Leuke meubels, mooie zaak en aardig personeel, maar ze vragen in strijd met de wet 100% betaling bij bestelling in de winkel. Op aandringen kon ook 50%. Het wettelijk maximum. Maar dan moet het restan... Ver mais
Ik ben ontzettend blij met de producten die ik bij Bolia heb gekocht. Ik ben vooral erg enthousiast over de uitstekende kwaliteit en het tijdloze design. Daarnaast is het personeel altijd zeer goed be... Ver mais
De winkel Keizersgracht Amsterdam heeft mij uitstekend voorgelicht bij mijn lampen aankoop. Uiterst behulpzame verkoper. Ook bij het ophaalpunt Sloterdijk voortvarend geholpen met het ophalen en trans... Ver mais
Ik kreeg mail omdat er toch een artikel voorradig was. Goed meegedacht door Mark uit Bolia Utrecht! Verder uitstekende service. Vandaag ook mijn aangeschafte dressoir geleverd gekregen en door de jo... Ver mais
Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Always very friendly and honest service. The way that supports the calm and natural fibe of the brand. You can take time to make decision and adjust when needed. Never feel pushed or rushed to buy, which is important for me.

Resposta da BOLIA
Mooi bedrijf, vriendelijk personeel die kennis hebben van zaken om je huis prachtig en smaakvol in te richten.

Verder uitstekende service.
Vandaag ook mijn aangeschafte dressoir geleverd gekregen en door de jongens naar 2 hoog gebracht. Super 👍

Resposta da BOLIA
Goede vriendelijke en deskundige verkoopadviseur Ana

Resposta da BOLIA
Bank track helaas uit het assortiment maar wel verkrijgbaar bij andere, vreemd. Hoezen kun je nog wel bestellen dat heb ik dan maar gedaan

Resposta da BOLIA
Fijne begeleiding en kundig advies! Prachtige collectie!

Resposta da BOLIA
Ken (Bolia Raadhuisstraat in Amsterdam) is vriendelijk, behulpzaam, luistert goed naar je wensen en weet precies waar hij het over heeft. Heel blij mee.

Resposta da BOLIA
Bij het uitzoeken van de bank zijn wij zeer goed geholpen. Het personeel nam alle tijd en gaf goede adviezen zonder opdringerig te zijn.

Resposta da BOLIA
We zijn in de vestiging in Amsterdam geholpen door Ken. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en gaf duidelijk en eerlijk advies. Hij dacht prettig mee en kwam ook met goede alternatieven. Geen glad verkooppraatje, maar gewoon oprechte en deskundige informatie – dat hebben we als zeer prettig ervaren.
De winkel zelf is prachtig ingericht en de producten hebben een mooie, hoogwaardige uitstraling. De prijzen liggen zeker aan de hogere kant, maar dat zie je ook terug in het ontwerp, de afwerking en de gebruikte materialen.
Dit is onze eerste aankoop bij Bolia, dus we zijn natuurlijk benieuwd hoe de producten ons in het dagelijks gebruik gaan bevallen. Na onze ervaring in de winkel hebben we daar in ieder geval alle vertrouwen in.

Resposta da BOLIA
Carmen is een heelprettige medewerker en alle tiid voor ons en behulpzaam..
Geen 5 maar dat heeft tr msken met lange levertijd.
Groet mariettr

Resposta da BOLIA
Het is altijd heel leuk om bij Bolia Raadhuisstraat Amsterdam op bezoek te zijn.
Je wordt heel liefdevol ontvangen met een koffie en chocolaatje. Ik heb zelf een half uurtje na mijn aankoop voor de regen mogen schuilen en wat kunnen werken aan tafel.
Klanten helpen ze heel geduldig en zijn zeer behulpzaam. Fijn personeel, mooie producten.

Resposta da BOLIA
Great materials. Great design. Great service. We bought a sofa at BOLIA years ago. And when after a few years we had an is issue with one of the pillows, they reached out with multiple options to fix this. In the end an external service company came by and made it all look new again.

Resposta da BOLIA
Dus je koopt een prachtige bank van € 5.000 (na korting) en bij het afrekenen wordt je dringend geadviseerd om twee bussen textielbeschermer van € 48 per stuk erbij te kopen. Dat is precies hetzelfde spul als waarmee je je nieuwe schoenen inspuit. Daarmee zou je dan na levering je hele bank moeten inspuiten (en onvermijdelijk ook je vloer en je muur). Je zou verwachten dat de stof in deze prijsklasse in de fabriek al een beschermend laagje had gekregen maar dat is bij Bolia dus niet het geval. Pluspunten: heerlijke bank, veel keuze in stoffen en snelle levering!

Resposta da BOLIA
Had a great experience buying our Sepia sofa with Ken. He was super helpful, patient, and went out of his way to fix an issue we had and find us the best deal and delivery. Exceptional service; we'll definitely be back!

Resposta da BOLIA
We worden altijd erg goed geholpen bij Bolia Alkmaar. Personeel is vriendelijk en helpt op een fijne manier om keuzes te maken. Daarnaast zijn de producten die ze verkopen van heel goede kwaliteit.

Resposta da BOLIA
Fijne professionele service in winkel in Eindhoven.

Resposta da BOLIA
Geweldige winkel met vriendelijke en professionele medewerkers.

Personeel.
Mark was zeer geduldig en behulpzaam om voor ons in een computersysteem dat niet meewerkte uiteindelijk onze tafelkeuze naar voren te toveren.