Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Utroværdig, fyldt med dårlige undskyldninger, som de heller ikke overholder. Tænk jer godt om inden I indgår aftale med Fastnet.nu Fastnet har overført mit abonnement til Duka. Annoncerer på... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Mine forældre har begge mobilabonnement ved jer, og min far mister/eller får stjålet sin mobil fredag aften. I skriver sådan omkring spærring af sim kort: ***Du skal kontakte vores kundeservice hurt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har flyttet min svigermors fastnet abb. fra TDC til fastnet.nu og i den forbindelse behøvede jeg et par til-retninger omkring vis nummer. Første mail sent udenfor normal arbejdstid - svar og fejl... Ver mais

Informações sobre a empresa

1 estrela

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Konkurs?

Beder d. 12.01.26 om at få mit fastnetnummer flyttet til fastnet.nu, og får besked om, at abonnementet vil træde i kraft d. 09.02.26. Får samme dag, 09.02.26, mail om at fastnet.nu er taget under konkurs pr. 15.01.26, og mit abonnement vil blive flyttet til DUKA. Dvs. jeg får aldrig taget mit simkort i brug, pga. konkurs, men bliver alligevel opkrævet 114,14 kr for abonnementet?
Svindlerfirma !!!!

9 de fevereiro de 2026

Problemer på hjemmeside

Fastnet nu. ser ud til at have problemer.
Når man går ind på deres hjemmeside. og vil bestille et abonnement på Fastnet på simkort,
Kommer der en side der viser fejl 404
Har skrevet en mail til dem, men har desværre ikke modtaget noget svar. ????????

18 de janeiro de 2026

Utroværdig firma!

Utroværdig, fyldt med dårlige undskyldninger, som de heller ikke overholder.
Tænk jer godt om inden I indgår aftale med Fastnet.nu
Fastnet har overført mit abonnement til Duka.

Annoncerer på Facebook, men skriver ikke at deres abonnement på mobilnumre overføres til Duka.
Dårlig forretningsmoral!

12 de janeiro de 2026

Hej Kaak

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Kreditnotaen er korrekt udstedt, og beløbet er udbetalt den 09.01.2026. Udbetalingen blev desværre forsinket grundet jul og nytår, hvor bankdage og behandlingstid er begrænset.

Alle vores kunder er blevet informeret via mail om overdragelsen af mobilabonnementer til Duka, herunder både proces og vilkår.

Det er naturligvis ikke vores intention, at nogen skal opleve manglende gennemsigtighed eller dårlig forretningsmoral, og vi tager feedback alvorligt. Har du fortsat spørgsmål til din sag, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

Manglende udbetaling af tilgodehavende

Ifm. opgørelse af min hustru og min konto ved overgang til DUKA lader udbetaling af tilgodehavende vente på sig. Tilgodehavendet er opstået ved, at man har opkrævet fuld betaling for 4. kvartal samtidig med at mobilabonnementet er flyttet til DUKA på Fastnets foranledning.
Jeg kan se, at vi er ikke de eneste, der bøvler med Fastnet. Fjollede undskyldninger er der nok af. Det ligner en bevidst opbygning af en rentefri kassekredit fra Fastnet side finansieret af tidligere mobilkunder.

9 de janeiro de 2026

Hej Finn

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi beklager, at tilbagebetalingen ikke er sket hurtigere, og at forløbet har givet anledning til frustration. Det er naturligvis ikke vores intention.

Vi kan bekræfte, at der selvfølgelig bliver foretaget tilbagebetaling af eventuelle for meget opkrævede beløb i forbindelse med ophøret af mobilabonnementerne. Grundet jul og nytår har der desværre været ekstra behandlingstid på kreditnotaer, men vi kan oplyse, at alle berørte tilbagebetalinger er sat til udbetaling den 09.01.2026.

Hvis du har spørgsmål til opgørelsen af beløbet eller ønsker en nærmere gennemgang, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan gennemgå sagen konkret og sikre fuld afklaring.

Classificada 1 em 5 estrelas

Problem med at afregne tilgodehavende

Efter et forløb med afslutning af abonnement og tilgodehavende er jeg nu ved at miste tålmodigheden. Jeg skulle ha modtaget tilgodehavende 5-10 hverdage efter den 13.12.25…. De er vist gået tænker jeg, eller?? Jeg får hver gang en beklagelse om at det har været jul og nytår, men at de skam nok skal komme i det nye år?? Jo tak, det vil vi da glæde os til.
Ej jeg er glad for at have skiftet til andet og billigere abonnent hos anden aktør. Hvordan synes i selv det går??

8 de janeiro de 2026

Hej Ninna

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold dig langt væk fra fastnet.nu

Firmaet er stoppet med at tilbyde mobilabonnement 25.11.2025. Abonnementet blev på fastnets foranledning flyttet til DUKA. På trods af selskabets kendskab til eget ønske om ophør af mobilabonnement blev der primo oktober opkrævet fuld pris for hele 4. kvartal af 2025, og for meget betalt for 4. kvartal er efter halvanden måned fortsat ikke returneret. Opgørelsen over det for meget betalte er forkert ... selvfølgelig til fastnets fordel. Og selskabet har endnu ikke ønsket at forklare selskabets opgørelse af det for meget betalte. Så opfordringen til at kontakte kundeservice for at få en forklaring er til grin, da jeg forud for denne anmeldelse allerede forgæves har kontaktet kundeservice mere end én gang ... uden at få en forklaring.

7 de janeiro de 2026

Hej

Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen fastnet hos “fastnet” nu

Min mor på 92 flyttede i ældrebolig og i denne forbindelse ønskede vi at flytte hendes fastnetforbindelse med. Hun bor i et område hvor TDC ikke er begyndt udfasning af kobberforbindelsen endnu.
Men da jeg kontaktede Fastnet.nu fik jeg at vide at når de slog den nye adresse op, var der ikke mulighed for fastnet. De henviste til at det var TDC der bestemte hvilke adresser de kunne åbne op.
Efter nu i to måneder at have forsøgt en alternativ løsning som fungerer dårligt, har jeg taget kontakt til TDC som meddeler at de gerne åbner forbindelsen - det kræver bare en henvendelse fra teleselskabet. Fastnet.nu fortæller så at det er en firmabeslutning at man ikke vil etablere abonnement på nye adresser selv om det er teknisk muligt.
Så et firma der promoverer sig på at hjælpe ældre med at lave gode løsninger og samarbejder med ældresagen, ønsker ikke at give en mangeårig kunde den service at kunne beholde en tryg og velfungerende løsning.
Har svært ved at se hvad der adskiller dette firma fra andre teleselskaber der konkurrerer om at sælge billige mobilløsninger.

8 de janeiro de 2026

Hej GM

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at beskrive jeres oplevelse. Vi har stor forståelse for, at det er en vanskelig og frustrerende situation – særligt når det drejer sig om en ældre pårørende, hvor tryghed og en stabil løsning er ekstra vigtig.

Det er korrekt, at vi – uanset teknisk mulighed hos TDC – har truffet en firmabeslutning om ikke længere at etablere fastnetforbindelser på nye adresser. Denne beslutning hænger sammen med, at vi er i gang med at afvikle vores fastnetprodukter og derfor desværre ikke kan oprette eller flytte fastnetabonnementer til nye adresser, heller ikke for eksisterende kunder.

Vi beklager oprigtigt, at dette ikke blev oplevet som tilstrækkeligt tydeligt, og at det har medført et forløb, som ikke lever op til de forventninger, I med rette har haft til os som mangeårig kunde.

Selvom vi ikke længere kan tilbyde fastnetløsninger, er det fortsat vores ønske at vejlede ældre og pårørende bedst muligt inden for de rammer, vi har, og vi er kede af, hvis vi i dette tilfælde ikke har kunnet levere den løsning, I havde håbet på.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mega dårligt, overholder ikke aftaler

Mega dårligt, jeg er dybt overrasket over det her. Jeg har bestilt første gang 23.10
25 og stadig ikke modtaget noget simkort. I forlænger det hver gang. Sidste uge lovede i vil sende med gls så vi kunne spore det, det har i heller ikke gjort. Jeg giver det en sidste chance. Eneste grund jeg valgte var jo at i kunne overfører samme nummer på et simkort, det har vi brug for pga det er en virksomhed vi bruger nummeret. Jeg vil overhovedet ikke anbefalde jer til nogen.....

23 de outubro de 2025

Jeg vil gerne rose Fastnet

Jeg vil gerne rose Fastnet. Nu- for deres samarbejde
Her svigter man ikke den ældre generation
Har lige hjulpet en ældre dame på 91 år om at skifte sit mobilnet fra Telenor til Fastnet. Nu
Grundet til skiftet er at Telenor ikke længer vil modtaget betaling over PBS - deres svar var - du kan bare skifte til en anden Mobil operatør
Dette er nu gjort - og vi er meget glade for den fine og venlige modtagelse Fastnet. Nu har givet
Stor Darko til Fastnet. Nu

14 de outubro de 2025

Hej Pia

Tusind tak for din søde anmeldelse, det betyder meget

Vh, Louise
Fastnet.Nu

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte et abonnement hos dem for at…

Jeg tegnede et abonnement hos dem for at få en gammel telefon til at virke. Abonnementet fungerede ikke som forventet, og derfor valgte jeg at opsige det. Jeg modtog en bekræftelse pr. mail på, at opsigelsen var i orden. Alligevel har jeg efterfølgende modtaget en regning for tre måneder. Jeg har allerede betalt én regning, men nu bliver jeg truet med inkasso.

Jeg kan derfor ikke anbefale nogen at købe abonnement hos Fastnet – min oplevelse har været meget utilfredsstillende.

OPDATERING!

Har modtaget et brev fra payex om at jeg har betalt 203,04 kr for meget.. har nu over tre uger forsøgt at kontakte dem, uden svar.. så de penge er Long gone

1 de junho de 2025

Hej Nicolaj

Tak for din anmeldelse
Jeg er ked af du har haft den oplevelse, da vores afregning altid er hver 3 måned, er din regning dannet før du har opsagt dit abonnement, det man har betalt for meget, kommer der dertil også en kreditnota på for meget betalt. Da jeg kan se du har været kunde ved os før, kender du denne procedure.
Jeg kan se du tegner abonnement ved os d. 08.03.2025 og opsiger det d. 14.042025, med udgang af de 30 dages opsigelse d 14.05.2025
Da du vælger ikke at afregne den regning der er kommet, vil der komme rykker som er efter normal rykke lovgivning.
Du skal være velkommen til at ringe ind til kundeservice på 70300037, for at få løst din sag, vi sidder altid til rådighed
Venligst

Ang Opdatering!
Hvis du har skrevet med vores bank, kommer dette ikke til os. Jeg kan dog se at du er i kontakt med min kollega og er ved at få dem udbetalt

God uproblematisk service og med en

God uproblematisk service og med en
up to date internet fiber forbindelse med IPv6.

23 de maio de 2025

Hej SW

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ændring af aftaler pga udfasning af…

Ændring af aftaler pga udfasning af kobbernet blev håndteret professionelt og med god rådgivning.

15 de abril de 2025

Hej Niels

Tak for din søde anmeldelse, det sætter vi stor pris på

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra fastnet til mobil uden problemer

Min mor på 86 år skulle overgå fra fastnet telefon til mobil med hendes gamle telefonnummer. Det blev klaret let og smidigt af Fastnet.nu. Venlige og kompetente medarbejdere guidede os gennem diverse spørgsmål efter imponerende kort ventetid i telefonkø. Tusind tak for hjælpen.

1 de abril de 2025

Hej Helle

Tusind tak for din søde anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Louise fra Fastnet.nu

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem konvertering fra fastnet til mobil

Jeg havde kortvarigt brug for at konvertere min 90-årige mors fastnettelefon fra TDC til et mobil abonnement i forbindelse med at TDC nedlagde kobbernet i min mors ejendom. TDC kunne ikke hjælpe - men det kunne Fastnet.nu. Super god service - alt virkede - TAK

10 de janeiro de 2025

Hej Henning

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på!
Dejligt at høre at alt fungere for din mor.

Venligst

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas meget på med aftaler med Fastnet.nu

Jeg har aftalt mobilt bredbånd til erstatning for TDCs kobbernet, som nedlægges. Fastnet.nu anbefaler og sælger adgang til Telenors bredbånd, et netværk med stærkt svingende signal samt en router til samme, som sælges til ejendom - hvilket ikke oplystes.
Denne router er, som det mobile bredbånd, af tvivlsom rækkeevne.
Fastnet.nu meddelte ikke, at routeren skulle koste kr. 900 til ejendom. Jeg er nu ude at det abonnement, men Fastnet.nu vi ikke kreditere mig routeren.

Pas meget på med at indgå aftale med Fastnet.nu!

6 de novembro de 2024

Hej Aksel

Vi er kede af du føler du har haft en dårlig oplevelse med din dækning af dit mobile bredbånd.

Min kollega som har hjulpet dig med at oprette denne bestilling, har informeret om alle oplysninger, at der ikke medfølger router til nogle af vores mobile bredbånds produkter. Dette fremgår også af vores hjemmeside.

Da man ikke nødvendigvis skal købe en router igennem os, da man kan bruge sim kort i alle 4G enheder eller i en tablet.

Hvis man vil returnere router ved os, har man naturligvis 14 dages fortrydelsesret. I dit tilfælde har du bestilt router med sim kort d. 03.06.2024 og henvender dig til os d. 06.11.2024 med at du ikke ønsker din router og vil gerne opsige dit mobile bredbånd, som der er 6 måneders binding på.

Der har vi været imødekommende og opsagt det uden den binding på de 6 måneder, men med 1 måneds opsigelse.

Vi beklager din oplevelse og du skal naturligvis være velkommen til at kontakte kundeservice på 70 30 00 37

Venligst, Louise Fastnet.nu

Classificada 2 em 5 estrelas

For langsomt og for dyrt

Deres mobildata (Mobilt bredbånd) er for langsomt og for dyrt. Routeren registrerer dataforbrug selv når der ikke er enheder kobler på routeren. Jeg har checket ved at logge på routeren. Det kan IKKE anbefales.

11 de julho de 2024

Hej Martin

Tak for din anmeldes.

Grunden til at dit MBB har været langsomt er når data bliver opbrugt, bliver hastigheden sat ned til 64 kb/S som vi kan se du har modtaget i en mail, omkring opbrugt data pakke, hvor der tilsvarende bliver beskrevet forbrugspriser eller evt tilkøb at mere data.

En router kan ikke selv registrere data medmindre man er tilkoblet, med en pc, tablet eller telefon.

Der hvor du selv kan holde øje med dit forbrug, anbefaler vi at tilgå vores selvbetjeningsside, da den viser det fulde billede af mængde af data man bruger.

Vi beklager din oplevelse og du skal naturligvis være velkommen til at kontakte
kundeservice på 70 30 00 37

Classificada 1 em 5 estrelas

Fastnet nu når jeg har flytte mit tlf…

Fastnet nu når jeg har flytte mit tlf nr til andet selskab. Bliver jeg opkrævet en regning for næste kvartal. Jeg synes det er gammel dags.Så lover de også at jeg kan betalte med kort.Men kan ikke betale med kort i nu

11 de julho de 2024

Hej Allan

Tak for din anmeldes.

Det oplyses på vores hjemmeside, samt på velkomstbrevene hvorledes der faktureres hos Fastnet.nu - der faktureres kvartalsvist forud, hvilket absolut ikke er unormalt i telebranchen.

Derudover arbejder vi på højtryk på at implementere en kreditkortsløsning, hvor der selvfølgelig ikke er gebyrer forbundet med betalingen.

Fastnet.nu

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais