Zilveren Kruis Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Onlangs pennaalden besteld en hierover voorsf contact gehad met Zilveren Kruis.De naalden vooraf betaald aan apotheker en deze de volgende dag ontvangen.Bij Zilverenkruis werkt het andersom!! Vooraf c... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Na het overlijden van mijn vader bleek er nog een onbetaalde factuur van zorgverzekeraar te zijn. Deze bleef onopgemerkt omdat het adres waar de brief naar toe ging niet meer bewoond werd door mijn va... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Deze review gaat over de zelfzorg app. Bij gebrek aan psychologische hulp de app geprobeerd. Deze sluit totaal niet aan als je serieuze klachten heb. Zoals de opmerkingen na de test iedereen slaap... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Vandaag ontving ik een e-mail met een voorstel voor onze zorgverzekering in 2026. Dat is goed. Helaas een naamloos voorstel. Geen informatie over de dekking. In de e-mail tevens wat links naar... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

968 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

66 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Je krijgt niks vergoed boycot achmea

Je krijgt niks vergoed. Eigenlijk betaal je voor lucht en water.
Mensen gelijk opstappen om deze bedrijven failliet te maken of het beste verhuis naar een land waar de zorg gratis is.
Dit bedrijf heet Achmea en heeft De Friesland,Inshared,Centraal beheer,Interpolis enz
Ze werken onder verschillende bedrijfsnamen en controleren de markt, een soort van Bill Gates.
Pas op want zodra je niet kan betalen verkopen ze je schuld aan GGN,Flanderijn de Deurwaarders om meer geld van de consument te stelen. Zorg moet gewoon terug naar de staat. Deze geldwolven willen meer geld en ze hebben laks aan de consument.
De klant is Koning en we hebben meer macht samen dan deze bedrijven.
Dit is een review gebaseerd op de waarheid.

9 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Onaangenaam contact met Zilveren Kruis …

Ik ben al jaren klant van Zilveren kruis Achmea. Op 18 februari 2025 heb ik telefonisch contact opgenomen om mijn reiskosten vergoeding, in verband met oncologisch behandelingen, te verlengen. De medewerker van aan de telefoon was niet klant vriendelijk, niet professioneel, niet behulpzaam. Verder toonde zij geen enkele empathie en gaf als voorbeeld dat klanten frauderen. Ik was door dit gesprek zo geraakt dat zelf het gesprek heb beëindigd.

18 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Compliment

Door een ongeval in het buitenland (Egypte) heb ik hoge kosten moeten maken. Nadat ik gister de laatste documenten in heb geleverd staat vandaag het bedrag al op mijn rekening! Keurige snelle afhandeling!

21 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Heb nu incasso door vaak fout handelen…

Heb nu incasso door vaak fout handelen bij zilveren kruis, en de kosten voor je zorg gaan ook elke x omhoog terwijl je in gulden tijd gewoon 25 tot 50 gulden betaalde zit je nu op 400 gulden wordts steeds erger en dit s zogenaamd een democratisch land? Staat dan dat je betaald hebt en opeens komen ze met een brief of mail dat je een betaling hebt gemist dus je moet ook steeds je bank checken of het is overgemaakt terwijl je al genoeg aan je hoofd hebt. Want als je het vergeet stapelen de schulden zich alleen maar op want dat gaat dan ook weer naar de incasso. Betaal jaarlijks bijna 2400€ verplicht ook nog terwijl je niet eens ziek bent geweest. S gewoon legaal stelen man.

17 de fevereiro de 2025

Waardeloze organisatie!

Waardeloze organisatie!! Ik probeer al een half uur te bellen, want mailen kan niet! Wel aanmaningen sturen terwijl de rekening allang betaald is, maar vervolgens onbereikbaar zijn. Na een heel keuzemenu te hebben doorlopen krijg je dan te horen: 'de wachttijd bedraagt 15 tot 20 minuten. Het spijt ons, maar we doen echt alles om u te helpen'. Nou, niet dus! Waardeloos!!

4 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Hele onbeleefde vrouw aan de lijn

Hele onbeleefde vrouw aan de lijn. Ik heb zelf bij de klantenservice gewerkt en op deze manier ben ik nooit iemand te woord gestaan. Ook heeft ze mijn vraag niet beantwoord en zei ze zelfs op een hele onbeleefde manier dat ze het mij al 3 keer heeft uitgelegd, terwijl ze mijn vraag gewoon niet begreep. Absurd.

3 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

het grote sprookjes boek zilveren kruis

helaas na zoveel geïnformeerd te hebben over een vergoeding betreffende twee sportduik keuringen kom ik er achter dat zij zichzelf in de maling neemt .bij het eerste telf. onderhoud werd mij verteld dat de rekeningen vergoed werden dus stuur u ze maar op .Na enige tijd krijg ik bericht dat deze niet vergoed worden en bij navraag kreeg ik te horen dat de arts niet voldeed aan hun eisen kwa registratie .En ik kon op hun cite wel opzoeken welke arts vergoed werd .Dit gedaan te hebben kom ik er achter dat de arts van de rekeningen wel bij hun staat geregistreerd .dus ff bellen maar helaas er moet nog een ander nummer op staan .Nu vraag ik me toch af welke clown die daar werkt dit verzin .Snap nu waarom er zoveel klachten over het Zilverenkruis zijn .Denk ook om volgend jaar te veranderen van verzekering .
al met al raad ik dan een ieder deze verzekering af ja verzin voordat je begin om met deze in zee te stappen .

28 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

This insurance does not want to cover your costs

Most of what I submit does not get reimbursed. it does not even get deducted from my eigen risico/own risk. In 2024 I ended up paying a good 700 euros on top of eigen risico... Most recently, I was hospitalised after an emergency visit. The resident specialist at the hospital strongly advised that I see a specialist again in about a month to check if the treatment worked. My GP would not refer me so I had to go in another EU country to access a specialist. Zilveren Kruis did not reimburse the cost "because I did not have a referral" despite me explaining that I simply could not get a referral, this is why I went abroad. By the way, the cost I asked covered was 168 euros including all exams and two doctor visits, while in the Netherlands it would cost over 300 euros. This is how rogue the system is

20 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Dit bedrijf spoort niet stelletje…

Dit bedrijf spoort niet stelletje hufters ben nu 44 jaar me mama had ook altijd gedonder met die idioten ik haat hun zo je komt nooit bij dokter en betaalt 160 per persoon voor dat geld elke maand te betalen en dan 20 jaar heb ik villa huis in bulgarije stelletje idioten ik haat hun

24 de janeiro de 2025

Blijf hier weg!!!…

1ster is teveel zijn oplichters zeggen dat ze vergoden wordt er niks vergoed of maar 75%vergoeding wordt niet uitbetaals maar verrekend met openstaande betaling die er niet zijn.zorgtoeslag moest via cak opgelost met zilverenkruis kon 1 maand gewoon bwtalen daarna direct weer aangemeld betalingsachterstanden uit 2007!!!!contact zilveren kruis onmogelijk cak ken niks doen verwijzrn me terug na zilverenkruis betaal al ruim 15maans onterect aan cak.wou opzeggen in december ken net omdat er nog vordering staat met bijzondere melding??moet contact opnemen klantenservice wat onmogelijk is.heb dus echt grote ellende krijg nog plus minus 3500euro van hun terug en t teveel betaalde aan cak bovendien ken ik niet meer in mijn ziekenhuis terecht ivm openstaande rekening heb duizenden euros incasso kosten erbij raak steeds dieper in de ellende ben al bij politie geweest enige optie is civiele zaak aanspannen maar daar heb ik t geld niet voor.heb nu maar officile klachten ingediend bij zilverenkruis en toezichthouder afwachten of dat wat oplevert.als iemand nog ideen heb hoor ik t graag ben echt teneinde raad.

17 de outubro de 2024

Foutieve factuur zorgverlener gewoon uitbetaald door Zilveren Kruis

Na ontvangst van een declaratie constateerde ik, dat hierop medicatie werd gefactureerd die niet klopte. Contactformulier ingevuld met het verzoek dit te corrigeren, maar dat werd geweigerd. ZK had apotheek Altena gebeld en die zeiden, dat ik de medicijnen op 5 december had opgehaald. Blijkbaar ben ik in staat om op 2 plaatsen tegelijk te zijn, want op die datum was ik een paar honderd kilometer van de apotheek verwijderd en kon dit ook bewijzen. Helaas heeft de zorgverlener bij ZK altijd gelijk en doen ze niets met mijn melding. Overigens is dit niet de eerste keer, dat dit gebeurt. Wellicht heeft ZK aandelen in de desbetreffende apotheek en betalen ze klakkeloos uit. En dan is het vreemd, dat de zorgkosten zo enorm stijgen en uiteraard als gevolg daarvan ook de premies voor de verzekerden. En dit soort praktijken betalen we met z'n allen. Aangezien er camera's hangen in de apotheek ben ik wel heel erg benieuwd naar die beelden, waarop ik op voornoemde datum in de apotheek aanwezig was. Maar ja ... die krijg ik natuurlijk niet te zien. Jammer, dat dit gebeurt aan het begin van het verzekeringsjaar, want anders had ik kunnen wijzigen van zorgverzekeraar en nu zit ik er helaas weer een jaar aan vast.

20 de janeiro de 2025

Misleidende slechte zorgverzekeraar

Misleidende slechte zorgverzekeraar, volgend jaar ben ik weg! Ik heb gekozen voor het pakket met Aanvullende tandverzekering 2. Op de site staat daaronder het volgende: "Vullingen en kiezen trekken 75% vergoed". Krijg ik net een rekening voor de volle mep omdat het trekken van een kies bij de kaakchirurg daar niet onder valt. Hadden ze dat er best even bij kunnen vermelden, want zoals ik het had gelezen, zou ik 75% vergoed moeten krijgen voor het trekken van een tand. (Hadden ze best kunnen vermelden, mits dit bij je eigen tandarts is.) Smerig.

13 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Zilverenkruis neemt voor de 2e keer…

Zilverenkruis neemt voor de 2e keer dubbele incasso en willen niet terug betalen maar willen verekenen voor de volgende maand. Wat een oplichters, ze horen je het gelijk terug te betalen.

6 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Een ster is nog te weinig

Een ster is nog te weinig. Erg slechte communicatie. Ze zeggen aan de telefoon van alles, maar komen het niet na. Ik wilde graag overstappen, maar zelfs dat lukt niet omdat ze dit dwarsbomen. Het gaat steeds verder achteruit.

1 de janeiro de 2025

Dit zijn professionele oplichters

Dit zijn professionele oplichters.
Die exact weten hoe ze je kunnen leeg trekken als het moet ik zit er zelf vast aan ze maar ik wil mededelen als je de kans hebt om weg te gaan van zilver kruis moet je doen.
Want ze zijn bereid om van jou schuld meerdere van te maken omdat ze niet openstaan om je te helpen .

2 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Zilveren Kruis int de premie steeds…

Zilveren Kruis int de premie steeds vroeger bijv.: de maand december willen ze al de 26e November. een week van te voren incasseren. ZK heeft hiervoor nog niets geleverd maar innen wel het geld. 1e en 2e betalingsherinneringen die minimaal 20 Euro extra kunnen kosten van de lopende maand. Heb daar wel eens over gebeld. dat het fair zou zijn de 15e van de lopende maand te innen. Reactie was heel omslachtig en had te maken met de zorgtoeslag innen etc. (die ik overigens niet hebt) ben inmiddels overgestapt naar een ander.

16 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben al jaren verzekerd bij Zilveren…

Ik ben al jaren verzekerd bij Zilveren Kruis, maar kwam er recent achter dat ze beleggen in wapens. Dit vind ik erg zorgwekkend en totaal niet passend bij een zorgverzekeraar.

Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice, kreeg ik alleen een link naar informatie over duurzaam beleggen bij Achmea. Helaas gaf dit geen duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Dit gebrek aan transparantie heeft mijn vertrouwen beschadigd. Ik overweeg nu over te stappen naar een verzekeraar die wel ethisch en duurzaam investeert.

30 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

ik ga weg bij silverenkruis zorg…

ik ga weg bij silverenkruis zorg verzekkers zie isreal steunen shcande voel me schuldig.

klantseserice altijd perfect allrijd dolle.
had ik geweten dat ik isreal belp met deze versekkering was ik nooit begonen.

ik ga meteen schade vergoeding vragen shcande schande

24 de dezembro de 2024