För några dagar sedan fick jag ett paket i brevlådan. Idag kom en faktura. Jag har INTE beställt något. Har gått igenom båda mina mejladresser och där finns ingen beställning och heller ingen bekräfte... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
SCAM!!!! This company uses absolutely disgusting tactics to try and fool people into becoming subscribers. Signed up for what I thought was a free razor sample but then they send you invoices for ship... Ver mais
Jeg har fått en sms melding om purring på en faktura som ikke er betalt, men det står ikke noe om hva jeg har fått. Jeg har heller ikke fått noe i posten. Jeg har prøvd og ringt dem men telefonen ba... Ver mais
Jeg er svært godt fornøyd med produktet jeg har abonnert på, Pace barberblader. De er så bra og varer så lenge at jeg har barberblader for flere år framover. Jeg blir heller ikke sår av disse slik je... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Kun et pengesluk
Kun et pengesluk. Returnerte en pakke og betalte portoen. Får regning på 149kr for omkostninger. Kun lureri og et stort pengesluk. Dårlige produkter også, barberhøvlene gir sår hud og blir sløve etter et par gangers bruk.
Styr unna
Verste greiene som finnes. Har sagt opp abbonementet og nå et år etterpå får jeg faktura med inkassokrav på en pakke som ikke var betalt året før, som jeg ikke har fått. Styr unna!
Kundeservice var elendig når jeg ringte.. en sur frekk dame.
styr unna for alt i verden...
sa opp pr. telefon da jeg flyttet til Dubai, men de fortsatte og sende til min adresse i Norge, enda jeg hadde registrert ny adresse i Dubai. Nå kommer inkasso for vare som ble returnert. Styr unna for alt i verden.
Påstår seg ha sendt to pakker med…
Påstår seg ha sendt to pakker med hundegodt/leker. Fikk vare seg faktura eller påminnelser å blev sendt rett til inkasso. STYR UNNA FLINK BISK!!!!
Forferdelig opplegg..
Forferdelig opplegg... fikk inkasso for noe jeg ikke har mottatt, nytter ikke med kundeservicen. Styr unna.
Styr unna!
Styr unna!! Sendte regning til feil adresse som endte opp med at jeg måtte betale over 600kr! Aldri bestill fra de her!
Styr unna Zentio!!!
Det er best å styre langt unna Zentio. Ved innmelding fikk jeg feil produkt. De har store problemer med å godta klager. De gjør det svært vanskelig for deg å si opp abonnementet ditt. Kundeservice er elendig, og de er uhøflig på telefon.
Scammed me for an item I never ordered…
Scammed me for an item I never ordered and brought me in inkasso RKI!
Hårreisende kundeservice og oppsigelsesfrist!
Hårreisende at du må avslutte et abonnement 10 dager før FORFALLSDATO PÅ FAKTURA, som typ er den dagen du mottar den første pakken. Sier du ikke opp den dagen så mottar du en ny pakke noen måneder senere, som du må betale over 300 kr for. Er det i det hele tatt lov å ha en slik oppsigelsesfrist?
Barberbladene er ikke gode og…
Barberbladene er ikke gode og kundeservicen er helt elendig. Eg måtte si opp abonnementet 3 mnd før pakken skulle sendes. Da eg sendte inn oppsigelse på abonnementet 4 dager for seint (altså nesten tre mnd før pakken skal sendes til meg...), så då må eg få en pakke til på over 300kr med høvler eg ikke kommer til å bruke.
Det er fup og svindel hele molevitten
Det er fup og svindel hele molevitten.
Har aldrig fået varen. Har talt med kundeservice flere gange hvor de bekræfter at de tilbagekalder fakturaen. De har netop sendt mig til inkasso.
Vi anbefaler alle at politi anmelde Zentino. Vi gør det i hvert fald.
Har vært kunde hos dem i nesten 4 år
Har vært kunde hos dem i nesten 4 år. Enkelt å endre på hyppigheten av leveransene på nettsidene deres og jeg er veldig fornøyd med barberhøvelen og bladene! Da jeg en periode hadde fått for mange stoppet jeg abonnementet, og fortsatte det når jeg begynte å bli fri for barberblader uten problem.
Fraud....................Scam Scam Scam Scam Scam
Beware from this company, Its Scam, Dont buy anything from Zentio A/S. if you order their product , only first will arrive, after this no product and you will receive a letter from debt collection company. and even you will pay, they will send letter again and again.
Fået rykker uden at få varer og første inbetalingskort
I starten gik det fint faktisk, fin varerne og regningen samtidig.
men nu har Jeg lige modtaget en rykker selvom jeg ikke har modtaget nogen varer og første betaling.. Nægter og betale for noget jeg ikke har modtaget og faktisk vil jeg gerne ud af det her da jeg syntes skraberen er noget møg! Hovedet ryger af hele tiden.
Styr unna!
Ekstremt vanskelig å få tak i. Kundeservice finnes ikke, de er frekk og vil absolutt ikke hjelpe deg. De tar ikke kundene på alvor!
Det er ekstremt dyrt, du får abonnement du ikke har bestilt, får utallige pakker uansett om du har sagt opp!
De tar seg 150 kr for at du skal sende i retur. osv..
Ikke bestill!
Super produkt
Får til sent dorco skraber hver 3 måneden , og det har virket i 2 år og har ikke haft nogle problemer med den , er fuldt ud tilfreds
Snyd snyd snyd
De sender varer op til 3 gange efter du specifikt har fortalt dem, du ikke er interesseret.
elendigt
kundeservice har de intet af, og er ikke til at komme i kontakt med.
heller ikke deres 'inkasso firma' Alektum, er til at komme i kontakt med.
lokker med billige prøvepakker og derefter betaler man i dyre domme for deres skrabere..
lad være med at tage imod noget som helst fra dem..
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.