Wereldhorloges.nl Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit bedrijf is niet te bereiken via mail en gebruikt een telefoonnummer van Goedkoop Online Scheiden. Als je online wilt scheiden ben je hier aan het juiste adres maar dus niet voor een horlogeservic... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Horloge voor mijn dochter gekocht als kado voor haar afstuderen. Hij doet het niet. Nu mag ze zelf de batterij laten verwisselen om te zien of dat het probleem is. Zo ja, dan krijgt ze het bedrag van... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Na 3 dagen het bestelde nog niet ontvangen. Zie dat het overgemaakte geld eerst naar een derden rekening gaat en als het bij Wereldhologes binnen is wordt het pas geleverd. Ben benieuwd hoe lang dit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Relojoaria

Informação fornecida por diversas fontes externas

Wereldhorloges.nl is één van de grootste online horlogeverkopers van Europa. Wereldhorloges.nl heeft een riant aanbod en is officieel dealer van alle gevoerde merken.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Wauw..

Wauw. Wat een bedrijf. In December'17 een horloge gekocht als cadeau voor dochterlief, een paar maanden later kapot, horloge loopt steeds achter. Naar plaatselijke juwelier gegaan en ze hebben vastgesteld dat het niet aan de batterijen ligt. Retour met verzendlabel, na 3 mails en 3 weken retour ontvangen.

Een paar dagen later nogmaals kapot.
Netjes gemaild dat ik van de koop afzie, geen reactie.

Een paar dagen later toch maar even gebeld, meneer wist precies waar ik het over heb en hij zit rustig te wachten totdat het horloge terugkomt
Hij vond dat hij geen moeiten hoefde te nemen om te laten weten dat mijn mail ontvangen is en mij te informeren dat ik zelf voor de retourzending mag betalen ondanks het feit dat ik het horloge terugstuur omdat het kapot is en na 5 maanden geen zin meer heb in gedoe.

Ze zijn niet pro-actief en kunnen slecht communiceren. Het is lang geleden dat ik zo'n webshop tegenkom... geen bevestiging geen mail geen reactie niets. Morgen maar terugsturen en dan hopen dat het geld gauw teruggestort wordt. Zo zonde van mijn TIJD en geld.

10 de abril de 2018

Goedemiddag,

ik vind het vervelend dat u zo'n negatief gevoel heeft overgehouden, en u zult snappen dat dat zeker niet onze bedoeling is geweest.

Als een horloge niet goed functioneert, zeker na zo'n korte tijd, is het heel normaal dat het retour genomen wordt en ter reparatie aangeboden wordt bij de leverancier. Hier heeft u netjes een retouretiket voor ontvangen. Vervolgens zijn wij afhankelijk van de leverancier, en hebben we weinig invloed over hoe snel een reparatie gedaan wordt. Soms is het bijvoorbeeld wachten op een bepaald onderdeel. Ik snap dat het voor u ongemak heeft opgeleverd, maar uit eigen ervaring weet ik dat drie weken echt behoorlijk snel is voor een reparatie.

Toen het horloge vervolgens weer niet goed werkte, heeft u ons een boze mail gestuurd waarin u aangeeft dat u geen vertrouwen meer heeft in betreffende product (wat ik me heel goed kan voorstellen) en dat u het horloge naar ons terug stuurt. U gaf daarin aan van de koop af te zien. Mijn collega zag in de mail weinig ruimte tot een weerwoord, en was bang dat hij gezien uw toch al erg boze reactie het probleem alleen maar groter zou maken. Ik heb hem aangegeven dat hij hier toch even kort op had kunnen reageren, maar hij ging er vanuit het horloge snel terug te zien zodat we uw geld konden terugstorten. Hij was zich niet bewust van het feit dat u op een antwoord of akkoord zat te wachten, omdat u duidelijk aangaf het horloge direct terug te gaan sturen.

Vanwege de miscommunicatie vind ik het geen probleem om u een retouretiket te sturen, zodat u hier niet ook nog eens kosten aan hoeft te maken. Het spreekt voor zich dat zodra het horloge hier terug is, het aankoopbedrag netjes aan u wordt gecrediteerd.

Als u hier van gebruik wilt maken hoor ik dit graag, en hoop dat we daarmee de zaak als gesloten kunnen beschouwen.

Met vriendelijk groet,

H. Huurdeman, manager klantenservice.

Classificada 4 em 5 estrelas

De Luminox horlogeband past wel maar…

De Luminox horlogeband past wel maar het was een 19 mm (circa) terwijl ik een iets andere 23mm had besteld. Kortom; de levering was wel snel maar volgens mij niet helemaal juist. Ik heb het horlogebandje gemonteerd en het staat op zich wel goed. Al met al wel een beetje slordig. Zeker met Internet aankopen is het cruciaal dat bestellingen 3 keer worden gecontroleerd.

Classificada 3 em 5 estrelas

Om het horlogebandje in te korten moet…

Om het horlogebandje in te korten moet er volgens mij een andere watchtool bij worden geleverd en of een goeie beschrijving.
Het gaat om de Boccia 3258-01 en de 3595-01.
De blauwe watchtool hebben we erbij gekregen. Waar je het horloge moet opleggen en een asje er met een pennetje uitdraaien.

Goedemorgen,

welke tool heeft u nu ontvangen? Mocht dit niet de juiste zijn dan stuur ik er vandaag direct een naar u op. Als dit al wel de juiste is, zal ik u digitaal een gebruiksaanwijzing mailen.

Alles prima, maar...

Snelle levering en product voldeed helemaal aan de verwachting. Behalve meegeleverd bandje tool. Was na 1 keer draaien al kapot en had dermate scherpe randjes dat ik me er aan heb gesneden.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden! Wilde het cadeau doen en horloge was zeer mooi ingepakt!! Ook geweldig dat je geen verzendingskosten moet betalen! Het is zen echte aanrader!

Classificada 2 em 5 estrelas

Horloge afgeleverd met fout

Ik heb een horloge besteld 2 weken geleden. Deze kwam op tijd toe maar ik zag al meteen dat de secondewijzer niet juist liep. Hij staat nooit precies op de seconde, altijd tussen de twee seconden en loopt soms trager en soms sneller. Als je 10 seconden naar het horloge kijkt dan zie je het meteen. Ik begrijp niet dat ze dan toch proberen om het dan op te sturen. Ik heb een mail gestuurd om te vragen hoe lang dit zou duren, blijkt dat het 2 tot 3 weken zou duren. Dit is veel te lang, kunnen ze dit niet zelf herstellen? Ik ben nu van plan om onnodige kosten te maken en zelf naar een juwelier te gaan om dit te laten herstellen... Spijtig...

29 de janeiro de 2018

Goedemorgen,

jammer dat u niet tevreden bent met de geboden oplossing. U zult begrijpen dat horloges uiteraard goed gecontroleerd worden voordat ze weg gaan, op bijvoorbeeld beschadigingen en of een horloge wel loopt of niet. Het mankement dat u ontdekt heeft, is niet direct waar te nemen bij de eerste controle, en is er dus doorheen geglipt. We hebben u geprobeerd een passende oplossing te bieden en het horloge terug te sturen naar de leverancier, om aan te geven dat we uw klacht serieus nemen. Uiteraard zouden we eerst zelf even kunnen kijken, maar omdat we van mening zijn dat dit bij een merkhorloge niet hoort, waren we inderdaad van plan om het even naar de leverancier terug te sturen.
De door u genoemde oplossing om eerst naar een plaatselijke juwelier te gaan vind ik een prima plan. Als u dit even had voorgesteld hadden wij u hier qua kosten in tegemoet gekomen.

Prima service

Ik had al snel na aankoop een diepe kras in het glas van mijn horloge. Geen idee hoe dit gebeurt is.
Hoewel glas niet onder de garantie valt heeft wereldhorloges mijn horloge keurig en kosteloos gerepareerd. Prima service!!

20 de janeiro de 2018