Warmtepomp bypass deed het niet meer. Mechanisch defect. Contact opgenomen met zwembad.eu, maar doorverwezen naar de leverancier. Echter daar de het antwoord gekregen dat voor zulke aanvragen toch te... Ver mais
Goede produkten, je krijgt wat je koopt, maar wanneer blijkt dat er tóch iets tekort in een verpakking zit, trekken ze algauw de kaart van "neem contact op met de leverancier!". In mijn geval is de... Ver mais
Hele teleurstellende service! Ik rijd maandag 2 uur naar de winkel in Herentals om een zwembad met alle toebehoren te kopen. Ik moest 25 min wachten op een verkoper, die vervolgens wel met geduld zi... Ver mais
Zaterdagochtend was mijn leiding gesprongen van mijn inbouwzwembad. Mijn zwembadinstallateur gebeld maar deze was onbereikbaar en dan maar naar Kuurne gereden om enkele stukken te gaan halen. Gelukkig... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 64% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Zeer tevreden klant!
Na gesprek met Nathalie, kreeg ik onmiddellijk nodige info in mijn mailbox,
Na vergissing in winkel, heeft Nathalie me ondersteund en verder geholpen,
Super klantendienst
Hartelijk dank Nicole
DUUR! Kocht een afdekzeil/noppenplastic voor Intex zwembad bij zwembad.eu was dit €42. Exact het zelfde bij Dreamland betaal je €28. Zelfde merk, zelfde type,...
Bestelling op 09/04/21 van een liner op maat, glasparels en zeofiene. De bestelling afgerond en online betaald voor meer dan 700€. Tot op vandaag 15/06/21 nog steeds niets mogen ontvangen.
Tevreden over de service!
Ook dienst na verkoop!
Brede keuze , druk in winkels, maar men probeert elke klant goed verder te helpen.
Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf heb in september 2020 en houten zwembad compleet besteld voor het bedrag van ongeveer €6000.00 dat geleverd zou worden in maart maar toen kwam er maar de helft na vele malen bellen en mailen kwam de rest behalve het zomerzeil en winterzeil wel alles betaald
Nu weer aan het bellen en mailen waardoor ik het zomerzeil in balen kon gaan halen maar geen winterzeil.
Krijg ik tot mijn verbazing te horen dat het winterzeil niet meer te leveren is dus zoek het maar uit.
Dan denk je dat met een goed bedrijf te maken hebt
Dus bezint eer ge begint
Gr Harrie
Altijd wel iets bij deze firma je moet zelf maar uitzoeken bij pakketdienst waar je goederen blijven zijzelf laten niets weten het enige dat telt bij die firma is geld.eindelijk producten toe gekregen maar wel rijkelijk te laat .water groen en niet meer proper te krijgen met bestelde producten dus 34000liter water voor de riool ....super firma!!!
Telefonisch naar een filiaal gebeld om item te reserveren na betaling voor afhaling. Er wordt NIET opgenomen en doorverwezen naar algemeen nummer waar ze doodleuk zeggen dat er bij drukte NIET opgenomen EN dat er NIET wordt gereserveerd terwijl de site dit wel degelijk vermeld! Mij zien ze nooit nog daar. Oooh jaaa, en het artikel elders voor de HELFT van de prijs goedkoper gevonden. (IDEM artikel, geen namaak!).
ik had problemen met mijn aangekochte pompinstallatie en ben er op een zeer aangename en professionele manier verder geholpen, waarvoor mijn dank,
top team,
Alles positief. Een stofzuiger na een jaar stuk en gratis vervangen door het nieuwere model. Dat is pas service, bedankt en tot de volgende aankoop.
Vriendelijk te woord gestaan door Nathalie van de Klantendienst. Terzake kundig, geduldig en met een verrassend snelle uitkomst: binnen één minuut alle gevraagde documentatie, zeer compleet, in mijn mailbox. Een voorbeeld voor elke klantendienst.
Heb twee jaar geleden warmtepomp gekocht maar heeft nog niet gewerkt ,vorige zomer heel de zomer binnen geweest resultaat dat ik ze zelf moet herstellen en als er nu nog iets aankomt ik geen garantie heb .
Koop hier geen technische zaken
Een robot zuiger gekocht. Was 40 euro goedkoper dan de concurrenten. Direct de volgende dag geleverd met GLS (met een prima t&t opvolging). Er ontbraken in de doos twee kleine hulpstukken. Volgens de gebruiksaanwijzing moesten deze in de doos zitten, maar blijkbaar had de leverancier dit onlangs gewijzigd en werden ze er niet meer standaard bij geleverd. Via de klantendienst dit gemeld. Een vriendelijke mail meldde mij dat ik de twee stukken toch gratis geleverd zou krijgen. Een paar dagen later zaten ze in de brievenbus. Prima afgehandeld dus.
Een week wachten op spul voor zwembad lek. Inmiddels zwembad lek. Terwijl t spul op voorraad was...
Hopelijk werkt t ...
Morgen komt t binnen??
Zwembad kit besteld, bij de vervoerder was het pakket los gegaan, tip beter verpakken!
Na een telefoontje ging de vriendelijke dame het uitzoeken
en is mijn pakket geleverd.
Al eerder bestelde wij hier een liner op maat, dat duurde iets langer dan gepland, er was een staking of zo,maar daarna prima ontvangen afgeleverd.
Lay-Z-Spa Maldiven aangekocht met de nodige benodigdheden.... Super service... Met dank aan verkoopster Annita... Top. Jurgen Pycke.
3 weken geleden heb ik en Bestway Zwembadverwarming besteld, ik kreeg een andere model, contact gekomen per email na een dag heb ik een aantwoord van de klantenservice gekregen dat de juiste afdeling gaat me contacten. Tot op heden hebben ze me niet benaderd.
Slechte webwinkel probeer te vermijden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.