Dennis heeft me enorm geholpen; ik ben 76 en niet opgevoed met internet, websites, online leven etc. Hij heeft meer gedaan voor me dan formeel binnen zijn functie valt en daar ben ik hem reuze dankbaa... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ook al neem ik (nog) geen Office 365 af bij VDX (hetgeen bij Prezent nog niet kon), toch werd ik door ARjan uitstekend geholpen om mijn domeinnaam aan office 365 te koppelen!! Ik ben geen digibeet maa... Ver mais
De twee keer dat ik de helpdesk nodig had (in 3 jaar tijd!), reageerden ze telkens supersnel op de mail. Ze denken praktisch en oplossingsgericht mee en helpen je echt verder. Dus niks uren- of dagen... Ver mais
Al jaren bij VDX, helpen als het nodig is binnen een paar minuten tijdens werktiijden. Waarom VDX? Als je een eigen server hebt dan ben je met hun vrij om je mail server, je websites en ga zo maar... Ver mais
Informações sobre a empresa
In 2025 bouwen wij verder op meer dan 20 jaar ervaring met het aanbieden van betrouwbare en snelle hostingoplossingen. Ons WordPress-platform is razendsnel, super veilig en het perfecte thuis voor uw WordPress-website. Ook wanneer u er even niet uitkomt, zit u bij VDX goed. Ons supportteam wordt steevast met 5 sterren gewaardeerd omdat zij voor u the extra mile gaan.
Informações de contacto
Vondellaan 47, 2332AA, Leiden ( Geen bezoekadres ), Holanda
- 088 - 0074900
- sales@vdx.nl
- www.vdx.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Probleem werd door Dennis erg snel en…
Probleem werd door Dennis erg snel en vakkundig opgelost
Ik ben op een geweldig goede wijze en…
Ik ben op een geweldig goede wijze en met veel geduld geholpen door een medewerker
Fijne hulp bij migratie en onderhoud…
Fijne hulp bij migratie en onderhoud website. Reageren altijd snel!
Goede service en hulp en snelle respons
Snel doeltreffend meegedacht
Supersnel en goed geholpen na herstel…
Supersnel en goed geholpen na herstel verzoek.
Ik kreeg mijn mail niet ingesteld…
Ik kreeg mijn mail niet ingesteld perfect geholpen door de klantenservice. Voor mij was het even onduidelijk hoe door de portal heen te bewegen dat kan wel wat duidelijker. Maar al met al goed geholpen.
VDX helpdesk snel en goed
De VDX helpdesk is altijd snel in reactie en oplossingsgericht. Ik ben met meerdere sites al vele jaren tevreden klant.
Bij VDX Top medewerkers!
Bij VDX krijg ik altijd een vriendelijke en vooral geduldige medewerker aan de telefoon ( niks met chatbox o.i.d.) die met je meekijkt en alle begrip heeft als het allemaal niet zo snel gaat. (tenslotte ben ik ruim 75 plus) Dat is heel plezierig.
Snel antwoord op een technische vraag
Snel antwoord op een technische vraag. Medewerker heeft problemen aangepakt en gaf ook nog (gevraagd) advies over hoe ik in de toekomst zelf de zaken kan onderhouden.
Snelle en correcte afhandeling vragen…
Snelle en correcte afhandeling vragen mbt tot het ontwerpen en implementeren van een formulier binnen wordpress.
Prima ISP met goede en snelle helpdesk
Al jaren klant bij VDX voor meerdere sites voor mijzelf en een aantal verenigingen.
Service van de HD is prima en vlot, geen gedoe met tickets aanmaken etc. gewoon een email volstaat.
Top klantenservice
De klantenservice van VDX doet precies wat ze moeten doen: geen lange wachtrijen, direct contact en medewerkers die nog weten wie je bent als je een paar uur later terug belt. Keep up the good work!
Erg goed geholpen door de service!
Erg goed geholpen door de hulp service!
Uitstekende service
Uitstekende service
De helpdesk is zeer deskundig en hulpvaardig, reageert snel met de juiste adviezen. Top!
Super helpdeks
Fijne, bereikbare en geduldige helpdesk. Dat is tegenwoordig uniek en wordt door mij zeer gewaardeerd.
Snel en effectieve hulp
Snel en effectieve hulp. Precies wat je wil van je hosting partij
Snelle gerichte oplossingen.
Hebben het probleem snel en vakkundig…
Hebben het probleem snel en vakkundig opgelost.