BOLIA Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Leuke meubels, mooie zaak en aardig personeel, maar ze vragen in strijd met de wet 100% betaling bij bestelling in de winkel. Op aandringen kon ook 50%. Het wettelijk maximum. Maar dan moet het restan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend blij met de producten die ik bij Bolia heb gekocht. Ik ben vooral erg enthousiast over de uitstekende kwaliteit en het tijdloze design. Daarnaast is het personeel altijd zeer goed be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De winkel Keizersgracht Amsterdam heeft mij uitstekend voorgelicht bij mijn lampen aankoop. Uiterst behulpzame verkoper. Ook bij het ophaalpunt Sloterdijk voortvarend geholpen met het ophalen en trans... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kreeg mail omdat er toch een artikel voorradig was. Goed meegedacht door Mark uit Bolia Utrecht! Verder uitstekende service. Vandaag ook mijn aangeschafte dressoir geleverd gekregen en door de jo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Acessórios para móveis
  4. Loja de mobília para sala de estar
  5. Loja de mobília ao ar livre
  6. Loja de sofás

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

436 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Aanvulling op mijn review van 29 juni…

Aanvulling op mijn review van 29 juni 2026. Inmiddels is de tafel geleverd. We zijn zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en met de tafel. De toen beloofde 5 sterren zijn verdiend.

22 de julho de 2026
Opinião espontânea

Beste klant

Bedankt om uw BOLIA ervaring met ons te delen. Fijn te horen dat het proces van de bestelling en levering goed verliep.

Met vriendelijke groet
Sophie, BOLIA

Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtige producten van hoge kwaliteit, niet goedkoop

Prachtige producten van hoge kwaliteit. Bezorging is erg duur.

Resposta da BOLIA

Bedankt voor je mooie review en je compliment over onze producten! 😊 We waarderen ook je feedback over de bezorgkosten en nemen dit zeker mee.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nette bediening in de winkel

Nette bediening in de winkel, goed advies en prima geholpen.

13 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en tevreden bent met het advies. Graag tot de volgende keer!

Very good service

Very good service, all the time in the world to make me a happy customer

13 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Thank you for your kind words! We’re delighted to hear you received such attentive service. Making sure our customers leave happy is what we strive for!

Kind regards,

Met empathie geholpen

Met empathie geholpen en zelfs met een paarhandjes. Altijd goede ervaring

12 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn te horen dat je positieve ervaring had tijdens je aankoop! We staan graag voor je klaar!

Wat een geweldig team

Geweldig geholpen in de winkel, verkoper denk echt met je mee.
Fantastische ervaring.

8 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat je de ervaring als fantastisch hebt ervaren. Graag tot de volgende keer!

Keurig en vriendelijk geholpen

Keurig en vriendelijk geholpen. Meedenkend.

6 de agosto de 2026

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor de mooie woorden!
Het doet ons erg goed om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze medewerkers in de winkel.
We hopen je snel weer eens te mogen verwelkomen en wensen je veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

mooi produht gekocht en goede en zeer…

mooi produht gekocht en goede en zeer vriendelijke service vaqn mdw

Goedemorgen,

Bedankt voor de mooie 5-sterrenreview!
We vinden het erg fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad in onze winkel!
Hopelijk tot een volgende keer!

Carmen is excellent!

10 de agosto de 2026

Good morning,

Thank you for your kind review!
We are very happy to hear that Carmen was able to help you so well. We will be sure to pass your kind words on to her!
We hope to see you in our store again soon!

Kind regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie styling met kwaliteits design…

Mooie styling met kwaliteits design producten. Vriendelijke service en behulpzaam. Al met al een plezierige ervaring

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor de complimenten!
Het doet ons erg goed om te horen dat je een aangename ervaring hebt gehad in onze winkel!

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn enorm goed geholpen en…

We zijn enorm goed geholpen en geadviseerd! De manager dacht met ons mee en hielp ons heel goed, was ook vriendelijk en deskundig!

Goedemorgen,

Bedankt voor de mooie woorden!
We zijn erg blij om te horen dat het personeel in onze winkel jullie goed heeft kunnen helpen!
Hopelijk tot een volgende keer!

Classificada 3 em 5 estrelas

Goedemiddag,

Goedemiddag,
We hebben een kast in de outlet in Utrecht gekocht en duidelijk aangegeven dat we de kast niet zelf konden ophalen op ma/di konden die werden aangegeven. Toen werd zondag aan ons voorgesteld, waardoor we ingestemd hebben en de kast hebben gekocht. Binnen 30 minuten na het verlaten van de winkel werden we gebeld dat zondag toch niet kon en werden we voor een voldongen feit gesteld, waardoor we de kast moeten laten bezorgen door Bolio. Extra kosten is 250 euro, die we anders niet hadden gemaakt, aangezien we zelf een bus hebben en dat de benzine door de werkgever wordt betaald. Heel blij met de kast, maar toch een mindere nasmaak overgehouden. We hopen dat de kast zonder beschadigingen zal worden geleverd. Fingers crossed. Prettige dag nog.
Thédor en Elly

8 de agosto de 2026

Beste Thédor en Elly,

Bedankt voor jullie bericht.
Het spijt ons om te horen dat jullie koopervaring niet helemaal naar wens is verlopen. We begrijpen goed dat dit vervelend is, zeker omdat jullie er in eerste instantie vanuit gingen dat de order op zondag kosteloos kon worden opgehaald.
We hebben jullie per mail gecontacteerd om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Classificada 5 em 5 estrelas

We troffen een enorm aardige en…

We troffen een enorm aardige en hulpvaardig medewerkster. Heel fijn dat ze met ons meedacht. We vinden de producten heel mooi en de kwaliteit is top.
We hopen nog vaak iets moois te kunnen aanschaffen bij Bolia!

7 de agosto de 2026
Opinião espontânea

Goedemorgen,

Bedankt voor de 5-sterrenreview!
Het doet ons erg goed om te horen dat je zo’n aangename ervaring hebt gehad in één van onze winkels.
We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen!

Warm & competent

Warme, ontspannen medewerkers die weten waar ze het over hebben. Een verademing in het drukke A’dam.;-)

7 de agosto de 2026

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor de mooie review!
Fijn om te horen dat je de sfeer in onze winkel in Amsterdam als prettig hebt ervaren en tevreden bent over onze medewerkers. Dat doet ons erg goed!
We hopen je snel weer in de winkel te mogen verwelkomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijne,mooie winkel en deskundig personeel

Behulpzaam en erg vriendelijk personeel.
Goede kennis van de producten en fijn advies.
Zeer aangename winkelervaring.

6 de agosto de 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor de mooie review!
We vinden het erg fijn om te horen dat je de service in onze winkel als prettig hebt ervaren. Dat doet ons goed!

vriendelijk personeel

vriendelijk personeel, mooie producten,

2 de agosto de 2026

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor je review!
Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad in één van onze winkels.

Classificada 1 em 5 estrelas

Producten werden te laat geleverd

Producten werden te laat geleverd, waardoor we tijdelijk zonder licht zaten.

30 de novembro de 2025

Resposta da BOLIA

Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor de vertraagde levering en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We zijn blij dat het probleem inmiddels is opgelost en hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop.

Goed personeel

Eerder al in Den Bosch geweest en nu in Alkmaar, waar we uiteindelijk een heel mooie bank hebben gekocht. Uitstekende relaxte service.

3 de agosto de 2026

Resposta da BOLIA

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service in zowel Den Bosch als Alkmaar zo positief hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe bank en graag tot ziens!