Safekid Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Had Safekid Rocket 4G watch three years: - GPS highly inaccurate, slow to update and occasionally placed our son in other countries at random - regular problems with charging culminating in the... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hade först modellen superwatch som höll i några månader och fungerade ganska bra tills min son tappade den och skärmen gick sönder. Såklart gick den inte att laga utan fick svaret att det bara var m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte en Safekid Zenit till sjuåringen för att kunna veta var hen är och att hen kan ringa hem och vi till hen. Problem från start. GPS- funktionen visade fel, det du funkade ok att ringa men krångli... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vilken fantastisk service och snabb hantering av mitt ärende. Fick dessutom mer hjälp än vad min försäkring täckte. Kan stort rekommenderar inköp av produkter hos Safekid. Produkter som är så himla br... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de telemóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

En Safekid GPS klocka för barn är perfekt som barnets första mobiltelefon när ni vill kunna nå varandra.

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

158 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 65% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

34 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Wish-kvalitet på både produkt och service

Fick en defekt (Nova) klocka som vägrade ta laddning, mailade support och fick då en ny kabel (som tydligen kunde vara ett vanligt förekommande problem) - Det funkade inte heller! Fick skickat tillbaka klockan och bekräftat av support att den faktiskt var defekt. Skönt, för enl support så kunde jag inte själv avgöra om den var defekt eller ej för att reklamera.
- Och inte så mycket som en ursäkt sen!
Risig kina-kvalitet, ännu sämre service och plattare kundbemötande av den mest o-charmigaste supporten någonsin.
Försäkringskassan är rena charmtrollen i jämförelse..

Kass..

19 de outubro de 2021

Resposta da Safekid

Hej Hugo. Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår service. Det är en vanligt förekommande rutin hos företag att kontrollera eventuella fel på varan, innan ärendet kan bedömas som en reklamation. Detta gör även vi på Safekid, bland annat för att identifiera eventuella handhavandefel som ofta går att åtgärda utan att reklamera varan.

Vi beklagar att du känner dig missnöjd i dina kontakter med oss. Vår ambition är att alla ska känna sig väl bemötta, något som våra kunder ofta gör och vi har därför väldigt goda recensioner i Google: 4.5/5.0.

Safekid är fantastiska

Safekid är fantastiska! Utöver att klockorna är av så bra kvalité är deras kundservice också så snabb, professionell och korrekt. De håller vad de lovar och lite till. Jag rekommenderar dem starkt.
Min son har haft deras klockor sen han är 5 år (han är nu 11 år). Tack Safekid för att ni gett oss den trygghet vi behövt!

14 de setembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Med hänvisning till inlägg 7 maj…

Med hänvisning till tidigare inlägg den 7 maj ang att min dotter betedde sig som 9-åringar gör, hjulade och skrapade klockan i marken - helt kaputt. Jag fick till sist en ny klocka av Safekid, vilket verkligen hedrar företaget. Tack för det, er goda vilja syns och denna vill jag verkligen betona. Därför gör jag detta inlägg också. När klockan fungerar är den ett lysande verktyg. Den nya klockan vi fick fungerar, och vi är hyfsat nöjda men batteriet behöver laddas oftare än en gång per dygn. Verkar som att klockan har onödigt många och energikrävande funktioner. I vårt fall t ex behöver vi inte GPS-funktionen. Vi vill helt enkelt kunna ringa vår dotter och försäkra oss om att hon svarar. Detta har funkat klockrent :-) med klockan. Bra att hon kan se tiden. Bra att kunna välja mellan analog och digital visning av tiden. Minus är att vi inte lyckats lägga till kontakter. Minus är också att om man vill ha samma nr till klockan som till telefonen kan man inte ringa till telefonen... Två simkort behövs, och tydligen kan bara det ena numret nås (då fattar jag inte varför man skulle vilja ha två simkort...) Vi lever i ett betasamhälle, betala för att testa.

24 de agosto de 2021

Hej Camilla

Batteriet
Om du behöver ladda ditt batteri ofta, ett par gånger per dygn, så kan det vara fel på just din klocka.

Simkort
För att klockan ska fungera till 100% behöver du ha ett eget simkort med eget telefonnummer i klockan. Det går alltså inte att ha ett tvilling kort eller datakort i klockan.

Kontakter
Om du inte kan lägga till kontakter, så kan det bero på flera olika saker, ex ingen dataanslutning mellan klocka och app. Eller att simkortet inte har data/surf.

Kundtjänst
Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig vidare med din klocka.

Classificada 4 em 5 estrelas

Från farfar till en liten kille

Från farfar till en liten kille tyckte det var lite onödigt komplicerat och koppla ihop klockan med Telefon
men jag har fått fantastisk hjälp ifrån kundsupporten 100 % plus till de som har hjälpt mig med alla mina frågor
Allt igång som det ska.

19 de agosto de 2021

Mycket bra Support

Safekids Support hjälpte mig på ett föredömligt sätt när jag hade problem med min H10 Seniorklocka.

11 de agosto de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Otroligt missnöjd

Otroligt missnöjd! Klockan fungerade bra de första 2-3 månaderna sedan började både GPS funktionen och batteritiden försämras avsevärt! Jag var i kontakt med kundservice men dom i princip sa att jag skulle prova nollställa klockan för att få gps att funka vilket inte gick och att batteriet kunde dom inte göra något åt. Dom föreslog att stänga av gps för att spara på batteriet. Efter 6 månader fick vi ladda klockan 2 ggr per dag och gps funktionen var helt borta. Detta är katastrof då vi inte kunde nå vår dotter när hon var ute eftersom batteriet dött om vi missat att ladda den under dagen. Det enda positiva var att den var väldigt lätt att använda och att ljudet var bra och tydligt.

4 de agosto de 2021

Hej Lina.
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din klocka.
Vi kan dock inte hitta något ärende eller order från dig i våra system, är du säker på att du handlat hos oss på SAFEKID? Det låter inte som våra svar, då vi brukar ersätta med en ny klocka i dessa lägen.
Återkom till oss med ditt ordernummer och eventuellt tidigare ärendenummer på safekid.se/kontakt så hjälper vi dig naturligtvis gärna att få en fungerande klocka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte en Rocket 4G. Supernöjd!

Köpte en Rocket 4G.
Helnöjd! Lätt att registrera konto ( använder appen SeTracker2).

Ytterst bra kvalitet på klockan och allt rullar på! GPS är noggrann, ca 10 meter. Bra med bilder i telefonboken och att man kan spärra okända inkommande samtal. Menyerna är bra och man kan programmera en SOS-knapp med förvalt nr. Så lätt för barnet att ringa, även fast de inte kan läsa. Det är även enkelt för icke läskunniga barn att nå telefonboken. Men du. Köp ett skärmskydd till klockan! Bara gör det! Och tänka på att inte ladda för länge, tex över natten.

Det ENDA minuset är att klockan inte larmar om barnet tar av den..

4 de agosto de 2021

VARNING!! KÖP INTE IN SAFEKID KLOCKA

Passa er för att köpa en klocka från Safekid, klockorna håller ingen kvalité och när man vill reklamera så säger företaget att de bara har 6 månader garanti - detta säger ju allt om både företaget och om kvaliten på klockorna om de inte kan lämna längre garanti än så - kommer aldrig komma in en Safekid klocka i detta hus igen.

12 de julho de 2021

Resposta da Safekid

Hej Marc, vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår support eller våra produkter.

I vårt pågående ärende har vi ställt ett antal frågor som vi behöver få svar på, för att förstå varför problemet har uppstått. Men såvitt vi kan se har du inte besvarat alla dessa.

Om problemet inte går att åtgärda med ändrade inställningar eller med nya tillbehör (exempelvis ny laddsladd) tar vi in klockan för undersökning.

Vi följer givetvis Konsumentverkets villkor gällande garantier och är tydliga med detta i våra villkor:
"Om din produkt får ett fel som täcks av garantin efter att du har börjat att använda den, kommer den att repareras. Går den ej att repareras får du en ny produkt eller likvärdig om samma produkt ej finns på lager..."

Kan vi inte åtgärda problemet brukar vi som regel ersätta kundens klocka med en ny, även om garantitiden har löpt ut.

Hör av dig till oss igen, vi hjälper dig naturligtvis gärna att få en fungerande klocka, oavsett om det är via ändrade inställningar, ny laddsladd eller en helt ny klocka.

Junior T6 klocka

Har en Junior T6 klocka som hållit bra i snart 2 år nu, trots ovarsam behandling av en sexåring ;) Väldigt nöjd, GPS visar rätt position med kanske 20m diff på sin höjd. Funkar bra att kontrollera i appen, smidigt att man kan låsa klockan under lektionstid. Dessutom en av de bästa kundtjänsterna jag varit i kontakt med!

19 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Fjärde gången min dotter hade klockan…

Fjärde gången min dotter hade klockan på sig, som hon fick i julas hjulade hon, klockan skrapade i marken och gick sönder på sidan. Där skyddar inte skärmskyddet. Tydligen är klockans hölje för dåligt för att skydda skärmen från sidostötar. Klockan är obrukbar nu. Garantin gäller inte. 1400 spänn i sjön. Jag hänvisas till en drulleförsäkring, som jag inte tecknade. Om jag gör det nu får jag en ny klocka gör halva priset. 750 + ett par hundra typ, har inte kollat. Vill inte slänga 1000 spänn till i sjön. Blir ingen mer sk "safekid"-pryl i detta hus. Har nog aldrig känt mig så lurad.

7 de maio de 2021

Resposta da Safekid

Hej Camilla. Vad tråkigt att höra att vårt erbjudande för att tillmötesgå er inte uppskattades.

Våra klockor är lika ömtåliga som vanliga klockor, mobiltelefoner och surfplattor, vilka även de kan gå sönder om de exempelvis skrapas i marken eller tappas i golvet och landar olyckligt.

Våra garantier täcker endast fabrikationsfel och inte yttre åverkan orsakad av olycka, fuktskador (modell Safekid Junior), handhavandefel eller egna ingrepp på produkten.

Skadan på klockans display är omfattande och vår bedömning är att klockan har slagit i marken ordentligt. Vår bedömning är även att stöten har kommit från sidan, där skärmskyddet inte förväntas skydda klockans display.

Ibland är olyckan framme, hur försiktig man än är, och något händer som inte täcks av den vanliga garantin. Exempelvis när klockan tappas i golvet och displayglaset krossas. Därför erbjuder vi en mycket uppskattad drulleförsäkring, som ger en extra trygghet om olyckan är framme.

Återigen, vi beklagar att ni inte är nöjda och vårt erbjudande om att få köpa en drulleförsäkring i efterhand står kvar om ni ångrar er.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra GPS klocka- utmärkt service

Är generellt sett väldigt nöjd med GPS klockan från Safekid. Tyvärr fick vi ett måndagsexemplar men Safekid har varit otroligt hjälpsamma och serviceinriktade så vi fick en ny klocka som fungerar alldeles utmärkt. Stor tack för det!

3 de maio de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Fruktansvärt dåliga klockor, dålig service och felaktig information

Rekommenderar inte att köpa klockor från er.. klockorna är extremt och då menar jag verkligen extremt känsliga för minsta lilla överladdning, GPS funkar väldigt dåligt, apparna är dåliga men värst av allt är informationen om hur man ska få allt att dunka utan problem med abonnemanget. När jag köpte sonens klocka för lite drygt ett år sedan stod det i instruktionsboken att man ska ha telia som abonnemang och att annat kan göra att klockorna inte fungerar, varav jag skaffade telia och laddade på. Problem uppstod med batteriet i klockan och jag fick skickat en ny till mig. Då min son var med om en olycka kort därefter fick vi inte fixat i ordning klockan och flera månader senare när vi skulle göra detta var det bara problem med klockan. Den synkade inte med appen och vi fick den inte att funka. När jag mailar får jag svaret att det inte rekommenderas att ha telia för att det inte funkar så bra till klockorna. Ändå står det i instruktionsboken som kom med klockan att det är telia jag ska ha. Då har jag ett flertal gånger laddat på simkortet med flera hundra kronor Då surfen hela tiden tar slut vilket resulterar i att klockan inte funkar. Eftersom denna information inte kommit fram frågade jag Då om safekid kunde fixa deras egna abonnemang till mig kostnadsfritt (inte månadskostnaden utan simkort och en startladdning) men det gick absolut inte. I samband med detta har batteriet på den nya klockan återigen blivit dåligt och klockan laddar ur på mindre än en dag utan att den används. Nu är jag trött på skiten och att inte få någon riktig hjälp, kan verkligen tipsa er om att istället köpa GPS klocka från xplora, som är sååå mycket bättre!

13 de abril de 2021

Hej Sandra

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår klocka. Vi har ett pågående ärende där vi bl.a. svarat dig den 22/3 gällande Telia och att de ändrat villkoren för kontantkorten vid årsskiftet 19/20. Detta påverkar hur mängden data/surf används och räcker, vilket vi informerat om via vår hemsida, blogg och på produktsidor mm. Det går fortfarande att använda Telia, men värdet på simkortet går åt snabbare än tidigare och man behöver därför fylla på data/surf oftare. Det är därför vi rekommenderar ett abonnemang, för att undvika att data/surf tar slut. Det går dock inte att fylla på ett simkort från Verbal med värde i förväg som du önskade, utan de kommer med fasta månadspotter och vi har första månaden gratis.

Om simkortet saknar data/surf kan inte klockan kommunicera med servern/appen och klockan försöker nå servern om och om igen, vilket gör att den drar extra mycket batteri.

Vi blir osäkra på om du verkligen har fått alla våra meddelanden. Kontrollera om våra svar har hamnat i skräpkorgen och återkoppla till oss i ärendet, vi fortsätter givetvis gärna med att hjälpa dig med klockan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte en seniorklocka till min pappa av…

Köpte en seniorklocka till min pappa av Safekid och jag var orolig för själva installationen av klockan MEN det hade jag inte behövt vara för Pelle på Safekid gav mig oroligt bra service och information! Tack så mkt Safekid och nu är nästa inköp en klocka till min 10-åring!

Med vänlig hälsning, Annie Karlsson

31 de março de 2021

Resposta da Safekid

Tack för dina vänliga ord Annie!
Nöjet var helt och hållet mitt och vi hoppas din pappa får mycket nytta och nöje med sin nya klocka.

// Pelle på Safekid

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket professionell och engagerad…

Mycket professionell och engagerad kundservice som outtröttligt fortsatte att felsöka tills klockan fungerade. Väldigt nöjda!

15 de março de 2021

Resposta da Safekid

Hej Jessica, tack för de vänliga orden! Vi är otroligt glada över att du är nöjd med vår service! :-)