Vi fik lavet en total løsning - hjemmeside og google søgeoptimering. Vi er super tilfredse og har tjent vores investering hjem. Vi brugte Krak før. Vi betaler nu 66% i omkostninger, men har... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi har samarbejdet med XLWEB i en længere periode - og må sige at det har været en absolut positiv oplevelse. - Man får altid en engageret behandling, uanset om man henvender sig på tlf eller mail. Sp... Ver mais
Vi har vores hjemmeside og webshop hos Xlweb.dk og vi har kun oplevet positiv feed back, hvis der opstod problemer. Vi er altid blevet mødt af kompetente og servicemindede medarbejdere, som h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Dalsagervej 25 K, 8250, Egå, Dinamarca
- support@xlweb.dk
- www.xlweb.dk
De bedste, super profesionelle.
De bedste, så dygtige super profesionelle.
Mange tak til jer.
Hurtig og kompetent support! Brugervenligt produkt.
Jeg har samarbejdet med XL Web siden 2012 , hvor de først hjalp mig med at lave min webshop. Fra første møde har det været særdeles positivt at samarbejde med XL Web. Deres support ansatte (Armin :-) er kompetente og enormt hurtige til at svare og hjælpe dig videre. Udover den gode personlige kontakt man oplever som kunde, tilbyder XL Web også et godt og brugervenligt produkt med et hav af funktioner. Der er anvendelige hjælpevideo'er på mange af funktionerne. Jeg giver XL Web mine bedste anbefalinger
www.toej-shop.dk
Tina Aarsleff Schou
Fantastiske kompetente og imødekommende mennesker
Vi har på Havnens Gourmet fået lavet hjemmeside af XL Web og må sige de har gjort det til UG. Det var en udfordring, at de skulle lave netop vores hjemmeside, da vi absolut ikke er de største IT nørder, men de havde så meget tålmodighed med os og lyttede konstant til vores behov og ønsker og holdte tidsrammen, de skubbede netop på os for at få det færdigt til tiden, det var en kæmpe hjælp.
De er nede på jorden og kan tale et sprog som vi alle forstår ..
Og udover det har de i de sidste dage hjulpet os med et projekt, hvor vi støtter "Familier med kræftramte børn" Det er de gået 100% ind i og støttet så flot op om, så tak for det til XL Web!!!
Havnens Gourmet kan kun give vores varmeste anbefalinger ...
Proffesionelt og seriøst firma
Professionelle løsninger, god support, man føler sig virkelig godt behandlet.
Kan varmt anbefales
Har fået lavet hjemmeside til mit firma, Zahle Ventilation, hos XLweb
og er mere end tilfreds med resultatet.
Super god service, -hurtige, kompetente og effektive medarbejdere.
Kompetent samarbejdspartner
Benytter XL web til firmaets webshop løsning.
Armin og Chistian er dygtige supportere, der er hurtige til at skabe overblik og hjælpe.
Anbefalelsesværdig samarbejdspartner.
Rie Schwartz, Det Halve Kongerige
God service og hurtig reaktion
Dejligt at samarbejde med en virksomhed som uopfordret tager kontakt til os for at høre, om vi er tilfredse med samarbejdet, og den service vi får.
Det medførte at vores hjemmeside blev ændret til responsive design. Support-medarbejderen lyttede i den forbindelse med stor tålmodighed til mine ønsker, og bød selv ind med forslag til forbedringer.
Den 5. stjerne får XLweb fordi vi har en fast kontaktperson tilknyttet. Det letter kommunikationen og sparer tid.
Stor ros og tak for godt samarbejde.
Jeg medgiver hermed mine bedste anbefalinger.
Marianne Larsen, Anlægsgartner Th. Skov Larsen ApS
Super hurtig og effektivt arbejde fra XLweb.dk
Vi har netop haft brug for en ekstra hjemmeside og ringede selvfølgelig til vores samarbejds partner hos XLweb.dk, som hurtigt fik sat gang i det hele, det gik super hurtigt og de overraskede vores forventninger til den nye hjemmeside med det samme!
Godt Arbejde!!
Klavs Frandsen
Climatizer.dk
Ringvej 4
5853 Ørbæk
Supporten er super kompetent og effektiv!
Vi har hele tiden haft en fysisk løbebutik og klinik, og vha. XLwebs gode kompetencer har vi nu også en webshop og et mobilsite - endda med vores eget design, som XLweb har kodet fra bunden med et meget tilfredsstillende resultat!
Supporten hos XLweb er noget helt særligt! Der er ikke blevet sparet på telefonopkaldene, og selvom om man ringer 3. gang på samme dag, så bliver man altid betjent til UG med kryds og slange. Medarbejderne hos XLweb er utrolig rare mennesker, der altid er parate til at hjælpe, og det allerbedste er, at langt størstedelen bliver løst med det samme i telefonen eller senere samme dag. Jeg er virkelig imponeret over deres meget korte ekspeditionstid!
Der er intet at klage over – Xlweb gør et super godt stykke arbejde!
Tine Lockenwitz Larsen, digital redaktør hos Kaiser Sport og Ortopædi
Odense Auto-El ApS er ovenud tilfreds!
Vi har i flere år været kunde ved XLweb og har alle årene været meget tilfredse med hjemmeside, support og brugervenlighed af smart-web.
Først har XL web lavet en ny hjemmeside til os og efterfølgende har de været utrolig behjælpelige i supporten, ligegyldig hvilke spørgsmål, jeg har stillet. I er altid meget tålmodige og altid gode til at forklare, hvordan jeg skal gøre.
På det sidste har jeg været i gang med en reformering af vores hjemmeside til noget nyt - det har været et spændende arbejde, der kun har ladet sig gøre ved jeres hjælp og inspiration. Kennet gav mig startinspiration og undervisning i de nye muligheder, og Christian har med stor tålmodighed stået mig bi i processen. Tusind tak for det:-)
Odense Auto-El ApS kan kun anbefale XL web på det bedste!
Kvalitet og seriøsitet serveret med en lun bemærkning
Skal du ligesom jeg have lavet en hjemmeside, eller fornyet den gamle, har du ligeså meget/lidt forstand som jeg på det, så kan jeg i den grad anbefale at du bruger XL-web, de er dygtige, utrolig hjælpsomme, og slipper dig ikke før det hele fungerer, og DU er tilfreds.
Jeg besøgte kontoret i Nyborg en formiddag og tog derfra med en god viden og forståelse for at det ikke er så svært endda. Super tak for hjælp, gode råd og simpel vejledning.
Så spring ud i din nye hjemmeside, men brug professionel hjælp så du får din helt egen hjemmeside og ikke en der ligner de andres.
:-) Bedste hilsener
Brian Hintz
Ciao-Vino
"den lille importør med de store vine"
Fedt produkt; utroligt venlig, ærlig og brugbar support
Jeg kan kun give XLweb de varmeste anbefalinger. Deres supportere er utroligt venlige og yderst kompetente ifht. at hjælpe med alle de underlige spørgsmål jeg har til dem.
Vi er meget tilfredse
Hvis vi har brug for hjælp er de altid klar.
Flot arbejde - super service.
Super service minded, altid imødekommende og behagelig. Gode til at forklare så it invalide også forstår noget.
Helt fantastisk flot - jeg er bare så tilfreds med jeres arbejde.
Kære Armin og XL-web
Du har overført min kravspecifikation på webshop til virkelighed. Super flot og meget flottere end jeg havde håbet. Du har ramt alt det jeg har bedt om og din support er helt fantastisk. Jeg glæder mig så meget til at sælge fra min webshop.
Når shoppen er online på nettet, så er I meget velkomne til at bruge den som reference. I kan være stolte af jeres arbejde.
Nu er alt jo ikke helt færdigt endnu, men jeg har meget svært ved at tænke mig at jeg ikke bliver tilfreds.
Forinden aflevering af kravspecifikation fik jeg en rigtig god vejledning og support af Kenneth. Også en behagelig samtale og god vejledning, som gjorde mig tryg i mit valg af leverandør. Bare jeg dog havde skiftet min nuværende leverandør ud for længe siden.
Glæder mig til at komme over til jer og få undervisning. Vil nu sidde og lege lidt med opdatering af tekster og billeder :-) inden vi skal mødes.
Endnu engang tusind tak for det gode samarbejde nu og med garanti også i fremtiden.
De bedste hilser Charlotte
Bella Roba (Bellaroba.dk)
De gør ens drøm til virkelighed
Når man snakker om kræft og om Familier med Kræftramte børn, så rammer det de fleste i hjertet.
Derfor da jeg ville sætte mit projekt i gang med at samle penge ind via salg af mit cykeltøj til fordel for Familier Med Kræftramte Børn, ramte XLWEB.dk mig lige i hjertet med deres layout til mig.
www.cykeltøj-online.dk
Ufattelig god service, sindssyg kreative, god opbakning til hjælp af SmartWeb og ikke mindst hurtig til at svare tilbage på spørgsmål og hjælp.
Når jeg ser på diverse hjemmesider, er de typisk meget kedelige, sker intet nyt på deres side og de kan ikke selv finde ud af at ændre noget.
Der har XLWEB.dk virkelig hjulpet mig meget og gjort sig rigtig umage med hjælpe mig med selv at ændre alt på siden, såsom billeder, tekst m.m.m.
Alt i alt når man skal gøre det hele op, så har jeg fået meget mere ud af mine penge end jeg havde turde håbe på og en hjemmeside, som jeg er utrolig stolt af!!!
Tusinde Tak til Kennet og hans team på XLWEB.dk
Morten Ravnkilde
Direktør
www.cykeltøj-online.dk
Super support og hjælpsomhed.
XLweb har været fremragende under opbygningen af inter-aktiv.dk . Når vi har haft problemer har vi altid kunne komme i forbindelse med dem, og de har været gode til at hjælpe os med at finde løsninger, samt lave hurtigere rettelser på hjemmesiden.
Ligeledes har de været fleksible og hurtige til at arrangere undervisning for os, i både webshop-modulet og søgeoptimering.
Det har været en helt igennem positiv oplevelse vi sent vil glemme.
Inter-aktiv
Svendborg
Personlige og professionelle
Hos XLweb får man bare en rigtig god behandling. De er personlige og professionelle på én gang, man føler sig straks hjemme og velkommen i deres hyggelige lokaler. De yder en perfekt service, ingen spørgsmål lader til at være for dumme eller irrelevante for dem, og de står altid til rådighed, hvis man har brug for support.
Jeg kan helt klart anbefale XLweb - god service, gode produkter og professionalisme i top. Et firma der i den grad tager sig godt af sine kunder.
Maria Sigvard
Fedt system, super dygtige og meget hjælpsomme mennesker
De er nu færdige med min nye web-shop og den er blevet lige i skabet.
Jeg er vildt imponeret og har følt mig tryg hele vejen igennem. Og deres system virker bare og er super nemt at bruge, så fedt!!!
De varmeste anbefalinger herfra DollarDog.dk som går live med den nye shop start 2014
Pia Valling Stubkjær
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.