Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jens Julsø fra ClassicGolf arrangerede et fantastisk Longstay ophold til os i Spanien. Var ikke helt enige i starten, men Jens formåede at imødekomme alle vores ønsker, og havde bekræftede aftaler i h... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ona Valle Romano / Estepona Slidt og småsnavset lejlighed hvor en del af køkkenudstyret manglede. Alt virker billigt og gammelt, og elevatorerne var stort set ude af drift i 4 uger. Gammelt tv med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Classic golf har endnu engang givet og en 5 stjernet oplevelse. Vi havde selv bestil en togtur på Rovos Rail i sydafrika og ville gerne kombinere det med en tur på Mauritius Classic golf arranger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super luksus oplevelse på vores første men ikke sidste tur med Classic Golf. Boede på Castillo Hotel Son Vida på kombineret golf og luksus ophold. Super service fra Classic Golf så vi fik ønsket være... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico
  2. Clube de golfe

Informação fornecida por diversas fontes externas

ClassicGolf tilbyder golfrejser til markedets bedste priser og service. Vi er eksperter i både long- og short stay rejser og har et populært udvalg af golf destinationer. ClassicGolf is a Danish tour operator providing customised golf get-aways to many popular destinations. We pride ourselves in creating the best golf travel experience for our customers and offer both long and short stay travel.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Overordnet klappede alt

Overordnet klappede alt - hotel og golfoplevelserne. Spændende baner!
Ift. billeje bør det være en bilstørrelse, der kan anvendes til golfrejse (ikke en KIA Rio), som indgår i pakken.
Nødvendighed af buggy og de hertil medfølgende gebyrer kunne med fordel beskrives tydeligere.
Ellers en rigtig god totaloplevelse - vi kommer gerne igen.

Resposta da ClassicGolf

Mange tak for dit fine review Lise Lotte. Glad for at det overordnet fungerede rigtig godt for jer. Jeres andre punkter er noteret.
Mvh Marc fra ClassicGolf

Tillid,troværdighed og grundighed

Dejligt at tage af sted på golfferie og vide at alt er i orden hjemmefra.Et firma med stor troværdighed og grundighed.

Resposta da ClassicGolf

Hej Mogens, mage tak for din tilbagemelding - den er vi glade for. Mvh Anita Rosendahl, ClassicGolf

Specialister i golfrejser.

Vi har rejst med Classic Golf flere gange.
Har altid fået en rigtig fin service fra både Knud, Marc og ikke mindst Anita.
Mange tak for indsatsen. Kan kun anbefales.
Mange knus fra Inger og Svend - Silkeborg.

Resposta da ClassicGolf

Kære Inger & Svend. Mange tak for jeres fine anbefaling som vi er meget glade for. Rigtig god sommer, mvh Anita og resten af Team ClassicGolf

Golfrejse til Spanien efteråret 2021

Var i Estepona (Spanien) sept/okt sidste år. Fantastisk tur. Alt klappede som det skulle, og serviceniveauet er helt i top. Helt sikkert, at næste golfrejse bookes hos ClassicGolf

Resposta da ClassicGolf

Hej Erik, mange tak for din fine tilbagemelding - dejligt at I havde en god tur til Estepona. Rigtig god sommer, mvh Anita, ClassicGolf

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var for første gang med CG på…

Vi var for første gang med CG på longstay til Mirador, Estepona. Da vi i mange år har spillet golf i Florida og Portugal, var Spanien helt nyt for os, så vi havde mange spørgsmål, og fik prompte svar fra ALTID POSITIVE, HURTIGE OG PROBLEMLØSENDE ANITA.
Turen blev til en fantastisk oplevelse mht bolig, golf o.a., så vores tur i efteråret 2021 bliver bestemt ikke den sidste tur med CG. Stor tak herfra til CG og ikke mindst ANITA.😍👍🏌

11 de junho de 2022

Resposta da ClassicGolf

Kære Birgit, mange tak for din fine tilbagemelding som vi er meget glade for. Dejligt at turen indfriede jeres forventninger :-) Vi glæder os til at høre fra jer næste gang, I har en golfrejse i tankerne. Rigtig god sommer til jer begge, mvh Anita, ClassicGolf

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har i flere år rejst på longstay til…

Vi har i flere år rejst på longstay til Costa del Sol arrangeret af Classic Golf. Vi har hver gang haft en fin oplevelse.

11 de junho de 2022

Resposta da ClassicGolf

Kære Carl, mange tak fordi du har taget dig tiden til en tilbagemelding - den er vi glade for. I ønskes begge en rigtig dejlig sommer. Mvh Anita, ClassicGolf

Fantastisk tur til Belek i November

Fantastisk tur til Belek i November. Fede baner, super hotel, rigtig godt arrangeret af ClassicGolf 🏌🏾👍

Resposta da ClassicGolf

Hej Poul, mange tak for din tilbagemelding - dejligt at I havde en super tur :-) Rigtig god sommer, mvh Team ClassicGolf

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service

Vi havde virkelig glædet os til en Long Stay på Estepona, Spanien
Men vi er utroligt skuffet over arrangementet.
Der stod at ved ankomst inden 18.00 skulle vi henvende os i receptionen, den bar bare nedlagt for 2 år siden.
Det eneste positive var lejligheden, der dog havde et MEGET SPARSOMT køkken
Azata golfbane som vi var booket til 15 gange kendte Classic golf ikke, men den var utrolig svær. Vi fik dog byttet 5 tider. Fik at vide at alt var optaget.Det var der Ikke!!!
Da vi skulle aflevere bilen stod der ikke hvordan, så vi ringede til DK fik vi at vide det måtte vi selv klare, dog vente C tilbage. Da vi kom hjem fik vi en regning på 365 kr. Vi kunne ikke få at vide hvorfor. Efter 3 uger ringede jeg selv til Avis fik at vide at det var for benzin. Vi havde regningen på opfyldning og en meget sød person sørgede for at vi fik vores penge tilbage, ikke Classic golf. Nej INGEN anbefaling fra os.

Da vi spurgte om de kendte banen var svaret nej.
Se hvad der står!!!!

Resposta da ClassicGolf

Kære Karen, mange tak for din feedback til os.
Det sætter vi selvfølgelig meget pris på. Korrekt er receptionen var blevet lukket og at man skal ringe til det oplyste tlf nummer ved ankomst.
Azata bane kender vi udmærket. Og ja den er svær. Derfor hjalp vi også med at booke nogle af jeres runder om til en anden bane.
Angående lejebil; er det også rigtigt at jeg ikke fik svar fra Avis på jeres udlæg. Selv efter 3 rykkere til dem.

Vi ønsker jer alt det bedste på jeres næste golfrejse.
Mange hilsner Marc fra ClassicGolf.

Det hele var i orden.

Resposta da ClassicGolf

Hej Bent, tak for din tilbagemelding - dejligt at alt var, som det skulle være. Rigtig god sommer. Mvh Anita, ClassicGolf

Alletiders golfferie med Classic Golf

Vi har været på Long Stay i Estepona og boet tre forskellige steder, spillet på forskellige baner syv gange.
Det er trygt at rejse når Classic Golf har arrangeret hele pakken, derfor vender vi tilbage.
De bedste anbefalinger fra
Henry og Annemari Friis

Resposta da ClassicGolf

Kære Henry og Annemari, mange tak for jeres fine tilbagemelding - den er vi meget glade for. I ønskes en rigtig god sommer. Mvh Anita, ClassicGolf

Classificada 3 em 5 estrelas

El Plantio for 3 gang .Positivt fik…

El Plantio for 3 gang .Positivt fik lejlighed med sol e om eftermiddagen men dårligt at Classic golf tee tider var om eftermiddagen😪
Rod med betalinger
Vi må prutte om priser .fex en garage til bilen sagde de 4 € pr dag efter jeg forhørte mig vores venner som var også her de betaler 30€ for 4 uger så sagde jeg det til receptionen og de sagde ok til 30€ for garagen i 21 dage.
Samme er i golfshoppen .El trolley siger de 12€ vi siger 8 €.  Så vi er på loppemarked. Opbevaring af golfudstyr første pris 10€ pr dag derefter 10€ pr uge .Lejligheder er storer og fine bortset fra udstyret i køkkenet mangler glas tallerkener, bestik og gryder .Håber at Classic golf vil tjekke steder igen. Vi må prøve noget anden sted.

Kære Isabella
Mange tak for dit review. Det er korrekt at tee tider for longstay gæster er efter frokost. Det gælder for alle. Kan vi desværre ikke lave om på. Og ligeledes er det lidt svært for os at blande os i, hvad de tager for services, som de tilbyder på stedet.
Man tak for feedback igen.
Mange hilsner Marc

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores golftur til Belek med ophold på…

Vores golftur til Belek med ophold på Cornelia de luxe. Der er overhovedet ikke noget at sætte en finger på. Alt virkede optimalt. Både kørsel til og fra lufthavn. Super hotel. Meget omhyggeligt og kompetent personale. Virkeligt gode golfrunder på fine baner. Kan varmt anbefales. Bedre end 5 stjerner. 6 stjerner 👍. Inge

Golfferie i Belek

Vi var en storfamilie på ferie i efterårsferien, hvor golf indgik. Boede på Cornelia de luxe i Belek, Tyrkiet, et super dejligt hotel med rigtig god betjening og fantastisk underholdning om aftenen. Classic Golf stod for hele arrangementet, og alt fungerede perfekt, med afhentning i kæmpe bus både til og fra hotel. Fik rigtig gode tee-off tider, og alt foregik helt efter aftalen med Classic Golf. Vi kan i den grad anbefale bureauet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tur med Classic golf og Søren…

Super tur med Classic golf og Søren Barnak til Costa Navarino i Grækenland. Fantastisk Resort med 4 super baner. Absolut en gentagelse værd.

Resposta da ClassicGolf

Hej Michael, fedt at I havde en god tur til Grækenland - Costa Navarino kan være et 'farligt bekendtskab' - man må bare tilbage igen ;-) Rigtig god sommer, mvh Team ClassicGolf

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg var i Portugal med Anne Larsson og…

Jeg var i Portugal med Anne Larsson og har kun positive ting at sige. God kombination af træning og spil. Jeg fik rigtig meget ud af turen. Hotellet var også godt. Så tak for en god oplevelse ClassicGolf og Anne.

Resposta da ClassicGolf

Dejligt at høre Dorte, at du havde en god tur. Tak for review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har kun positivt at sige om Classic…

Vi har kun positivt at sige om Classic Golf, vi har været i Belek på Sueno Deluxe og alt var bare tip top klasse. Vi har absolut kun positivt at fortælle :-)

30 de maio de 2022

Resposta da ClassicGolf

Hej Mette, tak for din tilbagemelding, dejligt at I havde en god tur :-) Rigtig god sommer, mvh Anita/ClassicGolf

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt forhold mellem pris og kvalitet, hjælpsomme og løsningsorienterede rejsekonsulenter

Vi var på en dejlig og veltilrettelagt tur med Classic Golf til Estepona i 3 uger i foråret 2022.
Vi var især begejstrede for lejligheden i Mirador Estepona Hills, både i forhold til indretning, rummelighed, faciliteter, serviceniveau og rengøringsstandard.
Under planlægningen af turen mødte vi stor lydhørhed fra Classic Golf i forhold til vores ønsker og behov, og kommunikationen har hele tiden været hurtig og løsningsorienteret, hvis vi har haft ønsker eller tvivlsspørgsmål.
Det er anden gang vi rejser med Classic Golf, men helt sikkert ikke sidste.
Et råd til dig som rejsende: Hvis du også booker en bil som en del af din rejse, er det en god idé at drøfte pladsbehovet med din rejsekonsulent, så du evt. vælger en lidt større bil end den, som var standard i vores tilbud (gruppe D).

27 de abril de 2022

Resposta da ClassicGolf

Hej Martin, mange tak for jeres fine tilbagemelding. Den er vi rigtig glade for :-) I ønskes en god sommer, de bedste hilsner Team ClassicGolf

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har nu i ca 5 uger forsøgt at få et…

Jeg har nu i ca 5 uger forsøgt at få et tilbud fra Classic golf på en forlænget weekend med golf i Irland.

3 gange har jeg rykket for tilbud, da jeg ingenting hører, og her til aften, får jeg så den besked, at de desværre pga travlhed ikke er i stand til at lave et tilbud til mig og derfor gerne vil trække sig fra min forespørgsel.

Jeg og mine golfvenner rejser 3-4 gange årligt, og vi er vist det man kan kalde ret "købestærke", så at opleve en sådan meddelelse fra én leverandør af golfrejser er utrolig skuffende og grænsende til skandaløst.

17 de fevereiro de 2022

Kære Michael,
Mange tak fordi du tager dig tid til at give os noget feedback. Det er korrekt at vi oplever en meget stor efterspørgsel pt. Og at svartider er noget længere end normalt og end vi ønsker. Jeg skal for god ordens skyld nævne, at vi har skrevet et par gange til dig, i løbet af de 3 uger siden din forespørgsel. For at fortælle at det tager længere tid end normalt.
Dejligt at I har mulighed for at rejse flere gange om året med golf.
Med venlig hilsen Marc fra ClassicGolf

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Marc og alle hos Classic Golf.

Vi skriver lige en hilsen til jer alle . Vi har tidligere haft fornøjelsen af Classic Golf, der arrangerede vores rejser år tilbage. Vi har også prøvet andre udbydere, og de sidste 6-7 år selv arrangeret fly, bil ophold m.m. I år er vi glade for, at vi i juni besluttede os for at bestille en pakke rejse, dette med Corona for øje, kan vi komme afsted eller ej?

Der er en grund til denne hilsen. Sjældent, har vi oplevet en så fantastisk service. Lige fra start hvor jeg, Susanne havde kontakt til Anita, som med stor tålmodighed lyttede til mig, der ændrede datoer på ud- og hjemrejse, og i det hele taget var en kæmpe hjælp, til at booke vores tee tider og nu, til modtagelsen af vores rejse dokumenter.

Alle vouchers er som aftalt. Fyldestgørende informationer om alt der vedrører rejsen. Vi er meget tilfredse med valget af Classic Golf, og ser frem til vores afrejse den 30. januar 2022.

19 de janeiro de 2022

Super firma.Meget profesionelt

Lige fra den første kontakt - rådgivning - den endelige bestilling , stor hjælpsomhed . Lige hjemkommet fra Praia del Rey. Alt virkede, god tur, godt skruet sammen af Marc fra ClassicGolf. Bruger dem helt sikkert næste gang.

1 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais