ANWB Verzekeren Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Had een vraag over mijn verzekering. Netjes en heel duidelijk te woord gestaan. Zoals het hoort. Kortom goede verzekering. Transparant en eerlijk. En alles beantwoord. Heb er meerdere verz... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het telefonisch contact was uitstekend.Nadat ik er online niet uitkwam heb ik gebeld en werd perfect geholpen.Een verzekering afsluiten doe je niet iedere dag en door het persoonlijk advies geeft het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De schadeclaim werd zonder veel opmerkingen en vragen afgehandeld en binnen een dag had ik het geld op mijn rekening staan. De site van de ANWB dient wel sneller te reageren op ingevuld gegevens.

Informações sobre a empresa

5. Companhia de seguros de viagem
  6. Companhia de seguros para motos

Sobre ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren

Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.

Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade

Alle ANWB Verzekeringen

🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.

📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.

⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.

♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

4 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1952 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Erg vriendelijk personeel.

16 de setembro de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Fijn om te lezen dat je snel hulp kreeg en het contact als vriendelijk hebt ervaren. We waarderen de positieve review.

Probleem opgelost.

4 de setembro de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Fijn dat het probleem naar tevredenheid is opgelost, Frans! We waarderen dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Snel en effectief

Ik moest tijdens mijn vakantie halsoverkop naar huis ivm ziekte. ANWB heeft de extra kosten snel en zonder enig gedoe vergoed. Echt heel fijn!

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Marieke, wat fijn om te lezen dat we je in deze vervelende situatie snel hebben kunnen helpen. We begrijpen dat je onverwacht naar huis moeten reizen vanwege ziekte al lastig genoeg is. Goed om te horen dat de extra kosten snel en zonder gedoe zijn vergoed. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Tegen alle verwachtingen in

Tegen alle verwachtingen in, was mijn schademelding binnen 24 uur geregeld en opgelost.
Sjapoo.

Resposta da ANWB Verzekeren

Mooi dat je schademelding zo snel en naar tevredenheid is afgehandeld, Johannes! Daar doen we het voor. We stellen het op prijs dat je jouw positieve ervaring met ons deelt.

Goede oplossing

Goede oplossing

Resposta da ANWB Verzekeren

Fijn dat je tevreden bent met de geboden oplossing, Sjaak! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Totaal geen inlevingsvermogen

Totaal geen inlevingsvermogen

Resposta da ANWB Verzekeren

Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Je wilt natuurlijk graag naar wens geholpen worden, en we vinden het daarom jammer dat we hier niet in zijn geslaagd. Zou je daarom meer willen delen over je ervaring?

service en oplossing

9 de setembro de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Elly, wat fijn om te horen dat we goede service hebben kunnen bieden en het probleem hebben opgelost. Bedankt voor je eerlijke review!

Snelle afhandeling annulering reis

Gegevens eenvoudig in te leveren. Snelle beoordeling. Snelle uitbetaling

9 de setembro de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo John, we zijn blij te horen dat het indienen van gegevens, de beoordeling en de uitbetaling vlot verliepen. Bedankt voor je positieve feedback!

Behulpzame

Behulpzame, meedenkende persoon aan de telefoon

Resposta da ANWB Verzekeren

Fijn dat onze collega je deze service kon bieden. Dankjewel voor de review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het ontelbaar aantal jaren dat ik bij U…

Het ontelbaar aantal jaren dat ik bij U client ben geweest, zegt genoeg. Binnenkort word ik 87 jaar en de tijd die me nog gegeven wordt blijft dat zo.
Hartelijke groeten en dank voor jullie hulp aan mij (was gelukkig maar heel incidenteel en voor pinuts). Het ging bij mij en mijn gezin niet om via jullie rijk te worden, maar zekerheid "voor het geval dat".
Groeten, drs. L.Th.M.Baijens te Waspik.

Resposta da ANWB Verzekeren

Beste meneer Baijens, wat ontzettend hartverwarmend om dit te lezen, dank u wel voor uw prachtige bericht! Precies die gemoedsrust en zekerheid voor onderweg is waar we het al die jaren met veel liefde voor doen. Alvast een hele fijne 87e verjaardag gewenst, op naar nog vele mooie en zorgeloze kilometers in goede gezondheid!

Classificada 1 em 5 estrelas

Toch kleine lettertjes

Ik heb gebeld,omdat nergens op de fakt staat hoeveel jaar je al verzekerd bent en je zonder enige informatie zelf in de gaten moet houden dat dit je 6e jaar is en dus terugvalt van 100 naar 50 % vergoeding.
En jullie zeggen dat jullie geen kleine lettertjes hanteren.
Nou op de faktuur staat geen info, dus toch in de kleine lettertjes

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Marja, bedankt voor je review. We begrijpen dat dit voelt als een onaangename verrassing als je dit niet paraat had! We willen juist zo transparant mogelijk zijn over onze afschrijvingsregeling. Je vindt de exacte ingangsdatum en polisdetails altijd terug in je Mijn ANWB-omgeving, maar we nemen je opmerking over de factuur zeker mee als verbeterpunt voor onze communicatie! Mocht je willen dat we even met je meekijken naar je huidige polis, stuur ons dan vooral een WhatsApp-bericht op +31 88 299 30 00. We staan voor je klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn op 5 september goed geholpen…

Wij zijn op 5 september goed geholpen door Gerwin. Wel wat lang moeten wachten, maar dat is overmacht.

10 de agosto de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt voor je positieve review. Fijn dat jullie goed zijn geholpen door Gerwin, ondanks dat het wachten wat langer duurde.

service

snel en goed geholpen

Resposta da ANWB Verzekeren

Dat doet ons goed om te horen. Bedankt voor het delen!