ANWB Verzekeren Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Had een vraag over mijn verzekering. Netjes en heel duidelijk te woord gestaan. Zoals het hoort. Kortom goede verzekering. Transparant en eerlijk. En alles beantwoord. Heb er meerdere verz... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het telefonisch contact was uitstekend.Nadat ik er online niet uitkwam heb ik gebeld en werd perfect geholpen.Een verzekering afsluiten doe je niet iedere dag en door het persoonlijk advies geeft het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nog nooit reisverzekering nodig gehad. Had een reis geboekt naar Mallorca maar door ziekte van mijn vrouw en de nodige behandelingen in het UMC ziekenhuis in Utrecht kan deze helaas geen doorgang... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze fiets was gestolen, wat natuurlijk een heel vervelende ervaring is. We hebben onmiddellijk een claim ingediend bij de ANWB. We hadden alles netjes voor elkaar, maar hoe snel dit bij de ANWB werd... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Companhia de seguros de viagem
  6. Companhia de seguros para motos

Sobre ANWB Verzekeren

ANWB Verzekeren

Bij ANWB Verzekeren kies jij de verzekering die bij jou past. Voor thuis, onderweg of op vakantie. Problemen met je auto, plotselinge veranderingen in je plannen of schade aan je spullen? Wij staan voor je klaar bij schade of pech. Kies voor een verzekering met de deskundige hulp en service van de ANWB.

Waarom een ANWB Verzekering?
✅ Standaard 5% korting voor leden
✅ 24/7 contact met de Alarmcentrale
✅ Persoonlijke hulp bij schade

Alle ANWB Verzekeringen

🤝 Korting voor leden
Als ANWB-lid ontvang je standaard 5% korting op alle ANWB Verzekeringen. Zo ben je extra voordelig verzekerd.

📞 24/7 contact met de Alarmcentrale
Heb je schade of pech? De ANWB Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar, waar je ook bent. Zo weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Wij denken met jou mee en helpen je weer verder.

⭐️ Persoonlijke hulp bij schade
Wij zorgen dat je thuisgebracht wordt als je auto total loss is. We regelen een vliegticket als een familielid thuis ernstig ziek is geworden. En we helpen jou om je schade volledig af te handelen. Bij ANWB Verzekeren staan we voor je klaar met persoonlijke hulp bij schade.

♻️ Zorgeloos, duurzaam en met plezier onderweg
Bij de ANWB willen we dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan gaan, in een duurzame samenleving. Daarvoor zetten we ons in met onze verzekeringen, verkeersinformatie, reistips en nog veel meer. Meer weten over de ANWB en onze missie? Lees meer over onze maatschappelijke projecten.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

4 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1954 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle-, vriendelijke en professionele hulp

Snelle en professionele hulp. Bovendien erg vriendelijk. Complimenten!

Resposta da ANWB Verzekeren

Wat fijn om te horen dat je zo snel en professioneel geholpen bent! We waarderen je complimenten enorm en zijn blij dat je onze vriendelijkheid hebt ervaren.

Classificada 5 em 5 estrelas

heel vriendelijk gesprek en alle vragen…

heel vriendelijk gesprek en alle vragen snel beantwoord en goed geholpen

Resposta da ANWB Verzekeren

Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen en dat al je vragen snel en duidelijk zijn beantwoord. We waarderen je positieve feedback enorm, Kim!

Duidelijke uitleg

Resposta da ANWB Verzekeren

Hallo Jan, wat fijn om te horen dat we alles goed uit hebben kunnen leggen. Daar doen we graag ons best voor!

Erg goed geholpen

Zaken goed geregeld en fijn contact gehouden gedurende de periode dat wij in het buitenland moesten verblijven

Resposta da ANWB Verzekeren

Dankjewel wel voor de review, Kees! Goed om te lezen dat het contact zo fijn is verlopen. In het buitenland is niets zo belangrijk als een vast steunpunt.

Zeer tevreden

Zeer tevreden

Resposta da ANWB Verzekeren

Hartelijk dank, Tessa! We staan altijd graag voor je klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle afhandeling van de ingediende…

Snelle afhandeling van de ingediende claim. Wordt correct gekeken naar de aangeleverde informatie.

Resposta da ANWB Verzekeren

Wat fijn om te horen dat de afhandeling van de claim zo snel is verlopen. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. Bedankt voor de mooie woorden!

Vriendelijke snelle en professionele

Vriendelijke snelle en professionele
hulp bij afsluiten van mijn fiets verzekering. Helaas was er geen personeel beschikbaar voor advies bij een fietshelm.

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat we je snel en professioneel hebben kunnen helpen met de fietsverzekering. We betreuren het dat er geen personeel beschikbaar was voor advies over een fietshelm. Mocht je nog steeds advies willen over de fietshelm. Dan kunnen we je in de winkel verder helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Volledige schadebedrag in 1 dag vergoed.

Volledige schadebedrag in 1 dag vergoed.

Resposta da ANWB Verzekeren

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Juist bij schade wil je snel duidelijkheid en een goede oplossing. Fijn dat we dit in één dag voor je hebben kunnen regelen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Persoonlijk en netjes te woord gestaan

Heel netjes en persoonlijk te woord gestaan door Arjo van afdeling verzekeringen. Hij nam ruim de tijd om alles met ons door te nemen en uit te leggen.

4 de setembro de 2026

Resposta da ANWB Verzekeren

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn dat Arjo de tijd heeft genomen om alles rustig en helder uit te leggen. We geven dit compliment met veel plezier aan hem door!

Zeer goed en vriendelijk

Zeer goed en vriendelijk

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn dat het zo goed is bevallen!

Classificada 3 em 5 estrelas

Vollediger prijsinformatie

Bij het afsluiten van de verzekering zet corrector om meteen polis kosten en assurantiebelasting te vermelden bij de prijsopgaaf van de premie Zeker omdat dit een fors bedrag is

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt voor je review en deze waardevolle feedback, Mieke. We begrijpen heel goed dat je dit direct helder wilt zien bij de prijsopgave; transparantie is daarin ontzettend belangrijk. We nemen je opmerking over de poliskosten en assurantiebelasting mee!

Makkelijk menustructuur.

Makkelijk menustructuur.
Uitbetaling na 1 dag. Uitstekend.

Resposta da ANWB Verzekeren

Kijk, dat horen we graag! Fijn dat alles overzichtelijk werkte en het geld zo snel op je rekening stond. Dank voor je review!

Snel geregeld.

Snel geregeld.
Snelle betaling

Resposta da ANWB Verzekeren

Dankjewel voor je review, Nelleke! Fijn dat we je zo snel en soepel hebben kunnen helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne klantenservice medewerkster ze…

Fijne klantenservice medewerkster ze heeft me uitstekend geholpen.
Heerlijk om een echte persoon aan de lijn te hebben. 😊

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt voor de 5 sterren, Ive! Persoonlijk contact blijft voor ons belangrijk. Fijn dat je dit zo hebt ervaren!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn verzoek goed ingevuld !

Goed geholpen en mijn verzoek goed
ingevuld!

Resposta da ANWB Verzekeren

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en je verzoek naar wens is ingevuld. We waarderen je feedback enorm!

Classificada 3 em 5 estrelas

[opgelost] Let op je antwoorden...

Inmiddels opgelost, lees onderaan meer.

Gelukkig heb ik bij de wegenwacht geen problemen maar met verzekeringen...

Lang verhaal kort, ik had een verzekering afgesloten voor een elektrische rolstoel (voor de vakantie) en kreeg netjes de polis opgestuurd (nog geen rekening een geen verzekering stikker).
Tijdens de vakantie is de rekening verstuurd en je raad het al, die te laat betaald.
Ik gebeld, was geen probleem sluiten we een nieuwe af, prima.
Maar... Je krijgt slotvragen die je moet beantwoorden en 1 daarvan is of je een eerdere verzekering is afgewezen...
Ik met nee geantwoord want ik had geen schrijven of mededeling gehad dat de 1e hiermee was afgewezen.
Ook tijdens het gesprek met de medewerker heeft deze hier niets over gemeld.

Het gevolg, omdat ik nee heb gezegd is de nieuwe aanvraag afgewezen omdat ik niet juist had geantwoord en dus kun je het maar lekker uitzoeken. De komende 3 jaar kan ik er geen verzekering meer afsluiten en krijg nog even een rekening na van een service die nooit tot stand is gekomen!

Ik heb hier meermaals contact over opgenomen om dit te rectificeren, maar daar is nul komma nul medewerking op geweest.
Mailtjes zijn nog niet beantwoord, klacht nog niet beantwoord,...
Best frustrerend.

Het is dat ik nog geen andere waardige partij voor pechhulp heb gevonden, anders was ik met de rest principiël overgestapt.

Sorry, ik had een hoge pet op van de anwb, maar dit stoort me enorm.

Ps anwb: valt wel op dat de meeste negatieve recenties hier vooral van de afgelopen paar maanden zijn...
Interne veranderingen niet goed gegaan ofzo?

En sorry, ik neem geen contact meer op, jullie hebben mijn gegevens en kunnen mij ook benaderen.

(verder prima medewerkers want die staan me netjes te woord, dat wel)

UPDATE:
8 sept 26 heeft de anwb contact met mij opgenomen en erkend dat het een misverstand is geweest. Hierna is het snel opgepakt en opgelost dus nu toch nog bij de anwb verzekering afgesloten en relatie in ere hersteld.
Heel eerlijk niet verwacht maar blij dat ze het hebben kunnen rectificeren.

Top!

31 de agosto de 2026
Opinião espontânea

Resposta da ANWB Verzekeren

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze update te plaatsen! Hoewel de opstart verre van vlekkeloos verliep, zijn we erg blij dat het vertrouwen is hersteld. Bedankt voor je geduld en het aanpassen van je review. We wensen je een hele fijne en zorgeloze tijd toe met de elektrische rolstoel!

Classificada 4 em 5 estrelas

Luisterde goed naar mijn probleem.

Luisterde goed naar mijn probleem.
Legde daarna uit wat ik zou moeten doen.
heb het gedaan en probleem opgelost.

Resposta da ANWB Verzekeren

We zijn blij te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je probleem is opgelost. Bedankt voor je positieve feedback!