Hej Bolia Altid lækker ting ,man kan glæde sig over hver eneste dag, har fået leveret en flot lækker plaid, og en lækker Dørmåtte i mode brune farver friske nyheder, og så de her 2 flotte reole... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig dejlig butik at komme ind i. Lækker atmosfære og sød velkomst at de ansatte. Man følte sig set af dem og velkommen. De var yderst kompetente og ekstremt hjælpsomme uden at være sælger-agtige... Ver mais
A empresa respondeu
Kompetent og professionel service af kundeservice, der imødekom en ældre sofa, hvor stoffet blev ved med at gå i stykker. Vi fandt en løsning sammen og idag har vi modtaget vores nye sofa. Kæmpe ros... Ver mais
A empresa respondeu
Fin inspiration i butikken i Aarhus til valg af spisebord og sofa. Men herefter leveres et spisebord i én farve og tillægsplader i en anden farve - tre ugers leveringstid på de nye plader. Sofae... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers, inspireret af den foranderlige natur, der omgiver os. Vores designs er udtænkt af anerkendte designere fra hele verden og skabt i hånden af de dygtigste møbelsnedkere - i kun de bedste, mest holdbare materialer. Tidløst design, der er skræddersyet til dig, og skabt til at holde i generationer.
Escrito pela empresa

Pede aos clientes que escrevam opiniões
I have ordered 3 orders from Bolia:
1. 5 lamps
2. 2 sofa tables in marble (expensive)
3. one sofa and two chairs
So out of the 5 lamps 2 were broken.
The marble on the big sofa table was cracked in the middle on delivery
The sofas with delivery daye before Christmas are still not delivered.
The issue is that there is no quality control before shipping expensive goods to their customers. And the "expensive" lamps where almost 50% were broken seems to be cheap stuff from Asia sold expensive.
Even IKEA has better routines to secure quality than Bolia. Never again.

Resposta da BOLIA
Hjælpsom fandt tingene i butikken og på computeren og lyttede til vores ønsker

Bolia Århus.
Vi havde en rigtig god oplevelse med at handle møbler i Bolia Århus. Forretningen er smukt indrettet og stemningen er rolig. Personalet er venligt og imødekommende og “gav os lov” til at gå længe og kikke rundt, og da vi havde brug for hjælp var det meget kompetent og brugbar hjælp. Vi blev spurgt ind til omgivelserne til hvor møblerne skulle stå, og hvordan det skulle bruges. Vi endte med en anden løsning end vi selv havde tænkt, i kraft af rigtig god vejledning (primært af Lene i Århus). Men vi fornemmede en rolig og imødekommende stemning fra hele personalegruppen. Vi var i butikken to dage i træk inden vi valgte at bestille en sofa og to lænestole, som vi glæder os til at modtage,

Resposta da BOLIA
Sælgeren var oprigtig lyttende og fokuseret på hvilken sofa vi gerne ville have udfra vores behov. Vi fik vist mange forskellige modeller og materialer da vi har kat.

Resposta da BOLIA
God kundeservice og meget hjæpsom og smilende ekspedient

Resposta da BOLIA
Bolia har i alle de køb, vi har foretaget i deres butik været fantastiske!
Også når en handel har mødt udfordringer, så har Bolia været hjælpsomme og løsningsmindet.
Jeg vil til enhver tid anbefale Bolia.

Resposta da BOLIA
Rigtig god proces med Jan fra Bolia i Lyngby. Vi har været meget tilfredse.

Resposta da BOLIA
Købte møbler den 28 .november 2025. Betalte samtidig kr. 14.825 via MobilePay.
Lovet levering 8.januar 2026.
Den 30. november 2025 trak Bolia uretmæssig yderligere kr. 14.825 på min konto. Efter flere mails og telefonsamtaler og endelig trussel om inkassosag valgte Bolia betale det stjålne beløb tilbage. Det gik der 5 dage med og ikke mindst en række lange søforklaringer.
Den 8. januar 2026 leverede Bolia halvdelen af bestillingen. Jeg afviste leverancen.
Ringede herefter til Bolia og hævede købet.
Jeg blev igen mødt af et udvalg af søforklaringer.
Jeg fastholdt min beslutning og fik oplyst, at min indbetaling på kr. 14.825 ville returneret om et stykke tid.
Nu er spørgsmålet: Ønsker Bolia en inkassosag?
Det kræver åbenbart gode nerver og megen tålmodighed at være kunde hos Bolia .

Resposta da BOLIA
Imødekommende og løsningsorienteret ved levering af forkert betræk på lænestol

Resposta da BOLIA
Gode produkter (lamper) og meget venlig ekspedient. Lækker butik med god inspiration.
Eneste minus var at den ene lampe skulle hentes på et pick-up sted med begrænset åbningstid og svær tilgængelig med offentlig transport (jeg har ikke bil, så det blev bøvlet)

Resposta da BOLIA
De gav sig god tid og satte vores behov forrest.
Ikke hurtigt og højforcromet personale, men helt jordnære sælgere med god indsigt i sortimentet.

Resposta da BOLIA
Vi har købt en ny sofa fra Bilia i Roskilde. Hele processen med udvælgelse af stil, valg af stof og konfigurering blev tålmodigt gennemgået af en af deres konsulenter. Og vi nåede frem til en virkelig god model til en god pris.
Nu glæder vi os bare til at nyde sofaen når den bliver leveret.
Kan anbefale folk at handle hos Bolia Roskilde.

Supergod betjening - meget informativ - menikke pressende. Rigtig fin oplevelse

Resposta da BOLIA
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.