DAWN DESIGNS Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt, at jeg hurtigt fik sendt knap, som manglede i et dynebetræk. Skønt sengetøj, det er vidunderligt at sove i, super kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg har lige modtaget nummer 2 sengetøj Percale i 100 % øko bomuld - jeg er vild med det !! Jeg lider af restless legs syndrom ( uro i benene ), og er derfor yderst sensitiv overfor bl.a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sindssygt lækkert sengetøj - det giver følelsen af hotelophold hver aften. Stoffet giver en kølende fornemmelse og er meget behageligt at ligge med. Fedt koncept på hjemmesiden - hurtig og ukomplice... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert sengetøj i fine milde farver. Sengetøjet er både blødt og knasende sprødt. Let og dejligt i sommervarmen. Vil helt sikkert købe flere sæt i fremtiden.

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de cama
  2. Internet Shop
  3. Loja de artigos para cama, mesa e banho

Escrito pela empresa

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

48 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Dawns produkter er bare lækre

Dawns produkter er bare lækre! Jeg ville gerne bytte til en anden farve, hvilket drillede lidt, og jeg fik meget venlig og hurtig hjælp fra kundeservice. Stor anbefaling herfra.

2 de maio de 2024

Kære Urd,

Tak for din positive anmeldelse og dine venlige ord om vores produkter og kundeservice! Vi er glade for at høre, at du finder vores produkter lækre og at vores kundeservice var i stand til at hjælpe dig med at bytte til en anden farve. Vi bestræber os altid på at levere en service, der er både effektiv og imødekommende ✨

Din anbefaling betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din støtte. Vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig produkter og service, der lever op til dine forventninger.

fresh and crisp

congrats and thanks for some amazing products. the material just feels amazing and stays fresh for so long. i have definitely experienced better sleep after using your products, im a big fan and a very happy customer:)

3 de abril de 2024

Dear Erhan,

Thank you so much for your enthusiastic review and kind words about our products! We are thrilled to hear that the StayFresh collection feels amazing and stays fresh for a long time.

Knowing that our products have contributed to improved sleep quality for you is the best feedback we could hope for. Your satisfaction and support as a "big fan" and very happy customer mean everything to us - thanks! 🙏

Sleep well 💤

Best regards,
Thomas from DAWN

God handel

God handel, hurtig levering.

15 de abril de 2024

Kære "konen fra landet" 😉

Tak for din positive anmeldelse og for at understrege den gode handel samt hurtige levering.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at levere vores produkter hurtigt og effektivt for at sikre en god købsoplevelse for alle vores kunder. Det betyder derfor meget, at det bliver taget godt imod ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtig levering👍🏼 Meget lækker og…

Meget hurtig levering👍🏼 Meget lækker og høj kvalitet🤩🤩

15 de abril de 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at fremhæve både den hurtige levering og kvaliteten af vores produkter! 🙏

Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse. Vi bestræber os på at levere ikke kun produkter af høj kvalitet, men også service, der møder vores kunders behov hurtigt og effektivt.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Skønne produkter, skøn service

Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden videre og på fineste vis fixede problemet med produktionsfejlen og gav os flere mulige løsninger, så vi nu kan ligge i et nyt sæt, mens det andet genbruges i et fint samarbejdsprojekt ml. Dawn og en lokal systue. Dawn har vores blødeste anbefalinger.

19 de abril de 2024

Kære Elisabeth,

Tak for din skønne og detaljerede anmeldelse 🙏 Det er fantastisk at høre, at du har nydt hele oplevelsen fra vores hjemmeside til hvert øjeblik under dynen.

Vi sætter stor pris på din forståelse og fleksibilitet i forbindelse med løsningen af problemet, og det glæder os, at du er tilfreds med den måde, vi har håndteret situationen på, samt vores samarbejde med den lokale systue.

Tusind tak for din støtte og de bløde anbefalinger 😉 Vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig og alle vores kunder produkter og service af højeste kvalitet.

Lækkert sengetøj

Lækkert sengetøj , hurtig levering
Anbefalinger herfra 🤩🤩🤩🤩

2 de abril de 2024

Kære Helle,

Tusind tak for din skønne anbefalinge og for at dele din begejstring over vores sengetøj og hurtige levering! 🤩🤩

Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og servicen. Din positive feedback er en stor motivation for os, og vi værdsætter din anbefaling højt. Vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig lækker kvalitet til en god pris!

Rig lækker kvalitet til en god pris!

24 de março de 2024

Kære Clara,

Tusind tak for din! Vi er utroligt glade for at høre, at du synes, kvaliteten lever op til prisen. Det er vores mål at tilbyde høj kvalitet til en pris, der er tilgængelig for alle, så at høre, at du værdsætter dette, betyder meget for os 🙏

Vi håber, at vi kan få lov til at ekspedere dig igen en anden gang - måske næste gang til Finders Keepers 😊✨

Classificada 5 em 5 estrelas

God service over hele linjen

God service over hele linjen. Dygtige medarbejder og kvalitets sengetøj.

Kære Charlotte,

Tusind tak for besøget på Finders Keepers og tak for din varme anerkendelse af vores service, medarbejdere og kvaliteten af vores sengetøj 🙏

Vi er utroligt stolte over at kunne tilbyde en oplevelse, der imødekommer dine forventninger på alle parametre.

Vi bestræber at sikre, at hvert enkelt produkt og hver eneste interaktion med os er af højeste standard. Din feedback er derfor utrolig værdifuld for os 😇

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

Kære Gert,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede vores service som hurtig og effektiv.

Vi bestræber os på altid at levere en service, der møder/overgår vores kunders forventninger med både hastighed og kvalitet ✨

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bedste anbefaling

Hurtig levering - skøn kvalitet. Og de mest vidunderlige farver - også på lagnerne!

Kære Inger,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af vores produkter.

At vores farveudvalg, inklusiv på lagnerne, også har fanget din begejstring, gør os ekstra stolte. Vi lægger stor vægt på at tilbyde produkter, der ikke blot er behagelige at bruge, men også skønne at se på 😉

Classificada 3 em 5 estrelas

3 sæt

Hej
Nu har jeg købt 3 sæt.
Jeg er meget glad for det første sæt.
Da jeg købte det andet sæt skrev jeg til dig, at jeg ikke var tilfreds da det ikke føles lige så lækkert som det 1 sæt.
Nu prøvet jeg med det 3 sæt og det er på højde med det første sæt.
JEG HOLDER STADIG PÅ AT NR. 2 IKKE ER DET SAMME....
MVH CLAUS

29 de março de 2024

Kære Claus,

Først og fremmest, tak for din fortsatte tillid til DAWN ved at købe tre sæt af vores sengesæt 🙏

Det glæder os meget at høre, at du er meget glad for både det første og det tredje sæt. Vi bestræber os på at levere produkter af konsekvent høj kvalitet, så vi er oprigtigt kede af, at det andet sæt ikke levede op til dine forventninger og den standard, du oplevede med det første sæt.

Endnu engang tak for din feedback og din anmeldelse. Det er vigtig for os at høre om vores kunders oplevelser, så vi kan fortsætte med at forbedre os.

Super lækre produkter

Super lækre produkter, som blev leveret hurtigt. Jeg var dog så uheldig at efter et par ganges brug opdagede jeg et hul i betrækket. Det lignede en produktionsfejl. Jeg tog fat i deres kundeservice og problemet var løst med første mail.
Stor tilfredshed med alt fra køb, levering, kvalitet og kundeservice.

23 de novembro de 2023

Kære Mathias,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores sengetøj og den hurtige levering.

Det er dog beklageligt at høre om den uheldige oplevelse med et hul i dit betræk. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at kontakte vores kundeservice, og at vi kunne løse problemet til din tilfredshed med det samme.

Vi ser frem til at betjene dig igen og sikre, at din oplevelse med DAWN fortsat er i top ✨

Glimrende produkt

Glimrende produkt.

Det blev leveret efter to dage, produktet var fantastisk. Der var ikke noget at sætte en finger på.

12 de março de 2024

Kære Martin,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at din bestilling blev leveret hurtigt, og at du er fuldt ud tilfreds med dit sengetøj. Vi bestræber os på at sikre, at hver eneste kundeoplevelse er fejlfri, lige fra bestilling til levering og selve produktets kvalitet. Din tilfredshed og rosende ord betyder meget for os 🙏

Vi håber, at du vil nyde dit sengetøj længe endnu og vi ser frem til forhåbentlig at betjene dig igen i fremtiden.

Elsker jeres sengetøj og god betjening

Elsker jeres sengetøj og god betjening

13 de março de 2024

Kære Harriet,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du elsker vores sengetøj og er tilfreds med betjeningen ✨

At levere høj kvalitet i både vores produkter og service er noget, vi går meget op i. Din tilfredshed og positive oplevelse er vores største motivation.

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Må du sove godt 💤

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg elsker at sove i mit DAWN sengetøj…

Jeg elsker at sove i mit DAWN sengetøj det føles som luksus og er smukt i skønne farver.

15 de março de 2024

Kære Bella,

Hvor er det fantastisk, at du føler dig omsluttet af luksus i dit DAWN sengetøj! ✨

Vi er utroligt glade for at høre, at du elsker at sove i det, og at du sætter pris på farverne og kvaliteten.

Tak for at du deler din oplevelse og for din fine anmeldelse 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Som altid hurtig og super behandling og…

Som altid hurtig og super behandling og levering

Kære Susanne,

Tak for din fortsatte støtte og for at dele din oplevelse med andre 🙏

Det er vores højeste mål at opretholde en standard af service, der ikke alene møder, men overgår vores kunders forventninger.

Vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig fremragende service og produkter i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk sengetøj og super hurtig…

Fantastisk sengetøj og super hurtig levering 🤩❤️

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩 Det glæder os utroligt meget at høre, at du er begejstret for både kvaliteten af vores sengetøj og vores hurtige levering. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, både hvad angår produktkvalitet og service.

Vi håber, at du vil nyde mange kommende nætter i dit nye sengetøj.

Sengetøjet vidunderligt.

Sengetøjet vidunderligt.
Og hurtig levering.
Tak. Bente

Kære Bente,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at fremhæve både den hurtige levering og kvaliteten af vores sengetøj. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med dit køb 🙏

Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores produkter ikke alene er af højeste kvalitet, men også når frem til dig hurtigt og effektivt. Din tilfredshed er derfor værdsat.

Thomas fra DAWN ​

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte dagen før. Rigitg god kvalitet og lækker farve. Alt er i orden

29 de fevereiro de 2024

Kære Oliver,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, kvaliteten, og din modtagede farve Arctic Blue 🩵

Det glæder os, at din oplevelse og anmeldelse afspejler, at alt har været i den skønneste orden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er simpelthen så glad for jeres…

Er simpelthen så glad for jeres produkt, at jeg snart har alle farver i Dawn-sengetøj:-) - kan simpelthen ikke få nok. Anbefaler det til alle, der gider høre på mig - stort tillykke med jeres design og stor tak til jer herfra! Mange varme hilsner fra Ulla Kristensen

3 de março de 2024

Kære Ulla,

Det varmer vores hjerter at høre, hvor meget glæde vores sengetøj bringer ind i dit hjem! At vide, at du næsten har samlet alle farverne og deler din begejstring med andre, er den største anerkendelse, vi kunne ønske os. Tak for dine varme ord og for at være en så fantastisk ambassadør for vores brand 🙏🙏

Af hjertet tak for at dele din oplevelse med vores sengetøj!

Thomas fra DAWN

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais