Jens Julsø fra ClassicGolf arrangerede et fantastisk Longstay ophold til os i Spanien. Var ikke helt enige i starten, men Jens formåede at imødekomme alle vores ønsker, og havde bekræftede aftaler i h... Ver mais
A empresa respondeu
Ona Valle Romano / Estepona Slidt og småsnavset lejlighed hvor en del af køkkenudstyret manglede. Alt virker billigt og gammelt, og elevatorerne var stort set ude af drift i 4 uger. Gammelt tv med... Ver mais
A empresa respondeu
Classic golf har endnu engang givet og en 5 stjernet oplevelse. Vi havde selv bestil en togtur på Rovos Rail i sydafrika og ville gerne kombinere det med en tur på Mauritius Classic golf arranger... Ver mais
A empresa respondeu
Super luksus oplevelse på vores første men ikke sidste tur med Classic Golf. Boede på Castillo Hotel Son Vida på kombineret golf og luksus ophold. Super service fra Classic Golf så vi fik ønsket være... Ver mais
A empresa respondeu
ClassicGolf tilbyder golfrejser til markedets bedste priser og service. Vi er eksperter i både long- og short stay rejser og har et populært udvalg af golf destinationer. ClassicGolf is a Danish tour operator providing customised golf get-aways to many popular destinations. We pride ourselves in creating the best golf travel experience for our customers and offer both long and short stay travel.
Lyngebaeksgaards Alle 7A, DK 2990, Nivaa, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
En dejlig oplevelse
Vi har været på en golftur til Las Colinas ved Alicante, virkelig luksus, dejlig hus med alt hvad man skal bruge, dejlige velkomstting, dejlig golfbane og enormt flinke mennesker.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.
VH Marie og Finn Paulsen

Resposta da ClassicGolf
Super service fra første gang vi talte med Classic Golf.
Nærværende og super service på ferien, vi kan varmt anbefale andre at rejse med dem.
Vi vil helt sikkert undersøge hvad Classic Golf har at tilbyde til vores næste golfrejse. Tak Classic golf for en uforglemmelig bryllupsrejse ❤️

Resposta da ClassicGolf
Vi har tidligere rejst med Classic Golf på korte og lidt længere golfture til både Alicante og Costa Del Sol, og har aldrig haft anledning til andet end stor ros for firmaets venlige og professionelle måde at arrangere turene på.
Her i 2018 besluttede vi for første gang at prøve et Long Stay ophold på hele 6 uger, med golf på forskellige golfbaner omkring Fuengirola/Mijas.
Hele turen var en stor succes, og vi kan stærkt anbefale Classic Golf til alle.
Når man spiller golf i 6 uger møder man mange golfspillere, der rejser med andre bureauer, og så snakkes der jo meget golf, men også om pris og kvalitet på golfrejser.
Vores vurdering er, at Classic Golf er konkurrencedygtige på pris, men særlig på kvaliteten af golfrejserne.
Vi er så småt ved at gøre os tanker om den næste golfrejse, og er ikke i tvivl om, at Classic Golf skal står som arrangør.
Golfhilsen fra
Jørgen og Jette
København

Resposta da ClassicGolf
Tak til Classic Golf for at vores bedsteforældre/barnebarnstur til Pestana Vila Sol i anledning af drengens 18 års fødselsdag bare blev super vellykket - alt klappede: resortet er hyggeligt og med god behandling hele vejen igennem, bilen vi kørte rundt i (klasse E Mercedes ) var perfekt til 4 med golfgear, Pestana banerne i området var fine og udfordrende til juniorelitespillerne. Så I fortjener absolut Jeres førsteplads !
Speciel tak til Kristian Munck som har været en sød og fremragende samarbejdspartner gennem hele forløbet. På vegne af os alle 4 Vivian

Resposta da ClassicGolf
Kan kun anbefale classicgolf, har rejst med dem flere gange.
Hvis vi har haft nogle problemer. hvad vi kun har haft en enkelt gang,
blev problemet løst omgående.
Kan varmt anbefale deres long stay Spanien-Portugal
Conny og Orla Christensen

Resposta da ClassicGolf
Meget professionelt rejsebureau! Kan varmt anbefale ClassicGolf til jeres næste golfferie!

Resposta da ClassicGolf
Min familie og jeg har adskillige gange benyttet os af Classic Golf som rejsearrangør på vore golfrejser blandt andet til Mallorca og sydkysten i Spanien.
Vi vil have kvalitet. Classic Golf har hver gang kunnet opfylde dette og har tilrettelagt vore rejser helt i overensstemmelse med de indgåede aftaler.
Det er vigtigt at have en rejsearrangør der oplyser korrekt om forholdene på rejsemålet så forventningerne opfyldes. Det har classic Golf gjort hver gang.
NHM København

Resposta da ClassicGolf
Vi har de sidste 3 år rejst med Classic golf og har allerede nu booket 8 uger på Fuerte Estepona med golf på Estepona og Valle Romano i 2019.
Vi har været meget glade for at bo på Fuerte Estepona hvor også det søde og hjælpsomme værtspar Lene og Per bor.
For os er det også fantastisk at kunne booke teetider på forhånd.
Alt har faktisk fungeret godt, og det er ikke det dårlige vejr i marts 2018 ,der medførte vi ikke måtte køre i buggy på banen, der er årsag til den manglende stjerne.
Det er den omstændighed, at vi 2 mdr efter den første faktura for rejsen 2019 fik en meddelelse om at Classic Golf ikke kan forhåndsbooke buggies på Valle Romano og at prisreduceringen vi efterfølgende fik ikke matcher det vi skal betale for buggy når vi møder op på Valle Romano i 2019.
Så for os betyder det en højere pris end først aftaltl
Vi glæder os dog meget til vores golfrejse ,og anbefaler gerne Classic Golf som arrangør.
Hanne og Bjarne Erbæk
Rudkøbing

Resposta da ClassicGolf
Vi har rejst med ClassicGolf adskillige gange, og det har hver gang været en perfekt oplevelse til meget fornuftige priser.
Nu har vi netop booket 4 uger til foråret i Estepona - og vi glæder os!

Resposta da ClassicGolf
Vi har nu valgt classic golf på 5. Sæson og det har altid været en god oplevelse👍
Vi har boet på Valle Romano 1 år og spillede på Valle Romano golf, dejlig bane og god lejlighed
De sidste 3 år har vi boet på Fuerte Golf Resort og spillede Estepona golf, Valle Romano, Dona Julia samt El paraiso, kan anbefale alle, El paraiso er en dejlig bane, men man kan kun få morgen tider. I 2019 har vi valgt at bo på fuerte og spille Estepona Golf, det glæder vi os til, især hvis vejret bliver lidt bedre end i 2018😜
I 2020 vil vi prøve noget andet, håber på at classic golf vil kunne tilbyde long stay på Tenerife og selvfølgelig med lige så gode lejligheder som fuerte.

Resposta da ClassicGolf
Vi har rejst med Classic Golf gennem flere år. De sidste fire år har vi været på Long Stay ophold i Estepona - vi har boet på Fuerte Estepona - et virkelig dejligt sted - kun få kilometer fra golfbanen og fra den lille hyggelige by Estepona. Classic Golf har her et dansktalende værtspar, som tager sig af gæsterne på bedste vis. Der bliver blandt andet arrangeret træning, matcher med flotte præmier og tapasaftener med superlækker mad. I år var det også muligt at spille bridge to gange om ugen, hvis man havde lyst til det. Vi har allerede bestilt næste års Long Stay ophold - hvorhen? Selvfølgelig til Estepona med Classic Golf!

Resposta da ClassicGolf
Tak til team Classic Golf for endnu en rigtig god oplevelse i det portugisiske golfparadis - alt klappede - som sædvanlig - og såvel hus, som golfbaner viste sig fra deres bedste side i april måned.
Hvis vi skal beklage os ganske lidt - så var det solen, som ikke helt levede op til vanlig standard, de første par uger, men så kom det de sidste 2 uger.
Vi kommer igen - med sikkerhed - Portugal er og bli'r det bedste for os.
Syd på i april Gramacho resort og nord for Lisabon fra midt i maj Praia del Rey - Classic Golf klare det hele!
Bedste hilsner
Gitte & Palle Børgesen
Solrød Strand

Resposta da ClassicGolf
Vi har rejst mange gange med Classic Golf, og de er bare blevet bedre og bedre til at arrangere vores ture også til en rigtig fair pris.Tak til alle hos CG

Resposta da ClassicGolf
Vi har i mange år rejst forår og efterår med Classic Golf. Glæden ved at rejse med Classic Golf starter allerede, når vi i telefonen begynder planlægningen af rejsen. Det fungeret perfekt lige fra fly til indkvartering og ikke mindst golfen. Vi har fået dejlige venskaber på vores rejser med Classic Golf, og vi mødes stadig enten her i DK eller Spanien. Vi kan varmt anbefale, at den næste golfrejse bestilles gennem Classic Golf.

Resposta da ClassicGolf
Rigtig god oplevelse, men det er for dårligt, at der kun arangeres turnering på estepone golf.
Der er trods alt mange der foretrækker dona Julia.

Resposta da ClassicGolf
Det er svært at fremhæve noget når det hele bare fungerede - det var alt lige fra pick up i lufthavn (selvom det var midt om natten) hotellet Cornelia De luxe Resort var super med flot mad og fine værelser. det var top hele vejen - dog var golfhullerne lige små nok:-)

Sydafrika golf arrangement.
Pinnacle Point Golf Resort er IKKE en bane man skal spille i januar - februar p.g.af meget dårligt vejr (Regn, tåge, havgus og meget stærk blæst). Det er naturmæssigt en meget flot bane.
Man har ikke tilkørsel med bil til de lejede huse. Man er helt afhængigt af et dårligst system med shutlle bus som ikke virkede godt.
Det er derfor nødvendigt at leje en buggy i hele perioden man bor der.
Montagu banen ved Fancourt og hotellet er meget fine, men pas på fordi der afholdes store mesterskaber på de to baner der ligger der (Sun-Shine turen)

Resposta da ClassicGolf
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.