klocka som inte fungerar i över ett år. Kommer inte fram till kundtjänsten och ska betala ytterligare för att den ska funka. Sitter i kön igen just nu för att kräva en lösning och pengarna tillbaka.
Med ganska god marginal den sämsta…
Med ganska god marginal den sämsta produkten jag någonsin köpt. Plastig, dålig täckning och slutade fungera helt efter några månader. Kombinerat med dyrt abonnemang.
Mycket dålig kundservice
Mycket dålig kundservice, trots samtal och mejl för att byta prenumeration till en ersatt klocka (under garanti), svarade de inte på mina upprepade förfrågningar.
Ej vad som utlovas
Klockan fungerar väldigt sporadiskt, oftast enbart efter omstart och tar många samtalsförsök innan några samtal lyckas gå fram både till och från klockan, fruktansvärt dyrt sett till hur dåligt de fungerar. Supporten rekommenderar enbart att starta om, återställa, plocka i/ur simkort osv vilket ibland får klockan att fungera en timme eller två innan proceduren måste göras om... Gett den ett års chans nu men fungerar ej som utlovat trots supportärende.
Skräp
Skräp, spara pengar och humör på att köpa en apple eller samsung klocka istället med sim. Dyrare just vid köp men betydligt mer prisvärt. Framförallt kanske den fungerar och supporten svarar för det klarar inte xplora av att leverera något av
Helt värdelös tjänst
Helt värdelös tjänst. Gick ofta inte att nå dottern på hennes klocka då samtalen inte kopplades fram och när man ska säga upp abonnemanget säger de att det är 24 månaders bindningstid trots att det ej framgått när det tecknades utan endast en månads uppsägningstid. Riktigt lurendrejeri företag!
Fungerar dåligt
Fungerar dåligt . Går ibland inte ringa, tyvärr allt för ofta. Efter uppdatering blev det bättre, trodde jag. Nu samma sak igen
Riktigt dålig kvalitet och support som…
Riktigt dålig kvalitet och support som inte svarar
Terrible product
Terrible product, terrible app, terrible price. It worked for the first few months. After that, it worked only as a phone only with a few contacts. I, as guardian, could not contact her. We got massive bills due to roaming charges (discoved after it happened, several times). I kept switching off the roaming option but then everything got reset every time we tried hard resetting the device and account - trying to fix the issues, which never got resolved. Getting the xplora was big mistake. I totally regret it.
Går inte att ringa med….
Köper en mobilklocka för att kunna ringa sitt barn eller att ens barn ska kunna ringa sina föräldrar. Men den fungerar inte så faller platt. Skickat till allmänna reklamationsnämnden då jag inte fått respons.
Håll er borta från det här företaget
Håll er borta från det här företaget! Sedan dag ett har det bara varit problem. När jag först fick produkten var det fel på sim-kortet, vilket de krävde att jag skulle bevisa innan de kunde skicka ett nytt.
Efter att sedan ha använt deras abonnemang under cirka ett års tid går det knappt att hitta hur man säger upp sitt abonnemang (om man som jag råkat glömma sina inloggningsuppgifter). Maila till kundtjänst med adressen som finns på fakturan är bara att glömma där får man inget svar. Och om du använder formuläret på deras webbsida och skulle råka ange fel mailadress vid kontakten säger de bara tyvärr vi kan inte styrka att du är juridisk ägare, men ger heller inget sätt att uppdatera infon? Nej då får man starta ett nytt ärende.
Xplora X6 Play och abonnemang
Har Xplora X6 Play.
Tyvärr fungerar produkten väldigt opålitligt, vilket kanske är relaterat till täckningen. Många gånger går det inte att nå barnet när man ringer, och barnet kan inte heller ringa oss föräldrar, vilket gör att hela syftet går förlorat. Samma sak händer med GPS:en; klockan kan visa samma plats en hel dag trots att barnet har varit i skolan, hemma och på aktiviteter.
Kundtjänsten är tyvärr obefintlig. Oavsett om man ringer eller skriver får man inget svar, och inte ens en bekräftelse på att ärendet har tagits emot. Priset på abonnemanget är högt i jämförelse med den service man får. Tjänsten är utformad för att låsa in kunden i ett abonnemang som tyvärr är väldigt bristfälligt när det gäller pålitlighet.
Skulle tyvärr inte rekommendera Xplora.
Fungerar fruktansvärt dåligt
Fungerar fruktansvärt dåligt. Går oftast inte att ringa till eller från vilket fullständigt tar bort hel poängen med att ett man ska kunna ha kontakt med sitt barn som är ute själv.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.