Wacht al twee weken op bericht dat Carglass glazen dak gaat vervangen. Het dak is op voorraad bij Carglass. Iedere keer als ik ze bel, wordt er gezegd dat ik dezelfde dag of morgen wordt teruggebeld.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Carglass Tilburg, auto gebracht en gelijk een kopje koffie. De auto werd uitgelezen en de ruit is heel netjes gerepareerd. Maar bovenal vond ik dat de meneer (jonge man) die me hielp echt fantastisc... Ver mais
In Luxemburg gooide een onverlaat een steen door het achterste raam van mijn Renault Espace. Een zee on-courant ruitje. Carglass Luxemburg kon de ruit niet vinden. Wij door naar Frankrijk, afspraak da... Ver mais
De dag voor kerst ontstond een grote barst in de voorruit van mijn Audi. Na kerst direct naar Carglass Ede, want moest met auto naar Duitsland waar men streng is. Ede had zelf geen ruimte in de agenda... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
Carglass Helmond - ook als het tegenzit, super service!
Na een scheur in de voorruit, via mijn verzekeraar uitgekomen bij Carglass Helmond. Ze hebben mijn ruit snel weten te vervangen, echter na reparatie bleek dat mijn navigatiescherm, het touchscreen gedeelte, was beschadigd.
Ik heb dit gemeld bij ze en ze gaven aan dat ik even mocht langskomen om het te laten beoordelen. Het schijnt namelijk te zijn dat er veel mensen zijn die ineens schades melden aan de meest uitlopende zaken (zoals velgen) na het vervangen van een autoruit. De dag dat ik langs kon komen hebben zowel de hoofdmonteur en de manager gekeken naar de schade. Ze waren ten alle tijden erg vriendelijk en stonden open voor een goede oplossing. Ze gaven aan dat ze zelf niet konden beoordelen hoe mijn schade ontstaan was en gaven mij de optie om dit te laten onderzoeken bij een garage naar keuze (bijvoorbeeld de dealer of mijn eigen vakgarage). Dit heb ik laten doen.
Gedurende het hele traject wat volgde heeft carglass mij meerdere keren benaderd om de status op te vragen en te vragen of alles naar wens verliep. Uiteindelijk een nieuw scherm laten plaatsen door mijn vakgarage op kosten van carglass.
Als klant voelt het heel erg prettig wanneer je zo behandeld wordt als er onverwacht iets mis gaat tijdens een reparatie, wat natuurlijk altijd kan voorkomen.
Echt alle lof voor het team in Helmond! Dank je wel voor deze service.
Een prijs vooraf weigeren ze te geven.
autoruit kapot, bellen met carglas.
de naam zit er goed in en bellen.
Informatie doorgegeven, wist niet of dit verzekerd was of niet.
De reden dat ik vooraf wilde weten wat de kosten zouden zijn.
Tot 2x toe die vraag gesteld en het antwoord kreeg ik niet.
Ze moesten eerst het hele dossier opmaken, waarom?
Bij een ander bedrijf, chassisnummer doorgegeven, welke ruit en hup meteen een prijs. Geen vraag verzekerd of niet gewoon de prijs.
Carglass niet gekozen omdat ze weigeren telefonisch vooraf een prijs te geven.
Dat een ander bedrijf dat wel kan zegt genoeg.
Ronnie/robbie
Ronnie/robbie - such a lovely guy. We had our window smashed he was so quick to help us and figure out a way to get the issue resolved. Lovely customer service defo worth it
Zeer snelle service en monteur ter…
Carglass Amersfoort
Zeer snelle service en monteur ter zaken kundig.
Zeer snel geholpen en thuis ruit vervangen
Ben heel erg tevreden
Geen ster waard!
Geen ster waard!
Geen waardering!
Vrijdag kapotte auto ruit en melding gedaan. Voor het eerst naar carglass.
Zaterdag afspraak en komt er een verkeerde kleur ruit binnen die ook nog eens defect is.
Gevraagd nood oplossing ivm rijden naar spanje.
Met noodoplossing naar spanje gereden. Ze gaven aan je kan gaan rijden en je wordt gebeld, alles wordt geregeld geen probleem.
Eenmaal hier aangekomen ben ik 2 dagen niet gebeld voor een reparatie oplossing. Zelf moeten bellen om een bon aan te laten maken voor spanje. Meteen klacht ingediend.
Daarna werd ik de volgende dag pas gebeld dat ik het bedrag zelf moet voorschieten van 1600,- tijdens mijn vakantie en factureren naar mijn verzekering.
Bij carglass spanje weten ze niet hoelang het duurt wanneer de ruit binnen komt 7 tot 10 dagen maar kan ook langer.
Weer gebeld naar carglass nederland en een klacht ingediend verbinding valt weg en wordt niet terug gebeld.
Krijg een mail van de klacht afhandeling dat het mijn risico is en mijn keuze ze bieden geen oplossing.
Nu zit ik in zuid spanje met mijn gezin een vrouw en kind van 2 met een kapotte onveilige achterruit!
Zeer en zeer slecht!
Ik ben hier niet klaar mee want dit gaat een staartje krijgen.
Vanaf maart wacht ik op een nieuwe…
Vanaf maart wacht ik op een nieuwe ruit, vervolgens wordt het eind mei geleverd zonder het te kunnen kalibreren. Uiteindelijk vandaag door mijn eigen Jeep dealer te horen gekregen dat er een verkeerde ruit in zit. Geprobeerd te bellen voor een oplossing maar wordt niet teruggebeld.
Slordig afgeleverd
Vandaag een nieuwe voorruit laten plaatsen bij Carglass Rotterdam Sydneystraat.
Uiterst vriendelijk geholpen door de dame aan de receptie.
Echter vond ik de wagen slordig afgeleverd.
De ruit zat nog vol met vingerafdrukken en vegen.
Ook binnen in de auto veel werksporen zoals voetafdrukken op de matten en dorpels.
Even stofzuigen had ook wel gemogen want er lag overal stof en vuil van het werk op het dashboard en stoelen.
Als dat wel netjes was schoongemaakt dan had het 5 sterren geweest.
Wat een irritante reclame komt…
Wat een irritante reclame komt 8000000000 per dag langs
Tijdens vervangen van vooruit is…
Tijdens vervangen van vooruit is plastic kapje van de spiegel beschadigd geraakt. Monteur van Carglass Leeuwarden heeft dit niet gemeld. Bij het ophalen van auto heb ik nog gevraagd of er bijzonderheden waren en antwoord was nee.
De volgende x waarschijnlijk geen Carglass meer.
Voordat ik definitief afspraak had gemaakt werd ik ongevraagd door Carglass telefonisch en later via WhatsApp benaderd. Dit vond ik achteraf agressief.
Het duurde heel kort
Het duurde heel kort. Ze zeiden dat je auto binnen 15 minuten klaar zou zijn, maar de vlek op de ruit was nog steeds zichtbaar.
Helaas kan ik geen lagere beoordeling…
Helaas kan ik geen lagere beoordeling geven. Hoop gedoe over een vervanging ruit. LET OP, Carclass is in de MARKT om extra centjes te verdienen. Los van de manier hoe ik behandelt ben op de Locatie Carglass Leiden. Wettelijk is het niet mogelijk om geen garantie te geven op een verkoop of dienst. Dat kan je met, heel veel dwang proberen af te dwingen. Eerst alles nalopen en dan pas tekenen ( niet eerder ) je kan ook niet ergens achteraf op terug komen. Deze fout ligt volledig bij u als Carclass. Vandaag ook even gebeld, door een medewerker. Zelfde laken in pak, geen service, maar uitvlucht. Koop ook niet de ruitenwisser op Carglass op mijn AUTO scheelt 25 euro. Carclass Leuke Reclame op TV, maar vijandig naar hun klanten. Jammer had niet gehoeven. Train je personeel wat meer op Nederlands, in plaats dit. Heel simpel, ik zit nu met een Autoraam, die niet gegarandeerd kan worden, waar ik totaal niet van op de hoogte was. Iets met roest, wat er echt niet is. Omdat Carglass zichzelf tegen spreek. Zo staat er niets in het rapport over roest en staat er levenslange garantie. Dit is letterlijk een fout op het Servicepunt. Wettelijk hoor je mij hier eerst op te attenderen en niet achteraf als ik mijn auto ophaal omdat deze klaar is en het raam er in zit. Sorry dit tekenenen, je hebt geen garantie, ook je verzekeraar ( die ook niet blij is, hoe dit gaat ) die betaald ook niet meer, mocht het raam gaan lekken. Dit is service wat niet het zelfde is, als op TV. Personeel van Carglass maakt een fout ( althans ) Carclass stuurt mij netjes het rapport. Geen enkele verwijzing naar Roest. Wettelijk gezien`is er geen verkoop of dienst. Ik heb aangegeven, haal het nieuwe raam er maar uit en plaats de oude maar terug. Helaas ging dat niet. Weglopen van je verantwoordelijk Carclass, niet klantvriendelijk. Misschien als Carclass dit leest en weet hoe wetgeving in elkaar zit, dan ook snapt dat ik kosten heb moeten maken. Ook de Medewerker, begon over foto's. U had mij ervoor op de hoogte moeten brengen. Nu zit ik met een raam, die mogelijk kan lekken. Ik mijn eigen garage heb moeten bellen en dan die zegt, dit slaat nergens op ) er is geen sprake van roest dat het raam kan gaan lekken. Ik ga mijn verzekeraar op de hoogte brengen dat er niet betaald moet worden. Fout ligt bij Carglass. Beter oplossen Carglass. Niet achteraf en dan wel geld innen en weg lopen van uw verandwoordelijkhied beste. Ik als bedrijf doe dit ook niet. DUS LET OP KIJK UW REPARATIE NA. Carglass wil graag dat `zij gelooft en vertrouwt worden alleen op hun blauwe ogen. Echt TOP SERVICE CARCLASS
Zeer netjes en correct geholpen door…
Zeer netjes en correct geholpen door beide medewerkers in Weert. Als extra service bleef één van de medewerkers even wachten na sluitingstijd zodat ik auto nog kon ophalen. Echt TOP. Aanrader.
Meer dan maand wachten op de juiste voorruit
7 weken geleden een barstje in de voorruit van onze nieuwe Toyota Aygo. Afspraak gemaakt in Heerlen en binnen een paar dagen werd er een nieuwe ruit ingezet. Echter klopt er iets niet met de geplaatste ruit, als je naar beneden kijkt krijg je een heel afwijkend beeld. De strepen op de weg buigen dan in een bocht af naar rechts. Heel storend tijdens het rijden.
Carglass gebeld. Ze wisten meteen wat er aan de hand was en er moest een nieuwe ruit in. Die moesten ze echter bestellen ( dus vraag me af wat ze er in hebben gezet).
Nu na weken nog steeds in bestelling. Kwalijke zaak worden wel op de hoogte gehouden maar dan hoor je: Uhm hij is er nog niet.
Carglass Zwolle,mijn dochter met wat…
Carglass Zwolle,mijn dochter met wat ouder auto sterretje in voorruit.Ruit was te oud om te maken zeiden ze maar wouden wel voor extreem bedrag ruitenwissers vervangen.Carglass Zwolle heeft helaas de pech dat haar vader automonteur is.Voor mij NOOIT Carglass Zwolle meer.Ondeskundig en schuurt tegen oplichting aan.
Zeer domme telefonistes/administratie
Zeer domme telefonistes/administratie, ruit niet op voorraad dus moest besteld worden. Eerst noodvoorziening. Plexiglas ruit vast gemaakt met tape en kit, welke bij 25graden smolt en op de lederen bekleding drupte en losliet. Na 4 dagen eindelijk de ruit binnen. En ja bij aankomst is de verkeerde ruit besteld. Geen woorden voor .
Zeer slechte ervaring met Carglass – fout op fout op fout
Vanwege een oude ster in mijn ruit die opnieuw was gaan scheuren, heb ik contact opgenomen met Carglass. Volgens de medewerker aan de telefoon was een eerder gerepareerde ster niet opnieuw te repareren, dus moest er een compleet nieuwe voorruit geplaatst worden. Mijn gegevens werden genoteerd en er werd een afspraak ingepland bij de vestiging in Gouda.
Toen ik daar op de afgesproken dag arriveerde, bleek dat de nieuwe ruit beschadigd was (een gebarsten hoek) en dat men nog geen tijd had gehad om mij hierover te bellen. Kan gebeuren, maar dan komt de volgende blunder: mijn telefoonnummer bleek verkeerd genoteerd. Ter plekke is dit hersteld en is er gebeld om te controleren of het nu wel goed stond. We spraken af dat er pas een nieuwe afspraak ingepland zou worden zodra de nieuwe ruit binnen was én gecontroleerd kon worden op schade.
Een paar dagen later kreeg ik een e-mail dat de ruit binnen was en heel, maar dat opnieuw mijn nummer niet klopte en of ik het juiste nummer alsnog kon doorgeven. Dit gedaan, opnieuw een afspraak ingepland. Op de dag zelf werd ik een uurtje van tevoren gebeld of ik eerder kon komen. Geen probleem. Maar nog voordat ik de deur uit kon, werd ik weer gebeld: de ruit was wederom beschadigd – afgebroken in de hoek. Dit was inmiddels de tweede keer! Toen ik aangaf dat dit toch echt niet kan, werd gezegd dat het waarschijnlijk dezelfde beschadigde ruit was als van de eerste keer – dus dat er niet eens een nieuwe besteld was. Ik gaf aan dat dit mij veel gedoe oplevert op werk en kreeg de belofte dat het deze keer echt goed zou gaan.
Weer een nieuwe ruit, weer een nieuwe afspraak. Op zondag kreeg ik een WhatsApp of ik de afspraak voor woensdag kon bevestigen. Dit gedaan. Op maandagochtend ontving ik vervolgens een SMS met het verzoek om Carglass te bellen. Na 20 minuten (!) in de wachtrij werd mij vrolijk medegedeeld dat de afspraak zomaar verzet was van 09:15 naar 10:30 en dat daar niets aan te doen viel. Toen werd ik echt boos – dit zou betekenen dat ik voor de vierde keer afspraken op werk moest gaan omgooien. Na stevig aandringen kon de afspraak tóch doorgaan, en wel om 08:45 – dat was voor mij acceptabel.
Ik dacht dat het nu eindelijk goed zou komen, maar het ergste moest nog komen. Toen ik op de afspraak verscheen, werd mij doodleuk verteld dat de ster tóch gerepareerd moest worden in plaats van de ruit vervangen, omdat de verzekeraar vervanging niet zou accepteren. Terwijl mij eerder nog werd verteld dat een ster geen tweede keer gerepareerd kon worden! Hoezo dan nu ineens wel?
De ster werd dus weer gevuld met hars, maar op de snelweg viel me op dat een van de scheuren, die direct uit de ster kwam, groter was geworden. Bij aankomst bij mijn eigen garage (waar ook de APK gedaan wordt) constateerde men dat er beweging zat in meerdere barsten en dat de grootste barst 21 mm was – in het gezichtsveld – reden voor APK-afkeur, wat ook bevestigd werd aan de hand van de officiële eisen.
Ik ben direct teruggereden naar Carglass in Gouda. Daar werd gesteld dat dit dan een nieuwe barst moest zijn en dat de monteur waarschijnlijk te hard gedrukt had op de ster. Er werd ook beweerd dat dit geen reden tot APK-afkeur was en zelfs gesuggereerd dat mijn monteur "misschien een ander vak moest kiezen". Volgens Carglass was er geen reden voor vervanging van de ruit, ondanks dat zij zelf aangaven dat de barst waarschijnlijk groter zou worden. Kortom: ze weigerden hun fout toe te geven en bleven erbij dat ze goed werk hadden geleverd.
Ik heb daarop contact opgenomen met mijn verzekeraar en het hele verhaal uitgelegd. Zij adviseerden me om de ruit door een andere aangesloten ruitenhersteller te laten beoordelen. Dat heb ik gedaan. Hun oordeel was glashelder: de reparatie was ondeugdelijk uitgevoerd, had überhaupt niet meer uitgevoerd mogen worden, en de barst was te groot om nog te kunnen repareren. Ook zij bevestigden dat de ruit terecht zou worden afgekeurd bij een APK en dat vervanging noodzakelijk is.
Carglass? Nooit meer. Wat een waardeloze service. Fout op fout op fout, en totaal geen verantwoordelijkheid nemen voor de gemaakte fouten.
Pokkeduur !!!!!!!
Carglas herstelt, carglas vervangt,op aanraden van vriend afspraak gemaakt om klein sterretje in voorruit te herstellen,deze morgen toch maar eens gechekt wat dit zou kosten,Hou u vast Tussen de 195 en 235 Euro met gratis ruitewissers. Het zijn verdorie dure ruitewissers,moet ook uiteraard met al die reclame op Tv. Nu heb ik een bedrijf gecontacteerd voor dezelfde herstelling voor de prijs van ......60 euro,nog groter was mijn verbazing dat die firma het aan huis komt herstellen voor + 15 euro.Ik heb de revieuws van het bedrijf opgezocht en die schoren 85 procent 5 sterren.
Carglass jullie zijn 3 maal zo duur!!!!!!!!
Gingen schadevergoeding vragen omdat de herstelling ingepland stond aanstaande woensdag,doch dat was zeer snel opgelost :)))))
Hou een ander voor de zot,ge klopt er niet naast met jullie prijzen !!!!!
Carrglass Leeuwarden
Prima service! Doen wat ze beloven en meer. Er wordt meegedacht door de medewerker, dat heeft ons behoed voor extra kosten bij de garage. Zeer prettige ervaring.
Ruitvervangen en kalibratie:
Ruitvervangen en kalibratie:
Het ruitvervangen ging best snel maar de kalibratie lukte ze niet waardoor ik inplaats van 2.5 uur 5 uur hebben moeten wachten en vervolgens is het hun niet gelukt dus nu heb ik een auto met een vervangen ruit waarvan cruise control, lane assist en autonomous driving allemaal niet werkt nu maar hopen dat dit nog word opgelost
S.middag een afspraak willen maken??
S.middag een afspraak willen maken maar dat ging telefonisch niet .moest via het algemene nummer.
Dus niet deze middag(had om 12.00 uur gebeld). Kon de volgende dag s.middags terrecht.mmmmm
Dan maar bj de collega ruitspecialist.hier kon ik direct terrecht top service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.