BOLIA Opiniões 6118

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Bolia Altid lækker ting ,man kan glæde sig over hver eneste dag, har fået leveret en flot lækker plaid, og en lækker Dørmåtte i mode brune farver friske nyheder, og så de her 2 flotte reole... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent og professionel service af kundeservice, der imødekom en ældre sofa, hvor stoffet blev ved med at gå i stykker. Vi fandt en løsning sammen og idag har vi modtaget vores nye sofa. Kæmpe ros... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fin inspiration i butikken i Aarhus til valg af spisebord og sofa. Men herefter leveres et spisebord i én farve og tillægsplader i en anden farve - tre ugers leveringstid på de nye plader. Sofae... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Acessórios para móveis
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de mobília ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.

Escrito pela empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Great staff in the stores

Great staff in the stores, very knowledgeable. Hope we will enjoy the products

29 de janeiro de 2026

Hi,
Thank you very much for your wonderful feedback.
We are delighted to hear that you had a positive experience in the store. We look forward to delivering your new sofa.
Have a great day!
Best regards,

Rigtig rigtig god service

Rigtig rigtig god service, godt personale, der ved hvad de har med at gøre. Kun en fed oplevelse til vores nye bolig indretning

29 de janeiro de 2026

Hej Dorte
Tusind tak for din positive feedback!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale og service i forbindelse med din nye boligindretning.
Vi ser frem til at levere dine varer.

Classificada 5 em 5 estrelas

TOP klasse service og god information

Fik en rigtig god service og hjælp til valg af stole og betræk. Så fint at få stofprøver hjem. Det gjorde det langt lettere at se, hvad der matcher ens stil👌

31 de janeiro de 2026

Hej Stina
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og hjælp til valg af stole og betræk. Vi er også glade for, at stofprøverne hjalp dig med at finde det perfekte match til din stil. Tak for din positive feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig fin serviice i flere af…

Rigtig fin serviice i flere af butikkerne. Dyre, men lækre møbler.

28 de janeiro de 2026

Hej,
Vi er glade for, at du oplevede god service i flere af vores butikker. Vi sætter pris på din feedback om vores møbler. Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Hold jer væk – Fantastisk sælger, men rystende dårlig kundeservice

Vi har lige købt en sofa til 80.000 kr. Selve oplevelsen i butikken i City var tiptop – han var super dygtig og professionel. Men så snart vi havde betalt, faldt alt fuldstændig fra hinanden.

Vi havde en simpel aftale om, at de skulle tage vores gamle sofa med retur. Det endte med:

6 opkald og 2 timer i telefonkø: Hver gang lovede de at ringe tilbage "i morgen", men de gjorde det aldrig.

Dårlige undskyldninger: De skyldte skylden på alt fra juleræs til pladsmangel i lastbilen (selvom der jo bliver plads, når de læsser den nye af).

Ansvarsfraskrivelse: Da jeg endelig fik fat i en customer care manager, tørrede hun bare ansvaret af på de ansatte i stedet for at ansvar for dårlige ledelse.

De har tilbudt 3.000 kr. i kompensation, men det føles bare som en billig måde at slippe udenom på, når man har brugt så mange kræfter og penge. Det er virkelig ærgerligt, for hver gang vi sætter os i vores nye sofa, bliver vi mindet om den elendige behandling, vi har fået.

Hvis I køber hos Bolia, så kryds fingre for, at I aldrig får brug for deres kundeservice. De er fuldstændig ligeglade, når først de har fået jeres penge.

Vi kommer aldrig til at handle der igen.

Hej Thomas
Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse. Jeg er igen ked af at læse, at forløbet efter jeres køb ikke har levet op til forventningerne – især når oplevelsen i butikken startede så positivt. Det er vigtigt for os, at hele processen hænger sammen og føles tryg og enkel for jer som kunder.

Jeg har stor tillid til mine kollegaer og den indsats, de hver dag gør for at give vores kunder en professionel og god oplevelse. Samtidig vil jeg understrege, at vi som virksomhed tager ansvaret for, at vores processer, opfølgning og kommunikation fungerer – ansvaret ligger ikke hos enkeltpersoner.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at I har måttet kontakte os flere gange uden at blive ringet op som lovet. Uanset travlhed eller logistiske udfordringer skal vores aftaler overholdes, og kommunikationen være tydelig. Det beklager jeg meget. Vi har noteret, at I har bekræftet, at sofaen blev afhentet samme dag, som den nye blev leveret. Vores kompensation vil derfor blive fastsat ud fra dette.

Endnu en gang tak fordi I deler jeres oplevelse – også selvom den har været frustrerende.

Mvh Kristi Dramdal
Customer Care Manager

God kundeservice

God kundeservice, fragtmanden glemt vores ordre - men Bolia tog det meget seriøst og fik hurtigt en ny aftale

23 de dezembro de 2025

Hej Daniella
Vi er glade for at høre, at vores kundeservice var god, og at vi hurtigt kunne løse problemet med leveringen. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god og kompetent rådgivning…

Virkelig god og kompetent rådgivning ift sofakøb. Glæder mig meget til at modtage vores nye modulsofa

19 de janeiro de 2026

Hej Maria
Vi er glade for at høre, at du har fået god og kompetent rådgivning i forbindelse med dit sofakøb. Vi takker for din positive tilbagemelding og håber, du bliver glad for din nye sofa.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fandt præcis det skab vi ledte efter på…

Fandt præcis det skab vi ledte efter på Outletten. Hurtig og nem ekspedition.

25 de janeiro de 2026

Hej Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.
Det er dejligt at høre, at bestillingen gik nemt og var hurtig.

Classificada 5 em 5 estrelas

God servis og de som arbejder er glad…

God servis og de som arbejder er glad når men kommer ind og tag af kunde

25 de janeiro de 2026

Hej Marin,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har fået god service, og er blevet taget godt imod.
Din feedback betyder meget for os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har bestilt Et bord for en uge siden

Har bestilt Et bord for en uge siden. Fået ordren på mail, men intet hørt siden. Intet. Gad vide hvornår jeg får bordet, som skulle bruges som gave.

18 de janeiro de 2026

Hej Mia,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du ikke er blevet godt nok informeret omkring bordet.
Vi undersøger sagen, og sender dig en mail.

Fuldstændig horribel oplevelse

Fuldstændig horribel oplevelse

Skulle have leveret sofa i går. Får tidspunkt mellem 16-21.

Kom aldrig!! Ringede til kundeservice og de ville følge op men ringede aldrig tilbage..

Sidder og venter hele aftenen.. kan man ikke være bekendt.

Derudover så er det også sindssygt man tager et så højt beløb for en sofa som først kan leveres 2 måneder senere. Man brude først trække beløbet når sofa er leveret.

Hold jer langt væk fra Bolia. Ringe service og levering og vilkår

Hej Vincent
Vi beklager meget den manglende levering og manglende tilbagemelding - det er ikke godt nok. Vi tager din oplevelse alvorligt og er i gang med at undersøge sagen, så du kan få din sofa leveret hurtigst muligt. Jeg sender dig en mail.

De varmeste anbefalinger herfra! Fantastisk service i Bolia Kbh K Chr IX gade

Vi har haft en helt igennem exceptionel oplevelse med Bolia i forbindelse med køb af sofa – på distancen. Da vi bor i udlandet, har vi været afhængige af familie, som kunne kigge forbi butikken flere gange for at se sofaen og få grundig vejledning på vores vegne.

Her har Karina fra BOLIA København - Chr. IX gade været intet mindre end fantastisk. Hun har tålmodigt guidet flere familiemedlemmer gennem materialer, komfort og muligheder og været en kæmpe hjælp hele vejen. På trods af at vi aldrig selv så sofaen fysisk, følte vi os trygge nok til at gennemføre købet.

Karina gik endda skridtet videre og kontaktede mig uden for butikkens åbningstid via både sms og opkald for at sikre, at vi fik bestilt præcis den rigtige sofa. Det er service på et niveau, man sjældent oplever.

Jeg er ovenud tilfreds og meget taknemmelig for den professionelle, engagerede og personlige service. De varmeste anbefalinger herfra.

Hej Josephine
Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores service, selv på afstand. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den hjælp og vejledning, du har modtaget. Det er dejligt at vide, at vi kunne skabe tryghed omkring dit køb. Tusind tak for din varme anbefaling.
Du ønske en skøn dag.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bolia har nogle fantastiske skønne…

Bolia har nogle fantastiske skønne møbler et paradis fyldt med unikt design er du 99 % selvhjulpne er det stedet hvor du skal handle har du brug for lidt ekstra service glem det på overfladen er de hjælpsomme imødekommende,men at gå den sidste meter for kunden det kommer ikke til at ske,måske på grund af dovenskab måske, voldsomme restriktive regler.
Hilsen Kim fra kirkehyllinge

17 de janeiro de 2026

Hej Kim
Mange tak for din feedback.
Jeg beklager mange gange, hvis du ikke synes at vores service lever op til dine forventninger. Vi er fortsat i gang med at undersøge din sag, og jeg har lige sendt dig en mail angående dette. Vi følger op på sagen og vender retur på mail, så snart vi har svar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ingen problemer og generelt en god oplevelse

Bestilte varer online og det var ingen problemer ved levering til pakkeshop. Er meget glad for mit køb.

16 de janeiro de 2026

Hej Inge
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din online bestilling og levering til pakkeshoppen. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Great Customer Service and Pleasant Buying Experience

I recently purchased a sofa from BOLIA, and overall I had a very positive buying experience. The staff were extremely friendly, polite, and patient. They took the time to answer all my questions clearly and professionally, which made the whole process easy and stress-free. While I haven’t received the furniture yet, I’m very happy with the service so far and feel confident about my purchase. I’m looking forward to receiving the sofa.

11 de janeiro de 2026

Hi Ehsan,
Thank you so much for your review!
We are delighted to hear that you had a positive experience in our store. We look forward to delivering your order.
Have a wonderful day.
Best regards,

Halv pris på sofapuderne

Halv pris på sofapuderne , de skulle produceres først , og der gik ca en måned , men det var ventetiden værd .

30 de novembro de 2025

Hej Martin
Vi er glade for at høre, at du synes det var værd at vente på sofapuderne til den gode pris. Tak for din tålmodighed og positive tilbagemelding!

Classificada 5 em 5 estrelas

Superfin service og vejledning alle de…

Superfin service og vejledning alle de gange vi har besøgt butikken. Og vi har efterhånden købt en del møbler som vi er meget glade for. Kvaliteten af produkterne er også i top!

10 de janeiro de 2026

Hej Eva
Vi er glade for at høre, at I har haft gode oplevelser i butikken og er tilfredse med jeres møbler. Det betyder meget for os, at I er glade for kvaliteten og vejledningen. Tak for den fine feedback!
Mathilde, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais