Warmtepomp bypass deed het niet meer. Mechanisch defect. Contact opgenomen met zwembad.eu, maar doorverwezen naar de leverancier. Echter daar de het antwoord gekregen dat voor zulke aanvragen toch te... Ver mais
Goede produkten, je krijgt wat je koopt, maar wanneer blijkt dat er tóch iets tekort in een verpakking zit, trekken ze algauw de kaart van "neem contact op met de leverancier!". In mijn geval is de... Ver mais
Hele teleurstellende service! Ik rijd maandag 2 uur naar de winkel in Herentals om een zwembad met alle toebehoren te kopen. Ik moest 25 min wachten op een verkoper, die vervolgens wel met geduld zi... Ver mais
Zaterdagochtend was mijn leiding gesprongen van mijn inbouwzwembad. Mijn zwembadinstallateur gebeld maar deze was onbereikbaar en dan maar naar Kuurne gereden om enkele stukken te gaan halen. Gelukkig... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 64% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ik ging binnen voor een stofzuiger, maar door het gesprek aan te gaan met de verkoper heb ik heel veel geleerd en uitgeprobeerd en met succes. Top product gekocht met een top uitleg van de verkoper. Het zwembad is volledig proper.
Heel erg bedankt!
Jo
Onwaarschijnlijk tevreden: als alleenstaande mama is het echt niet eenvoudig om goed (en begrijpbaar) advies te krijgen + niet behandeld te worden als 'domme' gans.
Van het begin tot het einde word ik ondersteund, geadviseerd en geholpen. Zelden zo'n fantastische begeleiding bij een 'grote' winkel gekregen!
Dikke dankjewel aan Jack, Michael en Joost
Bijzonder slecht werkende naverkoopdienst. Bestelling was verloren gegaan bij leverdienst wat natuurlijk al eens kan gebeuren. Maar om nadien geld terug te krijgen of zelfs maar iets van relevante feedback te krijgen heb ik serieus en herhaaldelijk moeten aandringen. Maar éénmaal ik me vastgebeten heb in zoiets laat ik niet meer los. Als het om te verkopen is zijn ze vriendelijk en behulpzaam maar éénmaal (op voorhand) betaald, moet je niets meer van service verwachten. Prijzen zijn trouwens niet concurrentieel. Deze ervaring is nog redelijk positief maar heb alle mailverkeer bijgehouden dus 100% aantoonbaar!!! Mij zien ze hier niet meer terug.
Koop daar nooit iets, klantenservice is een dikke nul!! Als je iets aan je zwembad hebt, word je doorverwezen naar een algemene klantendienst. Daar word je gewoon aan het lijntje gehouden. 😡😤 Uiteindelijk krijg je toch een negatief advies. Komt erop neer dat ze je geld binnen hebben en dat was genoeg. Jammer dat ik niet zelf eerst de reviews heb bekeken. Ik zal hier gene € meer besteden!!
Oplichters!!!
Bij mijn bestelling + betaling van een tegenstroom met meer dan 10 stuks in voorraad, belt men mij plots op met de vermelding dat men aan de productie pas kan starten (whut?!?) vanaf 24 april en dat het dan nog eens 6 weken zal duren eer men het product kan leveren.
Ik financier dus hun bedrijvigheid, pure oplichters!
Zeer slecht bedrijf!
Zowel commercieel, technisch als leidinggevend.
Mensen, ook ik, trappen er met beide voeten in.
1 raad: wegblijven
Spijtig dat je hier minimaal 1 ster moet geven , want ze verdienen geen ster. Klantensupport is gewoon waardeloos ! Zij nemen geen verantwoordelijkheid.
"De klant beslist, dus de klant is verantwoordelijk" : dat is hun motto. Indien niet tevreden, geld terug is een leugen !! Je bent minstens 40% van je aankoop kwijt. Lees hun algemene voorwaarden en wees gewaarschuwd !
Ik heb een electrische pomp besteld, die binnen 3 to 5 werkdagen geleverd zou worden. Pas na drie keer mailen (via hun website) en vier weken verder werd uiteindelijk de pomp geleverd. Deze doet helemaal niets. Contact weer gezocht, geven ze aan dat ik bij Intex Support moet zijn. Daar een "claim" aangemaakt met alle benodigde informatie, zeggen ze dat ik bij de verkoper moet zijn. Dit nu weer bij hun bekend gemaakt en nu is het weer wachten. Mocht het hun lukken om het toch tot een goede einde te brengen zal ik mijn review aanpassen, maar ik zou niet adviseren hier te kopen.
Vriendelijke bediening! Alles correct verlopen. Hulpvaardige jongeman
Goede kwaliteit van producten en heel vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Wat een slecht bedrijf je word van het kastje naar de muur gestuurd.
Wij hebben een zwembadrobot aanschaft wat al defect werd geleverd, nu al een week bezig om het te retourneren, kreeg gister eindelijk een email waar naartoe, kom ik net bij de postkantoor achter dat het naar België moet hoppa 27,50 aangetekend terwijl het product gewoon uit bergen op zoom komt.
Heb wel 100 emails gestuurd en gebeld etc maar ze laten je gewoon zitten met het probleem wat eigenlijk hun probleem is.
Schandalig bedrijf.
BESTEL HIER NOOIT WAT AUB
Wij zijn begin van de lockdown begonnen met ons eigen zwembad te bouwen dmv styropoorblokken . Alles bij zwembad.eu gekocht . Bij de aankoop werd er gezegd dat er opvolging was...en dus helemaal waar . Wij zijn dus zeer tevreden , ook van de opvolging . Het is helemaal af en ziet er top uit ... robert ...
Lang klant geweest maar ga er enkel nog uit nood naartoe. De prijzen zijn schandalig duur geworden van voor de corona. Ze profiteren echt van de corona crisis! Hun uitleg is dat de voorraad voor dit jaar al uitgeput is maar dit klopt niet. De mensen betalen toch dus we verhogen de prijzen met bijna 1/4de op alles.
Op diverser forums spreekt iedereen er over!
Slechte service (service is op maat van hun aanbod, niet wat het beste is). Veel duurder dan de concurrentie
Een wit afdekhoes voor de noppenfolie zeil besteld. Een blauw hoes ontvangen, wat ik per se niet wou. Een claim ingediend, maar na 2 keer bellen en online informatie te hebben verstrekt, is het antwoord dat "de kleur niet van belang is, de eigenschappen zijn verder identiek"... Ik kan het wel op mijn kosten retoursturen (!) terwijl zij duidelijk een fout hebben gemaakt.
Zij hebben beloofd een manager terug te laten bellen, maar inmiddels nog niets gehoord.
Ik schrijf nooit reviews, maar voor dat mensen prijzige zwembaden of accessoires gaan kopen, moeten zij weten dat dit bedrijf niet te vertrouwen is. Zij zijn duidelijk oplichters.
Nog nooit heb ik een negatieve review geschreven over een bedrijf, gewoon simpelweg omdat ik probeer begrip te tonen voor ieders inspanningen. Maar dit bedrijf toont geen enkel respect voor zijn klanten. Zwenbadstofstuiger gekocht, netjes geleverd. 1 maand later stuk. Teruggegaan ermee....nu 4 weken later na veel telefoons kan niemand ons zeggen waar hij is en wanneer we hem mogen terug verwachten. Geen garantie blijkbaar, geen nieuwe, moeten maar wat geduld hebben. Onervaren personeel dat zelf niet weet hoe het systeem werkt. Kunnen niks opzoeken. "Als we hem niet meer kunnen maken, mogen we hem dan weggooien?...Euh, krijg ik dan nieuwe of geld terug?...Oei, dat weet ik niet mevrouw, moet ik navragen. 1 week later, zelfs hierop geen antwoord gekregen. "
Lieve kopers, neem je geld en ga naar een professioneel bedrijf. Dit zijn amateurs!
Hier krijg je GEEN service en nazorg.
juiste afmetingen
rekening gehouden met leveringsdatum wegens verlof
Gebruikt voor een zwembad met zout/chloor machine van Intex. Aparte aardingspiket geslagen waar zwembadwater exclusief is aan geaard. Montage was gemakkelijk. Gat in de buis boren ,de 2 halve zadels van de aardingsmof erover zetten. Zorg wel dat de aardingspiket van de mof mooi centraal over het geboorde gat zit. Bevestig de aardingspiket in het bovenste zadel met wat teflon tape ( niet meegeleverd) . De interne o ring van het bovenste zadel heb ik voorzien van wat siliconenvet. Vervolgens de 2 halve zadels aan elkaar bevestigen met de meegeleverde bouten. De richting is prima. Vervolgens de aardingsdraad aansluiten aan de aardingspiket.
Heel snelle, goede service! Product is perfect. Snel antwoord en goed contact met de leverancier!
Snap de slechte rescensies niet hoor. Vorig jaar warmte pomp gekocht. Maar kort kunnen gebruiken, omdat de zomer ten einde liep. Dit jaar gaf die gelijk al storing, heb ik direct via de site gemeld. Kreeg binnen een paar dagen netjes antwoord dat ik 'm kon opsturen om 'm na te laten kijken en binnen een week stond de postbode met een splinternieuwe aan de deur. Hartstikke goede service, ik ben zeer tevreden!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.