Leia as opiniões dos outros
Utroværdig, fyldt med dårlige undskyldninger, som de heller ikke overholder. Tænk jer godt om inden I indgår aftale med Fastnet.nu Fastnet har overført mit abonnement til Duka. Annoncerer på... Ver mais
A empresa respondeu
Mine forældre har begge mobilabonnement ved jer, og min far mister/eller får stjålet sin mobil fredag aften. I skriver sådan omkring spærring af sim kort: ***Du skal kontakte vores kundeservice hurt... Ver mais
Har flyttet min svigermors fastnet abb. fra TDC til fastnet.nu og i den forbindelse behøvede jeg et par til-retninger omkring vis nummer. Første mail sent udenfor normal arbejdstid - svar og fejl... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Klintehøj Vænge 19, 3460, Birkerød, Dinamarca
- support@fastnet.nu
- fastnet.nu
Respondeu a 60% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Konkurs?
Beder d. 12.01.26 om at få mit fastnetnummer flyttet til fastnet.nu, og får besked om, at abonnementet vil træde i kraft d. 09.02.26. Får samme dag, 09.02.26, mail om at fastnet.nu er taget under konkurs pr. 15.01.26, og mit abonnement vil blive flyttet til DUKA. Dvs. jeg får aldrig taget mit simkort i brug, pga. konkurs, men bliver alligevel opkrævet 114,14 kr for abonnementet?
Svindlerfirma !!!!
Hold jer væk fra dette firma
Kunne man give minus stjerne så havde de fået det.
Umulig at få sine tilgodehavende retur.
De snakker bare og intet skwer.
Hold jer væk fra dette firma
OK OK OK OK OK OK OK
Tak for god service, og god vind fremover, til alle de gode mennesker hos fastnet....
Problemer på hjemmeside
Fastnet nu. ser ud til at have problemer.
Når man går ind på deres hjemmeside. og vil bestille et abonnement på Fastnet på simkort,
Kommer der en side der viser fejl 404
Har skrevet en mail til dem, men har desværre ikke modtaget noget svar. ????????
Utroværdig firma!
Utroværdig, fyldt med dårlige undskyldninger, som de heller ikke overholder.
Tænk jer godt om inden I indgår aftale med Fastnet.nu
Fastnet har overført mit abonnement til Duka.
Annoncerer på Facebook, men skriver ikke at deres abonnement på mobilnumre overføres til Duka.
Dårlig forretningsmoral!

Manglende udbetaling af tilgodehavende
Ifm. opgørelse af min hustru og min konto ved overgang til DUKA lader udbetaling af tilgodehavende vente på sig. Tilgodehavendet er opstået ved, at man har opkrævet fuld betaling for 4. kvartal samtidig med at mobilabonnementet er flyttet til DUKA på Fastnets foranledning.
Jeg kan se, at vi er ikke de eneste, der bøvler med Fastnet. Fjollede undskyldninger er der nok af. Det ligner en bevidst opbygning af en rentefri kassekredit fra Fastnet side finansieret af tidligere mobilkunder.

Resposta da Fastnet.nu
Problem med at afregne tilgodehavende
Efter et forløb med afslutning af abonnement og tilgodehavende er jeg nu ved at miste tålmodigheden. Jeg skulle ha modtaget tilgodehavende 5-10 hverdage efter den 13.12.25…. De er vist gået tænker jeg, eller?? Jeg får hver gang en beklagelse om at det har været jul og nytår, men at de skam nok skal komme i det nye år?? Jo tak, det vil vi da glæde os til.
Ej jeg er glad for at have skiftet til andet og billigere abonnent hos anden aktør. Hvordan synes i selv det går??

Resposta da Fastnet.nu
Hold dig langt væk fra fastnet.nu
Firmaet er stoppet med at tilbyde mobilabonnement 25.11.2025. Abonnementet blev på fastnets foranledning flyttet til DUKA. På trods af selskabets kendskab til eget ønske om ophør af mobilabonnement blev der primo oktober opkrævet fuld pris for hele 4. kvartal af 2025, og for meget betalt for 4. kvartal er efter halvanden måned fortsat ikke returneret. Opgørelsen over det for meget betalte er forkert ... selvfølgelig til fastnets fordel. Og selskabet har endnu ikke ønsket at forklare selskabets opgørelse af det for meget betalte. Så opfordringen til at kontakte kundeservice for at få en forklaring er til grin, da jeg forud for denne anmeldelse allerede forgæves har kontaktet kundeservice mere end én gang ... uden at få en forklaring.

Ingen fastnet hos “fastnet” nu
Min mor på 92 flyttede i ældrebolig og i denne forbindelse ønskede vi at flytte hendes fastnetforbindelse med. Hun bor i et område hvor TDC ikke er begyndt udfasning af kobberforbindelsen endnu.
Men da jeg kontaktede Fastnet.nu fik jeg at vide at når de slog den nye adresse op, var der ikke mulighed for fastnet. De henviste til at det var TDC der bestemte hvilke adresser de kunne åbne op.
Efter nu i to måneder at have forsøgt en alternativ løsning som fungerer dårligt, har jeg taget kontakt til TDC som meddeler at de gerne åbner forbindelsen - det kræver bare en henvendelse fra teleselskabet. Fastnet.nu fortæller så at det er en firmabeslutning at man ikke vil etablere abonnement på nye adresser selv om det er teknisk muligt.
Så et firma der promoverer sig på at hjælpe ældre med at lave gode løsninger og samarbejder med ældresagen, ønsker ikke at give en mangeårig kunde den service at kunne beholde en tryg og velfungerende løsning.
Har svært ved at se hvad der adskiller dette firma fra andre teleselskaber der konkurrerer om at sælge billige mobilløsninger.

Resposta da Fastnet.nu
Mega dårligt, overholder ikke aftaler
Mega dårligt, jeg er dybt overrasket over det her. Jeg har bestilt første gang 23.10
25 og stadig ikke modtaget noget simkort. I forlænger det hver gang. Sidste uge lovede i vil sende med gls så vi kunne spore det, det har i heller ikke gjort. Jeg giver det en sidste chance. Eneste grund jeg valgte var jo at i kunne overfører samme nummer på et simkort, det har vi brug for pga det er en virksomhed vi bruger nummeret. Jeg vil overhovedet ikke anbefalde jer til nogen.....
Jeg vil gerne rose Fastnet
Jeg vil gerne rose Fastnet. Nu- for deres samarbejde
Her svigter man ikke den ældre generation
Har lige hjulpet en ældre dame på 91 år om at skifte sit mobilnet fra Telenor til Fastnet. Nu
Grundet til skiftet er at Telenor ikke længer vil modtaget betaling over PBS - deres svar var - du kan bare skifte til en anden Mobil operatør
Dette er nu gjort - og vi er meget glade for den fine og venlige modtagelse Fastnet. Nu har givet
Stor Darko til Fastnet. Nu

Resposta da Fastnet.nu
Jeg købte et abonnement hos dem for at…
Jeg tegnede et abonnement hos dem for at få en gammel telefon til at virke. Abonnementet fungerede ikke som forventet, og derfor valgte jeg at opsige det. Jeg modtog en bekræftelse pr. mail på, at opsigelsen var i orden. Alligevel har jeg efterfølgende modtaget en regning for tre måneder. Jeg har allerede betalt én regning, men nu bliver jeg truet med inkasso.
Jeg kan derfor ikke anbefale nogen at købe abonnement hos Fastnet – min oplevelse har været meget utilfredsstillende.
OPDATERING!
Har modtaget et brev fra payex om at jeg har betalt 203,04 kr for meget.. har nu over tre uger forsøgt at kontakte dem, uden svar.. så de penge er Long gone

God uproblematisk service og med en
God uproblematisk service og med en
up to date internet fiber forbindelse med IPv6.

Resposta da Fastnet.nu
Ændring af aftaler pga udfasning af…
Ændring af aftaler pga udfasning af kobbernet blev håndteret professionelt og med god rådgivning.

Resposta da Fastnet.nu
Fra fastnet til mobil uden problemer
Min mor på 86 år skulle overgå fra fastnet telefon til mobil med hendes gamle telefonnummer. Det blev klaret let og smidigt af Fastnet.nu. Venlige og kompetente medarbejdere guidede os gennem diverse spørgsmål efter imponerende kort ventetid i telefonkø. Tusind tak for hjælpen.

Resposta da Fastnet.nu
Nem konvertering fra fastnet til mobil
Jeg havde kortvarigt brug for at konvertere min 90-årige mors fastnettelefon fra TDC til et mobil abonnement i forbindelse med at TDC nedlagde kobbernet i min mors ejendom. TDC kunne ikke hjælpe - men det kunne Fastnet.nu. Super god service - alt virkede - TAK

Resposta da Fastnet.nu
Pas meget på med aftaler med Fastnet.nu
Jeg har aftalt mobilt bredbånd til erstatning for TDCs kobbernet, som nedlægges. Fastnet.nu anbefaler og sælger adgang til Telenors bredbånd, et netværk med stærkt svingende signal samt en router til samme, som sælges til ejendom - hvilket ikke oplystes.
Denne router er, som det mobile bredbånd, af tvivlsom rækkeevne.
Fastnet.nu meddelte ikke, at routeren skulle koste kr. 900 til ejendom. Jeg er nu ude at det abonnement, men Fastnet.nu vi ikke kreditere mig routeren.
Pas meget på med at indgå aftale med Fastnet.nu!

Resposta da Fastnet.nu
For langsomt og for dyrt
Deres mobildata (Mobilt bredbånd) er for langsomt og for dyrt. Routeren registrerer dataforbrug selv når der ikke er enheder kobler på routeren. Jeg har checket ved at logge på routeren. Det kan IKKE anbefales.

Resposta da Fastnet.nu
Fastnet nu når jeg har flytte mit tlf…
Fastnet nu når jeg har flytte mit tlf nr til andet selskab. Bliver jeg opkrævet en regning for næste kvartal. Jeg synes det er gammel dags.Så lover de også at jeg kan betalte med kort.Men kan ikke betale med kort i nu

Resposta da Fastnet.nu
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.