Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækker mad,og god stemning. Men ærgerligt at værtindes sangstemme flere gange blevet overdøvet af for høj musik. Mig og mine gæster,havde dog flere ubehagelige episoder på dansegulvet,med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En oplevelse helt ud over det sædvanlige. Super show og service samt dejlig mad. Stor ros. Kun fordi jeg er jyde skriver jeg ikke kæmpe dejlig oplevelse og show ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Classificada 5 em 5 estrelas

Velkomst fra ankomsten ude foran den gamle Cirkusbygning til placeringen ved bordet, 1.klasse underholdning af proff. glad og munter Wallmann Team. Intet hele aftenen er overladt til tilfældigheder o... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har nogle venner som skulle med ind og se showet på lørdag er de desværre blevet syge Så ringer vi og afbestiller to styks og vi vil have pengene tilbage vi vil bare have drikkevarer for pengene... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Aluguer de salas de reuniões e conferências
  2. Centro de entretenimento
  3. Empresa de organização de eventos
  4. Centro de recreação
  5. Restaurante

Escrito pela empresa

Den perfekte aften ude – alt under ét tag! Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans i Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Mens I nyder en lækker 4-retters middag, får I serveret en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Slut festen af i byens største natklub. Velkommen til en unik totaloplevelse, der starter allerede i indgangen!

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

God stemning

Lækker mad,og god stemning.

Mig og mine gæster,havde dog flere
ubehagelige episoder på dansegulvet,med al den scenerøg
der blev lukket ud.
Det var meget ubehageligt at indånde dette røg,som irriterede
vores luftveje og øjne.
Med tanke for dem som har astma eller en lungesygdom,burde Wallmans slet ikke bruge dette
scene røg på dansegulvet.

17 de abril de 2026

Magical show

Vi har været i Walmanns mange gange gennem de sidste 20år, de har ALDRIG skuffet os, her formår man at kombiner et magisk show sammen med en perfekt udført dinner.
”Konfetti” er ikke nogen undtagelse igen viser alle der deltager at de beherske koreografi, sang, komik, underholdning og entertainment til perfektionisme, Tak Walmanns for igen en ”magisk” aften, det SKAL oplevelses…...

11 de abril de 2026

Super god aften

Super god oplevelse med en rigtig god tjener Oliver. Der var ikke noget at sætte en finger på, udover maden som vi ikke helt synes var top klasse til 1400,- pr person.

9 de abril de 2026

Wow en fantastisk aften!

Wow en fantastisk aften!! Fra det øjeblik vi trådte ind, var der suveræn underholdning, god mad og en vild energi. En gennemført oplevelse fra start til slut 🤩🎉

28 de março de 2026

Virkelig en vild oplevelse🤩

Virkelig en vild oplevelse.
Maden var fantastisk, alt var planlagt til punkt og prikke. Sangerne og danserne var perfekte. Ikke én fejl man kan sætte på den oplevelse.

20 de março de 2026

Kære Sandra
Tusind tak for de skønne ord - hvor er det fantastisk at høre, at I havde den bedste aften her hos os i Cirkusbygningen.
Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage igen en anden gang.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har set Wallmann før og min hustru har…

Har set Wallmann før og min hustru har setdet 4 gange, denne forestilling var decideret kedelig og uden nerve.

14 de março de 2026

Kære Jan

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at dette show ikke faldt i jeres smag – især når I tidligere har haft gode oplevelser hos os. Vores shows varierer fra sæson til sæson, og vi arbejder altid på at skabe en aften med energi og underholdning for mange forskellige gæster.

Vi håber til gengæld, at I nød den 4-retters middag som en del af aftenen.

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk. Super stemning.
Virkelig søde tjenere.
Kun masser af plus stjerner fra mig

14 de março de 2026

Kære Camilla,
Tusind tak for de flotte ord! ⭐
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en fantastisk aften med god stemning og søde tjenere. Vi håber at byde dig velkommen igen i Cirkusbygningen.

Helt spektakulært show

Helt spektakulært show. Og maden er virkelig lækker. Drinks og vi kortet har alt hvad man kunne drømme om.

6 de março de 2026

Kære Benjamin
Tusind tak for de flotte ord!
Hvor er vi glade for, at både show, mad og drinks levede op til forventningerne. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen under kuplen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har nogle venner som skulle med ind…

Så ringer vi og afbestiller to styks og vi vil have pengene tilbage vi vil bare have drikkevarer for pengene og det kan ikke lade sig gøre det andet man er for sent ude så ingen penge og retur dårlig stil det er sidste gang vi kommer der i hvert fald

26 de fevereiro de 2026

Kære John

Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres venner blev syge – det er aldrig rart, når planer må ændres i sidste øjeblik.

Vores billetter er bindende efter den angivne afbestillingsfrist, som fremgår ved køb. Det skyldes, at vi planlægger mad og bemanding ud fra det præcise antal gæster. Når gæster udebliver, har vi allerede haft omkostningerne.

Derfor har vi desværre ikke mulighed for at refundere eller ombytte beløbet efter fristen.

Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende i situationen, og vi håber, I vil give os mulighed for at byde jer velkommen igen under bedre omstændigheder.

Classificada 3 em 5 estrelas

Der skulle være mere styr på det….

Overordnet rigtig god mad (okse menuen). Brødet til suppen og forret var sejt og nærmest uspiseligt.

Lidt lang ventetid på de første drikkevarer og hovedretten kom midt i et show.

Showet var godt, men virkede lidt rodet. Nogle fik meget tid i showet og nogle sangere kunne man ikke høre hvad de sang med mindre de skreg og det gjorde de i en del af sangene. Det var ærgerligt at band/baggrundsmusik var så højt.

Maden trak op.

Jeg har aldrig været der før, det var en fin oplevelse, men ikke en waow oplevelse.

21 de fevereiro de 2026

Kære Kathrine

Tak fordi du deler din oplevelse og for din konkrete feedback.

Det glæder os, at maden – særligt okse-menuen – trak oplevelsen op. Når det er sagt, skal brødet selvfølgelig være frisk og indbydende, og ventetid på drikkevarer er heller ikke den start, vi ønsker. Det beklager vi.

Maden serveres både i pauserne og under showet som en del af vores dinnerparty-koncept. Vi informerer også om dette på forhånd, da det ikke er muligt at servere varm mad til alle gæster udelukkende i pauserne. Timingen skal dog stadig opleves som naturlig og ikke forstyrrende, og din kommentar tager vi med videre.

Vi noterer os også dine bemærkninger om lydniveau og balance i showet. Det er noget, vi løbende arbejder med at justere.

Vi er glade for, at du havde en fin aften – og håber, at vi en anden gang kan løfte oplevelsen fra “fin” til “waow”.

Bedste hilsner

Classificada 2 em 5 estrelas

Det kedeligste show af alle de show vi…

Det kedeligste show af alle de show vi har set.
Det virkede som om de manglede ideer.
Anne Linnet og Robin Williams fylder for meget.
Sjovt man skriver Spice Girl, Take That og Phil Collins som teaser til aftenen 😂 en sang fra dem hver de sidste 15 min af aftenen.
Sorry to say det var i vores øjne ikke særlig godt.
Maden var halv kold og man skal virkelig være til halv stærk mad med chili i suppen og pebersovs til hovedret
Men vi hyggede os og skal sige den ene stjerne går til hende der styrede aftenen hun var god.
Den anden går til vores søde tjener

20 de fevereiro de 2026

Kære Janne

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er selvfølgelig kede af, at showet ikke levede op til jeres forventninger.

Vi arbejder hver sæson målrettet med at skabe en aften, der kombinerer kendte klassikere, nye fortolkninger og høj energi – men vi ved også, at oplevelsen af et show kan være meget forskellig fra gæst til gæst. Din feedback om både repertoire og indhold tager vi med videre.

At maden blev serveret halvkold, beklager vi. Det er ikke den standard, vi ønsker. Vi opfordrer altid vores gæster til at tage fat i deres tjener på aftenen, hvis noget ved maden ikke spiller, så vi kan rette op med det samme.

Det glæder os dog, at I hyggede jer, og at både vært og tjener gjorde et positivt indtryk – den ros giver vi meget gerne videre.

Fantastisk oplevelser

Fantastisk oplevelser. Rigtig god underholdning. Maden var ok, men den var ikke speciel varm ved servering. Rigtig god og høj service.

19 de fevereiro de 2026

Kære Helene

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os at læse, at du havde en fantastisk oplevelse med god underholdning og høj service.

Vi er dog ærgerlige over at høre, at maden ikke var helt så varm som den skulle være ved servering. Det er naturligvis noget, vi har fokus på. Vi anbefaler altid, at man tager fat i sin tjener på aftenen, hvis der er noget, der ikke helt spiller – så har vi mulighed for at rette op med det samme.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen til en aften, hvor det hele spiller 100 %.

Bedste hilsner

Wauw wauw og wauw igen!

Wauw wauw og wauw igen!

Show, service og mad var helt i verdensklasse. Og fantastisk dj efter showet - vi havde egentlig planlagt at tage videre efter showet, men vi blev og dansede hele natten.

Et tip - jeg vil gerne give drikkepenge når jeg får en god oplevelse, men jeg mister lysten når jeg aktivt skal fjerne det på maskinen og ønsker at lægge kontanter.

14 de fevereiro de 2026

Kære Lasse,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor gør det os glade at læse! Hvor er det skønt, at både show, mad, service og DJ ramte plet, og at I blev hængende og dansede hele natten.

Tak også for din feedback om drikkepenge. Det er helt frivilligt, og vi tager din pointe med videre i vores overvejelser.

Vi håber at se jer igen snart.

Fantastisk show🎉

Fantastisk show🎉
God betjening 💪👍🏻
Alt er Fantastisk 🎉💪🥳

31 de janeiro de 2026

Kære Lene

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os!
Fantastisk at høre, at du havde en skøn oplevelse. Kæmpe tak fordi du tog dig tid til at dele din begejstring med os.

Fantastisk show

Flot show, hammer dygtige. God stemmning og god mad

16 de janeiro de 2026

Kære Lisbet

Tusind tak for de flotte ord!
Det glæder os virkelig, at I havde en fantastisk aften og nød både showet, stemningen og maden.

En fantastisk aften

En fantastisk aften. Med super smilende artister, både på scenen og rundt ved publikum. Total lækker 4 rettes menu, god musik, sang og optræden..
Kommer helt sikkert igen..

15 de janeiro de 2026

Kære Marianne

Tusind tak for den skønne anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at både artisterne, stemningen og den 4-retters menu ramte plet.
Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen.

Classificada 2 em 5 estrelas

New Year’s Dinner at Wallmans Copenhagen – Disappointing Experience

New Year’s Dinner at Wallmans Copenhagen – Disappointing Experience

We booked the New Year’s Dinner at Wallmans Copenhagen for a group of 8 people in Category B, assuming that booking as a larger group would result in better planning and seating. Unfortunately, this was not the case.

All eight of us were seated at a table that could comfortably accommodate only six people. This was especially frustrating as it was obvious that neighboring tables of the same size were occupied by only six guests, while we were squeezed in tightly. As a result, comfort was non-existent, which significantly affected our overall experience—particularly disappointing for a New Year’s celebration.

For an event that is premium-priced and marketed as a special evening, proper seating arrangements should be a basic expectation. Instead of feeling welcomed and valued as a larger group, we felt overlooked and poorly accommodated.

The atmosphere and concept of Wallmans can be enjoyable, but the lack of attention to guest comfort—especially on such an important night—left us disappointed. This experience did not meet the expectations set by the booking category or the occasion.

31 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais