ANWB Verzekeren Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een ontzettend fijne, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zoon die alleen reist ongeluk gehad in Bali. Moest geopereerd worden en de medewerkers en dossierverantwoordelijke van ANWB hebben mij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Olec scherm van iphone stuk. Contact via website ANWB gehad vanwege daar een reis en annulering verzekering. Dagwaarde retour. Gelijk antwoord welk bedrag ik kan verwachten en heel snel op rekening te... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Companhia de seguros para motos
  6. Companhia de seguros de viagem

Sobre ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren

Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.

Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade

Alle ANWB Verzekeringen

🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.

📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.

⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.

♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1782 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Pech en daarna nog meer pech!

De eerste keer dat ik op mijn pechdag op 24 juni in de middag, belde voor hulp met de ANWB, kreeg ik een dame aan de lijn die mij slecht geholpen heeft.
Ze heeft verzuimd mijn exacte locatie te vinden. Ze constateerde dat ik me op een nationale weg (onjuist) bevond (in Frankrijk) en zei dat de ANWB mij niet kon helpen. Ik kon dat niet geloven. Daarop wilde ze me de algemene voorwaarden voorlezen. Ik zei "mevrouw ik heb hulp nodig. Het is hier 32 graden mijn partner van 83 zit in de berm". Ze was onvermurwbaar. Ik moest 112 maar bellen, daarna de 'pompiers en vervolgens de gendermerie. Niemand wilde me helpen, want ik bevond mij NIET op een route nationale. Gelukkig spreek ik uitstekend Frans.
De ANWB opnieuw gebeld (we zijn 45 min. verder). De persoon die ik toen aan de lijn kreeg heeft vervolgens voor een 'dépaneur' gezorgd.
Deze meneer van de hulpdienst van Garage Motrio in Hénansal heeft de auto dermate ruw in de berm gereden, met horten stoten, dat het rechter voorwiel totaal ontwricht was. Merci!
Het oorspronkelijke euvel aan de auto was niet groot, de slang van de gastoevoer was losgeschoten, en makkelijk te verhelpen, maar dat wiel zorgde voor grote problemen. De auto kon niet gerepareerd en moest op transport. We zijn inmiddels 6 weken verder. De auto is net gemaakt.
Ook het krijgen van vervangend vervoer ging weinig soepel. Twee keer een auto halen en brengen. 20 keer bellen. De vakantie is er goed door opgesoupeerd.
Eerdere keren heb ik wel adequate hulp van de ANWB ontvangen. Dit keer bepaald niet.

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo, bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat je hulp verwacht als je met pech staat, al helemaal in 32 graden. Het is dan ook frustrerend als wij de bestemming verkeerd constateren. We willen graag met je situatie meekijken, maar helaas hebben we hier meer informatie voor nodig. We kunnen dit jammer genoeg niet via Trustpilot zelf doen en we willen je daarom vragen om een WhatsApp bericht te sturen, met hierin je lidmaatschapsnummer en kenteken. Dit kun je doen naar +31 88 269 22 22.

Teleurstellend…

Duurde lang voordat er een antwoord kwam. Zeer moeilijk om in contact te komen. Uiteindelijk was de uitkomst dat wij te onvoorzichtig zijn geweest. En bedankt meteen opgezegd!

21 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo, we vinden het erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het contact leggen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als je het niet eens bent met de uitkomst, kun je altijd een klacht bij ons indienen. Dit kun je doen via de volgende link: https://shorturl.at/vEian.

Lief persoonlijk kaartje

Wij waren met onze hond op vakantie, helaas ging het niet goed met hem en hebben we een verblijf moeten annuleren wat bij het hotel niet meer kon. Onze hond is een paar dagen later overleden. De ANWB vergoedde de annulering zonder dat we moeilijke vragen kregen of moesten aantonen. En we kregen ook nog een handgeschreven kaart met Heel veel sterkte met her verlies van uw hond. Zo hartverwarmend en menselijk. Heel fijn!

Opinião espontânea

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Fred, wat lief om te lezen, dank je wel. Gecondoleerd met het verlies van jullie hond. Fijn dat we in zo’n verdrietige situatie op een menselijke manier konden helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Melding is op basis van vertrouwen …

Melding is op basis van vertrouwen zonder bureaucratische rompslomp op een zeer snelle wijze opgepakt en afgehandeld. Kan niet beter!

Resposta da ANWB Verzekeren

Fijn om te horen dat de melding zo snel en soepel is opgepakt. Mooi dat je dit vertrouwen zo hebt ervaren.

Supersnelle reactie en afhandeling

Supersnelle reactie en afhandeling, makkelijk online te doen. Had nog nooit eerder iets ingestuurd, dus ik blijf!

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Bonnie, wat fijn om te horen. Eerste keer ingestuurd en meteen zo soepel geregeld, daar worden we blij van. Bedankt voor je vertrouwen.

Prima.

Kort, duidelijk.
Goede communicatie.

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Frank, fijn dat de communicatie duidelijk was en alles kort en helder is verlopen.

Goed en snel opgelost

Goed contact, duidelijk wat ze nodig hebben en snelle oplossing.

16 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hartelijk dank voor deze mooie review, Dennis! We zijn blij te horen dat het contact duidelijk was en dat we snel een oplossing hebben kunnen bieden.

Classificada 4 em 5 estrelas

Was met dochter in Londen toen ik een…

Was met dochter in Londen toen ik een epileptische aanval kreeg. Ben goed behandeld door ambulance broeders en later ook in het Ziekenhuis. Mijn vriend heeft thuis alles af kunnen handelen. Verder geen omkijken naar gehad.

14 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Wat fijn om te horen dat je, ondanks de schrik, zo goed geholpen bent in Londen en dat alles thuis geregeld kon worden. Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. We hopen dat alles nu weer goed gaat, Natas!

Classificada 1 em 5 estrelas

ANWB Reisverzekering dekt geen diefstal uit bewaakte afgesloten parkeergarage in Parijs.

Nog steeds geen uitkering van schadeclaim van diefstal uit auto die in een afgesloten en bewaakte hotelparkeergarage stond. De weigering van de uitkering wordt na herhaalde verzoeken steeds niet onderbouwd met polisvoorwaarden van de reisverzekering van de ANWB. Het blijkt dat de ANWB geen schade dekt bij diefstal uit een auto die langer dan 1 dag in een door bewakingspersoneel beveiligde en gesloten garage geparkeerd staat. Staat nergens in de polisvoorwaarden. Daarnaast blijkt de ANWB geen diefstal te dekken van elektronische goederen zoals iPad. Staat niet in polisvoorwaarden.
De ANWB Reisverzekering zegt geldig voor vakanties tot 60 dagen, maar dekt misschien ook alleen maar de eerste dag? Wat is er aan de hand met de ANWB?

24 de maio de 2026
Opinião espontânea

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen van je ervaring, Paul. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een schadeclaim anders wordt beoordeeld dan je verwacht, zeker als het gaat om een diefstal tijdens je vakantie.
We zien dat er inmiddels een klacht en aanvullend bezwaar zijn ingediend en dat deze momenteel nog in behandeling zijn. Daarbij wordt opnieuw gekeken naar de specifieke omstandigheden van je situatie.
In onze beoordeling spelen niet alleen de locatie van het voertuig, maar ook de omstandigheden waarin bagage en waardevolle spullen worden achtergelaten een rol. Voor waardevolle spullen, zoals elektronica, geldt daarnaast een extra zorgplicht. Dat betekent overigens niet dat elektronica of alleen de eerste vakantiedag niet verzekerd zou zijn; die conclusie herkennen wij niet.
We begrijpen dat je graag meer duidelijkheid wilt en vragen je daarom de uitkomst van de lopende klachtenprocedure af te wachten. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Classificada 4 em 5 estrelas

De medewerker was vriendelijk en deed…

De medewerker was vriendelijk en deed haar best mijn vraag juist te beantwoorden. Ze gaf informatie waar ik wat aan had. Helaas was het antwoord niet wat ik gehoopt had. Maar de informatie was wel duidelijk.

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Dubbele verzekering

Dubbele verzekering bovendien uitermate moeilijk te bereiken

Resposta da ANWB Verzekeren

We zullen je ervaring meenemen, Lily!

Classificada 1 em 5 estrelas

Voor t eerst van mijn leven op vakantie…

Voor t eerst van mijn leven op vakantie . Alles goed verzekerd. Nu was door een foutje op t gemeentehuis mijn paspoort ongeldig verklaard en ik zat net voor 3 weken in canada. Dus paniek daar noodpaspoort moeten regelen excursies af moeten zeggen. Extra hotel overnachting etc etc. Verzekering doet niks dat is dan teleurstellend

25 de julho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Wat vervelend om te horen dat je eerste vakantie zo onfortuinlijk is verlopen door problemen met het paspoort. We begrijpen dat dit voor veel stress heeft gezorgd. We waarderen het dat je de tijd heeft genomen om je ervaring met ons te delen. We zullen de feedback intern bespreken.

Classificada 2 em 5 estrelas

Verloren bril en ziek

Ik heb er zelf een paar keer over moeten nemen omdat ik niks hoorde. Het antwoord was dat het erg druk was. Ik heb nu nog steeds een andere aanvraag ingediend, ook een paar keer over gebeld en nog steeds niks gehoord

6 de junho de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Rinke, we begrijpen goed dat je het liefst binnen een dag iets hoort, helaas lukt dat niet als het druk is. We proberen altijd zo snel mogelijk je aanvraag te bekijken en hier ook antwoord op te geven. We hopen dat je dit begrijpt. Als je vragen hebt, kun je ook altijd bellen naar 088 299 30 00.